1546
iwiw konkurencia - szebb, gyorsabb, talán jobb...
-
#624 Karbantartás miatt az oldal előreláthatólag 30 percig nem üzemel! - csak kár h napok óta elérhetetlen!
plusz ugye a tájékoztatás... -
#623 mostanság mindig adatbázis hiva van a myvip.vel -
Bereet #622 ok adom a címet :D [email protected]
előre is thx
-
#621 Ki tudja?! :D Csak ő... :) -
#620 akkore nem irta vlna a 617-et:) -
#619 Lehet, hogy privátban intézik, s nem akarnak semmi cimet egy fórumba kitenni... -
#618 szted hogy adjon ha nem irsz semmi címet, amire lehetne küldeni???? komolyan, hogy gondoltad? -
Bereet #617 Super Mario nem adnál egy meghívót?plíz! -
#616 Tényleg undorító. Az még csak hagyján, hogy egy reklám önmagában rossz, de esztétikailag undorító. -
Bereet #615 léccci hívjon meg valaki :D
-
#614 micsoda ronda reklámcsik van felül:( -
#613 Így nem :N -
Bereet #612 valaki meghívna a myvip-re -
#611 Tibibá nem azért lett sztár, mert letett valamit az asztalra, hanem mert szimpatikus személyiség. Mondjuk az már más kérdés, hogy emiatt nem kéne. -
cooldoc #610 Téged ez érdekel? Magyar "sztárok"? A mainstream-media által felkapott egyének? Ugye nem a magyar bulvármédia által sulykolt emberekre gondolsz? Aki igazán sztár: Kovács Ági, Janics Natasa, Kovács Kati, Szentpéteri Csilla stb. Ők tényleg letettek valamit az asztalra. -
#609 Észrevettétek h néhány sztárnak ténleges Myvipje van nem kamu ott va h hitelesítve
PL.: Zengő Tibor -
#608 kéne egy email cím,amire küldeném! -
Hirohyto #607 Helóka!
Sürgősbe kellene egy myvip meghívó! Légyszi, tényleg fontos!
Köszi! -
#606 nekem küldött myvip olyan üzit hogy Max Rockatansky törölte magát :OOO -
#605 most is szar, kilépnék, erre lefagyasztja a firefoxot! -.- meg lassú is -
#604 loál de még bennvagyok megnéztem most gyorsan-.- mondtam én h fos ez a myvip :DD -
#603 jah, nálam ha jól emléxem te külted a meghívót, és az van kiirva h megszünt felhasználó:D -
#602 -.- -
#601 mert rájöttek hogy ez egy álomvilág, és a gépek T-comok, melleslegek uralni akarják a világot...
de majd ujön Neoreg és felszabadídja a világot! -
#600 miért kapok egyre több olyan üzenetet hogy ez-vagy-az az ismerősöm törölte magát? miért törlik magukat az emberek? :| -
#599 Érdekes!
Nekem rendesen müködik -
#598 este terhelt? érdekes...a kkor kéne gyorabb lennie.... átcsúszott anethasználsi "intervallum" -
#597 Császtok!
Az üziket azért nem küldi el egyből az emailcímre mert leterhelt a szerver!
Vagy ha este küldöd akkor mág többet késik mert akkor mégjobban leterhelt a szerver! :)
Szal már a szervert is le kellene cserélniük! :D
Ha meg nem enged be, akkor télleg azt kell csinálni amit Ákos mondott! :D -
#596 biztos oylan "szerver"t "választott ki", amin nem engedi be.
próbálja itt: http://www1.myvip.com/ -
#595 ezt nem nagyon értem!
Ha beirod az emailt,és a jelszót nem ír ki semmit pirossal a bejelentkezésnél,de nem is tölti be a kezdőlapod? -
Isti71 #594 Hali. Elfogadja a myVIP belépéshez a jelszót meg minden és nem enged be. Miért? -
#593 részletes nem volt -
#592 mért?
eddig is volt!
Hogy részletes volt-e a keresés az már más... :) -
#591 na beindult a részletes keresés funkció! -
Gaboros #590 Akkor szerinted csak átlagot von, hogy hányan regisztrálnáak naponta v mi? :) Na mind1, nemérdekes, az a lényeg, hogy nem mükszik a meghivás... -
zahnka #589 http://szeretkeznijo.uw.hu -
#588 Ezt szerinted mivel lehetne bizonyítani? Csak kérdezem... -
Gaboros #587 Valószínűleg igen. Most múlt el éjfél, de már írja, hogy "Új tagok ma: 5" :D -
#586 van rá bizoníték hogy azok valós sázmok? -
Gaboros #585 Lehetséges. :) De akkor mért látom ott a statisztikánál, hogy "Új tagok a mai napon: 2000valahányszáz..." Ezekeszerint valakinek csak sikerül. :D