8333
Simtractor V3.66
-
Nem lehet sehonnan leszedni a régebbi verziókat. Csak a legújabbakat. -
kiss dénes #842 Hello!!!!! Valaki nem tudja hogy, honnan lehet letölteni a 3.5-öst nagyon hálás lenneék ha elküldené valaki a weboldal címét,'már ha le lehet tölteni valahonnan köszi!!!!!!!!!!
E-mail:[email protected] :) -
Benceeeeeeeeee #841 Na fiúkák,újra vok
-
MTZ 1222 #840 cs küldd már el a bankszámla hamisitóprogit légyszi. Kössz!
mail c:[email protected] -
És a 3.5 honnan lehet letőlteni? -
Mindenki ilyen szerencsétlen? 
Ha olvasgatnátok visszafelé akkor tudnátok, hogy nincs kódunk!! -
Sziasztok van valakinek kódja a 3.6 hoz?
-
Bence,Dénes
A kód levan írva a nullák. Szervert azt sehogysem tudsz csinálni, kivéve ha megveszed a játékhoz a kódot ami nem 2 fillér. -
bence19940222 #835 a kódba azok nullák vagy o-k
hogyan kell szervert csinálni -
kiss dénes #834 ja bocs a 3.5 ös-höz kellene a kód ,de jó a 3.6-osé is köszi!!!! -
kiss dénes #833 Légysi valaki küldje el a regisztrációs kódot nagyon kellene!!!!!!!!!!
E-mail:[email protected] -
kitt2000 #832 Sziasztok. Nem tudnátok elköldeni valamilyen módon amihez jó a kód? Mert nekem más fajta verziója van meg. Segitenétek köszönöm? 
-
Muthig #831 Akkor a hiba az én készülékemben van! Vagy csak elbénáztam egy számot... -
JD4650 #830 hát nekem a 3.58 van meg és "hibátlanul" működik
én letudtam szálni a terepjáróval az égből -
Muthig #829 Én próbáltam a 3.58-al, de nem volt jó. A régebbiekkel viszont nem próbáltam. -
kitt2000 #828 SZia.
Rájötem hogy lehet hogy rossz verzió van nekem!Tudtok olyan linket ahonan letölthetem amelyikhez jó a kód? köszi!
-
Muthing bocsesz, hogy megcáfollak de nem csak a 3.56-hoz jó. 3.51-3.58-ig jó a kód ha minden igaz. -
Muthig #826 Már vártam, hogy ki fog elöször írni, hogy nem jó a kód. Nos a kod csak és kizárólag a 3.56-hoz jó. Ami o betúnek tűnhet az mind nulla és a kis és nagybetűkre is figyelni kell. Szóval próbálgasd! -
kitt2000 #825 Szia.Eszt már próbáltam nem fogata el tudol még?
-
SimTractor 3.5 register key:
LOGIN:[email protected]
KEY:2GG567RFPTR0s00L0RZ0
Ezeket írd be a regisztráció menüponthoz. Ha jó akkor allul kiírja, hogy registred version. -
kitt2000 #823 Sziasztok.Tudnátok nekem kódot küldeni?Honan lehet tudni hogy sikerült a kód?Mit kell tenni ha beirtad a kódót részletesen lépésbe? 
-
adamin9 #822 kössz a segítséget
-
Már jöhetne az új játék mert unokaöcsém azt kéri karácsonyra. Szóval nem nagyon kell aggódnunk, hogy honnan lesz meg ha tényleg megkapja. -
Muthig #820 HA abból, amit küldtem kimásolod az épp aktuális mentésedbe a xerionos 2 sort, akkor jónak kell lennie.
Engem az idegesit, hogy sehol semmi újdonság a st.net-en. -
Muthing jó lett!!! Köszi. De már tökön bököm magma mert megint elszállt. Töltötte az utat amerre mentem és megint elszállt a picsba.
Multinzni meg nem tudsz csak olyan kóddal amit megvettél mert különben még a LAN-t sem engedi. -
adamin9 #818 szevaszto
nem tudjátok hogylehet multyn nyomni
-
Muthig #817 Menj aratni! -
kitt2000 #816 Sziasztok. ÉN még kezdö vagyok hogyan fogjak hozzá a játékhoz a farm vezetéséhez? -
Muthig #815 Ok! Megkaptam, délután megpróbálom. -
Mit próbáljak n nélkül? [email protected]? Vagy mi? -
Muthig #813 Dave, nem kaptam még meg. Próbáld n-betű nélkül. -
Elküldtem Muthing remélem tudsz valamit kezdeni vele. Kössz
Van msn-ed? -
Muthig #811 pontosítok *veh.sav fájlt. -
Muthig #810 Dave, küld el mailben a veh fájlt aztán megnézem mit tehetek. [email protected] -
kombajn86 #809 Login:
Key:
??? -
kitt2000 #808 Sziasztok.Tudtok kódot hozzá a 3,5 höz és hová kell beirni? Segitenétek? -
Hát persze, hogy az eredetiből másoltam. De még mindíg szállok az égbe. -
kombajn86 #806 BAnkszámla 200 000:= CTRL+ALt+B -
Muthig #805 Nem tudom, én a TG modnál csináltam, mert ha kicseréltem a TG-t mondjuk a JD8400-ra, akkor mindig olyan közleről mutatta a műszerfalat. Aztán átírtam a legutolsó mentésemnél és jó volt, a traktor ker elé rakta, így gondoltam, hogy ez jó lehet. Egyszer nekem is elszáll, de akkor még nem ismertem a módszert.
Az eredeti veh fájlból másoltad a mentésekbe? -
Bazz nem jön össze pedig ahogy mondtad megcsináltam. Kimásoltam a 2 sort kicseréltem a másikakra és még mindíg az égbe van a xerion. Már nem tom mit csinálajk. Muthing?