2850
Paksi SE
-
-
sütis #1287 Montvai alázza hétvégén a ZTE kapust! -
#1286 munke kell nem duma -.- -
Zsuzsy #1285 Az nb1.hu internetes portál interjút közölt támadónkkal, aki első gólját jegyezte az idényben.
A nap interjúja: MONTVAI TIBOR
Nagyon hosszú ideje, nyolc hónapja nem lőtt gólt az NB I-ben Montvai Tibor, a jelenleg az újonc Paksot erősítő támadó. A korábbi ZTE-csatár rossz sorozata a REAC elleni találkozón szakadt meg, apró szépséghiba, hogy találatával mindössze annyit ért el, hogy a 89. percben egy gólra felhozta csapatát, pont azonban ezért nem járt...
- Régóta nem lőtt már gólt az élvonalban, most sikerült, csak éppen így is veszített a csapat...
- Érdekes, hogy nyolc hónappal ezelőtt, az utolsó gólomat is ezen pályán szereztem, és ugyanebbe a kapuba találtam be. Reméltem is, már a mérkőzés elején, hogy talán majd itt megtörik a Montvai-átok.
- Ennek ellenére csak csereként állt be, milyen volt az elején kívülről nézni a csapat szenvedését?
- Rosszul kezdtük a mérkőzést, álmosnak tűnt a csapat. Ebben az is benne van, hogy a REAC-nak az első félidőben szinte minden összejött, mi viszont nem találtuk a ritmust.
- A mai jó teljesítmény elég arra, hogy beverekedje magát a kezdőbe?
- Mivel hosszú ideje nem találtam a kapuba a mérkőzést megelőzően, érthető, hogy mások kaptak lehetőséget. A lényeg, hogy mindig gólt akarok lőni, akár kezdőként, akár csereként léphetek pályára.
- Jól kezdték a szezont, igaz, ez a vereség rosszkor jött. Mit gondol, milyen helyezésre lehet képes ez a csapat?
- Nagyon fontos lett volna ez a három pont, mert a REAC nekünk komoly riválisunk. Én a mai vereség ellenére is úgy érzem, hogy megmentjük a becsületünket, felállunk a padlóról, és tartom, hogy ez a csapat képes lehet a 8-10. hely környékére odaérni.
LEGYEN ÚGY!!! -
#1284 szegény Csehi:(( -
Zsuzsy #1283 Paks, október 17., 15.45 A paksiak kapusa legkorábban jövő héten állhat csapata rendelkezésére.
Nemrég műtéten esett át az újonc Paks elsőszámú kapusa, Kovács Attila. A fiatal hálóőr már lábadozik, elkezdett biciklizni, de vélhetően csak két fordulóval később léphet pályára.
Távollétében Bita László óvja az atomvárosiak kapuját, aki a legutóbbi fordulóban, a REAC ellen négy gólt kapott.
- Már az is bravúr lenne, ha Kovács a jövő hét végén ott lehetne a pályán - mondta a sérültről Lengyel Ferenc, a Paks vezetőedzője.
A csapatból egyébként a hosszabb ideje a maródiak listáját erősítő Csehi Tamáson kívül mindenki egészséges.
-
#1282 REAC - PSE 4-3 képei -
#1281 a csapat gerince az ugyan az mint tavaly, nincs itt semmi gond , egyedül csatár gond van -
Zsuzsy #1280 Így van,az az egyik alap,hogy akik hoznak valamit a meccseken akkor azokkal nem a padot koptatjuk.Hefi és Buza rendszeresen felpörgeti a játékot. És miért esett ki a Buza is a kezdőből,mert volt egy kis összezörrenése a Ferivel. És innentől kezdve...
Csakhogy ez nagyon rossz taktika,és ezzel messzire nem jutunk.
Bár sokaktól hallottam a tegnapi meccs után,hogy a következő meccsen a tavalyi csapatot szeretnék fentlátni.
Remélem,hogy így lesz,ezekkel az újjakkal mehetünk a levesbe.Csak a Feri erőlteti őket közben meg ők a legnagyobb alibisták.Aki meg még a padra sem ülhet le az mégis kiteszi a szívét lelkét edzéseken és mégis ő a szar.
Ez úgy gondolom nem igazságos! -
Zsuzsy #1279 Az nagyon dícséretes,de sajnos a hangos drukk is kevés volt a győzelemhez. -
#1278 -
#1277 Ott voltam. Megjegyzem hangosabbak voltunk mint, a REAC drukkerek. -
#1276 ez a vereség ezért bosszantó, mert a többire volt esély -
#1275 Legalább kikapott a Kaposvár és a Pécs is. -
#1274 Mészi teljesen formán kívül van ebben a szezonban , Zováth meg formánkívüliségnél is gyengébb formában van
Buzát és Hefit a kezdőbe!!!! -
#1273 tünés buzi! -
#1272 Miaz a vidi? de télleg? -
Zsuzsy #1271 Lengyel Ferenc (Paks): - Az első félidő érthetetlenül alakult számunkra. !!!!!!!!!Ez az én hibám is, mert olyan játékosokat állítottam a kezdőbe, akik egész héten nem tudtak velünk készülni, mint Mészáros és Zováth.!!!!!!!!!!!!! A cserékkel sikerült felpörgetni a játékot, és a második 45 perc már úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Ha optimistább a hozzáállásunk, akár pontot is szerezhettünk volna.
Talán nem fejre kéne nézni a dolgokat,hanem a tehetségnek a fiatalságnak is teret egedni.Ami nem megy azt nem kell erőltetni. Remélem ezután már elgondolkodnak egy kicsit a vezetők...
Azt mondom a tavalyi csapattal sokkal de sokkal többre mentünk volna eddig is és most is. Bár ez látszik is minden meccsen,hgy a cserék azok akik valamit is csinálnak.
-
sütis #1270 Ki ez a gyökér vidi drukker?! -
#1269 senki sem megy hozzád innét fikázni , ez a primitívséged jele , úgyhogy húzzál innét a büdös francba! -
#1268 Grat a feltámadáshoz de az 1 ponthoz kevés volt :D -
#1267 ne keménykedjünk kérem! -
#1266 4-3 -
#1265 csak k.... nehéz -
#1264 innen szép nyerni:D -
#1263 4-2 Heffler -
#1262 húzzál anyádba te köcsög! -
#1261 megint csak beböfögtél....? -
#1260 á,egy kedves ismerős -
#1259 csodás eredmény...:D
Vidi Tatabánya 2-0 -
#1258 4-1 -
#1257 Ha valakit még érdekel a Petőfi rádióban körkapcsolás -
#1256 4-0 -
#1255 eheheheheheh......
viszlát Lengyel!
ekkora szégyent!
még jó hogy nem mentünk el... -
#1254 tisztára mint Tatabány ellen: majd 2. félidőben felpörög a csapat , Reac kontrázhat majd és szépen be is meszelnek még egyet -
#1253 0-3 erre varjál gombot!!!! -
#1252 39. percben már a második csere,nem semmi... -
#1251 meg Buza minek a padot koptatja???
akkor kell bedobni mikor már bukta van?
edzői balfaszság!
[tiszta ideg!] -
#1250 Mészárost Buzás váltja..."kapd össze őket Attila" -
#1249 minek eőlteti Lengyel az 1 csatáros témát , mikor a kettő "csatárunk" pont 1 felet ér..