Ideglelés 3 (játék)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fv82
Izlések és pofonok, nekem a 2 tetszett, jó volt a háborús hangulata kár, hogy egy nap és vége is volt. Az 1 is jó. Ez kevésbé tetszett. Lehet egyszer a Nocturnet is végigjátszom, mert most megjött a kedvem. Tudtam persze, hogy Stranger onnan van. Lehet rá mondani hogy a film alapján készült, mert az ottani utalásokból írták a történetet.

\"Majdnem párom lett!\"

Anubys
Ja, és egyébként szívesen... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Nem is sértõdtem meg, mindenkinek ezt a linket küldöm, aki olyat kérdez, amit meg lehet találni a guglin... Most már remélhetõleg tudod, miért nem találtál semmit. 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

SZilaJMaGGoT
Nem mondtam neked semmi bántót, egyébként elnézést de tegnap este egy fél órán át keresgéltem és naggyából csak a filmmel kapcsolatosat találtam... Egyébként köszi szépen..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Anubys
Ja, és persze guglival kerestem, mielõtt megint nekem esel.

Anubys
Akkor viszont user error... Ezt találtam megeröltetõ 3 másodperces keresgéléssel, innentõl a többire magadnak kell rájönni... ;-)

SZilaJMaGGoT
Már bocs de szerinted mi elõtt megkérdeztem mivel baszakodtam?? Google se mindig jó.. Faszom kivan az ilyenekkel, honnantod hogy google-t még nem néztem?? Már bocs de ha nem tudsz ne válaszolj! Azt még megértem ha valami milliószor elhangzik és azért húzza fel magát, de ilyen még nem volt.. 😛

Anubys
De, persze, tudunk... Itt nézd meg.

SZilaJMaGGoT
OFF:
Nem tudtok valami oldalt ahol tudok olvasni a témával kapcsolatban?? Vagyis nem a film vagy a játék, hanem az eredeti történet a blairi boszorkáról...

JackDaniels
Jah, de annyira nem fogott meg. Nem rossz, de nem az igazi.

\"Never say never!\" W Churchill

Fülüke
Játszottál akkor a 3-al is?

De k*rvajó géped van istenem....

JackDaniels
Sztem az 1 volt a legjobb, a többi csak a szokásos bõrnyúzás.😊 Nekem a film is naon bejött és a játék is. Az elsõ rész, persze.😊

\"Never say never!\" W Churchill

sweech
ez melyik film alapján is készült? láttam az ideglelést de ez nem ismerõs :/

reaper4
honnan tudod? 😄 <#buck>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Anubys
Nekem a Nocturne után a második kedvencem a sorozatban... A BW1 csak picit van lemaradva utána.

Fülüke
Jó de szerintetek jó játék, már aki játszott vele?

ERykk
na, ezt emg kell nézni😊

Anubys
Szerintem nyomd végig a játékot, csinálj róla egy videót, és minden egyes frame-et szedj ki jpg-be, és linkeld be õket... 😉

Fülüke

Anubys
Nyas... :p

Van...

Na, akkor mégsem fogsz melóhelyet váltani? :o
Grac!

Lammer
harmadikra csak sikerult 😛PPPP
(ize van mar neted otthon? 😛 btw megoldottam a multkori problemat amit telcsin meseltem 😛)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Fülüke
Akkor megszerzem õket is.

Anubys
"Balir Witch 3:" = "Blair Witch 3"

Anubys
Nincs "többi", van 1 meg 2, és tsókolom... 😊

Anubys
Hát, ha annyit játszottál vele, akkor biztosan tudod az EREDETI címét is, ami Balir Witch 3: The Elly Kedward Tale, és nem "Ideglelés 3". Amúgy milyen film alapján készült? Én nem ismerek "Ideglelés 3"-at...
Amúgy már van Blair Witch topic a fórumban, oda símán beférhetett volna.

Ennyit a fikázásról, most egy tanács, ha tetszett ez a játék, szerezd be az elsõ részt és a Nocturne-t (a B. W. 1 a Nocturne "folytatása"). A második nagyon silány sajnos...

leveskocka
no comment
Slayerboy
Alapból az ideglelésnek az elsõ része volt jó a többi már szar.

Voltam zárás előtt. _______________

Fülüke
Azért mégsem mert a kóla az nem a suzuki alapján készült.

Voltan
Hogy lehet egy játékot egy filmmel összehasonlítani? Ez kb olyan, mintha azt mondanád: a diétás kóla jobb, mint a Suzuki.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fülüke
Helósztok! Gondolom ismeritek ezt a népszerû játékot az Ideglelés 3-at. Én sokszor játszottam vele és arra jutottam, hogy Nagyon jó. Mármint jobb mint a film. Egy kis ízelítõ a játékból: