2850
Paksi SE
  • king82
    Amúgy nem kell elfogadni és nem leszek házi gazda. De 2009 óta én írogatok a topikba és próbálom felrázni.
  • king82
    Egy idény alatt hazai bajnokira 5 szőr látogatok ki és mindig a tribünre veszek jegyet. Idegenben pedig csak a Vidi meccsre megyek ki. Sajna mivel nem Pakson élek már többre nem tudok már kilátogatni.
    Az igazat meg vallva ha becsületes drukker lennék akkor csak az ASE jöhetne szóba ha már gyerekként ott ismerkedtem meg a labdával. De azt mindenki tudja lehetetlen. Valamint 24 évi alatt az embernek a szívéhez nő szülő városa.
  • McFrost
    Hol szoktál lenni?
  • king82
    Az nehéz lesz mert nem vagyok soha a B-középben.
  • McFrost
    Ha megtalálod magad a képeken, lehetsz házigazda.
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • king82
    Hétvégén jól kéne szerepelni! Fradi Szolnokhoz látogat a Kaposvár pedig Debrecent fogadja.
  • king82
    Nem sokkal a vége előtt matematikai esély is van.

Hát még ez hátra van:

• king82
    Jó reggelt!

Egy kérdés a nem túl népes író társasághoz. Valakit is zavarna esetleg rossz néven venné ha én lennék a topik házigazdája? Zolcsi01-el beszéltem ő lemond a házigazda jogokról a javamra.
  • king82
    Sajna a Győrrel csak X sikerült!
  • king82
    Jó reggelt!

Kis szerencsével és persze tudással is bezsebeltük a 3 pontot.
  • McFrost
    Irány a pálya!
  • king82
    Hu jól alakul 1-0-ra megyünk!
  • king82
    Jó reggelt!

Sajna a hétvégén a Honvéd otthon tartotta a 3 pontot. De ma itt a szépítés lehetősége a Vide ellen. A mi mérközésünk mellet szurkolhatunk a Frad-Kaposvár mérközen, hogy a felek ne birjanak egymással. Honap estáre kiderül hogyan változik a tabella.
  • king82
    Lassan de biztosan élénkülünk. Nagyon lassan!
  • McFrost
    Irány a pálya!
  • king82
    ááá még minden nyitott de a tárgyalást már el kell kezdeni mert ha az utolsó pillanatban teszik meg nem lesz hova menni a mi közel van.
  • bakkerman
    nem korai még ez egy kicsit?
  • king82
    Jó reggelt!

Na tegnap elkezdődött a tárgyalás a Vidivel, hogy ott játszhatja Paks az europai kupa mérkőzéseit.
  • king82
    Jó reggelt!

Igen indul. Még 7 forduló van. Ha jól megy minden akkor a fix 3. meg is lehet. Szerencsével jobb is. Erre céloztam.
  • Odacsap77
    a 3. is indulhat európa liga selejtezőn :D
  • king82
    Jó reggelt!

Sajna behalt a topik, de a csapat legalább szárnyal. Múlt héten visszavágtunk a Debrecennek és miénk lett a ligakupa. A tabellát a hétvége előtt a 2. helyen töltjük. Történelmi tetteket hajtunk végre. Csak csendben jegyezném meg ha minden jól megy és a Fradi bénázik még európai porond is lehet ebből.
  • king82
    Jó reggelt!

Bár teljesen haldoklik a topik mégis érdemes felfigyelni, hogy az idei szezonban a Paks igen szép eredményeket produkál és a hétvégi forduló előtt a tabella 5. helyen van.
  • McFrost
    Na megjavult a géped?
  • sütis
  • McFrost
    Ideje volt talán.
  • banok
    Geleit kirúgták, Kis Károly lesz az új edző
  • king82
    Jó reggelt!

Látom jól behalt ez a topik!
  • sütis
  • McFrost
    Egy egész jó kis csapattal kikaptunk Pécsen, el sem hiszem...3-1-re!
    Mi lesz itt?
  • McFrost
    Látod engem meg ez nem érdekel:D
    Bemásztok, tettlegesség és ahogy az MLSZ-t ismerem: pálya bezárás, súlyos pénz bírság, még pont levonás is, kell?

Nálunk valami részeg barom leöntötte sörrel a zászlóst, meg berepült pár szotyi, hopp 100e.
  • Forza Italia
    az lehet de az nem érdekel:D Viszont tegnap nem csodálkoztam volna ha valaki bemászott volna és orbaveri a partjelzőt. Mert az kezezés volt és a 16 oson belül.
  • McFrost
    hát mit mondjak, Nyíregy és UTE ellen minket verettek meg a bírók.
  • Forza Italia
    hát mit mondjak bírói segítség is kellett ahhoz h győzzön a paks.
  • McFrost
    Az akarat és lelkesedés csodákra képes!

Benntmaradással amúgy sem lett volna gond, bár sűrű a mezőny.
  • EOX
    szép győzelem, nem számítottam rá. nem lesz gond a bennmaradással.
  • McFrost
  • sütis
    A KISS TOMI ÉÉ a KISS TOMI ÓÓ
    a KISS TOMI ÉÉ a KISS TOMI LÉOLÉ!!!!!!!!!!

Jóak a képek STABÁ!!!!!!!!!!!!