8333
Simtractor V3.66
  • balogh2003
    Érdekesség:a 1195-ös hozzászólásban szereplő dutrában a rába 180-as motorja volt szerelve.
    Sokan még most sem tudják,hogy a rába steiger amerika licenc alapján készült,a Steiger cougarII, panther II-es alapján ime:

A Rába steiger licencét anno a magyar állam cserélte(nem vette) a dutrák licenc jogára a Steiger és International céggel(ez utobbi két cég ma már egyesült és CaseIH néven fut). A magyarok már később nem fejlesztették a dutrát viszont a licenc alapjána a Case IH igen, az eredmény:

Az is érdekes ,hogy a Case IH kérte a dutra licencet pénz helyett!!
  • balogh2003
    A jövőben a következő traktorokat készítem majd:rába245,rába320,rába360,rába500(ezeket könnyű lesz megcsinálni a mostaniból),rába180,rába300,mtz82(mert ilyen van faternak)és mindenkép szereték egy big bud 747-et

és egy aco600-at

vlamint egy triple steiger cougar II-t ami 1050 lovas volt,és három motor volt benne.

• balogh2003
    Még néhány kép ,és ne agodjatok a rába empléma és felirat is felkerül rá!

• JD4650
    ha 100x többet ér a dutra mint az MTZ, akkor már inkább 4x50 vagy 4x55-ös Johny :D
  • Muthig
    Mondjuk a Dutra szerintem iszonyat ormótlan. De hát ízlések és pofonok. Mondjuk én is inkább látnék egy mtz-t a játékban, mint egy dutrát.
  • Dave531
    Hát azért erről lehetne veszekedni. Szerintem Mtz. Ahhoz bárhol van alkatrész ha kell. Meg nem 100 éves technika. A Dutrába még hely sincs a lábadnak.
  • drkarter2
    JD4650,nem baj hogy csunyák de az MTZ-nél 100-szor többet ér!!!

• JD4650
    Úr isten, dutrát nehogy csinálj, nagyon csúnya. Inkább akkor már MTZ
  • drkarter2
    balogh2003 tudsz dutrát is csinálni?
  • kitt2000
    Szia.Ha több kép kéne a mtz(kcr)-rhez akkor tudok még ami segithet hogy eldudjad késziteni a Http//www.mezogéparchium fm.hu oldalon az alsó fotógaléria belépeés gombra katintva megtalálodd de van még ott Rába is..Szerintem nagyon jó lenne a játékhoz.
  • balogh2003
    Elvileg jövőhétre kész, igen a hang, váltás, fordulat=virtools.
  • JD4650
    Balogh2003, akkor jövőhéten már toljuk is neki? még 1 érdés hang, váltó, motorfurdulat meg hasonlókat azt is avirtools-al lehet csinálni?
  • balogh2003
    Nem sajnos nincs ilyen az udvaron, a modellezésben nagyon nagy segítség volt ez a weboldal:
    http://www.dutra-raba-traktorok.fw.hu/
    Nem modellezem régóta eddig jobbára ikarus modelleket csináltam, Az AC3d 6.1-es verziót használom!
  • kitt2000
    Szia.Nagyon szép..Megkérdezhetem töled hogy miotta modelezel ha nem titok.Kitt2000 gépgalériába lévö tractór(kcr)-es meg tudnád csinálni esetleg rába után mert ez a fajta hiányzik?A modelezést a ac3d melyik verziót használod ?elöre is köszönöm .
  • adamin9
    nagyon úgy néz ki
  • Muthig
    lehet a balogh2003 tervezte az igazit is
  • balogh2003
    Röntgen
  • Dave531
    Monnan tudod ilyen királyra megcsinálni? Van egy Rába az udrvaron aztán arról csinálod?
  • Dave531
    Baszod ez is kibaszott király lett!!
  • balogh2003
    Na még ez és most már tényleg jön a skin.
  • Benceeeeeeeeee
    De dolgozok az ügyön
  • Benceeeeeeeeee
    Muthing,még nem
  • Muthig
    Azt nem tudja senki megcsinálni, hogy mondjuka az a vetőgép, ami a JD8310T-n van, az mondjuk a JD7810-en legyen?
  • JD4650
    Balogh, akkor már csak 1 skin és elvileg kész is a Steiger?
  • Benceeeeeeeeee
    csak miután letöltötted
  • Benceeeeeeeeee
    és az a fájl még egyszer sem volt fenn a képernyőn
  • Benceeeeeeeeee
    Fendt,töldsd le azt a kibaszott skint,aztán nyisd meg azt a rohadt fájlt,amit kirakott arra a kibaszott képernyőre,majd rákattintasz arra,h kibontás,kiválasztod a simtractor 3.5 mappát és belerakod.ÉS EZT UGATTAM EL KÖZEL 16-SZOR
    !!!!
  • New Holland
    Fendt! Álísd be te hogy hova tegye és oda fogja tenni.A ömörített mappát (mer olyan lessz)nyisd meg.Aból a fájlokat másold a C/programfiles/simtractor 3.5-be.De ha a tömörített mappába van eggy mappa (ami machinery szokott lenni) azt nyisd meg és abból másolda fileokat a c/programfiles/simtractor3.5/abba a mappába ami be van tömörítve.Enyi
    Kösz jd
  • Fendt
    1 normális ember mondja el nekem h ha letöltöm a simtractor .net-ről a dolgokat akkor a gép hova teszi azt a fájlt és hova kell bemásolni csak ennyit kérek"és léccy nem kell leugatni min1 egyesek mert vannak ojan dolgok amik egyeseknek nehézkes megoldani"

előre is kössz
  • JD4650
    persze hogy eljutottunk
    egyszer belépett nekem a farmra, csak aztán a csávó bezárta, vagy nem tom, olyan volt hogy én voltam egyedül a farmon
  • New Holland
    Csá ép most néztem meg a multit és talált 2 farmot csak csatlakozni nem tudom hogy kell.Ti eljutotatok már eddig?
    valaki ha lehet minél előbb segítsen!
  • JD4650
    na szóval multizni nem lehet, legalábbis mi még nem jöttünk rá hogy hogy kell
    menteni lehet, amikor kilépsz a játékból (a trakiból) és ott vagya a menüben akkor asszem az utolsó elötti a save vagy mi arra rámész aztán megvárod míg a csík a képernyő alján végigmegy. Amikor beakarod tölteni akkor meg oldalra kell menni a load-ba és kész aztán OK és ennyi
    na remélem kitudod bogarászni
    nem hiszem hogy olyan kemény lettem volna de sztem már te is olvastál olyanokat hogy NEM LEHET MULTYZNI, vagy nem?
  • mesteruur
    Kedves Jd4650. A John Deree-el, mint géppel semmi bajom sincs,....sőtt!!! A kedvenceim között van! De te.... ,na mindegy! Ezt eddig mi a f@szért nem tudtátok normálisan leírni vazze!
    ...ja, és Benceeeeeeeeeee is le.....
    ...de azért kössz!
    ...és ha nem okoznék túl nagy kellemetlenséget, és két perces gépelést valakinek, akkor leírhatnátok hogy el lehet-e menteni a játékot, mert én nem tudom. .....Kössz, és bocs az előző ugatásért!
    CSÁ!
  • kitt2000
    Szia.Nagyon jó képek.Mivel készided, nem tudnád felteni a prógramot? Nekem nagyon hiányoznak a rakódógépek(önjárók)nem tudnátók csinálni ami a Kitt2000 képeim között van(Nem tudnátók felrakni ide) amit a bála rakódásnál lehetne használni öket mit szóltók hozzá?Én is megpróbálnám de nem tudom hogy mit használ Balogh20003.
  • balogh2003

Dolgoztam egy kicsit
  • Benceeeeeeeeee
  • JD4650
    NNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMM TTTTTTTTUUUUUUUUDDDDDDDDDDUUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNNKKKKKK SSSSSZZZZZZZZEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRTTTTTTTTTTT CCCCSSSSIINÁLLNNNNNNIIIIIIII, CCCCCCCCCCCSSSSSSSSSAAAAAAAAAKKKKKKKKKK HHHHHHAAAAAAAAAA MMMMMMEEEGVVVESZZZZEDDDD AAZZZZZTTT AAAAAA KURVVVVAA JÁÁTÉKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (40€ minimum)
  • mesteruur
    Hali tasco!
    -A teherautó beviszi a tanyára a búzát, és leönti a garat alá.
    -A teherautóba nem kell beszállni, az F12-vel elviszi, és leönti.
    -traktort nem nagyon tudsz venni, de le lehet tölteni a www.simtractor.com -ról machinery addonst amiben több gép is van.
    ill. www.simtractor.net -átfestések
    na csá! Tudom hogy ha nem válaszolnak neked az milyen szar, mert nekem se hajlandóak írni. Ezért én legalább leírom neked amit tudok.
    És balogh2003- A Steiger tényleg jó lett, de azért válaszolhatnál nekem serverkészítéssel kaocsolatban......
  • Dokmen
    Valaki tudna segiteni egy játék kellene teljes verzioja a Construction Destruction-kelle teljes játék valakinek megvan ?
  • New Holland
    Valaki tudja hogy lehet klónozni a gépeket?