8333
Simtractor V3.66
  • Dave531
    Köszi Muthing pajti. Majd mindjárt kipróbálom, hogy tényleg jó lett-e.
    Szerintem is 1 klozet ez az új külső.
    Már jöhetne az új játék.
    Olyat nem lehet csinálni, hogy 2 kanál legyen? Mert akkor kimennék a teleszkópossal megraknám és valami gyors trakival behoznám és bent meg leraknám a JD-al.
  • Muthig
    Dave! A veh fájlból másold ki az ez első és második sort (csak annyi van asszem) és az épp aktuális mentésednek a veh.sav (általában az utolsó) végű fájlban másold a megfelelő helyre. Adni fogja magát. JA meg társitani is kell, de gondolom azt te is tudod. HA nem sikerülj írj, de ha sikerül akkor is. JA így amúgy az eredeti helyre fogja rakni a traktorkereskedés elé.
    Mi a véleményetek a st.net új arculatáról. Szerintem szar,a régi jobb volt, inkább a modokkal foglalkoznának.
  • kombajn86
    HI mindenki!
    Ti nem tudtok még kódokat a játékhoz. Pl:bankszámlafeltöltés időkorekkt stb,stb.
    Ha vki tud írja már be ide.
    Vkinek nincs már kulcsa 3.66-hoz, egyuttal azt is feldobhatná.
    Köszi.
  • Dave531
    Belevágodtam a Xerionnal az erdőbe a fa hídnál aztán szépen elszállt a gép az égbe. Nem tom mi a rákot csináljak csak a levegőbe van a gép. Pedig már eladtam, kicseréltem az nmo fájl-ját is de nem jó sehogy sem. Nincs valakinek 5lete, hogy mi a mákot csáináljak vele?
  • JD4650
    kössz
  • Muthig
    Elöször az ö utánna meg a 7-es.
  • JD4650
    Melyik gombbal is kell feltölteni a permetezőt?
  • JD4650
    Na mi van már Inter, Köröz a Scotland Yard, vagy mi mert már rég lejárt a 48 óra
  • Muthig
    Ja azt tudtam, hogy nem a 3.6-ban van, csak nem úgy írtam. Kiváncsi vagyok milyen lesz.
  • Dave531
    A 936-os nem a 3.6-ban van hanem ami majd most jön ki karácsony környékén új verzió. Természetesen megintcsak új kóddal. Elvileg a 3.6-van van visszapillantó tükör a trakikon. de ki tudja. Csak az aki már nyomta vele.
  • Muthig
    Ha valakit érdekelne és még nem látta

http://www.simtractor.com/future.php
  • Muthig
    Ja és nem tudom, hogy van-e valami újitás a 3.5-höz képest, de nem hiszem. Majd kiderül. Mondjuk a hivatalos oldalon láttam olyan képeket, aminek elég ütős a grafikája, meg igérnek benne 936-os Fendt trakit, meg még pár dolgot.
  • JD4650
    Én is drukkolok neki!
    Azt én se értem hogy a 3.5-ös széria megjelenése után rögtön csinálták a 3.6-ot amihez persze már nem jó a régi kód
  • Muthig
    Azt nem értem, hogy a simtractorosok miért csinálnak mindig apró javításokkal új részeket, miért nem csinálnak inkább új gépeket. Most már a modok se jönnek úgy... például lehet5ne új vetőgép, meg nagyobb tárcsa és még sorolhatnám...
    Ja és én is drukkolok internek!
  • Dave531
    De szerintem véletlenül igen.
    Hát igen ebben is van valami igazság, hogy honnan szedi le a zsét?
  • JD4650
    Bocs nem olvastam teljesen végig
    Ezt nem büntetik véletlenül?
    De a számlaszám van, és honnan szedi le a 40 eurót?
  • Dave531
    Szerintem a nagy semmiben. Csak újabb verzió. Talán javították a hibákat vagy valami ilyesmi lehet.
  • Muthig
    A 3.66 miben különbözik a 3.56-tól?
  • Dave531
    Jd oda biggyesztett Inter a végére, hogy 3.66!!!!
    Csak hát ha kiderül a turpisság. De milyen cucc ez a hamísító?
  • JD4650
    Ez az inter ha jó lesz te vagy a legnagyobb, és ez a 3.5-höz vagy 3.6-hoz van?
  • Dave531
    Te Inter azt eddíg is tudtam, hogy fasza gyerek vagy de hogy ennyire azt azért nem. Le a kalappal előtted ha meglesz.

Jah sök hülye pancser van aki azt se tudja szerintem, hogy mi az a szántás.
  • Muthig
    Hát a szántásuk se valami egyenes, amennyire látszik. Volt egy birka, aki meg fordítva szántott, de mindegy...ennyire gyökereket.
  • inter0015
    úúúúúúúúúúúúr isten nem fogjátok kitalálni mit csináltam van egy olyan progi hogy bankszámla számot hamisít és nekem ez megvan regisztráltam megam a simtractor shop-ra és kitöltöttem az adatlapot és beírtam a bankszámla kódodt és az e-mailemet és sikerült kaptam egy e-mailt amiben azt írják hogy 48 órán belül megkapom e-mailben akulcsot a sajátomat és akkoor tudok majd vele én is neten jáccani. de ez mégjobb hiszen a progit odaadom nektek is tri is vesztek cd kulcsot és akkor nyomhatjuk neten!!!!!!!!!!!hé srácok szurkoljatok remélem jóü lessz és akkor tolhatjuk ezerrel saját felhasználónévvel a simtractor 3.66-OT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • JD4650
    hát télleg elég hülye mégnem jött rá hogytudja megfordítani a kabintés ezt neki meret tud multizni
    És ahhoz mit szolsz akik szántanak és tárcssáznak, semmit nem csinál a tárcsa csak végig megy a szántáson és kész, ennél különbet sz*rok
  • Muthig
    Nem néztétek a képeket a simtractor.net-en? A hülyegyereke tolatva kaszál a Xerionnal.
  • Muthig
    Na, mot már tudom, hogy lehet a teheneket beterelni a szállító pótkocsiba, de betereltem az összeset, aztán a telep végénél lévő földre mi akartam rakni őket, de csak ketten szálltak ki, a többi az csak úgy, hogy ha előrébb álltam, da azok utána már meg sem mukkantak, így a hosszú koplaltatás után 2700-ra felhízlalt marhákból lett 700. Vannak ilyen idegesítő dolgok...
  • JD4650
    Semmi új, ez szomorú
    Most néztem meg a győzikét és inkább nem beszélek róla de nem lennék annak a gyereknek a helyébe, azért a Q7-es az kéne (tom hogy nem ide tartozik)
  • JD4650
    köszi Dave, most már jó
  • JD4650
    valaki eltudja küldeni nekem a kukorica kombájn .nmo fálját a [email protected]? asszem a 40-es az
  • JD4650
    hát nincs és 1 darabig nem is lesz
  • Muthig
    Nekem például akkor kell újratelepítenem, ha egy játék alatt cserélgetem a mod trakikat és utána újat akarok kezdeni, mert akkor soha nem akar betölteni. Szóval vannak ilyen apró hibák, de hát nincs másik...
  • Benceeeeeeeeee
    Próbáltam,de nem megy,de én ki...tam vele és újratelepítettem.Ja és ezt a számítógépemnekRemélem érti!
  • Muthig
    Én nem "ismerek" olyan embert akinek sikerült volna. Csak képeket látok, hogy sokan hálóban játszanak...
  • kombajn86
    Hi mindenki!
    Valakinek sikerült már a LAN SimTractor 3.58ban?
    Megköszönném, ha vki leírná pár pontba mit kell tennem.
    próbálkoztam LAN-t 2 gép között, serverrel, de nem ment, kikapcsoltunk minden tűzfalat is, de akkor se volt jó.,
    Köszi!!!
    BtK;
    kombajn.uw.hu
    kombajn.fw.hu
  • JD4650
    a teheneset én se tom
    csak azért vannak hogy legyen miért silózni bálázni, meg hogy legyen trágya
  • Muthig
    Nem tudom az STS-t nem próbáltam még.
    A teheneket el lehet adni, vagy azokból hogy lesz pénz?
  • JD4650
    Hát akkor töröld a xeriont (a másodikat) és utána talán jó
  • Benceeeeeeeeee
    Haljátok,valamit elszurtam.Akartam csinálni két xeriont és sikerült is,de azóta folyamatossan kilép a játékból
  • JD4650
    mire kell nevezni a sts-t?
    mert annak 049 a tga-ja
  • JD4650
    igen ezt én is ugyan igy csináltam és valahol a felénél kilépett.