8333
Simtractor V3.66
-
balogh2003 #1403 Régebben már regeltem, a balogh2003 névre, de elfelejtettem a jelszót! -
Valamit elszúrhattál mert nem jelzi, hogy regeltél volna. -
Nem tudom, hogy mi lehet mindgyá megnézem. -
balogh2003 #1400 beregeltem a gombi67 -re(kb.2órája) de nem jön az e-mail, mért , vagy csak türelmetlen vagyok. -
Faxa lett, nem kicsit... -
balogh2003 #1398 csináltam néhány tereptárgyat!!!
-
Na akkor a folytatása következik a gombi67.gportal.hu -n -
kössz -
Jah bocs, hgoy nem írtam. A letöltött fájlt kicsomagolod és a tga fájlt bemásolod a játék főmappájába. -
nekem8 de Dave te nem tudod hogy hogy lehet felrakni azokat a gépeket amit a simtractor.net-ről szedtem le a simtractorhoz ?melyik mappába kell berakni vagy valami iyesmi előre is kössz
-
Azt mondom, hogy Jd-al van egy oldalunk a gombi67.gportal.hu írhatnánk oda. Mit szóltok? -
Jah igen muthig ezt kihagytam. -
Muthig #1391 JA meg napraforgó. -
Én nem ezt mondom?
-
szerintem kéne csinálni 1 olyan oldalt vagy fórumot amiről az új játékról lenne szó.Nem lenne jó?? -
szevasztok ! nem tudjátok hogy , hogy lehet felrakni azokat a gépeket amit a simtractor.net-ről szedtem le lécci segítsetek előre is kössz!? 
-
Neki álltam egy claas jaguárnak. Egész jól haladok vele. mit szóltok hozzá? Én még úgy gondoltam, hogy repcét is lehetne. -
És hogy lehet azokat a cuccokat felrakni a simtractorba amit st.net-ről szedek le?? -
www.balogh2003.tar.hu -
ronaimate #1384 nem tudja valaki honnan lehet leszedni a simtractort?
-
Ja én modellezni valamit tok de nem olyan ügyesen mint a Balogh meg mozgást sem tok csinálni. :-(
-
Naon jó akkor jöhetne egy uj fórum. Milegyen? -
Muthig #1381 Ha gyep alatt azt érted, amit lehet kaszálni meg ilyenek, akkor azt a JD8310T vel lehet vetni. Mondjuk, ha én a silóból tankolok a vetőgépbe, akkor utánna már csak búzát tudok vetni vele.
Én is szivesen segítenék a játék csinálásában, bár modellezni nem tudok. De esetleg valami grafikai munkákba meg ötletekbe szívesen beszállok, ha kellek. -
Hogy lehet gyepet növeszteni? -
adamin9 #1379 ja csak mondom dopjátok össze a gépeket csak egy gond van hogy a buzát mi se tudjuk megcsinálni meg a kukoricát
de ha azt valaki megcsinálná akkor szerintem tegyünk még bele ilyeket is hogy cukorrépa meg krumpli stb. -
JD4650 #1378 az rohadt jó lenne, persze a külföldieknek 40 juró hogy 

és az angoloknak 50 min
-
Dehogy szólsz későn! Kajak összehoznátok? az qurva jó lenne. most sajna nem nagyon tudok gépeket csinálni mert újra lett telepítve a gép és most a cuccokat rakom vissza stb. Hogy és mivel tudnátok megcsinálni? -
adamin9 #1376 szevasztok tom má egy kicsit későn mondom de én és a bratyóm szívesen megcsináljuk a progit (má mint a játékot és a menüt) csak csináljátkok meg a cuccokat -
Én már naon várom hogy vissza tegyék a képeket az simtractor.net -re.Biztos vissza teszik?
-
JD4650 #1374 nekem az is elég ha elküldik baolghnak a rábát -
Muthig #1373 És Dave mit szólnál egy tárcsához? Mondjuk egy JD 512-eshez? Az a baj, hogy én a modellezéshez nem nagyon értek.
Az st.net-en nem tudom miért azzal erölködnek, hogy a régi cuccokat feltegyék, inkább a RABA-t tennék fel!
-
Szerintem a fekete+ezüst jobban néz ki.
-
JD4650 #1371 elvileg a játékban is 8 hónap a búza legalábbis valahol azt láttam -
JD4650 #1370 A fekete-ezüst azt csak 1 kiállításra csinálták aztán véletlenül nyert ozt gyorsan csináltzak 1 párat eladásra is, de nekem sem tetszik ez a szín, jobb az alap zölr -
Muter munkahelyén meg 716-os van és egy 926-os. A fekete ezüst az csak egy hogy is mondjam. azt csak fwestették. Csak rendes zöld, piros, fehér színben kerül a piacra. -
Hú hát már nem is tom, hogy hogy van. 20/10 az azt jelenti, hogy 10 hó tehát október 10-e van. Elvileg ekkor kéne vetni. de a játékba oly mind1 mert mindíg beérik. Nekem az a-val és a q-val lehet az időt csavarni. megnyomod a tab-ot és akkor látod, hogy hogy megy az idő 00.00.10 akkor van alapban. Ha mindenhol 00 van akkor pörög az idő mint állat. de csak a hónap végéig. -
Muthig #1367 Ja azt gondoltam, hogy egy vetőgép eléggé nehéz annyira részletesek.
Tetszenek a Fendt trakik, a szembeszomszédnak van egy 714-es (asszem). De a 936 az nagyon brutál. Mondjuk a fekete+ezüst (v. fehér) színösszeállításban nem nagyon tetszik. -
Azt tudom de mar volt egyszer eső is meg minden most tartok a "20/10 day"-nál de még csak 1szer arathattam mert még nem fejlődött ki!Dave kb. hanyadik napnál kell aratni?? Gyertek multiba! -
Muthig csak nem te is Fendt rajongó vagy? Vagy csak a 936-os tetszik? Van egy 818-as modellem 1:32-es méret arányba. Majd lehet, hogy megpróbálom megcsinálni. Az amazone vetőgépből nem lesz semmi mert böszme nehéz lenne.
Ih talán várni kéne, hogy beérjen a búza. Mert nem úgy van az életben sem, hogy elveted aztán már arathatod is.
Szeritnem sincs a permetezésnek semmi értelem így is- úgy is szar a termés. -
Muthig #1364 Ja, mondjuk egy Fendt 936-os.
Szerintem sok értelme nincs a vegyszerezésnek én nem nagyon látom hasznát (de nyugodtan javítsatok ki), meg igazán azt se tudom mikor kell.