Paksi SE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- A Dunaszerdahely ellen játszottunk egy felkészülési mérkõzést, és végül 3-2-es gyõzelmet arattunk. Én a második félidõben jutottam szóhoz, és végül mesterhármast értem el - mondta a játékos. - A szerzõdést még nem írtam alá, de úgy tûnik, hogy egy vagy két évig erõsíthetem a Paks csapatát.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Három mérkõzés, három gyõzelem. Ez volt a Szlovákiában túrázó Paksi SE futballcsapatának mérlege, amely az elmúlt héten északi szomszédunknál edzõtáborozva igyekezett ráhangolódni a július 29-én kezdõdõ NB I-es bajnoki idényre.
Lengyel Ferenc gárdája elõbb a Tomasiková (7-1), majd a Dunajska Streda (3-2), végül a Slovan Duslo Sala (2-0) együttesével mérkõzött. A paksiakkal tartott Szlovákiába három próbajátékos is: Montvai Tibor, Horváth Sándor és Zováth János egyaránt pályára lépett az edzõmeccseken. A legutóbbi idényben a ZTE csapatát erõsítõ Montvai a Dunajska Streda ellen mesterhármast jegyzett, de a válogatottnál is számításba vett Zováth, valamint Horváth is igazolta, hogy erõssége lehet az élvonalbeli debütálásra hangoló Paksnak. A PSE szombaton hazafelé jövet Gyirmóton is megállt, ahol az NB II Nyugati csoportjában szereplõ egylettel csapott össze. A paksiak úgy szenvedtek egygólos vereséget, hogy a második félidõben kapujához szögezték ellenfelüket. Montvai kapufát lõtt, míg Böde Dániel szabályos gólját nem adta meg a játékvezetõ. Eredmény: Gyirmót-Paksi SE 1-0 (1-0). PSE: Kovács A. (Bita)- Salamon, Fehér A. (Barics), Benedeczki, Molnár Z.- Tamási (Heffler), Zováth- Kiss T., Buzás (Böde D.), Báló (Varga L.)- Montvai (Belényesi).
TN-információ
2006-07-08 00:00 Utolsó módosítás: 2006-07-07 23:32
Különösebb megerõltetés nélkül gyõzött a jó formában lévõ paksi együttes szlovák ellenfele otthonában.
Slovan Duslo Sala (szlovák) - PAKSI SE 0–2 (0–0)
Vágsellye, 100 nézõ. V: Kluka.
PAKS: Bita – Tóth P. (Molnár Z.), Fehér A., Albert, Barics – Heffler, Mészáros I., Böde, Kóczián – Varga L. (Tamási), Belényesi (Salamon).
G: Albert, Kóczián
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ellopták a pályát?😄
gól:Blasek (32, 64) ill, Montvai (47, 55 ,58 )
Retteketet
még mindig homály fedi a meccsek helyszínét
Nem azt mondom hogy rossz játékos Zováth, csak vannak sokkal jobb játékosok a posztján.
Persze ennek semmi köze ahhoz, hogy Paksra megy 😊
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
Hétfõ óta a szlovákiai Galántán edzõtáborozik a Paksi SE futballcsapata. Immáron hat új játékos igyekszik bizonyítani Lengyel Ferenc vezetõedzõnek, hogy helye van az NB I-es debütálás elõtt álló együttesben.
Belényesi Miklós, Kóczián Ferenc és Molnár Zoltán neve már ismerõsen cseng a paksi szurkolók körében, három futballistát azonban csak a hazatérés után vehetnek szemügyre. A 27 esztendõs támadó, Montvai Tibor a legutóbbi idényben a Zalaegerszegi TE színeiben kergette a labdát, s 22 összecsapáson négy gólt szerzett. Az NB I-ben összesen 66 találkozón lépett pályára, s ezeken 16 találat fûzõdik a nevéhez. A 29 éves, védõként és középpályásként is bevethetõ Zováth János Ciprusról hazatérve a Vasast erõsítette a 2005/2006-os pontvadászatban, az angyalföldieknél 25 meccsen szerepelt. Az igazán rutinosnak mondható játékos az élvonalban 257 mérkõzésen lépett pályára, s három alkalommal a kaput is bevette. Zováth János is tagja volt annak az újvárosi csapatnak, amely 2001-ben aranyérmet szerzett az NB I-ben. Azt, hogy kiváló focistáról van szó, mi sem bizonyítja jobban mint, hogy Bozsik Péter a futballválogatott szövetségi kapitánya legutóbb a siófoki összetartásra is behívta, azaz komolyan számol vele az alakuló nemzeti csapatban. A harmadik újonc Horváth Sándor már télen, a füredi edzõtáborban megmutatta magát a PSE szakvezetésének, amely így már tisztában van a kiválóan fejelõ, s felettébb gólerõs védõ képességeivel. A legutóbb a Pécsi MFC-ben futballozó, 31 éves játékos nagy hasznára lehetne a Paksi SE-nek az NB I-ben. Az újak közül Montvai és Horváth már be is mutatkozott a Paksban, amely kedden (lapzártánk után) a Tomasiková csapatával játszott edzõmeccset. A Kovács A.- Tóth P., Fehér A., Horváth S. (Kóczián), Barics- Heffler, Mészáros I., Böde D., Báló- Varga L. (Belényesi), Montvai összeállításban játszó PSE 7-1-re verte alacsonyabb osztályban szereplõ riválisát. A gólokon Montvai (2), Heffler (2), Báló (2) és Belényesi osztozott. A PSE csütörtök este az egykor szebb napokat látott Dunajska Streda együttesével játszik 17 órától.
jövõ héten megyünk edzõ meccsre , majd megnézzük õket!
Zováth biztos jó igazolás , szimpatikus játékosnak tartottam mindig.
Többiek sem rosszak.
,,elképzelem ahogy a gumiszoba ződszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH
szép eredmény...
Hajtós mérkõzésen, csapatunk közelebb állt a gyõzelemhez
Újpest FC–Paks 1-1 (1-1)
Felkészülési mérkõzés
Szusza Ferenc Stadion, füves edzõpálya, 400 nézõ.
Újpest FC, I. félidõ: Balajcza – Vermes, Vanczák, Böjte, Füzi (Völgyi, 31. perc) – Erõs, Sándor – Kõhalmi, Freud, Tóth N. – Kovács Z.
Újpest FC, II. félidõ: Kövesfalvi – Tolnai, Vaskó, Kiss Z., Völgyi – Gulyás, Lettrich – Hullám, Tóth B., Tóth N. (Rajczi 68. perc) – Freud
Paks: Kovács (Bita) – Molnár Z. (Tóth P.), Salamon, Benedeczki (Fehér A.), Barics (Böde) – Mészáros (Ambrus, majd Szili), Tamási, Kiss T. (Varga L.), Heffler – Báló, Belényesi
Gólszerzõ: Kovács (15.), Belényesi (25.)
Sárga lap: -
Szögletarány: 5-2 (3-0)
A délelõtti összecsapáson elõször ülhet az Újpest FC kispadjára Bicskei Bertalan vezetõedzõ, aki a találkozón izomfáradtság miatt nem számíthat Tisza Tibor és Vituska István játékára.
I. félidõ:
15. perc: Freud szerzett ladát a kezdõkörön belül, Kovács Zoltánt ugratta ki, aki 16 méterrõl a kapu jobb oldalába bombázott. (1-0)
17. perc: Sándor ugratta ki a 16-oson belül Freudot, a lövésbe azonban beleléptek a hazai védõk.
21. perc: Egy jobb oldali bedobás után Kovács csúsztatott Freud elé, aki a 16-os sarkáról a rövid sarok irányába lõtt, a vendégek kapusa azonban védett.
25. perc: Belényesi a védõnket és a kapusunkat megelõzve egy pattanó labdát fejelt Balajcza felett a kapuba. (1-1)
31. perc: Füzi Ákos sérült meg egy rossz lépés után, és nem tudja folytatni a játékot, helyére Völgyi Dániel állt be.
33. perc: Kõhalmi keresztlabdája után a 16-os baloldali csücskétõl Freud lõtt kapásból, a vendégek kapusa bravúrral védett.
40. perc: Tóth Norbert beadása után Kovács Zoltán centikkel fejelt a kapu fölé.
II. félidõ:
58. perc: Tóth Norbert gurított vissza a 16-os és az alapvonal sarkáról Hullám Attilának, aki egy csellel tisztára játszotta magát, és a rövid sarokra lõtt, a labda azonban a kapufán csattant. A kipattanó Tóth Norbert elé került, lövését azonban bravúrral védte Bita.
76. perc: Tóth Balázs a balösszekötõ helyérõl ugratta ki Freudot, aki tiszta helyzetbõl, ballal a kapu mellé lõtt.
89. perc: Rajczi fordult le a védõjérõl a 16-oson belül, a felfutó Tolnainak passzolt, aki kapásból lõtt, a kapura tartó lövés levágódott az egyik paksi védõrõl szögletre.
90. perc: A sarokrúgást Rajczi a rövid felsõ sarok mellé csúsztatta.
Vége a mérkõzésnek.
Nem túl magas színvonalú, ám igen hajtós, küzdelmes mérkõzésen vannak túl a csapatok. Az elsõ félidõ egyértelmû újpesti mezõnyfölényt hozott, középpályássorunk jól szûrte meg a paksi ellentámadásokat, a mieink elõtt pedig Kovács és Freud révén több gólszerzési lehetõség is kimaradt.
A második félidõ kiegyenlített játékot hozott, igaz a nagyobb lehetõségek ezúttal is a mieink elõtt akadtak, ám a lövések elkerülték a vendégek kapuját, egy alkalommal pedig a kapufa mentette meg a paksiakat a góltól. A játék kissé kapkodó volt, mindkét csapat igyekezett gyorsítani a tempót, ám sok hiba csúszott az összjátékba.
forrás: ute.hu
Azt hiszem ez egy jó igazolás, Lengyel elismerõen szólt még a 2 másik friss emberrõl : Belényesirõl és Kócziánról.
ha kezdésre feldobálják a rácsokat , meg csinálnak mobil tribünt akkor igen
2006-06-30 00:00 Utolsó módosítás: 2006-06-29 23:10
Az idén és jövõre is 30-30 millió forintot fordít az önkormányzat a Paksi SE pályájára, hogy az megfeleljen az NB I-es követelményeknek – errõl a képviselõ-testület rendkívüli ülésén döntöttek.
Elengedhetetlen feltétel a játékteret övezõ kerítés, a háromezer szurkolót befogadó lelátó és a megfelelõ mennyiségû parkolóhely.
Erre a szezonra ezerötszáz helyet kell biztosítani a lelátókon.
nso
Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Dráva-csoportja legutóbbi idényében bronzérmet szerzett Tamási SE együttesével játszott edzõmérkõzést szombaton az NB I-re készülõ Paksi SE csapata. Lengyel Ferenc gárdájában a két új játékos, Belényesi Miklós és Kóczián Ferenc egyaránt duplázott.
Felkészülési mérkõzés: Tamási–Paksi SE 2–7 (0–2). Tamási, 100 nézõ. V: Stefik R. Tamási: Kiss G.– Filótás, Pintér, Rein (Béres), Vlocskó– Tóth J., Kovács R., Kovács P., Schell, Grósz F.– Benics (Pájer). Edzõ: Molnár László. Paksi SE: Kovács A. (Bita)– Tóth P. (Barics), Salamon (Fehér A.), Benedeczki (Pulcz), Kóczián– Kiss T. (Abonyi), Mészáros (Böde D.), Buzás (Heffler), Báló (Dienes G.)– Belényesi, Csehi T. Edzõ: Lengyel Ferenc. Gól: Tóth J., Béres, illetve Belényesi 2, Kóczián 2, Buzás, Báló, Barics.
Labdarúgás - Szombaton Tamásiban játssza elsõ edzõmeccsét a Paksi SE
Zajlik a felkészülés az NB I-es újonc Paksi SE futballcsapatánál. Lengyel Ferenc edzõ csapata egy hete készül a július 29-ei bajnoki rajtra. A játékosok a nagy hõség ellenére is napi két tréningen vesznek részt, reggel és kora este egyaránt meghajtja õket a PSE mestere. Kell is az erõnlét az NB I-ben, hiszen a másodosztályú pontvadászatban produkáltnál is jobb teljesítményt kell nyújtani ahhoz, hogy a gárda megõrizze élvonalbeli tagságát. A tavalyi kerethez képest annyi a változás, hogy Ambrus Sándort visszarendelte az MTK, így a jobbhátvéd egyelõre a fõvárosiakkal készül. Június 30-án lejár a kölcsönadási szerzõdése Csehi Tamásnak és Nógrádi Árpádnak. Elõbbi a Pécsi MFC, utóbbi a Fradi játékosa, s egyelõre annyi biztos az ügyükben, hogy július 1-jén már régi klubjukkal folytatják a munkát. A szakmai stáb szeretné, ha maradnának, ám sorsuk kérdéses. A két próbajátékos közül a Dunaújváros FC-tõl érkezett Belényesi Miklóst leigazolják, s jó esélye van a maradásra Kóczián Ferencnek is. Az elsõ edzõmeccsét szombaton 10 órától Tamásiban vívja a Paks, majd július 1-jén a bajnoki ezüstérmes Újpest otthonában vizitál. Buzásék másnap indulnak edzõtáborozni, egy hétig készülnek Szlovákiában, ahol még néhány edzõmeccsen pályára lépnek.
Elõtte jövõ hét hétfõjén még egy fontos feladatuknak tesznek eleget a játékosok: a teljes csapat felkeresi a szekszárdi véradó állomást, hogy kollektíven hozzájáruljon az arra rászorulók gyógyításához.
Eldõlt, hogy a PSE és az ASE közösen indít csapatokat az utánpótlásbajnokságban. A PSE az U13-as, az U15-ös, az U17-es és az U19-es, míg az ASE az U12-es, az U14-es, az U16-os és az U18-as pontvadászatban szerepel. Az U17-es és az U19-es korosztály a kiemelt bajnokságban szerepel, a többi a második vonalban csatázik.