2850
Paksi SE
-
Siófok - Paks 1 : 3
-
#2729 Éger tizenegyesével ott a 3. is. 1:3!!! -
#2728 Böde is lesérült na majd később kiderül mennyi időre. Egyre kisebb lesz csapat kemény magja. -
#2727 3 méterről ekkora kapufát rúgni. Az biztos, hogy a szerencsével nem állunk rosszul. -
#2726 A topik nevét is átírattam zöldre. -
#2725 Közben egy kis információ. A Debrecen se akar leszakadni az élbolyról. Szolnok - Debrecen 0:2. -
#2724 Igen ez még nem a vége. Sajna a sérültek is csak fokozatosan térnek vissza a kispad pedig igen csak rövid. De ha lesz egy kicsi szerencsénk és még egy gólt rúgunk akkor talán meg lesz a 3 pont. -
#2723 Az a baj, hogy fordulók óta gyengélkedik 1-2 játékos és sajnos rövid a keret, hogy frissüljenek. -
#2722 Mesze még a vége. -
#2721 Na a fordítás is sikerült 1:2! -
#2720 Na most rád cáfolhatnak mert pont most egyenlítettünk. -
#2719 Simán kikapunk, napok óta ezt mondom mindenkinek. -
#2718 Ez igaz de kiindulásnak nem rossz.
Sajna nem úgy indul a mérkőzés mint kéne és a Siófok meg szerezte a vezetést. Honma 14 percben szerzett találatával. -
#2717 Előre leadott kezdő még sosem felelt meg a valóságnak! -
#2716 -
#2715 Csak csöndeben jegyzem meg ha botlik a Paks bár isten ments bajnok a Vidi. -
#2714 A fiúk az öltözőben a közönség már melegít a B-közép hangol. Pár perc és kezdetét veszi a hétközi forduló Siófok - Paks Mérkőzés. Aki nem tudja a helyszínen végig szurkolni az a Sport1 műsorán nézheti.
Nem egy sétagalopp lesz ez a mai derbise hisz a Paksnak is és a Siófoknak is szüksége van a 3 pontra. Hát akkor nincs más hátra:
Hajrá PSE!!! -
#2713 Képek vannak a hivatalos oldalon és a paks.hu-n. -
#2712 Köszi! Akkor valamit megpróbálok alkotni. Aztán a finomítást a banner-műhelyben befejezik. Gondolom jó lenne egy link is a hivatalos honlapra. Esetleg neked valami ötlet mi kéne még bele? -
#2711 -
#2710 -
#2709 -
#2708 Igen kéne idővel minden elkészül. De oda kéne képanyag ami sajna nincsen. Meg gondoltam rá a fejlécet is le lehetne cserélni valami topikhoz méltóra. -
#2707 Szép az oldal!
Szöveg doboz és a háttér szép lett.
Új banner kell. -
#2706 Jó reggelt!
Ha az utolsó három fordulót is sikeresen teljesítjük és maradunk EL helyen akkor számunkra is fontos dátum lesz Június 20-a hisz aznap fogják sorsolni a selejtező párosításait. Az első mérkőzés várhatóan Június 30-án lesz. -
#2705 -
#2704 Jó reggelt!
Visszaolvastam néhány dolgot és láttam anno ezt kérted ide. Amíg nem készül valami jobb ez lesz fent. -
#2703 1 hete is Siófokon hesszeltünk az asszonnyal, a Galeriusban. Csak úgy eltűnsz barátom az éterben, hogy lehetetlen utolérni:) -
#2702 na jó aláírom,duzzogva.de akkor jövőre valamelyik derbin összehozunk már egy mítinget:D -
#2701 Lajosom!
Nem tudok menni, de 3 pontot kaptok, mert elfogyott a zoxigén és lilák lerúgtak 3 alapembert ma.
Jó lesz? -
#2700 Istvánom,nem fér bele kedden,hogy itt hagytok nekünk 1 pontocskát?:D
jössz amúgy?nekem kurva szar ez az időpont(nem is értem,hogy hozták össze),de megpróbálom megoldani -
Monoton #2699 -
#2698 Jó estét!
Bár a Fradi megverte a Szolnokot 2:3-ra nem sikerült az előzés mert szerencsének is köszönhetően na meg a jó játéknak is hoztuk az Újpest ellen a mérkőzést 2:1-re. Kicsit az égiek is velünk voltak és a Kaposvárnak csak egy X-re futotta a Debrecen ellen. Egy szónak mint száz még mindig 2. helyen vagyunk! -
#2697 Jó reggelt!
Ma este 19 órakor a fiúk kifutnak a gyepre és megpróbálják otthon tartani a 3 pontot az Újpest ellen. Aki teheti mennyen ki és szurkoljon!
Közben bizakodjunk a csodában és a Szolnoknak is sikerül pontot lopni a Fraditól. Valamint egy kellemes pont osztozkodás jó lenne a Kaposvár Debrecen mérkőzésen is.
-
#2696 Ezen a képen a legfelső sorban fekete fölső és napszemüvegben szotyizó srác. 1 szám alatt. De lehet tévedek. -
#2695 Például?
-
#2694 Viszont jó nézni a képeket mert imitt amott felfedeztem egykét gyerekkori barátot. -
#2693 Ha időm engedi, igen. -
#2692 Te a B középben vagy és minden mérkőzésen? -
#2691 Tőlem legyél.
Kérd meg Gabbert vagy Monotont, a modi topikban, hogy intézzék el. Hivatkozz rám.