1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#1226 ja és akkor emiatt nem teszi a kedvelnek listára, mert én is szavaztam rá? logikus... :)
thx :) -
#1225 Ha már így előjött a Myvip randi téma akkor aki fent van az mesélhetne, hogy mennyire van sikere, meg hány lánnyal beszélt meg van-e értelme ennek az egész myvip randinak. Ki mit gondol erről?
Mert engem bejelölt kb 70 csaj de azok közül kb mind nulla. Általában vagy az van, hogy nem tetszik vagy beszélgetés alapján nem jön be vagy túl messze lakik.
Maradok a hagyományos ismerkedésnél, mert ez a netes randi számomra elég szar. -
Eldián #1224 Az egyezés = neked is tetszik, és te is tetszel neki. :P -
#1223 hali all
két kérdésem lenne...
1. audio feltöltés csak nálam szar? felrakok egy mp3 -at, szépen fel is megy, feldolgozás alatt, és utána meg kiírja hogy konvertálási hiba, és mehet a kukába a zene... próbáltam már egy tonnányi mp3 -al... mi a problem? másnak is van ilyen?
2. myvip randinál mi az az "egyezünk" rovat? tehát szavazok vkire h tetszik, de ő nem szavaz vissza, mert nincs odd a "kedvelnek" listámon, hanem egy-két ember bekerül az egyezünk csoporta... ez mi alapján v. mi ez? :D -
FairCO #1222 Hali!
Egy meghívónak én is örülnék .. ha van valakinek elfekvőben, küldjön egyet plíz a [email protected] címre.
Köszi előre is! -
#1221 Tudna valaki számomra küldeni egy meghívót myvip-re?
mail: [email protected]
Köszi! -
misu1 #1220 sziasztok
lenne 1 kérdésem
miért van az h :
windows movie maker-rel raktam össze képeket
és fel akarom tölteni
de valamiért nem engedi a vip
légyszi segítsetek h mi lehet a baj!
előre is köszi -
#1219 nekem is, de ne spammelj (L) -
hitman090 #1218 Nekem néha eltünik az egér a myvipenXD
-
#1217 mekkora szar, inaktív lesz a pánik klub. ennyit ér az a till attilla vagy ki:D -
#1216 de nem az, mert most is baszakodik, és nincs samus reklám :D
szerintem a "Lőjj le 3 Snufit" baszogatja az egeret :P -
#1215 lehet-lehet -
#1214 sztem a samsungos rekláám miatt van -
#1213 haly
nektek is eltűnik az egér, ha a májvipen vagytok? :D
és csak akkor látszik, ha mozgatom :S -
#1212 próbálj egy magas felbontású mp4 videót. -
#1211 de most cvan fent ez a dredes vagy milyen videóklipp, azon állitható hogy sd, hq, hd. oszt egykét videó amit én is régebbe feltettem, azok hd-ek. kiprobáltam egy jjonan feltettet is, az is HD, de csak szar minőség lett belőle, sőt, a képarányt se tartotta meg, szét van nyúzva:( -
#1210 hát ha jó minőségű amit felteszel akkor biztos. én szoktam feltölteni videókat igaz nem HD minőségűek de szerintem nézhetőek. De a myvipvideo nem olyan fejlett mint a youtube.com -
#1209 Egyéni HD videót fel lehet tölteni myvipre? -
Eldián #1208 Ők direkt nem mondják el :P -
#1207 jó kérdés, tölük kéne megkérdezni. 1 napon regisztráltak, biztos vhol emiatt. -
Eldián #1206 http://myvip.com/profile.php?uid=197022 Itt van :) -
#1205 linket -
Eldián #1204 Sziasztok, volna egy kérdésem: Hogyan lehetséges, h myvipen két barátnőm egymásnak küldött meghívót?! Szóval adatlapjukon ahol ottvan a meghívót küldött személy neve, ott oda-vissza lehet kattintgatni kettőjük adatlapja között. :S -
#1203 Köszi -
#1202 javaslom létrehozni valami sg-s accot, oszt arról bárki küldhetne magának meghívót -
Anee #1201 Valaki tudna nekem dobni egy meghívót pls?
[email protected]
:respect: -
freddirty #1200 Tudna valaki számomra küldeni egy meghívót myvip-re?
mail: [email protected]
Köszi! -
#1199 Meghívódat elküldtük az általad megadott e-mail címre ([email protected]). -
#1198 up! -
thebunny #1197 Szerintem leszarom. :D Am lövésemsincs :/
Bocsi ... HA engem kérdezel, MYVIP hiba lehet... -
#1196 Kaptam a myviptől emailt, hogy levelet kaptam egy csajtól. De a levélben csak a keresztneve van. Mikor rákattintok, hogy megnézzem myvip-en a levelet akkor nincs ott semmi. Most ekkor ez a myvip hibája vagy mi? Ötletem sincs, hogy kitől kaphattam. -
#1195 Hali, valaki tudna nekem küldeni egy meghívót?
email: [email protected]
Előre is köszi. -
#1194 nagyon kössz! -
#1193 ment -
#1192 valaki tudna küldeni myvipre egy meghívót?
[email protected] -
#1191 mikor nem az? :D -
fejes20 #1190 már megint szar a myvip! -
#1189 (K) -
#1188 -
#1187 kérhetsz