8333
Simtractor V3.66
-
Gaborkik #8208 Ilyet csak Multyban lehet !!! Ami legjobb tudásom szerint nem műkdöik mostanság... -
Makoka #8207 hello valaki segitsen hogy tudom beálítani h valaki jöjön a kombájnal én meg mek utánna a trakto ral! aki tud segiteni az írjon már az [email protected] email címre egy üzit előre is köszi helló! -
Gaborkik #8206 A banner alatti Skinek linkek alatt.... -
MasterMonk #8205 Ciao!
Nekem megvan a 3.66 de csak 1 john deere kistraktor meg 1 kombájn van benne+ a traktorhoz 1 kombinátor.
modokat honnan tudok leszedni hozzá?? -
Gaborkik #8204 Na én ezt nem tudom de ha legbelülre burítod be elvileg a tehenek megeszik ... -
Renault ares #8203 heló
az lenne a kérdésem hogy a lesilózott kukoricát leburítom a hátsó helységre a tanyán akkor azzal mit csináljak?
mert van ott egy zöld téglalap szerüségü siló és hogyan tovább -
Gaborkik #8202 Az hogy ennek a játéknak jó sok hibája van :-D
Esetleg te használsz vmi skint amit a másik nem bár ha kiegészítőktől mentes a játékod akkor csak szimpla bug ... Hidd el sok furát fogsz még látni :-D
Én már repültem kocsival pl....
-
Miért lehet az hogy ha LAN-ban játszunk a szerveren jó a textúra aki pedig belépett annak pedig nem olyan mint a szerveren? Gondolok itt a talaj kinézetére, nekem olyan mint amit kombájn learat a másik gépen pedig úgy néz ki mint ha felszántottuk volna, de csak amikor elmentem a játékot utána ilyen. -
Gaborkik #8200 Jah... azokkal kell elvileg... Bár én általában fél órát szórakozok vele mire sikerül elérnem amit akarok, sőt utána még meghülyül és összetapossa a vetésemet meg ilyenek így én inkább megveszem a vezethető kamiont vagy traktorral szállítom el a búzát ... -
Amit küldözgetni lehet. De már olvastam a F.A.Q.-ban hogy az F11 és az F12 -vel lehet küldeni. Remélem jól értelmeztem. -
Gaborkik #8198 Melyik kamion ? amit venni lehet vagy amit küldözgetni lehet amit nem tudsz vezetni ? -
Hello! Miért van az hogy a fehér kamiont megpakoltuk búzával és nem megy el? Egyébként sikerült LAN-ban játszani hogy benne van az első addons is. Köszi a LAN-hoz a segítséget Gaborkik
-
Gaborkik #8196 Lan ??? -
Renault ares #8195 Megvan!!!!
Sikerült játszanunk, képet is mutatok ha sikerül átkonvertálnom jpeg-é.
Annyit elárulok hogy sokat szenvedtünk vele, és nem kell két különböző kulcs, elég hozzá a mindenki álltal ismert mttu.com is, és hamachi sem kelett hozzá :))))) -
Gaborkik #8194 Mi voltunk, de azóta nekünk sem megy...Sehogy sem... Szerintem ugyanúgy csináltuk ahogy Te/Ti... -
Renault ares #8193 hát mi tiszta simtractorral tehát kiegészitő nélkülivel játszottunk de semmi :(
nem neked sikerült egyszer amikor dj norboval egy rába elött áltok az hogy volt? -
Gaborkik #8192 Sejtésünk van... Vagy mert magyarítottuk a játékot vagy mert tettünk bele kiegészítőket ....
Esetleg egy teljesen tiszta 3.66 E vel kellene megpróbálni de nem garantált a siker ...
Ha megveszed ? Hát én még azt sem garantálom h működni fog... Elvileg kell neki működnie, ha nem akkor már viszont felveheted nyugodtan a kapcsolatot a készítőkkel is ... -
Renault ares #8191 még valami, ha megvenném eredetibe a játékot úgy szerintetek működne a multi? -
Renault ares #8190 kösz, sokat segítettél, legközelebb értelmesebbet írj. -
nekem van
nem vagyunk egy super gamerek hogy mindent megtudjunk oldani .
ha te programoztad volna a játékot akkor biztos tudnád hogyan kell multizni -
Renault ares #8188 és sejtésed sincs mi lehet a gond? -
Gaborkik #8187 Nekünk is ez a gondunk ... -
Renault ares #8186 heló
próbáltam multizni de csak eddig jutottam:
az ip cimet nem állítottam el.csak csörög és látom a másik farmit de nem tudok csatlakozni mert ha rámegyek akkor kidob -
Gaborkik #8185 Most olvastam el a F.A.Q.-t és véletlenül benne van az összes infó amit kéregetsz ...
Ha baszod elolvasni úgysem irogatjuk le 1000x ami ott van !!! -
valocsik17 #8184 holl lehet letölteni hahó
mondja már meg valakixD -
Gaborkik #8183 F.A.Q.
További felesleges üzeneteid törlve lesznek !!! -
valocsik17 #8182 helló nem tudjátok megmondani hogy hol lehet letölteni ingyen a simtraktor 3.66-ot
megköszöném
mert akárhol keresem csak a demo van ahol csak egy kombánj van meg egy kis trakto meg egy kocsi
léci mondja meg valaki
halli köszi -
Gaborkik #8181 Attól függ milyet De én a Cougart javasolom -
hajátok a fükaszát hól lehet megszerezni? -
Gaborkik #8179 Én Netsoccerrel tolom meg Deer Hunter 05 online meg az általam nyitott topik játékaival ...
De szimulátoraim most nincsenek ls09nek vmi baja van de nem tudom megcsinálni ... -
tractoros #8178 még tesem?
és egyébként mivel tolod? van egyéb szimuátor ami megy online? mert én ls09-ezem és nagyon bejön, ha lenne multi az fain lenne majd ha a 2010et kidobják abban már lessz multi állítólag. -
Gaborkik #8177 Az az igazság hogy senki sem játszik vele mostanság :D -
tractoros #8176 ja és bocs hogy 3 üzenetben irom... vegyetek fel msnre és toljuk online ha ráértek -
tractoros #8175 szevasztok, letöltöttem a hamachit és a játékot is, hamachi-n mindenki offline, és azt sem igazán értem hogy ha kihúzom a netet és beirom a kódot akkor utána dugjam vissza a netkábelt? Vagy a hamachinál használt logint és jelszót használjam? pls help! -
Gaborkik #8174 Gépek kiegésztők stb....A skinek linkekben elvileg vannak modok is ... -
Köszi Gaborkik de a mod az a gépeket tartalmazza? -
MTZ80daniel6494 #8172 én vállalom aprobálkozásokat időm mint a tenger, ugyogy ha páran benne vannak probálkozhatnánk , többen vagyunk több ötlet -
brumi19 #8171 egyszer már sikerült, de újra kellett telepítenem a gépem, és most meg már nem engedi :( -
Gaborkik #8170 Jó is lenne a lan :D Norboo és köztem 330km van a tegnapi tapasztalatim alapján :P -
Gaborkik #8169 Multy de vmiért nem sikerül mostanában összehozni... Vmi gond van ... De fogalmunk sincs mi az ..
Egy másik srácnak is elmondtam msnen de neki is ez volt a gondja ...