2850
Paksi SE
  • king82

Siófok - Paks 1 : 3

• king82
    Éger tizenegyesével ott a 3. is. 1:3!!!
  • king82
    Böde is lesérült na majd később kiderül mennyi időre. Egyre kisebb lesz csapat kemény magja.
  • king82
    3 méterről ekkora kapufát rúgni. Az biztos, hogy a szerencsével nem állunk rosszul.
  • king82
    A topik nevét is átírattam zöldre.
  • king82
    Közben egy kis információ. A Debrecen se akar leszakadni az élbolyról. Szolnok - Debrecen 0:2.
  • king82
    Igen ez még nem a vége. Sajna a sérültek is csak fokozatosan térnek vissza a kispad pedig igen csak rövid. De ha lesz egy kicsi szerencsénk és még egy gólt rúgunk akkor talán meg lesz a 3 pont.
  • McFrost
    Az a baj, hogy fordulók óta gyengélkedik 1-2 játékos és sajnos rövid a keret, hogy frissüljenek.
  • McFrost
    Mesze még a vége.
  • king82
    Na a fordítás is sikerült 1:2!
  • king82
    Na most rád cáfolhatnak mert pont most egyenlítettünk.
  • McFrost
    Simán kikapunk, napok óta ezt mondom mindenkinek.
  • king82
    Ez igaz de kiindulásnak nem rossz.
    Sajna nem úgy indul a mérkőzés mint kéne és a Siófok meg szerezte a vezetést. Honma 14 percben szerzett találatával.
  • McFrost
    Előre leadott kezdő még sosem felelt meg a valóságnak!
  • king82
  • king82
    Csak csöndeben jegyzem meg ha botlik a Paks bár isten ments bajnok a Vidi.
  • king82
    A fiúk az öltözőben a közönség már melegít a B-közép hangol. Pár perc és kezdetét veszi a hétközi forduló Siófok - Paks Mérkőzés. Aki nem tudja a helyszínen végig szurkolni az a Sport1 műsorán nézheti.
    Nem egy sétagalopp lesz ez a mai derbise hisz a Paksnak is és a Siófoknak is szüksége van a 3 pontra. Hát akkor nincs más hátra:

Hajrá PSE!!!
  • McFrost
    Képek vannak a hivatalos oldalon és a paks.hu-n.
  • king82
    Köszi! Akkor valamit megpróbálok alkotni. Aztán a finomítást a banner-műhelyben befejezik. Gondolom jó lenne egy link is a hivatalos honlapra. Esetleg neked valami ötlet mi kéne még bele?
  • McFrost
  • McFrost
  • McFrost
  • king82
    Igen kéne idővel minden elkészül. De oda kéne képanyag ami sajna nincsen. Meg gondoltam rá a fejlécet is le lehetne cserélni valami topikhoz méltóra.
  • McFrost
    Szép az oldal!
    Szöveg doboz és a háttér szép lett.
    Új banner kell.
  • king82
    Jó reggelt!

Ha az utolsó három fordulót is sikeresen teljesítjük és maradunk EL helyen akkor számunkra is fontos dátum lesz Június 20-a hisz aznap fogják sorsolni a selejtező párosításait. Az első mérkőzés várhatóan Június 30-án lesz.
  • McFrost
  • king82
    Jó reggelt!

Visszaolvastam néhány dolgot és láttam anno ezt kérted ide. Amíg nem készül valami jobb ez lesz fent.
  • McFrost
    1 hete is Siófokon hesszeltünk az asszonnyal, a Galeriusban. Csak úgy eltűnsz barátom az éterben, hogy lehetetlen utolérni:)
  • 9csöves9
    na jó aláírom,duzzogva.de akkor jövőre valamelyik derbin összehozunk már egy mítinget:D
  • McFrost
    Lajosom!
    Nem tudok menni, de 3 pontot kaptok, mert elfogyott a zoxigén és lilák lerúgtak 3 alapembert ma.
    Jó lesz?
  • 9csöves9
    Istvánom,nem fér bele kedden,hogy itt hagytok nekünk 1 pontocskát?:D

jössz amúgy?nekem kurva szar ez az időpont(nem is értem,hogy hozták össze),de megpróbálom megoldani
  • Monoton
  • king82
    Jó estét!

Bár a Fradi megverte a Szolnokot 2:3-ra nem sikerült az előzés mert szerencsének is köszönhetően na meg a jó játéknak is hoztuk az Újpest ellen a mérkőzést 2:1-re. Kicsit az égiek is velünk voltak és a Kaposvárnak csak egy X-re futotta a Debrecen ellen. Egy szónak mint száz még mindig 2. helyen vagyunk!
  • king82
    Jó reggelt!

Ma este 19 órakor a fiúk kifutnak a gyepre és megpróbálják otthon tartani a 3 pontot az Újpest ellen. Aki teheti mennyen ki és szurkoljon!
    Közben bizakodjunk a csodában és a Szolnoknak is sikerül pontot lopni a Fraditól. Valamint egy kellemes pont osztozkodás jó lenne a Kaposvár Debrecen mérkőzésen is.
  • king82
    Ezen a képen a legfelső sorban fekete fölső és napszemüvegben szotyizó srác. 1 szám alatt. De lehet tévedek.
  • McFrost
    Például?
  • king82
    Viszont jó nézni a képeket mert imitt amott felfedeztem egykét gyerekkori barátot.
  • McFrost
    Ha időm engedi, igen.
  • king82
    Te a B középben vagy és minden mérkőzésen?
  • McFrost
    Tőlem legyél.
    Kérd meg Gabbert vagy Monotont, a modi topikban, hogy intézzék el. Hivatkozz rám.