2850
Paksi SE
-
#448 Lengyel Feri interjú -
#447 ez egy szépen sikerült mondat!:DDD -
sütis #446 menager Hara ma tárgyatak szponzorral!!!! -
#445 még mindig homály fedi a jövőt......
sok pletyka kering a városban , valmelyik jó , valamelyik nagyon nem ,
állítólag megvan lé az NB1-re ..... -
Csesza #444 vagy az ASE kosárdöntőről érdeklődik :D -
#443 sztem eltévedt kissé:D -
#442 Mien döntőröl?? -
Zséé #441 sötétkékre tedd! :)ha nem megy többit privibe mert kikapunk hogy itt offolunk :DD -
sütis #440 ez zöldeskék!sztem jó! -
Zséé #439 nem. van egy olyan szín ami pont olyan mint a logó jobb széle -
sütis #438 így gondoltad? -
Zséé #437 beállításokban az Üzenetfejléc színt állítsd át a másik fajta zöldre és akkor szebblesz :) -
sütis #436 jó így!de milyen színt? -
sütis #435 mégegyszer köszi!!DDDDDDD:) -
Zséé #434 váltsd át a színt, hogy ugyanolyan legyen -
Zséé #433 nm :) -
sütis #432 ez az igy má jó !!!!!! kuva jó lett KÖszi!!!!! -
Zséé #431 ígyse?
-
sütis #430 jah,az oké csak a logo nem látszik csak a helye! -
Zséé #429 jah
#418 -
sütis #428 ide ebbe a topikba raktad be, nem? -
Zséé #427 nm
de hogyhogy nemlátod? -
sütis #426 asszem valami nem oké,sajna nem látom az új logómat!mcfrost mondta kirr lett!!Köszi zséé! -
TibininjaMTE #425 hi alll! most irok először de itt senki sincs szal.........:D
valaki a döntőröl irna valamit?
-
TibininjaMTE #424 hi alll! most irok először de itt senki sincs szal.........:D
valaki a döntőröl irna valamit?
-
Csesza #423 akkor k'va nagyok lehetnek az elvárásaid mer eléggé f@xányos lett ez loko!
-
Zséé #422 épp ezaz, hogy nem tudok olyat :DDD
-
#421 csinálj olyat amien tetszik Neked:) -
Zséé #420 Kösz :)
Nekem nem tetszik annyira,de ha Sütisnek tetszik akkor használja :) -
#419 sanjos????
beteg vagy?:))
sztem faxányos!
-
Zséé #418 Sajnos csak ennyire futotta...
-
#417 meg van a meccs , kb 10 perc sallang van rajta -
sütis #416 simán voltunk annyian! -
#415 1200 néző szerintem karesz , min. 2000-en voltunk! -
Gólzáporral ünnepelt a PSE
Labdarúgás Kisteleki István MLSZ-elnök hozta az aranyakat
Zerza József
Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportja utolsó fordulójában a bajnok Paksi SE gólzáporos sikerrel köszönte meg szurkolói egész éves buzdítását.
Az a csapat ünnepelhetett, amelyik a leginkább rászolgált a bajnoki címre. A paksi futballisták egész évben remek teljesítményt nyújtottak, s vé-gül tizenhárom ponttal gyűjtöttek többet a legnagyobb riválisnak tartott Felcsút együttesénél.
Paksi SE–Hévíz 5–1 (2–0)
A mérkőzés osztályzata: 3. Paks, 1200 néző. V: Harsányi (7) Perger, Heibl. Paks: Kovács A. 0– Ambrus 5, Salamon 6, Barics 6, Csehi T. 5– Kiss T. 7, Mészáros I. 8, Buzás 8 (Vizdár –, 83.), Báló 8– Szabados 5 (Benedeczki –, 78.), Nógrádi – (Fehér A. 5, 10.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc. Hévíz: Szabó 5– Kovács Sz. 5, Györe 5, Németh 5, Harth 5– Páli A. 5 (Kovács R. –, 80.), Czafit 5, Purt 5 (Páli N. –, 65.), Varga L. 6– Kerek 6, Rompos 5 (Varsányi –, 61.). Vezetőedző: Glázer Róbert.
A 2. percben baloldali támadás végén Báló beadását Nógrádi 5 méterről fejelte a hálóba (1–0). A 10. percben Nógrádit egy összecsapás után hordágyon kellett levinni a pályáról. A 15. percben Buzás indításával Kiss T. kiugrott a védők közül, és 15 méterről nagy gólt lőtt a bal alsó sarokba (2–0). A szünet után továbbra is a hazaiak akarata érvényesült, de gólt a vendégek szereztek: a 62. percben Varga L. húzott el a balszélen, beadását Kerek 10 méterről lőtte a hálóba (2–1). A 78. percben Buzás egy 18 méteres szabadrúgást tekert a bal felső sarokba (3–1). A 81. percben Kiss T. remek cselekkel ment el őrzője mellett, beadását Báló két méterről a hálóba fejelte (4–1). A 88. percben a csereként beállt Benedeczki kapott nagy labdát Bálótól, és tíz méterről külsővel tekerte a kimozduló Szabó kapus mellett a kapuba (5–1).
A látottak alapján a végig nagy kedvvel futballozó hazaiak nagyobb különbséggel is nyerhettek volna a gyenge napot kifogó vendégek ellen. A mérkőzés szünetében a Paksi SE ritmikus gimnasztikás lányai szórakoztatták a közönséget. A lefújás után a paksi twirlinges lányok által behozott aranyérmeket Kisteleki István, az Magyar Labdarúgó Szövet-ség (MLSZ) elnöke akasztotta a paksi játékosok nyakába. Ezt követően zöld-fehér konfettieső hullott a játékosokra, majd az egyesület vezetése ingyen sörre látta vendégül a vendégeket, így köszönve meg az egész éves buzdítást.
Lengyel Ferenc: – Sokan sajnálják, hogy vége az évnek, én azt mondom, hogy keződjön egy hasonlóan szép, de nehezebb bajnokság.
Glázer Róbert: – A mérkőzés összképe alapján teljesen megérdemelten nyert a Paks. Sok sikert kívánok Lengyel Ferenc kollégám csapatának az első osztályban. -
Zsuzsy #413 Persze nem ide kirakni gondoltam mindet.Ha mondok egy címet?
Please!!! :)
-
Zsuzsy #412 De gonosz!És kinek?
Naaaa légyszi légyszi!!!
A meccsről képek,és a csapatról.Nagyon nagyon megköszönném!
Ami nem publikus attól eltekintek.
Naaaaa! :))) -
#411 de van 140 darab kb. , de nem mindenkinek -
Zsuzsy #410 Nagyon jók lettek a képek, de azért az igaz mégiscsak élőben volt. :)
Nagyon jó volt az egész, jól összehozták.
Sajnálhatja tényleg aki nem volt kint.Még az idő is valamilyen szinten kegyes volt hozzánk.
A pálya azért hagyott maga után egy kis kívánnivalót,de a lényeg az, hogy BAJNOK CSAPAT,BAJNOK CSAPAT CSAKIS EGY VAN! A PSE, A PSE, LÁ LÁ LÁ LÁ!!! :)
Amúgy csak ezek a képek vannak,nincs több? :) -
sütis #409 egészen jók lettek a képek!