8333
Simtractor V3.66
  • Gaborkik #8208
    Ilyet csak Multyban lehet !!! Ami legjobb tudásom szerint nem műkdöik mostanság...
  • Makoka
    hello valaki segitsen hogy tudom beálítani h valaki jöjön a kombájnal én meg mek utánna a trakto ral! aki tud segiteni az írjon már az [email protected] email címre egy üzit előre is köszi helló!
  • Gaborkik #8206
    A banner alatti Skinek linkek alatt....
  • MasterMonk
    Ciao!

Nekem megvan a 3.66 de csak 1 john deere kistraktor meg 1 kombájn van benne+ a traktorhoz 1 kombinátor.
    modokat honnan tudok leszedni hozzá??
  • Gaborkik #8204
    Na én ezt nem tudom de ha legbelülre burítod be elvileg a tehenek megeszik ...
  • Renault ares
    heló
    az lenne a kérdésem hogy a lesilózott kukoricát leburítom a hátsó helységre a tanyán akkor azzal mit csináljak?
    mert van ott egy zöld téglalap szerüségü siló és hogyan tovább
  • Gaborkik #8202
    Az hogy ennek a játéknak jó sok hibája van :-D
    Esetleg te használsz vmi skint amit a másik nem bár ha kiegészítőktől mentes a játékod akkor csak szimpla bug ... Hidd el sok furát fogsz még látni :-D
    Én már repültem kocsival pl....
  • RobiJoe
    Miért lehet az hogy ha LAN-ban játszunk a szerveren jó a textúra aki pedig belépett annak pedig nem olyan mint a szerveren? Gondolok itt a talaj kinézetére, nekem olyan mint amit kombájn learat a másik gépen pedig úgy néz ki mint ha felszántottuk volna, de csak amikor elmentem a játékot utána ilyen.
  • Gaborkik #8200
    Jah... azokkal kell elvileg... Bár én általában fél órát szórakozok vele mire sikerül elérnem amit akarok, sőt utána még meghülyül és összetapossa a vetésemet meg ilyenek így én inkább megveszem a vezethető kamiont vagy traktorral szállítom el a búzát ...
  • RobiJoe
    Amit küldözgetni lehet. De már olvastam a F.A.Q.-ban hogy az F11 és az F12 -vel lehet küldeni. Remélem jól értelmeztem.
  • Gaborkik #8198
    Melyik kamion ? amit venni lehet vagy amit küldözgetni lehet amit nem tudsz vezetni ?
  • RobiJoe
    Hello! Miért van az hogy a fehér kamiont megpakoltuk búzával és nem megy el? Egyébként sikerült LAN-ban játszani hogy benne van az első addons is. Köszi a LAN-hoz a segítséget Gaborkik
  • Gaborkik #8196
    Lan ???
  • Renault ares
    Megvan!!!!
    Sikerült játszanunk, képet is mutatok ha sikerül átkonvertálnom jpeg-é.
    Annyit elárulok hogy sokat szenvedtünk vele, és nem kell két különböző kulcs, elég hozzá a mindenki álltal ismert mttu.com is, és hamachi sem kelett hozzá :)))))
  • Gaborkik #8194
    Mi voltunk, de azóta nekünk sem megy...Sehogy sem... Szerintem ugyanúgy csináltuk ahogy Te/Ti...
  • Renault ares
    hát mi tiszta simtractorral tehát kiegészitő nélkülivel játszottunk de semmi :(
    nem neked sikerült egyszer amikor dj norboval egy rába elött áltok az hogy volt?
  • Gaborkik #8192
    Sejtésünk van... Vagy mert magyarítottuk a játékot vagy mert tettünk bele kiegészítőket ....
    Esetleg egy teljesen tiszta 3.66 E vel kellene megpróbálni de nem garantált a siker ...

Ha megveszed ? Hát én még azt sem garantálom h működni fog... Elvileg kell neki működnie, ha nem akkor már viszont felveheted nyugodtan a kapcsolatot a készítőkkel is ...
  • Renault ares
    még valami, ha megvenném eredetibe a játékot úgy szerintetek működne a multi?
  • Renault ares
    kösz, sokat segítettél, legközelebb értelmesebbet írj.
  • itamragy
    nekem van
    nem vagyunk egy super gamerek hogy mindent megtudjunk oldani .
    ha te programoztad volna a játékot akkor biztos tudnád hogyan kell multizni
  • Renault ares
    és sejtésed sincs mi lehet a gond?
  • Gaborkik #8187
    Nekünk is ez a gondunk ...
  • Renault ares
    heló
    próbáltam multizni de csak eddig jutottam:
    az ip cimet nem állítottam el.csak csörög és látom a másik farmit de nem tudok csatlakozni mert ha rámegyek akkor kidob
  • Gaborkik #8185
    Most olvastam el a F.A.Q.-t és véletlenül benne van az összes infó amit kéregetsz ...
    Ha baszod elolvasni úgysem irogatjuk le 1000x ami ott van !!!
  • valocsik17
    holl lehet letölteni hahó
    mondja már meg valakixD
  • Gaborkik #8183
    F.A.Q.
    További felesleges üzeneteid törlve lesznek !!!
  • valocsik17
    helló nem tudjátok megmondani hogy hol lehet letölteni ingyen a simtraktor 3.66-ot
    megköszöném
    mert akárhol keresem csak a demo van ahol csak egy kombánj van meg egy kis trakto meg egy kocsi
    léci mondja meg valaki
    halli köszi
  • Gaborkik #8181
    Attól függ milyet De én a Cougart javasolom
  • dávid 001
    hajátok a fükaszát hól lehet megszerezni?
  • Gaborkik #8179
    Én Netsoccerrel tolom meg Deer Hunter 05 online meg az általam nyitott topik játékaival ...
    De szimulátoraim most nincsenek ls09nek vmi baja van de nem tudom megcsinálni ...
  • tractoros
    még tesem?
    és egyébként mivel tolod? van egyéb szimuátor ami megy online? mert én ls09-ezem és nagyon bejön, ha lenne multi az fain lenne majd ha a 2010et kidobják abban már lessz multi állítólag.
  • Gaborkik #8177
    Az az igazság hogy senki sem játszik vele mostanság :D
  • tractoros
    ja és bocs hogy 3 üzenetben irom... vegyetek fel msnre és toljuk online ha ráértek
  • tractoros
    szevasztok, letöltöttem a hamachit és a játékot is, hamachi-n mindenki offline, és azt sem igazán értem hogy ha kihúzom a netet és beirom a kódot akkor utána dugjam vissza a netkábelt? Vagy a hamachinál használt logint és jelszót használjam? pls help!
  • Gaborkik #8174
    Gépek kiegésztők stb....A skinek linkekben elvileg vannak modok is ...
  • CLAAS
    Köszi Gaborkik de a mod az a gépeket tartalmazza?
  • MTZ80daniel6494
    én vállalom aprobálkozásokat időm mint a tenger, ugyogy ha páran benne vannak probálkozhatnánk , többen vagyunk több ötlet
  • brumi19
    egyszer már sikerült, de újra kellett telepítenem a gépem, és most meg már nem engedi :(
  • Gaborkik #8170
    Jó is lenne a lan :D Norboo és köztem 330km van a tegnapi tapasztalatim alapján :P
  • Gaborkik #8169
    Multy de vmiért nem sikerül mostanában összehozni... Vmi gond van ... De fogalmunk sincs mi az ..
    Egy másik srácnak is elmondtam msnen de neki is ez volt a gondja ...