3442
-
#1146 ízlések és pofonok... nekem bejön a "hányingerkeltő anime stílus".... csak PCn ezt a stylet meg hanyagolják :\\ csak ezek miatt pedig már gondolkodtam konzolon ^^ ha más nem PS2 :D -
#1145 Ez játék? Azt hittem mese. -
csgj #1144 Mondjuk nem mindegy, hogy hányingerkeltő anime stílusban készítenek el így egy gamet, vagy vmi normális módon. :P Tom, konzolon a japán style a menő, de a Cell Shade is jobban mutat pl olyan gamen, mint a Silverfall pl. -
#1143 Jaja. -
#1142 akkor egy huszáros vágással ismét visszatérhetünk on topicba. -
#1141 Nextgen Cell Shade játékok a legdurvábbak... annnyira tökéletesek és gyönyörűek hogy a monitor kiég tőle:)
Eternal Sonata
-
#1140 Ez igaz, és ráadásul azok a legsirályabbak is.
Still Life....stb. -
csgj #1139 Én meg akkor azt mondom, hogy a rajzolt/festett 2D-s point n click kalandjátékok grafikája a legjobb :P Abba sosem tudok belekötni. -
#1138 Jah, mert szerintem attól félnek, hogy elrontják vele.
Majd a HL3 Talán.
Bár monnyuk talán 1 kivétel van, a FF sorozat, ami szerintem mindentérent az átlagon fellül teljesít.
Nekem kb ilyen sorrendbe nyerték el a tetszésemet 7-8-10-9-12-11...
Ezek közül 7-8-10-9 fullra kijátszottam. Talán 10-ben 1-2 apróság nem sikerült, de a többi igen. -
#1137 Az is tipikus esete az 1-2 szép dolgognak.Annál csak azt nem értem miért ne fejlesztik a grafikát. -
#1136 Az szépre is sikerült.
Nekem tetszett, ez izlés kérdése.
Valakinek a HL2, na nekem meg az szánalmas. -
#1135 Van ami jó csak sajna az a jó mindig csak 1-2 dolog ami egy komplex játékban egyenlő a semmivel.
Most nem kezdem el sorolni melyik játékban mi a szép és mi a szar.De sajnos ez lesz addig amíg nem lesz megfelelő grafengine? vagy hardver? hozzá vagy mittudomén mi kell ahhoz hogy minden ugyanolyan szépen ki legyen dolgozva. -
#1134 Na jó, de te meg a másik véglet vagy, akinek semmilyen grafika nem elég jó :) (nem bántás, csak észrevétel, ott a smiley is)
-
#1133 Nemszebb pécén, ugyan olyan... feltudod rakni nagyobb felbontásba és ennyi, de pl nálam Xen 720p + AA mellet FIX 60 fpsel suhan, ennél szebb nemlesz... bár most a Ninja Gaiden 2ővel szenvedek, ami szvsz nekem jobban bejön mint a DMC4. -
#1132 Off:
Basszus azért csodálkozok rajtad.Neked az Airborne nevezetű fos is istenbrutál volt grafikailag.De hát te tudod neked mi a szép a te izlésed. -
#1131 Huh ezt nem naon értem.
De a DMC3 az full különbözik ettől.
Mind kinézetben, mind irányításban.
Analog joy-al nyomom amúgy, mert úgy az igazi, meg arra is van kitalálva.
Bár billentyű sem gáz azért.
Alone is egy nagy kedvenc, meg sok más...csak Devil-ben a demo alapján mondhatom, hogy kb 1-1,5 éve az első nextgen cucc PC-re ami minőségi játék, és nem hogy csalódtam benne, hanem egyenessen elképzelni nem tudtam volna, hogy ennyire jól visszakaphatom majd az eredeti konzolos minőséget.
Sőtt szerintem még most először elmondhatjuk, hogy legalábbis az egyidőben megjelenő játékok közül az egyetlen ami látszatra PC-n szebbre sikerült!
Az előző résznél is csak annyi a baj, hogy az analog joy nem megy rendessen, de itt már tökéletes. -
#1130 Neked max... egy igen komplex játék, kiváló történettel, japó rendezésekkel, profi átvezetőkkel, hihetetlen hangulatos zenével, amit kombók használata, taktikázás nélkül nemhiszem hogy gombnyomogatással végigviszed, amugymeg alap hogy kontrollerrel kell azt játszani, mert arra van kitalálva, meg gondolom a capcom sem töri magát a tökéletes pécé irányítással, hiszen csak egy port, és az előző rész sem volt máskép ( DMC3 ). -
#1129 Akkor pl a mininovára menj fel ott van az orosz verzió kapsából mögé van irna not cracked meg 200 valahány komment hogy nem megy.
Amúgy is ha menne már akkor az angol is menne. -
#1128 Én meg a sport játékokat tartom hülyeségnek, de ez izlés kérdése.
Én meg azért gondoltam hogy műkszik, mert feltették, és még nem hallottam volna az ellenkezőjét sem (hogy nem működik) -
#1127 Miért működne az?
A DMC4 meg egy billentyűzetgyilkoló hülyeség. -
#1126 Miért ki mondta hogy az orosz müködik? -
#1125 Meg ugye az az orosz verza hogy működik, ha még nem hekkelték meg? -
#1124 Nemtudom, mert én most DMC-t azért jobban várom, de miért nem nyomják ki, azt később majd a hozzávalókat.
EZT nem vágom. -
#1123 Úgy tudom hogy ez valami új változata az online aktiválós hülyeségnek ezért hozzá kell idomulniuk a mesterembereknek. Nem hiszem hogy több lesz 2 hétnél, de ha mégis, akkor is hamarabb oldják meg mint hogy boltban lehet kapni nálunk. -
#1122 És miért lenne több? -
#1121 Én is néztem egy sört...sort.
Az hogy mikor lesz kint a tört verzió meg csak a profi jósok tudják megmondani (Meg a Furi Geller. Amúgy őt kellett volna ráállítani a dologra. Hajlítja, hajlítja aztán hopsz ott a törés Egy, ketó hárrom, Mukodj!!!) Szóval előbb utóbb majd lesz valami. A Bájosokk-ot is két hétbe telt, miért lenne ez kevesebb? -
felegyi #1120 Legkésőbb jövőhét szombatra már kinn lesz a játék a neten! 1 hét már el telt szombat óta, csak ne az USÁnkás megjelenéstől számítsák a tört verziót, mert az megint + nap! -
#1119 szerinted te nem írsz baromságokat ? :D
mindenki ír... -
#1118 "állítólag ha rádugsz egy pendrájvot a gépre akkor is"
jó nagy barom volt aki ilyet írt:)) -
#1117 Úgy tudom hogy ez az új egy agresszív védelem. Tehát felrakod, aktiválod, és utána a játék minden indulásnál csekkolja az kódot. Azt olvastam egy külföldi fórumon hogy ha új drivert raksz fel a gépre, vagy ha a régit (értsd: azt ami az aktivációkor volt.) frissíted/cseréled akkor is kér új aktiválást. Sőt, állítólag ha rádugsz egy pendrájvot a gépre akkor is. Nem véletlen hogy sokan panaszkodtam e miatt a dolog miatt. Jobban szívnak vele azok akik eredetiben veszik mint akik letöltik, krakkolják és jó, akármi történjen a géppel. -
#1116 Vagy igen vagy nem. Vagy 3szor lehet telepíteni és aktiválni, vagy csak akkor kell aktiválni amikor új op rendszerre kerül fel ( bár ez pl az rfactornál kijátszható, mert ha csak uj wint rakok a gépre akkor 1 fájlt kell elmentenem, majd visszamásolnom az uj op rendszerbe és akkor nem kell ujra aktiválni, de ha már hardwert cserélek akkor ez nem működik ) -
adammmmmmm #1115 Nem úgy van itt is hogy egy gépen egyszer aktivál és utánna akárhányszor telepítheted a gépedre de ha új gépet veszel az már a második aktiváció. -
#1114 A kódot aktiválod nem a játékot, persze a játék csak a kóddal működik. tök mindegy mikor hol hogyan aktiválod a kódot, ha a 3 db megvolt utána többet nemfog az menni, kell újat kérni. -
Djemba #1113 de!
iylen volt a test drive unlimited is amikor a bétát lehetett tesztelni be kellett jelentkezni kódot kérni és aktiválni kellett de ott 1 hónapig volt jó -
#1112 És ez a 3 aktiváció 1 gépre vonatkozik hogy hogy nézi ezt?
Mert akitválom nálam 3x akkor ha átviszem haverhoz ott már nem is lesz jó? -
#1111 Irsz egy mailt oda ahova kell és adnak megint kulcsot... marha nehéz feladat:), nomeg nemhiszem hogy valaki havonta rakja ujra a wint, vesz bele uj alaplapot, vinyot stb... ez a gém meg nemolyan hogy 2 éven át éjjel nappal játszani fogod tehát a 3 aktiváció alatt 10szer kitolhatod minimum.... -
#1110 Nem utánna kuncsorogni kell a tisztelt kiadónál ha akarod többször aktiválni ugyanmá had aktiváljad többször.
-
#1109 Szigorúan miután ketté törted! :) -
#1108 Utána meg eldobhatod? -
#1107 Asszem 3x lehet aktiválni de lehet rosszul tudom.