8333
Simtractor V3.66
  • Fendt
    [email protected]
  • JD4650
    balogh azt is írtad hogy még lesz 1 rakat modell, különben meg amiért leállítottak az oladlt, most nem tom hol nézema sok gyik mit baromkodik a játékban
  • balogh2003
    Én már elküldtem a rábát rajtam nem múlik szerintem berakják, mert írták, hogy oké a dolog!
    Írtam még azt is, hogy mi lesz az st.net -tel, de arra nem válszoltak.
  • JD4650
    balogh.tar.hu
  • Muthig
    Ok Dave! A John Deere 1750-es szemenkénti ről van sok kép, bár nem tudom, hogy elég lenne-e. NA mindegy dönts bárhogy én várni fogom!

Fendt! Lásd kivel van dolog: ha adsz egy mail címet, akkor elküldöm üresen a history.sav fájlt és akkor jó lesz.

JA és tényleg szopás ez a leállítás! Pedig fasza oldal volt.
  • caseih9400
    de lehetőleg ne rapidshare-től mert ahhoz hülye vagyok!kössz
  • caseih9400
    Szevasztok!Nem tudjátok hogy hol lehet letölteni a 3.5-öt vagy megtudnátok adni a 3.6-osnak a széria kódját hogy ne demó legyen?!előre is kössz
  • Dave531
    Basszus szívás ez a leállítás. de ugye megcsinálják a rábát?
  • Dave531
    Basszus szívás ez a leállítás. de ugye megcsinálják a rábát?
  • Dave531
    Muthig!

hát nem is tom majd mérlegelem és meglátom. Az a gond, hogy valmi brutál sok kép és nézet kell hozzá, hogy megtudjam csinálni normálisra. Aztán balgoh meg megcsinálhatná a mozgását he lenne hozzá kedve emg ideje. Aztán nézne a sok hülye simtraktoron.

Balogh este elküldöm és összehozhatnád. De csinálhatnál már msn-t magadtak mert jó lenne dumálni ezekről a cuccokról. Meg ez az eke se könnyű már mint a mozgása.
  • JD4650
    de gyszer már volt ilyen és akkor vissza jött
    ettől függetlenül még meglezs a rába ugye?
  • balogh2003
    A simtractor.com forumon azt írják, hogy a simtractor.net -et leállítoták, mert nem tudják anyagilag fedezni a megfelő sávszélességű fentartást.
  • New Holland
    Na ez a Rába ténleg jobb.Kár ,hogy én nekem fingom sincs a virtools hoz:(
  • New Holland
    Mér nincs szimtractor.net? Bosszantó pedig sszerettem nézegetni.:(
  • JD4650
    a rába akkor jó ha benne lesz a játékban, most 1 szar modell (nem olyan értelemben) amit csak nézegetni tudunk

töröld le a játékot, marad 1 mappa azt is töröld aztán tedd fel és már nincs is mentés, jobbat nem tudok
  • Fendt
    Ja és hogy itt késve mondom h naggyon jó a rába!!
  • Fendt
    ha a simtractor mappából "save" mindent kitörlök dea játékba még mindig benne marad az a sok mentés nem tudjátok mi a francot csináljak vele

mert már azt is mondták h a st toolsból kell kiüriteni de sokan ugy vannak h nem nyitja meg nekik!
  • Muthig
    Dave! Nem tudlak rábeszélni egy John Deere 7200-as szemenkénti vetőgépre?
  • balogh2003
    Sajnos a torrenten kivűl nem tudom honnan lehet leszedni. A virtools 4.0 -as verziót keresd!

Rába 360:
  • mesteruur
    balogh2003
    senki nem válaszolt nekem a wings3d-vel kapcsolatban, de azért én tegnap éjszaka (!a suli rovására, mert ma majdnem elaludtam) csináltam egy kezdetleges MTZ-t, csak nem tom hogy mi a következő tetendő..... nem tom hogy hogy csináljam meg a mozgást, szín, hangok, meg ilyenek, nem tom, hogy mi kellhet még. Ha ezeket azzal a virtools-al kell megcsinálni, akkor légyszives külgy egy linket, ahonnan leszedhetem, mert a torrenten nem találtam egészséges verziót. danke.... [email protected]
  • balogh2003
    Azért nincs szín , mert a színezett modell minden színe külön objectum a virtoolsba és a színezetlen változatom előbb megcsinálom rendesen a mozgásokat aztán jön a színezett változat.

Dave531: ha átküldöd a modelled szívesen megcsinálom neked!
  • Muthig
    Hát Dave, szóhoz sem jutok! Nagyon fasza lenne!
  • Dave531
    Balogh köszi, h elküldted a rábát de sajna semmit nem tok kiszülni belőle.
  • Dave531
    Muthig én már gondolkoztam rajta, h csinálok egy 12 soros összecsukható amazone vetőgépet. Mit szólsz hozzá?
  • JD4650
    Balogh, mi lesz a köv modell? 360-as rába?
  • JD4650
    most meg nincs rajta szin, de most már jó
  • balogh2003
    Elnézést kérek mindenkitől, de véletlenül a balogh2003.tar.hu -ra rossz példaprogit tettem fel, már javíttotam töltsétek le újra!!!!!!!
  • New Holland
    Lesszedtem a www.balogh2003.tar.hu -ról a rábát és azt szeretném megkérdezni hogy valamit nem jól csinálok vagy pedig senkinek se foroga kerék.
  • New Holland
    Semmi meg van!
  • New Holland
    Lesszedtem a virtools-ot és nem tudom elindíttani.Valaki mondja meg hogy kel.Létszi.
  • Muthig
    Nem tud valaki olyan kukoricavetőgépet csinálni mint amilyen van a john deere american farmerban vagy esetleg olyan tárcsát???
  • balogh2003
    Míg várunk a simtractor.net -re.
  • kdenes16
    hello a bállákkal mit lehet csinálni? csak az állatoknak odaadni?

ja és király a rába!!
  • JD4650
    remélem ha a st.net-re (ami jelenleg nem működik) azért neked elküldik a gépet amit már bele lehet tenni és akkor már jó
  • balogh2003
    Én nem tudom beletenni csak a simtractorosok, mert ahhoz kell a forrása, de már mail-eztem velük ez ügyben, és a héten küldöm a modellt aztán a többi rajtuk múlik.
  • JD4650
    nekem se jó az oldal
    Balogh, ez mind szép és jó, de ajátékba te teszed be vagy elküldöd a simtrakisoknak?
  • New Holland
    Szerintem sehogy.
  • valaki9191
    new holland nekem se hozza be a simtractor.net-et
  • New Holland
    Balogh te a SimTractorba már be tetted.Ha igen akkor jó?Ha nem akkor mér nem?
  • valaki9191
    hali, a claas lexion kombányal hogy lehet azt megcsinálni hogy automata legyen? hogy csaak egyesenesen megyek és vége a földnek akkor magátol ordul?