8333
Simtractor V3.66
-
JD4650 #1243 Mi ez a roncs?
-
-
Über a Janibá gépe mi? Sötétített üveg, cd-s rádió meg minden ami kell.....
Szépen mutatna egy ilyen a Sim -ben!
-
Fendt #1240 valaki nem tud ojan internetes játékot "az internetről le lehet szedni" ami ijen bányászaiti játék lenne h mész a dömperrel vagy vmi ijesmi? -
Fendt #1239 Dave még tegyél rá vagy 2 ekefejet:) -
-
Kössz szépen aranyapám... örök hálám
-
JD4650 #1236 én még nem töröltem őket, nekem jó úgy ahogy van -
Fendt #1235 igeb jd4650 de ter hogyan törlöl akkor jd? -
JD4650 #1234 nem a history.sav-ra gondolsz Muthig? mert azt sztem nem lehet társítani, max törölni -
Fendt #1233 nincs semmi a simtractor mappába vagy nem toom máshol hol lehet keresni?
-
Fendt #1232 de rájöttem h az a hystory csak 1 internetcim és más semmi!
-
Fendt #1231 hogy lehet tásitani? -
JD4650 #1230 pontosan 
azért demó mert bekéne írni a regisztrációs kódot, de mi csak a 3.5x-ös szériához tudjuk, mert a sok kulák angol meg német szarházi nem árulja el -
Mesteruur!
Nem kilépni kell alt+f4-el hanem ha megnyomod az esc-et akkor kiszáll a gépből. Ha pedig hosszan nyomod akkor visszalép a menübe. -
Muthig #1228 Fendt! Előszöris nem muthing hanem Muthig. A history nem mappa hanem egy file. HA nem akarja megnyitni, akkor lehet társitani kell, hogy txt formátumban meg tudd nyitni. Hajrá! -
david47 #1227 a rába mikor lesz kész? és hogy tudom majd berakni a játékba? -
multiba azért nem enged (amit jd4650 -től
tudok, és ami így is van.....) mert a játék nem eredeti, és meg kellene venni 40euróért,
na, ezért -
csá, jd4650 kössz a felvilágosítást, és bocs hogy eddig nem köszöntem meg, de nem volt netem mert ez a szar baszakodik..... és szar!!!!!
de lenne még egy aprócska problémám, ha megtennéd hogy válaszolsz nekem akkor annak nagyon örülnék, mert már a fasz ki van a nettel, hogy mindig szar....és fos...
Az a helyzet, hogy mikor megveszem a gépet akkor ott el tom menteni, de már amikor a játékba vagyok az Istennek sem tudom behozni újra azt a menüt, és így ha kilépek az [alt+F4]-el akkor elveszik minden.....
-
david47 #1224 és azt nem tudja vki hogy multiba mé nem enged?
előre is kösz!!!! -
drkarter2 #1223 egyszerre ugy lehet több munkát végezni hogy ha multi playerben játszol de a fasz tudja hogy kell azt
-
Dry #1222 Előre is köszi. -
Dry #1221 Szeretnék segítséget kérni. Hogyan tudom regisztrálni a játékot és honnan tudom letölteni a netről a teljes verziót mert nekem állítólag demo verzióm van.Lehetöleg ingyen. -
david47 #1220 helótok!!
nekem is tetszik a játék most töltöttem le! Mega Rába is nagyon királynak igérkezik!!!
nem tudja vki megmondani hogy hogy lehet egyszerre több munkát is végezni ? pl ha én aratok akkor az a baj hogy addig a traktor ott áll és addig egy másik ember tudná csinálni azt hogy lehet megcsinálni? előre is kösz
-
Fendt #1219 van 1 ojan mappa h hystory sav de azt nem lehet megnyitni mer a netre lép fel -
Fendt #1218 muthing és merre keressem azt a mappá mert enm lelem
-
Muthig #1217 a simtractor mappában megkeresed a history file és abból ki tudod törölni. -
Fendt #1216 ujabb segitségre szorulok!:miko bemmek a simtractor mappába ott belemeek a SAV ba és onnan minden mentést kitörlök de a játékba meg ottmarad mi tood csinálkni?
-
Így állok a hektorral.
-
Balogh és valami régebbi modelled amit átküldenél nincs? Csak azért kéne, hogy megtudnám nézni, hogy mit hogy kell aztán már menne. -
Muthig #1213 Húú, baszki balogh2003 ez már olyan élethű lesz, hogy lassan kijön a monitorból aztán fölszántja az udvar, aztán akkor meg mit csinálok 

-
balogh2003 #1212 Ezt a modellt még csak most kezdem a virtoolba így még nem tudom elküldeni.
Az simtractor-os nmo-kat azért nem tudjátok megnyitni a virtoolsba, mert le van tíltva a szerkesztésük, csak a 3 versio előttiek szerkeszthetők.
-
Balogh van MSN-ed? -
Nyugi Jd ezzel én is így vok.
Balogh köszi de nem jó utánnan írtam a neve után, hogy .ac de csak a nagy semmi. Ha még 1 kérésem lenne nem küldenéd át a Rábát virtoolsba ahogy van, hogy megnézném, hogyan csinálod, hogy én is tudnák valamit kezdeni az ekével és a hengerrel? -
JD4650 #1209 amikor meg akarom nyitni az nmo fájlokat akkor ezt irja ki. Vki vmi ötlet hogy mit csináljak hogy jó legyen
Event Log Cleared
Importing File: C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines\4.nmo
This content can only be opened in Players
(such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
Load failed!
Importing File: C:\22.nmo
This content can only be opened in Players
(such as Virtools Player, Virtools web plug-in/ActiveX)
Load failed!
-
JD4650 #1208 császtok
balogh!!
több rábát nem is mersz? :D
mondjuk a kis john derre helyett csinálhatnál 1 rába 15-öst vagy tz4k 14b-t de azt vedd ki mert nagyon csúnya
a pályát is átlehet szerkeszteni? mondjuk nagyobb pálya több földel meh új géptároló? mert a triple engine nem hiszem hogy elférne az utakon

-
balogh2003 #1207 Kitt2000: Az AC3D-ben menj a help menün belül a manualba szerintem ez sokat fog segíteni, mert képekkel illusztrált.
Dave531: Elvileg ha a bak file-t átnevezed ac-re akkor jó lesz. -
A tetvedék kurva anyját ennek a mocskos ac3d-nek. 
Tegnap még faszán megvolt az eke de most meg eltűnt. Csak a BAK fájl-ja van meg Balgoh tudok vele még valamit kezdeni vagy cseszhetem? De nem tudom, hogy mia a baja mert ezt már nem először csinálja.
-
Kitt melyik progit akarod lefordíttatni? Mert ha a virtoolst akkor arra én is kérni szeretném Balgohot mert valami írtó nehéz progi és akarok a rába után csinálni (vagyis már csinálom )egy Vogel & Noot Hektor féligfüggesztett 6-os ekét. -
kitt2000 #1204 Szia.Balogh2003 a modelezöt letudnád fórditani és felteni egy ingyenes oldalra mert én nem értek igy hozzá.