8333
Simtractor V3.66
-
kitt2000 #1563 SZIA:HA regiszráltátok a játékot a kÓdal akkor még csak a (kombány szerepel benne)ezért még fel kell töltenetek a Simtractor oldalról a letöltéseknél van egy olyan hogy MACHINERY ADDONS 1 
eszt telepitsétek fell a ahová a játékot ez fontos.HA sikerűl akkor ahol kiválasztod a kombányt akkor tovább lépve ott szerepel a többi gép képe .
HA feltelepitedted akkor meg kell venni a gépet és akkor megtaláljátok a boltba.
-
kitt2000 #1562 SZIA.Hogyan kell játszani velle az megtaláljátok a simtractor mappában lévö FARM MANUAL ENG, FR
fájt ahol megtaláljátok a válaszotokra a kérdést.OTT fontos pár gép(szántás,aratás) bilentyű kiosztás is van hogyan kell irányitani.Tegyétek meg hogy elolvasátok egyébként a játék kézi könyve az!

-
Micky1990 #1561 Sziasztok!hasonló kérdésem van, mint merse noninak!szóval az a helyzet,h töltöttem le 1 rakat gépet a simtractor.net.ről,be is másoltam a fájlokat ahova kellett(olvastam a fórumba,h hova kell)csak van néhány gép ami nemakar a játékban szerepelni!pl.:bálázók,silózók,kukorica adapterek,kukoroca vetőgépek,homlokrakodók...azt szeretném kérdezni,h hogyan lehetne ezeket működőképessé tenni?De arra is gondoltam,h nem elég a tga féjl hanem kellhet még vmi más 1-1 esetben?mi lehet a gond? köszönöm előre is! -
Muthig #1560 Aratni a kombájnnal, szántani meg az ekével lehet. -
merse noni #1559 sziasztok hogyan lehet berakni a játékba a gépekek?
-
8120 #1558 hogyan lehet aratni sürgösss!!!!!!!!!!!!!!!!
-
8120 #1557 ??
-
8120 #1556 hello szeretném töletek megkérdezni hogy :hogyan lahet szántani -
Micky1990 #1555 Még 1x köszi Muthig!Leszedtem és megy!És nagyon jó még csak próblgatom a lehetőségeket!köszönöm szépen és mindenkinek jó játékot
-
balogh2003 #1554 A készülő szimről további infok itt:
www.gombi67.gportal.hu
Izelítő: -
laca13 #1553 Te Bence azt én is tom hogy az a lényege, én arra értettem a kérdést, hogy hogy nem-e tudjátok hogy hogy kell beállítani vagy használni vagy ilyesmi?
Lehet hogy én tettem fel hülyén a kérdést boccs! -
laca13 #1552 És az miért van, hogy nem veszek semmit, csak szántok, akkor elfogy a pénzem? -
simtractor.net,skintractor.fr -
merse noni #1550 szevasztok honnan lehet gépeket letölteni?jo lenne ha tudnátok segiteni köcce -
Micky1990 #1549 Köszönöm szépen Muthig!!!megpróbálom ha vmi nem megy írok
-
Muthig #1548 Micky1990 szerintem ha végigolvasod a forumot találsz egy másik letöltési lehetőséget, amin egy lényegesen újabb simtractor verziót tudsz letölteni. Én azt javaslom. -
Benceeeeeeeeee #1547 Tudod,a multiplayernek az lenne a lényege! -
laca13 #1546 Olvastam valami olyat, hogy multiplayer-ben játszva lehet több játékossal játszani, nem tud valaki erröl valamit? -
Micky1990 #1545 jajj nem simfarm hanem simtracto :S -
Micky1990 #1544 szijasztok!ma töltöttem le a simfarm 3.0-t a linkről ami a fórumban van!Nemtudom regisztrálni,pedig van megadva login név és password is.Kérlek titeket,h segítsetek,mert nagyon tetszik a játék!van hozzá crack?mert ha van akkor nem szenvednék a regisztrálással!segítségeteket előre is köszönöm!!! -
laca13 #1543 hogyan lehet még pénzt keresni a termény leadáson kívül?
-
laca13 #1542 hosszan nyomod az esc-et és kilép a menübe -
sziasztok . hogyan játékbol éppen szántok és venni szeretnék hogyan lépe ki menü be? -
laca13 #1540 akko meg mi a fax-nak áll ott, ha nem lehet neki munkát adni? -
laca13 #1539 de tom. -
Madmadar torrentről lehet leszedni.
Laca sehogyse lehet. Magyarosítás meg minek? Nem tudod, hogy h pakolod a trakinak a sebességet? -
laca13 #1537 hogy lehet azt a másik munkást munkára fogni?
van magyarosítás a simtractor-hoz, ha igen honnan lehet leszedni? -
madmadar #1536 milyen oldalrol lehet leszedni a john deere americar farmert???,,,,
-
JD4650 #1535 a tga fájl-t simán csak a simtractor mappájába másold be (írd is felül)
kitt2000, itt az idő hogy lefordítsd, ha akarsz vele vmi kezdeni, mert én nem tudok annyit angolul, németül, se franciául -
hogyan lehet tga fájlt hova kell berakni és müködjön? plédául Fendt letöltöttem és tga fájl hoova?
-
kitt2000 #1533 szia.FAO már nagyon kénne egyre töben leszűnk PL a FARM MANUÁL ENG lefórditani magyara és felteni az oldalra szerintem kénne. -
kitt2000 #1532 szia.Kamiont a f10 hivni lehet.Egyszer csak egy gépel legyél silózó majd traktor(silózó után kösd a pótkocsit telemegy irány a traktoral)A játék könyvtárba van egy Farm manuál eng kéziköny abba is találsz érdekeséget.
-
sziasztok. hogyan kell silozni hogy én tractor vezetek? hogyan kell hivni kamionos hogy tele van kombájom?
-
merse noni #1530 sziasztok nagyon jok a rábák grat ezeket lehet valahol tötlteni?
hogy belehesen teni a játékba köcce üdv mindenkinek -
laca13 #1529 Hé Dave531 kössz az ötletet, de megköszönném ha azt is megmondanád hogy mi az. -
drkarter2 #1528 vissza kéne olvasni a forumon! ! ! -
honnan lehet eteljes játékot tölteni?
-
Használj winrar-t! -
hogyan kell betenni a gépeket? elöre is köszi!
-
laca13 #1524 a kitömörítés a mappába.