8333
Simtractor V3.66
-
szevasztok az mér van úgy hogy elvetem pl. a búzát és zöldbe marad nem fejlődik tovább pedig mé meg is vegyszerztem ? -
Ja-ja én is ezt modnom, hogy böszme sok meló lenne vele.
Király lett Balogh, a hektorhoz most baromira nincs kedvem, hogy befejezzem de ha meglesz küldöm.
De nem csak Rábák kellenének a játékba! Már valmi nyugati gépeket is kellen csinálni. -
JD4650 #1361 Felőlem okay a dolog, bár télleg nem lesz egyszerű -
balogh2003 #1360 Megvan a 320-as is.
Ha komolya gondoljátok beszélhetünk a simcsinálásról.
-
Mért ez milyen hozzá álls? Elmondtam, hogy mit kéne csinálni. most mibajod van vele? -
drkarter2 #1358 megint jó a simtractor.net -
?
-
Kicsit optimistább hozzá állást nem tudnál mutatni.
-
Személy szeritn benne vok még csinálnék is modellt hozzá ac3d-vel Balogh meg megcsinálhatná virtoolsal és mehetne a simtrakisoknak. Csak azzal marha sok meló van és nem csak gépeket kellene csinálni hanem menüt stb. -
Na lehet hogy egy kicsit nagyratörően hangzik de szerintem elkezdhetnénk csinálni mi magunknak(esetleg másoknak)egy saját szimulátort.Ha benne vagytok(vagy egyátalán ha valaki benne van).Akkor indíthatnánk 1 uj fórumot.Mit szóltok? -
JD4650 #1353 arról csak annyit tok hogy bejelentették a késést de azóta se volt semmi, a fórumon sincs mozgás ugyhogy sztem el lehet felejteni -
kitt2000 #1352 Sziasztok.Valaki tud valamit a magyar fejlesztésű TSZ traktor szimulátoról ami decemberbe volt a megjelenése
-
kitt2000 #1351 Sziasztok.Űdvözlök minden új játékost ez aszt jelenti hogy népszerű ez a játék 
.Szerintem már nagyon kéne az óldalra egy FAO pl amely a simtractor mappába lévö FARM MANUAL ENG mappát feltenni és esetleg lefórditani magyara mert ez a kezdö játékósoknak és másnak is segitséget jelent.Nekeljen úgyan azókra a kérdésre válaszolni..Szerintem már kénne mit szóltok hozzá?

-
úgy tod feltölteni, hogy van a farmon a féltetős tároló mellett 1 fehér tartály odaállsz mellé és nyomsz egy ó-t vagy egy ő-t aztán 7-est. Már nem nagyon emlékszem mert már marha rég nem játszottam vele. -
JD4650 #1349 passz már elfelejtettem :D -
kdenes16 #1348 hello valaki nem tudja megmondani hogy hogyan lehet a permetezőbe permetszert vagy mit tenni,vagy hogy hol kell venni vagy mit kell csinálni?
valaki segítsen mert elromlik a földem. -
Jaj gyerekek ez nagyon király!
Köszi JD4650 közben rájöttem!
Csak kár hogy a rába (kedvenc) nincs még fenn!
Köszi mégegyszer mindenkinek!!!! -
JD4650 #1346 letöltötted a machinery addonst?
lehet hogy elfogyott a pénzed, vagy semmijen gépet nem vettél meg? -
Köszi szépen kdenes16!
Már regisztráltam sikerült, de igy se tudok majd gépeket venni?
-
JD4650 #1344 azért nem tudsz gépet venni se mert nincs regisztrálva a játék -
kdenes16 #1343 hello Rsteiger! A menübe ugy tudsz kilépni hogyha folyamatosan nyomod az esc-et, de engedd fel amíg be nem jön a menü. Menteni csak ugy tudsz hogyha regisztrált verziód van.Ha nem menj föl ide:www.balogh2003.tar.hu töltsd le a 3.5-öt telepítsd fel aztán mikor beléptél a játékba akkor menj a license reg.-re oda ird be:login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
-
Drága Barátaim ne veszekedjetek már!
Nyugi van!
Ha van egy olyan ember aki segítene nekem azt nagyon-nagyon megköszönném!
Szóval a kérdeseim: hogyan kell menteni, visszalépni a menűbe, traktort venni,mert nálam csak az a pici van meg a kombájn, meg egy-pár ember, ja meg egy terepjáró!
Segítsetek légyszi!
kösszi
-
JD4650 #1341 mesteruur, már ne érts félre de van más baja is az embernek rajtad kívül, az hogy nem válaszolok 1 percen bellül mert véletlenül nem azt lesed mikor írok az nem azt jelenti hogy mindenáron rosszat akarunk neked. Meg esetleg van olyan is hogy még mi se tudjuk a kérdésedre a választ, szóvaa ne legyél felhádorodva -
Fendt a liledevildk is jó!
Ih a Rábát még nem lehet berakni! Majd ha csak a simtraktorosok hajlandóak lesznek betenni.
Rsteiger belépsz a játékba és ott a főmenűben van valami olyasmi, hogy registration vagy valmi hasonló. -
Fendt #1339 mesteruur
miért ez a kódot mondod nem a littledelvild féle kell? avyg mi ez az ujj?
-
Segítsetek mán szegény gyereknek, és is ollyan sokat vártam...... :P
Ne értsd félre, ezek negyon rendes srácok, hisz én is játszok valahogy....
de ha mán itt vagyok segítek neked:
login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
kis- nagybetű érzékeny.......
remélem sikerül
csumpi... Hajrá Kartal, Hajrá TSZ -
szevasztok letöltöttem a 3.5-ös verziót és megtaláltam a kódját!
kellene ez a rába de nem tudom hogy rakjam be lécci segítsetek!
-
Szia JD4650!
Légyszi küld el a kódokat!
Meg azt is ird le ,hogy hova kell irni, vagy beilleszteni!
Köszi! Csáó!
-
Remélem
-
JD4650 #1334 igen kiszedtek 1 pár dolgot, de sztem idő kérdése és vissza térnek a screen-ek -
Van simtractor.net!!!Csak a screenshots nincs a menüpontok közt:( -
Muthig #1332 Fendt! Másold bele a simtractor mappájába, elvileg felül fogja írni a régit.
Amúgy szerintem az lehet a baj, hogy a .sav kiterjesztés neked az internet explorerhez van társitva. -
Fendt #1331 muthig
megvan amit elküldtél de miko lementem nekem csak1 internetoldal:((((((((((((( -
csumpi....Balogh kösszi, de nem fűzök hozzá nagy reményeket..
hajrá Kartal.. -
Szia Kedves JD4650!
Nagyon köszönöm a segítséged!
Várom a kódokat, és köszönöm a türelmedet!!
-
JD4650 #1328 balogh2003.tar.hu-ról letudod tölteni a 3.5-ös verziót, majd adok hozzá kódot
mesteruur, ha nagyon akarod akkor megkérdezem mi az a wings 3d, ez eég idegesítő
-
Sziasztok!
Nagyon tettszet a játék demója!
Szeretném megszerezni a játékot, csak nem tudom hogy juthatok hozzá!
Kérlek benneteket segítsetek!
Nagyon menő, végre egy szuper játék!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
balogh2003 #1326 Elvileg jó a wings 3D is, de én még nem próbáltam. -
kössz balogh az info-t, de a wings 3d-vel kpcs-ban nem válaszoltál.... 
és mi a helyzet jd4650.... régen küldtél már el melegebb éghajlatra...
-
Balogh majd csak holnap megy az eke mert elforgattam a gerendelyt és egy kicsit szétt csesztem majd ha lesz holnap időm megcsinálom és küldöm.