Alone in the Dark 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Nah kipróbáltam a játékot Xbox 360on.
Röviden tömören.// A játék grafikája szerintem elég korrekt, és látványos a Tûzrõl ne is beszéljünk 😄// Egyenlõre egyetlen hatalmas gondom van az pedig az irányítás, ami szerintem kissé nehézkesre sikerült. Vannak jópofa ötletek amik nagyon bejönnek, mint például a pislogás. Például ha arcon csapnak akkor értelemszerüen el kezd dõlni belõle a vér, és a képernyõ ilyenkor vörös és ,, folyni fog". ilyenkor le kell törölni a vért és pislogni néhányat. UGyanez van robbanás vagy erõs fény hatására. A játék story-ja érdekes, és jónak tûnik. A kombináció tényleg nagyon jó le a kalappal a készítõk elõtt, az inventory átlátható és megintcsak dícséretet érdemel 😊 egyenlõre csak a nehézkes irányítás a gondom. 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Seth
Elõzõ rész sem volt hosszabb 10 óránál

PSN ID.: Beegabor

Az elõzõ részhez ezt írták itt az SG-n cikkben: "de sajnos a játékidõ maximum 48 óra" Öhmm... most meg mi lesz? 15 óra? 😮 Habár tudjuk ma sajnos ez a divat...
Snexi
ez 5000x jobb 😊

Evin
Amíg nincs elõttem, addig semmit sem veszek biztosra.
Ha meg xbox360-as lesz, xbox vezétlõ nélkül hogy játszok?! 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

zzeN
jó lesz ez, csak tegye is be vki

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

[Rush]
Bannernak?<#idiota>

hTTp://ror.hu/

armageddon666
én TPSt mindig jobban tudtam irányítani bill+egérrel mint gamepaddal :C igazából mindent ^^

Sírtak az emberek Prince of Persianál, Onimusha 3nál, meg egyéb hasonló gémeknél is hogy milyen szar az irányítás PCn, nekem nem volt velük gondom :\

@

Kandurex
nem lesz különbség pedig, hangyafasznyi sem,...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
Alone PC = Alone x360

<#wink>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Evin
Én még nem írnám le a játékot, anélkül hogy kipróbáltam volna. Ráadásul a kritikák nem is a PC-srõl jöttek.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Istencsászár
Miért lenne jóbb pécén egy alapjaiban elfuserált irányítás? ez egy TPS(fps) játék amit kontrollerrel tökéletesen kell hogy legyen irányítani, ha ott gondok vannak akkor....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zzeN
All playing on a crappy tv or something? The gfx are one of the best ive ever seen in a game, good lichting effects, and the overall looks very realistic. (texture detail, bump-maps)

The bad thing about the game is the crappy controls, but i readed about that in the early previews, so i was prepered. I'm at chapter 3 now and i go play further... i like it (8 so far for me).

ezek szerint neki a graffal nincs semmi baja, szép(reméljük) csak az irányítás ami sz@r lett...persze PC-n gondolom jobb lesz

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

zorrobomber
videókról ítélve túlságosan ráfeküdtek az újító irányításra, amitõl én alapból nem szartam össze magam, ráadásul vszleg emiatt hányaveti lesz a game többi része. van rá esély hogy ez nem igaz, de szvsz kicsi.

zzeN
jaja, az jól nézne ki meg a nem rövid hajunk van hanem vállig érõ, itt meg rövid😄

Lehet, hogy elõkapom az Alone in the Dark 4-et (jó, oké, nem naon nevezték 4-nek, de véglis az a 4. 😄). Megvan eredetiben.
bertino
meg kéne egy normális banner is, azzal a jofajta alone in the dark felirattal, ami tüzes effekttel van átitatva minden videón.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zzeN
akkor elég sok ember "ûzi ezt a szakmát"...
akkor nyitni kéne egy warez topikot a játéknak h ne szemeteljék össze ezt a topikot

Magiszter
Ennyit az Atari-ról. Beígérik a demót erre nem inkább feltöltik a warezolt tört játékukat a netre? :-D

kirol
Ahhoz képest hogy nem warezol is senki, és minden ideíró megveszi az utolsó kb 120 hsz arról szól, hogy miért nem bírták még kilopni, és mekkora köcsögség, hogy a pénteki napi megjelenésig így nem tudják végignyomni a játékot.

Mi lenne, ha itt se írna senki warezrõl?

Istencsászár
És a demonak még mindig se híre se hamva... -.- IGN rvjú is még 4 nap :I

Istencsászár
Énsem és még sokan mások sem😊 és ez igy helyes... aki warezol az tegye kussba és akkor nincs semmi baj, de persze ettõl még amit csinál az lopás.

Kandurex
ja igen, kb. 26 betûmérettel: Warez = azonnali BAN

..meg is lepõdnék, ha írnának is róla, de így van ez jól,..

Hát éppen a moderálás miatt nincs ott warez. Mert azonnal jön a banhammer... Egyébként ott is lenne, és volt is. Éppen ezért vezették be a kemény szabályokat. Szóval csak ne álszenteskedj... Na jó, persze te speciel nem vagy warezolós, bocsi.
Istencsászár
Az SG konzolos szekciójában szerencsére nincs is, legalábbis nem arról megy a téma hogy a warezpisták verik megukat a földbe és szenvednek meg örülnek a fejüknek stb... pl azhogy kijött Alone warezba, megsem lett már említve ott... meg ha meglett volna ügyis moderálják😊

Snexi
Amúgy ps2-en mennyire néz ki máshogy?Mert amit a videókba mutattak grafikát nem hiszem hogy bírja a ps2

Magiszter
Irányítás PC-n teljesen más lesz, mivel hogy Billentyû és egér kombinációjára lesz írva, nem pedig egy marokirányítóra (mi a bánat is a neve?).

kirol
😄

bertino
naja, ott aztán vannak lehetõségek... -.- <#eljen>

bertino
ugyanmár!
konzolon nincs warez!

Hát, sztem az irányítás PC-n könnyen meglehet, hogy más lesz...
Kandurex
feltörni? a boxos játékokat nem kell törni...egyébként gondolom a nagykerben kiírta valaki és kész...

zzeN
de az xboxos verziónak is 20-án kellett volna megjelennie mint a pc-snek, csak hamarabb feltörték?!

szerk.: jó van nem vagyok járatos az xbox-os témákban😊

Magiszter
Én is beleolvastam 1-2 fórumba és úgy tûnik hogy nagyon megosztja a társadalmat ez a játék. Van aki szerint hibátlan, van aki szerint egy kalap lócitrom. Abban viszont mindenki egyetért hogy az irányítást és a kamera használatot tanulni illetve szokni kell, de amúgy rendben van. Szerintem nem olyan rossz játék ez, csak a sok "lehúzunk minden játékot mert az a divat" ember mondja hogy 10 bõl mínusz 10-et ért el mert nem tud játszani/nem Crysis2 grafika/nem viszi végig magától a játék... Én minden esetre várom már nagyon. ha játszottam vele tuti írok ide egy kis szösszenetet.

Seth
OLvasom itt ott, az irányításon(amibe bele lehet jönni) és az idióta kamerán túl élvezetes és hangulatos játék

PSN ID.: Beegabor

kirol
Ha visszaolvastok, én már némelyik videónál írtam, mekkora szar lehet ebbõl. A gagyi mozgázokon túl. 😞

De hogy tényleg ez lett, elég elszomorító.
És ezzel akart megmenekülni a studió?

zzeN
azért még ne ássuk el a gamet, ha beszaratós akkor fasza lesz😄

DarkSector
történt is PS2 Xbox360 már kint van, de asszonnyák nagy csalódás lett a játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Látom PS2-re is van, csak nehogy onnan tegyék át PC-re!!!!!!!!!<#rinya>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát ez nekem is jó nagy csalódás volt!
Megnéztem és szerintem a lego star wars is jobban élvezhetõ, mint ez a game.
Én igy pontoznám 10-bõl:
Irányitás(játszhatóság) = 1
Graf = 7
Snexi
69 új komment...Már azt hittem történ valami

Kandurex
Mondjuk sajnos egyre több forrás erõsíti meg a lentiekben felhozott véleményeket...szaron nem fog változtatni, hibába nézed :/ Egyébként nagy kár lenne érte a videók alapján nagyon reméltem, hogy egy igazán fantasztikus, ötletes dark, horror játékkal lesz dolgunk!

bertino
én ezt a játékot nem temetem.

mert még nem láttam.

persze miután láttam és olyan lesz, lehet, hogy fogom... :>

Maxtreme
Azért ne temessétek már õket elõre 😊))

Engem a Dungeons and Dragons jogok érdekelnek... hogy vajon kihez fognak akkor kerülni? :S Õk adták ki ugyanis a DandD gameket (nem mûködik az and jelem xD). Pl. Neverwinter Nights 2 és Dragonshard.
zzeN
reménykedjünk mindig a legjobban ugye<#hehe>

Maxtreme
Na azt lesheted xD

A TDU jelenlegi "supportjától" meg had ne mondjak semmit...

Maxtreme
Nem, nem ettõl függ azért 😊
Csakhát köztudottan eléggé nagy szarban vannak.

bertino
gáz, ja.

remélem ha megszûnnek, TDU jogokat átveszi az ubisoft vagy valaki és viszi tovább a sorozatot, a többi nem érdekel. 😄

zzeN
de tényleg ha nem lesz sikeres az AitD, akkor lehúzzák a rolót?ez gáz<#szomoru2>