8333
Simtractor V3.66
  • balogh2003
    Régebben már regeltem, a balogh2003 névre, de elfelejtettem a jelszót!
  • Dave531
    Valamit elszúrhattál mert nem jelzi, hogy regeltél volna.
  • Dave531
    Nem tudom, hogy mi lehet mindgyá megnézem.
  • balogh2003
    beregeltem a gombi67 -re(kb.2órája) de nem jön az e-mail, mért , vagy csak türelmetlen vagyok.
  • Dave531
    Faxa lett, nem kicsit...
  • balogh2003
    csináltam néhány tereptárgyat!!!
  • New Holland
    Na akkor a folytatása következik a gombi67.gportal.hu -n
  • caseih9400
    kössz
  • Dave531
    Jah bocs, hgoy nem írtam. A letöltött fájlt kicsomagolod és a tga fájlt bemásolod a játék főmappájába.
  • caseih9400
    nekem8 de Dave te nem tudod hogy hogy lehet felrakni azokat a gépeket amit a simtractor.net-ről szedtem le a simtractorhoz ?melyik mappába kell berakni vagy valami iyesmi előre is kössz
  • Dave531
    Azt mondom, hogy Jd-al van egy oldalunk a gombi67.gportal.hu írhatnánk oda. Mit szóltok?
  • Dave531
    Jah igen muthig ezt kihagytam.
  • Muthig
    JA meg napraforgó.
  • New Holland
    Én nem ezt mondom?
  • caseih9400
    szerintem kéne csinálni 1 olyan oldalt vagy fórumot amiről az új játékról lenne szó.Nem lenne jó??
  • caseih9400
    szevasztok ! nem tudjátok hogy , hogy lehet felrakni azokat a gépeket amit a simtractor.net-ről szedtem le lécci segítsetek előre is kössz!?
  • Dave531
    Neki álltam egy claas jaguárnak. Egész jól haladok vele. mit szóltok hozzá? Én még úgy gondoltam, hogy repcét is lehetne.
  • caseih9400
    És hogy lehet azokat a cuccokat felrakni a simtractorba amit st.net-ről szedek le??
  • caseih9400
    www.balogh2003.tar.hu
  • ronaimate
    nem tudja valaki honnan lehet leszedni a simtractort?
  • New Holland
    Ja én modellezni valamit tok de nem olyan ügyesen mint a Balogh meg mozgást sem tok csinálni. :-(
  • New Holland
    Naon jó akkor jöhetne egy uj fórum. Milegyen?
  • Muthig
    Ha gyep alatt azt érted, amit lehet kaszálni meg ilyenek, akkor azt a JD8310T vel lehet vetni. Mondjuk, ha én a silóból tankolok a vetőgépbe, akkor utánna már csak búzát tudok vetni vele.

Én is szivesen segítenék a játék csinálásában, bár modellezni nem tudok. De esetleg valami grafikai munkákba meg ötletekbe szívesen beszállok, ha kellek.
  • caseih9400
    Hogy lehet gyepet növeszteni?
  • adamin9
    ja csak mondom dopjátok össze a gépeket csak egy gond van hogy a buzát mi se tudjuk megcsinálni meg a kukoricát
    de ha azt valaki megcsinálná akkor szerintem tegyünk még bele ilyeket is hogy cukorrépa meg krumpli stb.
  • JD4650
    az rohadt jó lenne, persze a külföldieknek 40 juró hogy és az angoloknak 50 min
  • Dave531
    Dehogy szólsz későn! Kajak összehoznátok? az qurva jó lenne. most sajna nem nagyon tudok gépeket csinálni mert újra lett telepítve a gép és most a cuccokat rakom vissza stb. Hogy és mivel tudnátok megcsinálni?
  • adamin9
    szevasztok tom má egy kicsit későn mondom de én és a bratyóm szívesen megcsináljuk a progit (má mint a játékot és a menüt) csak csináljátkok meg a cuccokat
  • New Holland
    Én már naon várom hogy vissza tegyék a képeket az simtractor.net -re.Biztos vissza teszik?
  • JD4650
    nekem az is elég ha elküldik baolghnak a rábát
  • Muthig
    És Dave mit szólnál egy tárcsához? Mondjuk egy JD 512-eshez? Az a baj, hogy én a modellezéshez nem nagyon értek.

Az st.net-en nem tudom miért azzal erölködnek, hogy a régi cuccokat feltegyék, inkább a RABA-t tennék fel!
  • New Holland
    Szerintem a fekete+ezüst jobban néz ki.
  • JD4650
    elvileg a játékban is 8 hónap a búza legalábbis valahol azt láttam
  • JD4650
    A fekete-ezüst azt csak 1 kiállításra csinálták aztán véletlenül nyert ozt gyorsan csináltzak 1 párat eladásra is, de nekem sem tetszik ez a szín, jobb az alap zölr
  • Dave531
    Muter munkahelyén meg 716-os van és egy 926-os. A fekete ezüst az csak egy hogy is mondjam. azt csak fwestették. Csak rendes zöld, piros, fehér színben kerül a piacra.
  • Dave531
    Hú hát már nem is tom, hogy hogy van. 20/10 az azt jelenti, hogy 10 hó tehát október 10-e van. Elvileg ekkor kéne vetni. de a játékba oly mind1 mert mindíg beérik. Nekem az a-val és a q-val lehet az időt csavarni. megnyomod a tab-ot és akkor látod, hogy hogy megy az idő 00.00.10 akkor van alapban. Ha mindenhol 00 van akkor pörög az idő mint állat. de csak a hónap végéig.
  • Muthig
    Ja azt gondoltam, hogy egy vetőgép eléggé nehéz annyira részletesek.

Tetszenek a Fendt trakik, a szembeszomszédnak van egy 714-es (asszem). De a 936 az nagyon brutál. Mondjuk a fekete+ezüst (v. fehér) színösszeállításban nem nagyon tetszik.
  • caseih9400
    Azt tudom de mar volt egyszer eső is meg minden most tartok a "20/10 day"-nál de még csak 1szer arathattam mert még nem fejlődött ki!Dave kb. hanyadik napnál kell aratni?? Gyertek multiba!
  • Dave531
    Muthig csak nem te is Fendt rajongó vagy? Vagy csak a 936-os tetszik? Van egy 818-as modellem 1:32-es méret arányba. Majd lehet, hogy megpróbálom megcsinálni. Az amazone vetőgépből nem lesz semmi mert böszme nehéz lenne.

Ih talán várni kéne, hogy beérjen a búza. Mert nem úgy van az életben sem, hogy elveted aztán már arathatod is.
    Szeritnem sincs a permetezésnek semmi értelem így is- úgy is szar a termés.
  • Muthig
    Ja, mondjuk egy Fendt 936-os.

Szerintem sok értelme nincs a vegyszerezésnek én nem nagyon látom hasznát (de nyugodtan javítsatok ki), meg igazán azt se tudom mikor kell.