248
AWR
-
Shadow_THH #47 persze mert voxelekkel rajzolták ki, ettől lett még érdekesebb a grafikája -
vg #46 Nekem egy Geforce4 MX 4000-resen tökéletesen megy, de valóban egy icipicit darabos, mert ilyen volt az eredeti is! -
#45 Óóó csak ennyire rövid lett a demó??? :(
Amúgy csak nálam olyan darabos a mozgás, mint amilyen az elődben volt? Anno azt hittem azért darabos, mert gyenge a gépem hozzá (286 - 10Mhz), de ezek szerint eleve ilyen volt...vagy a mostani gépem is gyenge lenne a remake-hez? :) -
#44 Qrva jó kis játék, én sajna nem ismerhettem az eredetit, asszem nem is volt gépen akkoriban, még előtte volt C64-em de azt hamar tönkrevágtam! Ahj, a szép emlékek... :) -
#43 hát szerintem csak egy törés kell hozzá mert ez a full csak korlátozva van........... -
vg #42 El kell futni balra végig, felugrani az indára, majd vissza balra egészen ki a "képernyőből"... Aztán vége is a demónak. -
Ronny #41 hogyan lehet megölni azt a fekete izét?:) -
vg #40 #1 : Pár morzsát azért sikerült dekódolni az információkból, melyek szerint Chahi újra aktívan visszatér a játékfejlesztéshez egy új projekttel. -
vg #39 Hatalmas a cucc, régi emlékek! Kár, hogy nincs dobozos verzió! -
Shadow_THH #38 mi van a készítővel egyébként? azt tudom hogy felfutott, de miért nem csinál még ilyen gamekat -
#37 Nem, ez a demó. A menüben van egy "Get Full Version" opció.
Amúgy a 150 mega nagy részét sztem a háttérképek foglalják el. :)
Aki lusta keresgélni: KATT IDE a demó letöltéséhez, vagy torrent fanoknak: KATT -
#36 ez most teljes verzió ingyen? -
#35 150 mb a demó kinyitva....ejha.:) -
#34 Most ahogy mondod, igaz, azok a pajzskészítés-lövöldözés bulik is elég szopatósak voltak...de az igazsághoz hozzátartozik, hogy gyakorlatilag az egész játék alatt nemigen volt nyugisabb rész, állandóan gyors reakciókra volt szükség... :)
(Én már az elején a piócákkal, meg azzal a nagy fekete döggel is szívtam párszor, mire továbbjutottam...:D)
Kíváncsi leszek így 15 év távlatából mennyire fog nehéznek tűnni - csak legyen már elérhető a remake végre.
UPDATE: Lol most látom, hogy valami változás már van az oldalon! Már töltök is valamit...majd kiderül, hogy mi az...(végül nem 5 dodó, hanem 7 euró, ha jól látom...) -
haxoror #33 Volt egy rész ahol ahogy beértem a képernyőre ott volt egy genya és már 3-4 pajzsa is volt a pisztolyból, na ott akadtam el :( -
#32 A vizes rész is szivatós ja, bár én úgy emlékszem többet szívtam az arénában azzal a géppel... -
Shadow_THH #31 ja a legnehezebb a viz alatt barlangos rész amikor szaladsz a kiömlő viz felől és ugrálsz -
#30 Settlers II remake után még ez is ...
a barlangos részben a neheze az volt számomra, amikor át akartam ugrani egy lyukat, pont be kellett állni a szélére, h ne csúszak bele.
de a bázisról való szökés is penge volt, az elején ide-oda kellett lengetni a ketrecet, ami ráesett az őrre, akitől szereztem a stukkert ...
-
Cvd #29 Nagyrészt Nokia, az egyik Symbian platform. Ettől függetlenül az oldalt megnézheted, elég kemény a Java-s felhozatal is.:) -
#28 S60 az valami Nokia modell? Hmm, akkor ezzel a verzióval valószínűleg nem sokat tudnék kezdeni a Siemens S65-ömön...azért köszi! -
Cvd #27 Regelés után itt találsz egy S60-as verziót, asszem nincs másmilyen belőle. Mondjuk nálam N70-en szétesett a kép, valszeg a 65K-s régebbi S60-asokra lett írva. -
#26 Tudsz valami elérhetőséget a mobilos verzióhoz? :) Amúgy milyen mobilokon futtatható? -
Shadow_THH #25 mobilon már vagy féléve végigvittem -
#24 Sajna megvenni nem tudom, mert nincs a fizetéshez alkalmas és elengedhetetlen bankkártyám. (sőt egyáltalán semmilyen sincs...)
...gondolom azért beszerezhető lesz másvalahogy is...de ha valaki leszedi a saját bankkártyája segítségével, szívesen kifizetem neki az 5 dodót, amennyiért adni akarják. -
#23 A fizetős szvsz megveszed v. a másik:) ? -
#22 No hát kiváncsian várom, hogy mikor lesz elérhető. :)
Amúgy mobilon is támad a cucc: KATT -
#21 Oaai mennyire imadtam ez a a jatekot de naon nehez is volt. Baszki mennyi dolog volt benne. Ez volt az igazi a stilusaba akkoriban. Azutan nem sokkal adta ki a Blizzard a Blackthrone-t majd jott az Abe Odyssey. Na azok is szupik! -
#20 Már a #3-asban is írtam lol, nem olvasol? :) -
haxoror #19 ÁÁÁÁ imádtam ezt a játékot de valahol elakadtam ezért soha NEM VITTEM VÉGIG :(
Na majd most! -
#18 Komoly? -
#17 Ja, hogy az eredeti játékra gondolsz...miért nem vársz holnapig, elméletileg holnaptól elérhető lesz a remake... -
#16 hát a DC++-ról. -
#15 Tudom, hogy Amigás volt alapvetően, de most nem az volt a kérdés, jobban mondva a PC-s kérdésre fókuszált a válasz... -
Cvd #14 Mint öreg Amigás, szeretném kihangsúlyozni hogy az eredeti Amigás volt.:) Később ugyan lett belőle PC port is, de újkorában a PC nagyon messzire volt attól hogy ilyen játékok legyenek rajta. -
#13 Honnan? -
#12 Akkor elkezdem letölteni hogyha tényleg olyan jó játék. -
Shadow_THH #11 magyarul is volt
/on :) -
Shadow_THH #10 ez zseniális game, emléxem még N-gagen és végignyomtuk ^^ -
#9 Alapmű volt ez a játék! Meg kell szereznem ezt a reeditiont is!!! -
#8 Faja kis gém volt