MMO-t fejleszt a Codemasters: ArchLord
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem lehetne valami egyedit csinálni? Lehet irigyelni a WOW-ot, de ez van. Ilyen pénzügyi siker nem igen akad, még a szebben kivitelezett MMO-k esetében sem.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
- Warhammer online
- The Lord Of The Rings online
- The Chronicles Of Spellborn
- Dark And Light
^^^^^^^^^^^^
Na ezek azok a jatekok amiket erdemes lehet figyelemmel kovetni, mert uthetnek mint ipari aram.
#21 : Enchantot rá lehet tenni bármilyen fegyverre, szinttõl függetlenül. Egy worn daggerre is tehetsz crusadert, ha van rá pénzed.
#20 : A WL jelenleg a legtáposabbnak mondott kaszt, egy 31/20 fire mage mégis 5 másodperc alatt el tudja intézni, ha megvan a ZHM.
lvl19-es BG most egy divat - imho a legtöbb MMOban elõjön az, h egyesek megunták a HLI-ket, és inkább lowlvl altokkal szórakoznak, amiket iszonyatosan feltápolnak. Erre megoldás:
1, Te is feltápolod az altodat.
2, Ha célod a lvl60, akkor egyszerûbb odáig felszintezni, és ott BGzni.
3, Ha új vagy, akkor új szerverre menj. Ott még nincsenek full tier2-es karakterek, sem crusaderes altok.
#15 Minden népszerû játékra ezt mondják. A HLI-s guildeknél pl. a CS-n00bok, FPS-buzik, stb stb.
#3 "go2rpn00bkthxbye"
Imo:
Nem hiszem, h sok esélye van a jelenlegi mezõnyben egy újabb MMOnak, hacsak nem tud vmi nagyon újjal elõrukkolni. Lineage 2, EQ2, GW (fogjuk rá h MMO), SW:G, Wow. Csupa nagy név, és a nem sokan vannak, akik egyszerre kettõ MMO-t nyomnának. A WoW-nak is abban volt az elõnye, h nem a régi játékosokat fogta meg, hanem újakat szerzett. Ezt nem könnyû megcsinálni
Akkor ajánlom figyelmedbe az igazit...
Elöször is a tárgyak enchantja IS mint a használata is szintehz van kötve......magyarul a +22 staminás enchantot max egy lvl58-60-as cuccra lehet rárakni, Kissebbre nem lehet...ugyanúgy hiába veszel doombringert egy lvl15-ös faszinak amíg nem lesz lvl60-as nem tudja használni...
Teljesen butaságokat beszélsz komám már megne haragudj...lehet tört szerveren vannak ilyenek de féléves wow-ozás után állítom hogy ilyen nincs, nem létezik...és ezt a másik 130 ember is igazolja akik velem egy klánba vannak....van nem egy enchanter és blekkszmisszünk is....sõt én Bõrmíves vagyok és a +40 armort se tudom lvl40-nél kisebb cuccokra rárakni...szerintem tévedsz
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
meg eszetlenmód el van cseszve az, hogy 19-es cuccokra rárakhatod a legbrutálabb enchantokat is.. 19-es rouge 1.5k hp-vel, egyik kezében firey weaponnal enchantolt tõr, másikban meg crusaderrel.. öld meg. és ilyenekkel van tele a battlegrounds, teljesen tönkreteszik a játékélményt akkor is, ha vele vagy egy csapatban, meg akkor is, ha ellene.
a wow jó játék, pvp része is egész jó, de van pár nagyon idegesítõ hibája..
ez az archlord egész korrektül néz ki, de ez semmit nem jelent egy mmorpg-nél, ott - legalábbis számomra - nem a kinézet a fõ szempont. több mint egy évig játszottam anarchy online-nal, pedig már lassan 5 éves játék, elég megkopott grafikával, de a fejlõdési rendszer meg a játékélmény az egyik legjobb a piacon, még most is. ha összegyúrnák a wow-val akkor nagyon faja kis játék lenne :D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a ........ egy rakás szar, ezt mindenki tudja. különben is, mindenki aki a ........-al játszik hülye.
aki ismeri a .......t, azt nem érdekli más MMO, mert az a legkirályabb.
(a pontozott részeket kéretik preferencia szerint kitölteni)
ui: kíváncsi vagyok, vajon tíz év múlva is mindenki ezekkel az MMO-kkal játszik-e majd, mert minden más szar.
Agymosó szar, beszûkíti a fanok látókörét. Aztán egyszer minden játékos rájön, hogy mennyire nemjó a játék =)
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
másrészt a játék honlapján sehol nem található meg ez a badarság, inkább azt írják, hogy akár a több száz emberes pvp-t, akár a solo küldetéseket szereted, tetszeni fog a játék. nem tudom ez kinél jelenti azt, hogy a kasztod majd meghatározza, hogy melyik játéktípusban leszel jobb.
Mindenki csak a wow hoz tud hasonlítgatni dolgokat..es miert? mert szuk latokoruek az emberek es nem veszik eszre hogy van masik mmo a piacon...
most majd jon az hogy : "azert hasonlitgatjuk a wow hoz mert azzal jatszanak a legtobben es az a legelterjedteb...stb."
Szerintem jo lesz...nemkell mindig blizzardal jonni....:D
ez maganvelemeny:D
...
"A választásnál nagyon kell ügyelni arra, hogy a számunkra legmegfelelõbb döntést hozzuk, hiszen nem egyformán erõs egy-egy karakter PvP-ben vagy a küldetések megoldásában. "
lol szóval még csak meg sem próbálják balanszolni a kasztokat? ^^
F