2850
Paksi SE
-
#488 Igen , ezt tudjuk , meg Garami bá' is itt volt megnézett meccset , gondolom Sanyit is nézte. Meg az MTK szívesen válogat erről a környékről fiatalokat. -
kék #487 Nem tudom. Tavaly is visszarendeltek pár játékost, majd miután megnézték, hogy mennyit fejlődtek, megint kölcsönadták őket. Ahogy lesz róla infóm beírom ide. -
kék #486 Köszönöm Neked is a véleményezést. :-) Régen én Tolna megyei srác voltam, és Édesapám is ott volt katona. Szurkolok, hogy bent maradjatok. -
#485 Eddig is azt csinálta és ez várható volt. Gondolom az egész csapat nem megy a lecsóba! -
Zsuzsy #484 Ez csak egy apró dolog de ő Ambrus ( -h nélkül a végén!) Sanyi.Amúgy nagyon jó játékos.Szívét lelkét kiteszi a pályán mindig,és nagyon beszámítható. Számára ismeretlen a fáradtság és a fájdalom ha arról van szó hogy meccs van és nyerni kell.Ahogy írta McFrost is még gipszesz kézzel is pályára ment és minden tőle telhetőt megtett.Egyszóval bárhol is folytassa szerintem nagyon jól járnak vele.
Bár szeintem itt Pakson most a Lengyel Feri úgy berendezi a csapatot otthonosra,hogy paksi játékos nem sok lesz a pályán.Majdcsak figyeljétek,minden cimbit idecsábít a mieink akiknek meg téynleg járna a dicsőség és a játéklehetőség kiszorulnak. Ennyi!
-
#483 Aztán vissza tér-e hozzánk? -
kék #482 Zséé már elárulta. :-)
A mi kölcsönjátékosunk, és most a felkészülés idejére visszarendelte a vezetőség. -
#481 A Paks óriási fölénnyel utasított maga mögé az ellenfeleket az NB II Nyugati-csoportjában, így feljutott a legmagasabb osztályba. Lengyel Ferenc vezette gárda nem vesztegeti az időt, már múlt hét csütörtökön elkezdte a felkészülést. A hírek szerint egyelőre még nem érkezett új játékos a keretbe, de a dunaújvárosi Belényesi Miklós hamarosan aláírhatja szerződését a tolnaiakhoz.
- Egy héten belül elválik, hogy kik érkeznek a klubhoz - mondta Lengyel Ferenc. - Az edzéseket tehát elkezdtük, ugyanis már csak 6 hét van az NB I rajtjáig. Az NB II utolsó öt fordulója is egyfajta pihenés volt játékosaim számára, akkor már eldőlt a bajnoki cím sorsa, így csak könnyített munkát végeztünk. Július elején Szlovákiába utazunk edzőtáborba, és természetesen sok felkészülési mérkőzést is játszunk majd. -
#480 köszi Zséé! -
Név: Belényesi Miklós
Becenév: Öcsi
Születési idő: 1983.05.15.
Születési hely: Marghitta (Románia)
Testsúly: 83
Testmagasság: 188
Iskolai végzettsége: érettségi
Nyelvtudása: román, angol
Családi állapota: nőtlen
Kedvenc csapata: Real Madrid
Kedvenc játékosa: Ronaldo
Hobbija: sport
Posztja: támadó
Mezszáma: 81
Eddigi klubjai: Érmihályfalvi Unirea, Debreceni VSC, DFC, Diósgyőri VTK
Dunaújvárosba igazolt: 2005.08.01.
Szerződés lejárta: 2006.06.30.
NB1-es mérkőzés/gól: 25/-
Dunaújvárosi mérkőzés/gól: 30/3
Válogatott mérkőzés/gól: -/-
-
Zséé #478 Paks: Belényesi Miklós a Paksé -
#477 az tudom , jó volt a Sanya:) -
Zséé #476 gondolom mtk-s kölcsönjátékos volt :) -
#475 miért érdekel , ha nem titok? -
kék #474 Köszönöm. :-) -
#473 gipszelt kézzel is hajtott mint az állat, le a kalappal előtte! -
#472 Visszavárják a fiatal Csehi Tamást a Pécsi MFC-hez.
A ballábas játékost az NB II Nyugati csoportjában bajnokságot nyerő Paksnak adták kölcsön, most viszont szívesen látnák újra a keretben.
-
kék #471 Sziasztok!
Írnátok valamit Ambrush Sándorról? Hogyan játszott, erősségei, gyengéi, emberi kvalitás stb. Minden érdekel. Előre is köszi. -
#470 Vasas: Rósa Henrik cáfol
Felröppent a hír, hogy Rósa Henriket, az NB I-ből kieső Vasas középpályását szeretné átigazolni a Ferencváros és az újonc Paks is.
A labdarúgó megkeresésünkre elmondta, bár a szerződése lejárt, de még nem kapott ajánlatot más kluboktól, így az sem elképzelhetetlen, hogy a következő szezonban is a Fáy utcában futballozik. -
#469 A Paksi SE volt a legfrissebb
Labdarúgás Tegnap megkezdték a felkészülést az NB I-re Bálóék
Rónai Gábor
Miközben a többi csapat játékosai a világbajnoki meccseket nézik a televízión, addig az NB I-es újonc Paksi SE futballistái csütörtökön megkezdték a felkészülést a július 29-én rajtoló élvonalbeli labdarúgó-bajnokságra. Az első tréningről egyedül az államvizsgázó Pulcz István hiányzott, no meg az a Szabados Attila, aki az idényt már új csapat tagjaként kezdi. Mint az lapunkban már megírtuk: Lengyel Ferenc edző egy védőt, egy középpályást és egy támadót szeretne igazolni a rajtig. A trió egyike az a Kóczián Ferenc lehet, aki ott volt a csütörtöki tréningen is, s aki legutóbb a Pécsi MFC színeiben futballozott. A védőként és középpályásként is bevethető ballábas futballista korábban Dunaújvárosban csapattársa volt Lengyel edzőnek, így a PSE trénere jól ismeri az 1978-as születésű játékos kvalitásait. A paksiak egyelőre napi egy edzéssel készülnek, de hamarosan edzőtáborba vonulnak, ahol már napi két tréning lesz a penzum. A gárda a bajnoki rajtig hét-nyolc edzőmeccset szeretne játszani. Az már biztos, hogy az egyik ellenfél a bajnoki ezüstérmes Újpest csapata lesz, amellyel július 1-jén a fővárosban csapnak össze Buzásék. -
#468 Megérett az NB I-re a PSE
Labdarúgás Kimagaslott a Nyugati csoportból a Lengyel-gárda
Balázs L., Rónai G.
Öt esztendeje még Klement Istvánnal kezdődött az a munka, amely 2006-ban meghozta gyümölcsét: a Paksi SE futballcsapata Lengyel Ferenc irányításával megnyerte az NB II-es bajnokságot és feljutott a legmagasabb osztályba.
Igazán remek idényt produkált Lengyel Ferenc együttese. A kiváló őszi szezont – 13 győzelem, mindössze nyolc kapott gól – hasonlóan sikeres tavaszi folytatás követte. A PSE az egész idényben négy vereséget számlált, s 25 győzelme mellett csupán egyszer kellett megelégednie az egyik ponttal. A paksi futballbarátok talán csak a legmerészebb álmaikban gondoltak arra, hogy a zöld-fehéreknél ősztől a Ferencváros és az Újpest vizitál majd, a vezetők, a szakmai stáb és a játékosok azonban tettek róla, hogy az álom valósággá váljon.
– Sikeres téli felkészülésünk ellenére nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy fölénnyel nyerjük meg a Nyugati csoport küzdelmeit, ám arra számítottam, hogy ahogy az ősszel, úgy tavasszal is stabilak leszünk – vágott bele az értékelésbe Lengyel Ferenc.– Legnagyobb riválisunk, a Felcsút télen edzőváltáson esett át, és erősített is, úgy gondoltam, hogy fej-fej mellett haladunk majd. Aztán a tavaszi nyitányon 3–2-re legyőztük Komjáti András csapatát, s ekkor, mintha elveszítették volna a fonalat a Fejér megyeiek. Nekünk ellenben nagy lökést adott a győzelem, amely kitartott a bajnokság végéig. Szakmai szempontból nagyon nagy siker ez számunkra, hiszen a 2004/2005-ös idényben tíz ponttal előzött meg bennünket a Felcsút, most pedig mi utasítottuk magunk mögé hasonló fölénnyel riválisunkat.
– Az év folyamán többször nyilatkoztad, hogy egy ötéves munka csúcspontja ez a bajnoki cím. Mi kellett a sikerhez, miben volt jobb a PSE a többi csapatnál?
– Az elmúlt két idényben komoly munkát végeztünk, amely sok lemondással járt a focisták részéről. A rutinos és a fiatal játékosok jól kiegészítették egymást, s már az őszi idényben is érződött, hogy a csapategységünk, a profi mentalitásunk a többi gárdáé felett áll. Az akarattal és a motivációval sem volt gond, mindössze két meccsen vettem észre, hogy néhányan lezserebbek a kívántnál. Több ízben is vesztes állásból sikerült talpra állnunk, ez is mutatja erkölcsi tartásunkat, ráadásul riválisaink botlásai is a mi malmunkra hajtották a vizet.
– Ha egyénileg kellene értékelni, ki vagy kik lennének azok a játékosok, akik az egész éves produktumukért dicséretet érdemelnek?
– Elsősorban csapatként alkottunk nagyot, de akadtak akik az átlagosnál jobb teljesítményt nyújtottak. Kapusunk, Kovács Attila az egész mezőny legjobb hálóőrének bizonyult, rajta kívül Benedeczki Ferenc, Tamási Gábor, Mészáros István, Kiss Tamás, Báló Tamás és Buzás Attila emelkedett a többiek fölé. Összességében mindenkivel elégedett voltam.
– A csapat csütörtökön megkezdi a felkészülést az élvonalbeli bajnokságra. Hogy alakul a program, lehet-e már tudni, hogy kivel, kikkel erősödik a keret.
– Nevekkel egyelőre nem szolgálhatok, de annyit elárulhatok, hogy egy-egy védőt, középpályást és támadót mindenképpen igazolunk. A tervek szerint kezdetben napi egy edzéssel készülünk, de szeretnénk egy többnapos edzőtáborba vonulni. A rajtig hét-nyolc felkészülési mérkőzésen lépünk pályára, köztük élvonalbeli és NB II-es klubok ellen.
– Ha holnap kezdődne a bajnokság, miként határoznád meg a célokat?
– Bármikor is kezdődjön, nekünk újoncként elsődleges célunk a bentmaradás. Nem álszállójegyet akarunk váltani az első osztályra.
Az NB I-be jutásért játszik osztályozót a paksi ifi
A Paksi SE ifjúsági csapata első helyen zárta a másodosztályú bajnokság Közép-csoportja küzdelmeit a Szent István, a Vác és a Dunaújváros együttesei előtt, így jogot szerzett az NB I-be jutásért zajló osztályozón való részvételre.
A Sopron elleni párharc első összecsapását szerdán rendezik a Hűség városában, a visszavágót szombaton 17 órakor játsszák a Paksi SE Fehérvári úti sporttelepén. A párharc győztese az NB I-ben indulhat. A PSE U17-es csapata a 3. helyen végzett a Vác és a Dunaújváros gárdái mögött.
-
#467 majd biztosít a PSE buszt vagy vonatot , ha akar paksi nézőket! -
#466 most néztem az Újváros honlapját és ott sincs semmi , csak az,hogy elnökük említi volt ilyenről szÓ -
#465 nem mert a nevezés már le van adva, mi megyünk az tuti , csak hova az nem
ezt az NB1.hun láttam.....igen ilyen hírek is vannak ,hogy Újváros lesz az ideiglenes megoldás
de tegnap azt hallottam , hogy a liga adott 3 évet hogy minden elkészüljön az új pályához , ami megfelel , sztem kell is annyi idő és addig az atomerőmű pályáján jáccanak
de min. 1 év kell és addig vidékre járni rohatt sok plussz lóvé -
#464 nem hiszem, akkor már inkább a vác helyére. nemtom hogy a kellő bővítést(parkoló, ülőhelyek, stb) mennyi idő alatt csinálják meg, de nem hinném hogy másfél hónap elég lenne:( -
Zséé #463 figyeld meg, hogy valamelyik hitvány kieső csapat (vasas, pápa) belobbizza magát a helyetekre (bár ne lenne igazam) -
Feljutott a Paks az élvonalba, és azonnal beindult a találgatás, hogy vajon elindulhatnak-e a bajnokságban. Értesüléseink szerint néhány tehetősebb támogatói csoport segíthet a csapaton, így akár igazolásokra is futja a pénzből.
Futballberkekben azt suttogják, hogy olyan játékosok érkezhetnek, akikkel a vezetőedző, Lengyel Ferenc egykoron egy csapatban - a Dunaferrben - futballozott. Hallani Rósa Henrik és Molnár Zoltán (Vasas) érkezéséről, sőt, tavasszal olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy amennyiben a Loki nem lesz bajnok, akkor Éger László is hazaköltözik.
Az azonban biztosra vehető, hogy a csapat a hazai meccseit Dunaújvárosban játssza majd, mert a paksi stadion egyelőre nem igazán alkalmas élvonalbeli meccsek megrendezésére, gondolunk itt elsősorban a kiemelt rangadóknak minősülő összecsapásokra.
-
sütis #461 Talán ez már végre jó hir!!!! -
#460 -
#459 nem :) -
#458 ti meg 2en ültök nagy üres székhalom közepén:P -
#457 az a keménymag :P -
#456 Eldőlt: jöhet a Ferencváros és az Újpest
Labdarúgás - Egy-egy védőt, középpályást és támadót akar igazolni a Paksi SE
Rónai Gábor
A klub elnöksége áldását adta rá, így ősztől az NB I-ben szerepelhet a Paksi SE futballcsapata.
Az NB II-es labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportja nemrég véget ért idényének küzdelmeit nagy fölénnyel megnyerő paksi gárda az első Tolna megyei csapat lesz, amelyik a legmagasabb osztályban méreti meg magát. Haraszti Zsolt, a PSE szakosztálymenedzsere a Tol-nai Népújságnak elmondta, az induláshoz szükséges anyagiak rendelkezésre állnak, s bár a gondtalan szerepléshez további szponzorok bevonására is szükség lesz, az már biztos, hogy NB I-es lesz Lengyel Ferenc alakulata. A nevezést már be is nyújtották a paksiak (a határidő 2006. június 15-e), így most már azon dolgoznak, hogy a klublicenc előírásainak megfeleljenek. A stadiont olyan állapotúvá kell tenniük, hogy élvonalbeli mérkőzések rendezésére alkalmas legyen, parkolót kell kiépíteniük, s a sajtó munkatársainak is megfelelő helyet kell kialakítaniuk. Lapunk úgy tudja, hogy ötezer szurkolót befogadó arénává fejlesztik a PSE-stadiont, amelyben háromezerötszáz drukker ülőhelyről nézheti majd az összecsapásokat.
A feljutást kiharcoló gárda tagjai jelenleg szabadságukat töltik, ám már nem sokáig pihenhetnek, hiszen csütörtökön megkezdik a felkészülést az élvonalbeli bajnokság július 29-én kezdődő 2006/2007-es idényére. A hírek szerint a jelenlegi keret három új játékossal egészül ki, Lengyel edző egy védővel, egy középpályással és egy támadóval mindenképpen szeretné megerősíteni együttesét. A kiszemeltekkel már folynak a tárgyalások, ám a jelöltek kilétét egyelőre homály fedi. A hírek szerint a két kölcsönjátékost is szeretné megtartani a fiatal szakvezető, ám Nógrádi Árpád (Ferencváros) és Csehi Tamás (Pécsi MFC) ügyében ehhez még kell néhány kört futnia a vezetésnek. -
#455 -
Zséé #454 az utolsó fordulóban ugye a Dunaújvárossal játszottunk és érdekes módon ittvolt a Pini a meccsen. Ez azért jelent valamit... -
#453 meg Pini is oda akar menni....ez is, de már maga az ötlet is hányingert keltő! -
Zséé #452 az a szerencsétek, hogy a dunaújváros bennmaradt az nb2-ben, és ez kicsit azért bonyolítja a dolgot. -
#451 akkor az már nem hazai meccs!
ha így lesz , szégyelheti magát mindenki!!
a város , a vezetés , a megye! -
#450 Remélem nem így lesz, az interjú alapján a héten eldől -
sütis #449 D.újvárosba akarják a hazai meccseket játszatni!Az NBI-be indúláshoz megvan a lé,de a pályák rendberakása(ASE;PSE),az már sok-sok pénz!!!!!