8333
Simtractor V3.66
-
Fendt #1323 [email protected] -
JD4650 #1322 balogh azt is írtad hogy még lesz 1 rakat modell, különben meg
amiért leállítottak az oladlt, most nem tom hol nézema sok gyik mit baromkodik a játékban
-
balogh2003 #1321 Én már elküldtem a rábát rajtam nem múlik szerintem berakják, mert írták, hogy oké a dolog!
Írtam még azt is, hogy mi lesz az st.net -tel, de arra nem válszoltak. -
JD4650 #1320 balogh.tar.hu -
Muthig #1319 Ok Dave! A John Deere 1750-es szemenkénti ről van sok kép, bár nem tudom, hogy elég lenne-e. NA mindegy dönts bárhogy én várni fogom!
Fendt! Lásd kivel van dolog: ha adsz egy mail címet, akkor elküldöm üresen a history.sav fájlt és akkor jó lesz.
JA és tényleg szopás ez a leállítás! Pedig fasza oldal volt. -
de lehetőleg ne rapidshare-től mert ahhoz hülye vagyok!kössz
-
Szevasztok!Nem tudjátok hogy hol lehet letölteni a 3.5-öt vagy megtudnátok adni a 3.6-osnak a széria kódját hogy ne demó legyen?!előre is kössz
-
Basszus szívás ez a leállítás. de ugye megcsinálják a rábát? -
Basszus szívás ez a leállítás. de ugye megcsinálják a rábát? -
Muthig!
hát nem is tom majd mérlegelem és meglátom. Az a gond, hogy valmi brutál sok kép és nézet kell hozzá, hogy megtudjam csinálni normálisra. Aztán balgoh meg megcsinálhatná a mozgását he lenne hozzá kedve emg ideje. Aztán nézne a sok hülye simtraktoron.
Balogh este elküldöm és összehozhatnád. De csinálhatnál már msn-t magadtak mert jó lenne dumálni ezekről a cuccokról. Meg ez az eke se könnyű már mint a mozgása. -
JD4650 #1313 de gyszer már volt ilyen és akkor vissza jött
ettől függetlenül még meglezs a rába ugye? -
balogh2003 #1312 A simtractor.com forumon azt írják, hogy a simtractor.net -et leállítoták, mert nem tudják anyagilag fedezni a megfelő sávszélességű fentartást. -
Na ez a Rába ténleg jobb.Kár ,hogy én nekem fingom sincs a virtools hoz:(
-
Mér nincs szimtractor.net? Bosszantó pedig sszerettem nézegetni.:( -
JD4650 #1309 a rába akkor jó ha benne lesz a játékban, most 1 szar modell (nem olyan értelemben) amit csak nézegetni tudunk
töröld le a játékot, marad 1 mappa azt is töröld aztán tedd fel és már nincs is mentés, jobbat nem tudok -
Fendt #1308 Ja és hogy itt késve mondom h naggyon jó a rába!! -
Fendt #1307 ha a simtractor mappából "save" mindent kitörlök dea játékba még mindig benne marad az a sok mentés nem tudjátok mi a francot csináljak vele
mert már azt is mondták h a st toolsból kell kiüriteni de sokan ugy vannak h nem nyitja meg nekik! -
Muthig #1306 Dave! Nem tudlak rábeszélni egy John Deere 7200-as szemenkénti vetőgépre? -
balogh2003 #1305 Sajnos a torrenten kivűl nem tudom honnan lehet leszedni. A virtools 4.0 -as verziót keresd!
Rába 360:
-
balogh2003
senki nem válaszolt nekem a wings3d-vel kapcsolatban, de azért én tegnap éjszaka (!a suli rovására, mert ma majdnem elaludtam
) csináltam egy kezdetleges MTZ-t, csak nem tom hogy mi a következő tetendő..... nem tom hogy hogy csináljam meg a mozgást, szín, hangok, meg ilyenek, nem tom, hogy mi kellhet még. Ha ezeket azzal a virtools-al kell megcsinálni, akkor légyszives külgy egy linket, ahonnan leszedhetem, mert a torrenten nem találtam egészséges verziót. danke.... [email protected]
-
balogh2003 #1303 Azért nincs szín , mert a színezett modell minden színe külön objectum a virtoolsba és a színezetlen változatom előbb megcsinálom rendesen a mozgásokat aztán jön a színezett változat.
Dave531: ha átküldöd a modelled szívesen megcsinálom neked! -
Muthig #1302 Hát Dave, szóhoz sem jutok! Nagyon fasza lenne! -
Balogh köszi, h elküldted a rábát de sajna semmit nem tok kiszülni belőle. -
Muthig én már gondolkoztam rajta, h csinálok egy 12 soros összecsukható amazone vetőgépet. Mit szólsz hozzá? -
JD4650 #1299 Balogh, mi lesz a köv modell? 360-as rába? -
JD4650 #1298 most meg nincs rajta szin, de most már jó -
balogh2003 #1297 Elnézést kérek mindenkitől, de véletlenül a balogh2003.tar.hu -ra rossz példaprogit tettem fel, már javíttotam töltsétek le újra!!!!!!! -
Lesszedtem a www.balogh2003.tar.hu -ról a rábát és azt szeretném megkérdezni hogy valamit nem jól csinálok vagy pedig senkinek se foroga kerék.
-
Semmi meg van!
-
Lesszedtem a virtools-ot és nem tudom elindíttani.Valaki mondja meg hogy kel.Létszi.
-
Muthig #1293 Nem tud valaki olyan kukoricavetőgépet csinálni mint amilyen van a john deere american farmerban vagy esetleg olyan tárcsát??? -
balogh2003 #1292 Míg várunk a simtractor.net -re.
-
kdenes16 #1291 hello a bállákkal mit lehet csinálni? csak az állatoknak odaadni?
ja és király a rába!!
-
JD4650 #1290 remélem ha a st.net-re (ami jelenleg nem működik) azért neked elküldik a gépet amit már bele lehet tenni és akkor már jó -
balogh2003 #1289 Én nem tudom beletenni csak a simtractorosok, mert ahhoz kell a forrása, de már mail-eztem velük ez ügyben, és a héten küldöm a modellt aztán a többi rajtuk múlik. -
JD4650 #1288 nekem se jó az oldal
Balogh, ez mind szép és jó, de ajátékba te teszed be vagy elküldöd a simtrakisoknak? -
Szerintem sehogy.
-
valaki9191 #1286 new holland nekem se hozza be a simtractor.net-et -
Balogh te a SimTractorba már be tetted.Ha igen akkor jó?Ha nem akkor mér nem? -
valaki9191 #1284 hali, a claas lexion kombányal hogy lehet azt megcsinálni hogy automata legyen? hogy csaak egyesenesen megyek és vége a földnek akkor magátol ordul?