8333
Simtractor V3.66
  • caseih9400
    szevasztok az mér van úgy hogy elvetem pl. a búzát és zöldbe marad nem fejlődik tovább pedig mé meg is vegyszerztem ?
  • Dave531
    Ja-ja én is ezt modnom, hogy böszme sok meló lenne vele.
    Király lett Balogh, a hektorhoz most baromira nincs kedvem, hogy befejezzem de ha meglesz küldöm.
    De nem csak Rábák kellenének a játékba! Már valmi nyugati gépeket is kellen csinálni.
  • JD4650
    Felőlem okay a dolog, bár télleg nem lesz egyszerű
  • balogh2003
    Megvan a 320-as is.
    Ha komolya gondoljátok beszélhetünk a simcsinálásról.
  • Dave531
    Mért ez milyen hozzá álls? Elmondtam, hogy mit kéne csinálni. most mibajod van vele?
  • drkarter2
    megint jó a simtractor.net
  • New Holland
    ?
  • New Holland
    Kicsit optimistább hozzá állást nem tudnál mutatni.
  • Dave531
    Személy szeritn benne vok még csinálnék is modellt hozzá ac3d-vel Balogh meg megcsinálhatná virtoolsal és mehetne a simtrakisoknak. Csak azzal marha sok meló van és nem csak gépeket kellene csinálni hanem menüt stb.
  • New Holland
    Na lehet hogy egy kicsit nagyratörően hangzik de szerintem elkezdhetnénk csinálni mi magunknak(esetleg másoknak)egy saját szimulátort.Ha benne vagytok(vagy egyátalán ha valaki benne van).Akkor indíthatnánk 1 uj fórumot.Mit szóltok?
  • JD4650
    arról csak annyit tok hogy bejelentették a késést de azóta se volt semmi, a fórumon sincs mozgás ugyhogy sztem el lehet felejteni
  • kitt2000
    Sziasztok.Valaki tud valamit a magyar fejlesztésű TSZ traktor szimulátoról ami decemberbe volt a megjelenése
  • kitt2000
    Sziasztok.Űdvözlök minden új játékost ez aszt jelenti hogy népszerű ez a játék.Szerintem már nagyon kéne az óldalra egy FAO pl amely a simtractor mappába lévö FARM MANUAL ENG mappát feltenni és esetleg lefórditani magyara mert ez a kezdö játékósoknak és másnak is segitséget jelent.Nekeljen úgyan azókra a kérdésre válaszolni..Szerintem már kénne mit szóltok hozzá?
  • Dave531
    úgy tod feltölteni, hogy van a farmon a féltetős tároló mellett 1 fehér tartály odaállsz mellé és nyomsz egy ó-t vagy egy ő-t aztán 7-est. Már nem nagyon emlékszem mert már marha rég nem játszottam vele.
  • JD4650
    passz már elfelejtettem :D
  • kdenes16
    hello valaki nem tudja megmondani hogy hogyan lehet a permetezőbe permetszert vagy mit tenni,vagy hogy hol kell venni vagy mit kell csinálni?
    valaki segítsen mert elromlik a földem.
  • Rsteiger
    Jaj gyerekek ez nagyon király!
    Köszi JD4650 közben rájöttem!
    Csak kár hogy a rába (kedvenc) nincs még fenn!
    Köszi mégegyszer mindenkinek!!!!
  • JD4650
    letöltötted a machinery addonst?
    lehet hogy elfogyott a pénzed, vagy semmijen gépet nem vettél meg?
  • Rsteiger
    Köszi szépen kdenes16!
    Már regisztráltam sikerült, de igy se tudok majd gépeket venni?
  • JD4650
    azért nem tudsz gépet venni se mert nincs regisztrálva a játék
  • kdenes16
    hello Rsteiger! A menübe ugy tudsz kilépni hogyha folyamatosan nyomod az esc-et, de engedd fel amíg be nem jön a menü. Menteni csak ugy tudsz hogyha regisztrált verziód van.Ha nem menj föl ide:www.balogh2003.tar.hu töltsd le a 3.5-öt telepítsd fel aztán mikor beléptél a játékba akkor menj a license reg.-re oda ird be:login:[email protected]
    key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
  • Rsteiger
    Drága Barátaim ne veszekedjetek már!
    Nyugi van!
    Ha van egy olyan ember aki segítene nekem azt nagyon-nagyon megköszönném!
    Szóval a kérdeseim: hogyan kell menteni, visszalépni a menűbe, traktort venni,mert nálam csak az a pici van meg a kombájn, meg egy-pár ember, ja meg egy terepjáró!
    Segítsetek légyszi!
    kösszi
  • JD4650
    mesteruur, már ne érts félre de van más baja is az embernek rajtad kívül, az hogy nem válaszolok 1 percen bellül mert véletlenül nem azt lesed mikor írok az nem azt jelenti hogy mindenáron rosszat akarunk neked. Meg esetleg van olyan is hogy még mi se tudjuk a kérdésedre a választ, szóvaa ne legyél felhádorodva
  • Dave531
    Fendt a liledevildk is jó!

Ih a Rábát még nem lehet berakni! Majd ha csak a simtraktorosok hajlandóak lesznek betenni.

Rsteiger belépsz a játékba és ott a főmenűben van valami olyasmi, hogy registration vagy valmi hasonló.
  • Fendt
    mesteruur
    miért ez a kódot mondod nem a littledelvild féle kell? avyg mi ez az ujj?
  • mesteruur
    Segítsetek mán szegény gyereknek, és is ollyan sokat vártam...... :P
    Ne értsd félre, ezek negyon rendes srácok, hisz én is játszok valahogy....
    de ha mán itt vagyok segítek neked:

login:[email protected]
    key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
    kis- nagybetű érzékeny.......
    remélem sikerül

csumpi... Hajrá Kartal, Hajrá TSZ
  • caseih9400
    szevasztok letöltöttem a 3.5-ös verziót és megtaláltam a kódját!
    kellene ez a rába de nem tudom hogy rakjam be lécci segítsetek!
  • Rsteiger
    Szia JD4650!

Légyszi küld el a kódokat!
    Meg azt is ird le ,hogy hova kell irni, vagy beilleszteni!
    Köszi! Csáó!
  • New Holland
    Remélem
  • JD4650
    igen kiszedtek 1 pár dolgot, de sztem idő kérdése és vissza térnek a screen-ek
  • New Holland
    Van simtractor.net!!!Csak a screenshots nincs a menüpontok közt:(
  • Muthig
    Fendt! Másold bele a simtractor mappájába, elvileg felül fogja írni a régit.
    Amúgy szerintem az lehet a baj, hogy a .sav kiterjesztés neked az internet explorerhez van társitva.
  • Fendt
    muthig

megvan amit elküldtél de miko lementem nekem csak1 internetoldal:(((((((((((((
  • mesteruur
    csumpi....Balogh kösszi, de nem fűzök hozzá nagy reményeket..
    hajrá Kartal..
  • Rsteiger
    Szia Kedves JD4650!
    Nagyon köszönöm a segítséged!
    Várom a kódokat, és köszönöm a türelmedet!!
  • JD4650
    balogh2003.tar.hu-ról letudod tölteni a 3.5-ös verziót, majd adok hozzá kódot

mesteruur, ha nagyon akarod akkor megkérdezem mi az a wings 3d, ez eég idegesítő
  • Rsteiger
    Sziasztok!
    Nagyon tettszet a játék demója!
    Szeretném megszerezni a játékot, csak nem tudom hogy juthatok hozzá!
    Kérlek benneteket segítsetek!
    Nagyon menő, végre egy szuper játék!
    Segítségeteket előre is köszönöm!
  • balogh2003
    Elvileg jó a wings 3D is, de én még nem próbáltam.
  • mesteruur
    kössz balogh az info-t, de a wings 3d-vel kpcs-ban nem válaszoltál....

és mi a helyzet jd4650.... régen küldtél már el melegebb éghajlatra...
  • Dave531
    Balogh majd csak holnap megy az eke mert elforgattam a gerendelyt és egy kicsit szétt csesztem majd ha lesz holnap időm megcsinálom és küldöm.