8333
Simtractor V3.66
  • kitt2000
    SZIA:HA regiszráltátok a játékot a kÓdal akkor még csak a (kombány szerepel benne)ezért még fel kell töltenetek a Simtractor oldalról a letöltéseknél van egy olyan hogy MACHINERY ADDONS 1 eszt telepitsétek fell a ahová a játékot ez fontos.HA sikerűl akkor ahol kiválasztod a kombányt akkor tovább lépve ott szerepel a többi gép képe .HA feltelepitedted akkor meg kell venni a gépet és akkor megtaláljátok a boltba.
  • kitt2000
    SZIA.Hogyan kell játszani velle az megtaláljátok a simtractor mappában lévö FARM MANUAL ENG, FR fájt ahol megtaláljátok a válaszotokra a kérdést.OTT fontos pár gép(szántás,aratás) bilentyű kiosztás is van hogyan kell irányitani.Tegyétek meg hogy elolvasátok egyébként a játék kézi könyve az!
  • Micky1990
    Sziasztok!hasonló kérdésem van, mint merse noninak!szóval az a helyzet,h töltöttem le 1 rakat gépet a simtractor.net.ről,be is másoltam a fájlokat ahova kellett(olvastam a fórumba,h hova kell)csak van néhány gép ami nemakar a játékban szerepelni!pl.:bálázók,silózók,kukorica adapterek,kukoroca vetőgépek,homlokrakodók...azt szeretném kérdezni,h hogyan lehetne ezeket működőképessé tenni?De arra is gondoltam,h nem elég a tga féjl hanem kellhet még vmi más 1-1 esetben?mi lehet a gond? köszönöm előre is!
  • Muthig
    Aratni a kombájnnal, szántani meg az ekével lehet.
  • merse noni
    sziasztok hogyan lehet berakni a játékba a gépekek?
  • 8120
    hogyan lehet aratni sürgösss!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 8120
    ??
  • 8120
    hello szeretném töletek megkérdezni hogy :hogyan lahet szántani
  • Micky1990
    Még 1x köszi Muthig!Leszedtem és megy!És nagyon jó még csak próblgatom a lehetőségeket!köszönöm szépen és mindenkinek jó játékot
  • balogh2003
    A készülő szimről további infok itt:

www.gombi67.gportal.hu

Izelítő:
  • laca13
    Te Bence azt én is tom hogy az a lényege, én arra értettem a kérdést, hogy hogy nem-e tudjátok hogy hogy kell beállítani vagy használni vagy ilyesmi?
    Lehet hogy én tettem fel hülyén a kérdést boccs!
  • laca13
    És az miért van, hogy nem veszek semmit, csak szántok, akkor elfogy a pénzem?
  • Dave531
    simtractor.net,skintractor.fr
  • merse noni
    szevasztok honnan lehet gépeket letölteni?jo lenne ha tudnátok segiteni köcce
  • Micky1990
    Köszönöm szépen Muthig!!!megpróbálom ha vmi nem megy írok
  • Muthig
    Micky1990 szerintem ha végigolvasod a forumot találsz egy másik letöltési lehetőséget, amin egy lényegesen újabb simtractor verziót tudsz letölteni. Én azt javaslom.
  • Benceeeeeeeeee
    Tudod,a multiplayernek az lenne a lényege!
  • laca13
    Olvastam valami olyat, hogy multiplayer-ben játszva lehet több játékossal játszani, nem tud valaki erröl valamit?
  • Micky1990
    jajj nem simfarm hanem simtracto :S
  • Micky1990
    szijasztok!ma töltöttem le a simfarm 3.0-t a linkről ami a fórumban van!Nemtudom regisztrálni,pedig van megadva login név és password is.Kérlek titeket,h segítsetek,mert nagyon tetszik a játék!van hozzá crack?mert ha van akkor nem szenvednék a regisztrálással!segítségeteket előre is köszönöm!!!
  • laca13
    hogyan lehet még pénzt keresni a termény leadáson kívül?
  • laca13
    hosszan nyomod az esc-et és kilép a menübe
  • Osi20
    sziasztok . hogyan játékbol éppen szántok és venni szeretnék hogyan lépe ki menü be?
  • laca13
    akko meg mi a fax-nak áll ott, ha nem lehet neki munkát adni?
  • laca13
    de tom.
  • Dave531
    Madmadar torrentről lehet leszedni.
    Laca sehogyse lehet. Magyarosítás meg minek? Nem tudod, hogy h pakolod a trakinak a sebességet?
  • laca13
    hogy lehet azt a másik munkást munkára fogni?
    van magyarosítás a simtractor-hoz, ha igen honnan lehet leszedni?
  • madmadar
    milyen oldalrol lehet leszedni a john deere americar farmert???,,,,

• JD4650
    a tga fájl-t simán csak a simtractor mappájába másold be (írd is felül)
    kitt2000, itt az idő hogy lefordítsd, ha akarsz vele vmi kezdeni, mert én nem tudok annyit angolul, németül, se franciául
  • Osi20
    hogyan lehet tga fájlt hova kell berakni és müködjön? plédául Fendt letöltöttem és tga fájl hoova?
  • kitt2000
    szia.FAO már nagyon kénne egyre töben leszűnk PL a FARM MANUÁL ENG lefórditani magyara és felteni az oldalra szerintem kénne.
  • kitt2000
    szia.Kamiont a f10 hivni lehet.Egyszer csak egy gépel legyél silózó majd traktor(silózó után kösd a pótkocsit telemegy irány a traktoral)A játék könyvtárba van egy Farm manuál eng kéziköny abba is találsz érdekeséget.
  • Osi20
    sziasztok. hogyan kell silozni hogy én tractor vezetek? hogyan kell hivni kamionos hogy tele van kombájom?
  • merse noni
    sziasztok nagyon jok a rábák grat ezeket lehet valahol tötlteni?
    hogy belehesen teni a játékba köcce üdv mindenkinek
  • laca13
    Hé Dave531 kössz az ötletet, de megköszönném ha azt is megmondanád hogy mi az.
  • drkarter2
    vissza kéne olvasni a forumon! ! !
  • Osi20
    honnan lehet eteljes játékot tölteni?
  • Dave531
    Használj winrar-t!
  • Osi20
    hogyan kell betenni a gépeket? elöre is köszi!
  • laca13
    a kitömörítés a mappába.