Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviden tömören.// A játék grafikája szerintem elég korrekt, és látványos a Tûzrõl ne is beszéljünk 😄// Egyenlõre egyetlen hatalmas gondom van az pedig az irányítás, ami szerintem kissé nehézkesre sikerült. Vannak jópofa ötletek amik nagyon bejönnek, mint például a pislogás. Például ha arcon csapnak akkor értelemszerüen el kezd dõlni belõle a vér, és a képernyõ ilyenkor vörös és ,, folyni fog". ilyenkor le kell törölni a vért és pislogni néhányat. UGyanez van robbanás vagy erõs fény hatására. A játék story-ja érdekes, és jónak tûnik. A kombináció tényleg nagyon jó le a kalappal a készítõk elõtt, az inventory átlátható és megintcsak dícséretet érdemel 😊 egyenlõre csak a nehézkes irányítás a gondom. 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha meg xbox360-as lesz, xbox vezétlõ nélkül hogy játszok?! 😄
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sírtak az emberek Prince of Persianál, Onimusha 3nál, meg egyéb hasonló gémeknél is hogy milyen szar az irányítás PCn, nekem nem volt velük gondom :\
@
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#wink>#wink>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
The bad thing about the game is the crappy controls, but i readed about that in the early previews, so i was prepered. I'm at chapter 3 now and i go play further... i like it (8 so far for me).
ezek szerint neki a graffal nincs semmi baja, szép(reméljük) csak az irányítás ami sz@r lett...persze PC-n gondolom jobb lesz
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
akkor nyitni kéne egy warez topikot a játéknak h ne szemeteljék össze ezt a topikot
Mi lenne, ha itt se írna senki warezrõl?
..meg is lepõdnék, ha írnának is róla, de így van ez jól,..
konzolon nincs warez!
szerk.: jó van nem vagyok járatos az xbox-os témákban😊
PSN ID.: Beegabor
De hogy tényleg ez lett, elég elszomorító.
És ezzel akart megmenekülni a studió?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megnéztem és szerintem a lego star wars is jobban élvezhetõ, mint ez a game.
Én igy pontoznám 10-bõl:
Irányitás(játszhatóság) = 1
Graf = 7
mert még nem láttam.
persze miután láttam és olyan lesz, lehet, hogy fogom... :>
remélem ha megszûnnek, TDU jogokat átveszi az ubisoft vagy valaki és viszi tovább a sorozatot, a többi nem érdekel. 😄