8333
Simtractor V3.66
  • JD4650
    Mi ez a roncs?
  • mesteruur

• mesteruur
    Über a Janibá gépe mi? Sötétített üveg, cd-s rádió meg minden ami kell.....
    Szépen mutatna egy ilyen a Sim -ben!
  • Fendt
    valaki nem tud ojan internetes játékot "az internetről le lehet szedni" ami ijen bányászaiti játék lenne h mész a dömperrel vagy vmi ijesmi?
  • Fendt
    Dave még tegyél rá vagy 2 ekefejet:)
  • Dave531
  • mesteruur
    Kössz szépen aranyapám... örök hálám
  • JD4650
    én még nem töröltem őket, nekem jó úgy ahogy van
  • Fendt
    igeb jd4650 de ter hogyan törlöl akkor jd?
  • JD4650
    nem a history.sav-ra gondolsz Muthig? mert azt sztem nem lehet társítani, max törölni
  • Fendt
    nincs semmi a simtractor mappába vagy nem toom máshol hol lehet keresni?
  • Fendt
    de rájöttem h az a hystory csak 1 internetcim és más semmi!
  • Fendt
    hogy lehet tásitani?
  • JD4650
    pontosan
    azért demó mert bekéne írni a regisztrációs kódot, de mi csak a 3.5x-ös szériához tudjuk, mert a sok kulák angol meg német szarházi nem árulja el
  • Dave531
    Mesteruur!

Nem kilépni kell alt+f4-el hanem ha megnyomod az esc-et akkor kiszáll a gépből. Ha pedig hosszan nyomod akkor visszalép a menübe.
  • Muthig
    Fendt! Előszöris nem muthing hanem Muthig. A history nem mappa hanem egy file. HA nem akarja megnyitni, akkor lehet társitani kell, hogy txt formátumban meg tudd nyitni. Hajrá!
  • david47
    a rába mikor lesz kész? és hogy tudom majd berakni a játékba?
  • mesteruur
    multiba azért nem enged (amit jd4650 -től tudok, és ami így is van.....) mert a játék nem eredeti, és meg kellene venni 40euróért,
    na, ezért
  • mesteruur
    csá, jd4650 kössz a felvilágosítást, és bocs hogy eddig nem köszöntem meg, de nem volt netem mert ez a szar baszakodik..... és szar!!!!!
    de lenne még egy aprócska problémám, ha megtennéd hogy válaszolsz nekem akkor annak nagyon örülnék, mert már a fasz ki van a nettel, hogy mindig szar....és fos...
    Az a helyzet, hogy mikor megveszem a gépet akkor ott el tom menteni, de már amikor a játékba vagyok az Istennek sem tudom behozni újra azt a menüt, és így ha kilépek az [alt+F4]-el akkor elveszik minden.....
  • david47
    és azt nem tudja vki hogy multiba mé nem enged?

előre is kösz!!!!
  • drkarter2
    egyszerre ugy lehet több munkát végezni hogy ha multi playerben játszol de a fasz tudja hogy kell azt
  • Dry
    Előre is köszi.
  • Dry
    Szeretnék segítséget kérni. Hogyan tudom regisztrálni a játékot és honnan tudom letölteni a netről a teljes verziót mert nekem állítólag demo verzióm van.Lehetöleg ingyen.
  • david47
    helótok!!

nekem is tetszik a játék most töltöttem le! Mega Rába is nagyon királynak igérkezik!!!

nem tudja vki megmondani hogy hogy lehet egyszerre több munkát is végezni ? pl ha én aratok akkor az a baj hogy addig a traktor ott áll és addig egy másik ember tudná csinálni azt hogy lehet megcsinálni? előre is kösz
  • Fendt
    van 1 ojan mappa h hystory sav de azt nem lehet megnyitni mer a netre lép fel
  • Fendt
    muthing és merre keressem azt a mappá mert enm lelem
  • Muthig
    a simtractor mappában megkeresed a history file és abból ki tudod törölni.
  • Fendt
    ujabb segitségre szorulok!:miko bemmek a simtractor mappába ott belemeek a SAV ba és onnan minden mentést kitörlök de a játékba meg ottmarad mi tood csinálkni?
  • Dave531
    Így állok a hektorral.
  • Dave531
    Balogh és valami régebbi modelled amit átküldenél nincs? Csak azért kéne, hogy megtudnám nézni, hogy mit hogy kell aztán már menne.
  • Muthig
    Húú, baszki balogh2003 ez már olyan élethű lesz, hogy lassan kijön a monitorból aztán fölszántja az udvar, aztán akkor meg mit csinálok
  • balogh2003
    Ezt a modellt még csak most kezdem a virtoolba így még nem tudom elküldeni.
    Az simtractor-os nmo-kat azért nem tudjátok megnyitni a virtoolsba, mert le van tíltva a szerkesztésük, csak a 3 versio előttiek szerkeszthetők.

• Dave531
    Balogh van MSN-ed?
  • Dave531
    Nyugi Jd ezzel én is így vok.

Balogh köszi de nem jó utánnan írtam a neve után, hogy .ac de csak a nagy semmi. Ha még 1 kérésem lenne nem küldenéd át a Rábát virtoolsba ahogy van, hogy megnézném, hogyan csinálod, hogy én is tudnák valamit kezdeni az ekével és a hengerrel?
  • JD4650
    amikor meg akarom nyitni az nmo fájlokat akkor ezt irja ki. Vki vmi ötlet hogy mit csináljak hogy jó legyen

Event Log Cleared
    Importing File: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines\4.nmo
    This content can only be opened in Players
    (such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
    Load failed!
    Importing File: C:\22.nmo
    This content can only be opened in Players
    (such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
    Load failed!

• JD4650
    császtok
    balogh!!
    több rábát nem is mersz? :D mondjuk a kis john derre helyett csinálhatnál 1 rába 15-öst vagy tz4k 14b-t de azt vedd ki mert nagyon csúnya
    a pályát is átlehet szerkeszteni? mondjuk nagyobb pálya több földel meh új géptároló? mert a triple engine nem hiszem hogy elférne az utakon
  • balogh2003
    Kitt2000: Az AC3D-ben menj a help menün belül a manualba szerintem ez sokat fog segíteni, mert képekkel illusztrált.
    Dave531: Elvileg ha a bak file-t átnevezed ac-re akkor jó lesz.
  • Dave531
    A tetvedék kurva anyját ennek a mocskos ac3d-nek. Tegnap még faszán megvolt az eke de most meg eltűnt. Csak a BAK fájl-ja van meg Balgoh tudok vele még valamit kezdeni vagy cseszhetem? De nem tudom, hogy mia a baja mert ezt már nem először csinálja.
  • Dave531
    Kitt melyik progit akarod lefordíttatni? Mert ha a virtoolst akkor arra én is kérni szeretném Balgohot mert valami írtó nehéz progi és akarok a rába után csinálni (vagyis már csinálom )egy Vogel & Noot Hektor féligfüggesztett 6-os ekét.
  • kitt2000
    Szia.Balogh2003 a modelezöt letudnád fórditani és felteni egy ingyenes oldalra mert én nem értek igy hozzá.