248
AWR
  • Shadow_THH
    persze mert voxelekkel rajzolták ki, ettől lett még érdekesebb a grafikája
  • vg
    Nekem egy Geforce4 MX 4000-resen tökéletesen megy, de valóban egy icipicit darabos, mert ilyen volt az eredeti is!
  • hykao #45
    Óóó csak ennyire rövid lett a demó??? :(
    Amúgy csak nálam olyan darabos a mozgás, mint amilyen az elődben volt? Anno azt hittem azért darabos, mert gyenge a gépem hozzá (286 - 10Mhz), de ezek szerint eleve ilyen volt...vagy a mostani gépem is gyenge lenne a remake-hez? :)
  • McW
    Qrva jó kis játék, én sajna nem ismerhettem az eredetit, asszem nem is volt gépen akkoriban, még előtte volt C64-em de azt hamar tönkrevágtam! Ahj, a szép emlékek... :)
  • rorr
    hát szerintem csak egy törés kell hozzá mert ez a full csak korlátozva van...........
  • vg
    El kell futni balra végig, felugrani az indára, majd vissza balra egészen ki a "képernyőből"... Aztán vége is a demónak.
  • Ronny
    hogyan lehet megölni azt a fekete izét?:)
  • vg
    #1 : Pár morzsát azért sikerült dekódolni az információkból, melyek szerint Chahi újra aktívan visszatér a játékfejlesztéshez egy új projekttel.
  • vg
    Hatalmas a cucc, régi emlékek! Kár, hogy nincs dobozos verzió!
  • Shadow_THH
    mi van a készítővel egyébként? azt tudom hogy felfutott, de miért nem csinál még ilyen gamekat
  • hykao #37
    Nem, ez a demó. A menüben van egy "Get Full Version" opció.
    Amúgy a 150 mega nagy részét sztem a háttérképek foglalják el. :)

Aki lusta keresgélni: KATT IDE a demó letöltéséhez, vagy torrent fanoknak: KATT
  • rorr
    ez most teljes verzió ingyen?
  • rorr
    150 mb a demó kinyitva....ejha.:)
  • hykao #34
    Most ahogy mondod, igaz, azok a pajzskészítés-lövöldözés bulik is elég szopatósak voltak...de az igazsághoz hozzátartozik, hogy gyakorlatilag az egész játék alatt nemigen volt nyugisabb rész, állandóan gyors reakciókra volt szükség... :)
    (Én már az elején a piócákkal, meg azzal a nagy fekete döggel is szívtam párszor, mire továbbjutottam...:D)
    Kíváncsi leszek így 15 év távlatából mennyire fog nehéznek tűnni - csak legyen már elérhető a remake végre.

UPDATE: Lol most látom, hogy valami változás már van az oldalon! Már töltök is valamit...majd kiderül, hogy mi az...(végül nem 5 dodó, hanem 7 euró, ha jól látom...)
  • haxoror
    Volt egy rész ahol ahogy beértem a képernyőre ott volt egy genya és már 3-4 pajzsa is volt a pisztolyból, na ott akadtam el :(
  • hykao #32
    A vizes rész is szivatós ja, bár én úgy emlékszem többet szívtam az arénában azzal a géppel...
  • Shadow_THH
    ja a legnehezebb a viz alatt barlangos rész amikor szaladsz a kiömlő viz felől és ugrálsz
  • Serpa
    Settlers II remake után még ez is ...

a barlangos részben a neheze az volt számomra, amikor át akartam ugrani egy lyukat, pont be kellett állni a szélére, h ne csúszak bele.

de a bázisról való szökés is penge volt, az elején ide-oda kellett lengetni a ketrecet, ami ráesett az őrre, akitől szereztem a stukkert ...

• Cvd
    Nagyrészt Nokia, az egyik Symbian platform. Ettől függetlenül az oldalt megnézheted, elég kemény a Java-s felhozatal is.:)
  • hykao #28
    S60 az valami Nokia modell? Hmm, akkor ezzel a verzióval valószínűleg nem sokat tudnék kezdeni a Siemens S65-ömön...azért köszi!
  • Cvd
    Regelés után itt találsz egy S60-as verziót, asszem nincs másmilyen belőle. Mondjuk nálam N70-en szétesett a kép, valszeg a 65K-s régebbi S60-asokra lett írva.
  • hykao #26
    Tudsz valami elérhetőséget a mobilos verzióhoz? :) Amúgy milyen mobilokon futtatható?
  • Shadow_THH
    mobilon már vagy féléve végigvittem
  • hykao #24
    Sajna megvenni nem tudom, mert nincs a fizetéshez alkalmas és elengedhetetlen bankkártyám. (sőt egyáltalán semmilyen sincs...)
    ...gondolom azért beszerezhető lesz másvalahogy is...de ha valaki leszedi a saját bankkártyája segítségével, szívesen kifizetem neki az 5 dodót, amennyiért adni akarják.
  • Istencsászár
    A fizetős szvsz megveszed v. a másik:) ?
  • hykao #22
    No hát kiváncsian várom, hogy mikor lesz elérhető. :)

Amúgy mobilon is támad a cucc: KATT
  • Sephi
    Oaai mennyire imadtam ez a a jatekot de naon nehez is volt. Baszki mennyi dolog volt benne. Ez volt az igazi a stilusaba akkoriban. Azutan nem sokkal adta ki a Blizzard a Blackthrone-t majd jott az Abe Odyssey. Na azok is szupik!
  • hykao #20
    Már a #3-asban is írtam lol, nem olvasol? :)
  • haxoror
    ÁÁÁÁ imádtam ezt a játékot de valahol elakadtam ezért soha NEM VITTEM VÉGIG :(
    Na majd most!
  • Fülüke
    Komoly?
  • hykao #17
    Ja, hogy az eredeti játékra gondolsz...miért nem vársz holnapig, elméletileg holnaptól elérhető lesz a remake...
  • Fülüke
    hát a DC++-ról.
  • hykao #15
    Tudom, hogy Amigás volt alapvetően, de most nem az volt a kérdés, jobban mondva a PC-s kérdésre fókuszált a válasz...
  • Cvd
    Mint öreg Amigás, szeretném kihangsúlyozni hogy az eredeti Amigás volt.:) Később ugyan lett belőle PC port is, de újkorában a PC nagyon messzire volt attól hogy ilyen játékok legyenek rajta.
  • hykao #13
    Honnan?
  • Fülüke
    Akkor elkezdem letölteni hogyha tényleg olyan jó játék.
  • Shadow_THH
    magyarul is volt

/on :)
  • Shadow_THH
    ez zseniális game, emléxem még N-gagen és végignyomtuk ^^
  • Voltan
    Alapmű volt ez a játék! Meg kell szereznem ezt a reeditiont is!!!
  • Istencsászár
    Faja kis gém volt