30
Ideglelés 3 (Játék)
-
#30 Izlések és pofonok, nekem a 2 tetszett, jó volt a háborús hangulata kár, hogy egy nap és vége is volt. Az 1 is jó. Ez kevésbé tetszett. Lehet egyszer a Nocturnet is végigjátszom, mert most megjött a kedvem. Tudtam persze, hogy Stranger onnan van. Lehet rá mondani hogy a film alapján készült, mert az ottani utalásokból írták a történetet. -
#29 Ja, és egyébként szívesen... :) -
#28 Nem is sértődtem meg, mindenkinek ezt a linket küldöm, aki olyat kérdez, amit meg lehet találni a guglin... Most már remélhetőleg tudod, miért nem találtál semmit. ;) -
#27 Nem mondtam neked semmi bántót, egyébként elnézést de tegnap este egy fél órán át keresgéltem és naggyából csak a filmmel kapcsolatosat találtam... Egyébként köszi szépen.. -
#26 Ja, és persze guglival kerestem, mielőtt megint nekem esel. -
#25 Akkor viszont user error... Ezt találtam megeröltető 3 másodperces keresgéléssel, innentől a többire magadnak kell rájönni... ;-) -
#24 Már bocs de szerinted mi előtt megkérdeztem mivel baszakodtam?? Google se mindig jó.. Faszom kivan az ilyenekkel, honnantod hogy google-t még nem néztem?? Már bocs de ha nem tudsz ne válaszolj! Azt még megértem ha valami milliószor elhangzik és azért húzza fel magát, de ilyen még nem volt.. :P -
#23 De, persze, tudunk... Itt nézd meg. -
#22 OFF:
Nem tudtok valami oldalt ahol tudok olvasni a témával kapcsolatban?? Vagyis nem a film vagy a játék, hanem az eredeti történet a blairi boszorkáról... -
#21 Jah, de annyira nem fogott meg. Nem rossz, de nem az igazi. -
#20 Játszottál akkor a 3-al is? -
#19 Sztem az 1 volt a legjobb, a többi csak a szokásos bőrnyúzás.:) Nekem a film is naon bejött és a játék is. Az első rész, persze.:) -
#18 ez melyik film alapján is készült? láttam az ideglelést de ez nem ismerős :/ -
#17 honnan tudod? :D -
#16 Nekem a Nocturne után a második kedvencem a sorozatban... A BW1 csak picit van lemaradva utána. -
#15 Jó de szerintetek jó játék, már aki játszott vele? -
#14 na, ezt emg kell nézni:) -
#13 Szerintem nyomd végig a játékot, csinálj róla egy videót, és minden egyes frame-et szedj ki jpg-be, és linkeld be őket... ;) -
#12 -
#11 Nyas... :p
Van...
Na, akkor mégsem fogsz melóhelyet váltani? :o
Grac! -
#10 harmadikra csak sikerult :PPPPP
(ize van mar neted otthon? :P btw megoldottam a multkori problemat amit telcsin meseltem :P) -
#9 Akkor megszerzem őket is. -
#8 "Balir Witch 3:" = "Blair Witch 3" -
#7 Nincs "többi", van 1 meg 2, és tsókolom... :) -
#6 Hát, ha annyit játszottál vele, akkor biztosan tudod az EREDETI címét is, ami Balir Witch 3: The Elly Kedward Tale, és nem "Ideglelés 3". Amúgy milyen film alapján készült? Én nem ismerek "Ideglelés 3"-at...
Amúgy már van Blair Witch topic a fórumban, oda símán beférhetett volna.
Ennyit a fikázásról, most egy tanács, ha tetszett ez a játék, szerezd be az első részt és a Nocturne-t (a B. W. 1 a Nocturne "folytatása"). A második nagyon silány sajnos... -
#5 no comment -
#4 Alapból az ideglelésnek az első része volt jó a többi már szar. -
#3 Azért mégsem mert a kóla az nem a suzuki alapján készült. -
#2 Hogy lehet egy játékot egy filmmel összehasonlítani? Ez kb olyan, mintha azt mondanád: a diétás kóla jobb, mint a Suzuki. -
#1 Helósztok! Gondolom ismeritek ezt a népszerű játékot az Ideglelés 3-at. Én sokszor játszottam vele és arra jutottam, hogy Nagyon jó. Mármint jobb mint a film. Egy kis ízelítő a játékból: