Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mer paraszt vagy

Dave531
Te sík minek magyarosítás he? Nem tod h ha a nyilat nyomod akkor megy elõre a traktor???? V hogy ha eltelik a 12 hónap akkor új év kezdõdik? XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

hiába van segítség nem magyar ja meg azt írtátok hogy nincs hozzá magyarítás

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

azt már nem is mondom hogy ha nem kérdeznétek minden második nap, akkor talán nem kéne sokat menni lefelé a megoldásig, de mind1, mellesleg van a simtractorhoz segítség de sztem már ez is 600x lett leírva, vagy olvani se tudtok?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Dave531
Nem tudjátok, h ha letelik 1 hónapnak akkor kezdõdik 1 új? XD<#smile><#nevetes2>

Dave531
Na egész jól alakul a topic.XD Már mindenki hülye csicska.XD Hát basszátpk meg. Unokaöcsém is 14 mind drága rajmi "barátunk". De az csak 1 dolgot kérdezett meg. Nem ilyen sík mint õ. Nem az van ám, h kipróbálom, h mi, h mûködik. nem. Elkezdtek itt rinyálni aztán ha valakinek már tele a töke, h minden oldalon levan írva akkor meg itt rinyáltok, h h képzeljük. Meg csicskák vagyunk meg stb. Nem is részletezném tovább.

na feher pont errõl beszélek... kellet neked megszólalni, te osztod itt a rajmit aztán most ugyan azt csinálod
"Rajmi itt nekünk nekünk ugatól vagy a házat õrzöd otthol?"
"mert mért nm szólalhatok meg??????
nekem is van annyi jogom mint nektek
csak veritek itt magatokat,meg minden
mi a faszt gondoltok kik vagytok ti???????????
ha valaki meg kérdez valamit arra csak a normálisak válsaszolnak"
enyi vagy, elástad magad hülye nyomorék

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

általában ugy szokot...:S😄 jah valoszinû hogy mi vagyunk a csicskák meg a seggnyalok mi?! mutass valamit aztán akkor legyél nagy

feherkiraly
én se tom de szerintem rendesen kezdõdik egy új év

mi lessz a játékba ha letelik a 12 hónap benne egy új év kezdödik?Ha válaszoltok normálisan akkor tényleg komolyan többet nem írok.Ja én leszarom hogy 3 évvel idösebb vagy.Lehet hogy itt nagy a mocskos büdös pofád te köcsök de lehet valójában egy büdös kis segnyaló csicska vagy!!!!!!!!!<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

feherkiraly
én mindíg megpróbálok mindent de nem megy
és te vagy a büdös csicska
hát ki vagy te isten??????????

nem mer büdös csicska vagy, nem hogy kiprobálnád hogy mit kéne csinálni bazmeg csak itt rinyálsz bazmeg hihetetlen,.,,

feherkiraly
mert mért nm szólalhatok meg??????
nekem is van annyi jogom mint nektek
csak veritek itt magatokat,meg minden
mi a faszt gondoltok kik vagytok ti???????????
ha valaki meg kérdez valamit arra csak a normálisak válsaszolnak

na feherkiraly én a helyedbe meg se szólalnék, ugyhogy neked is kuss van

caseih9400
kikéne baszatni az sg-rõl

khm...khm...

feherkiraly
Rajmi itt nekünk nekünk ugatól vagy a házat õrzöd otthol?

caseih9400
hát ja xD

khm...khm...

Rajmi te olyan buta vagy mint a 2é hasitott raklap bazmeg:S😄

caseih9400
nem érted te faszkalap!!húzzál innen még én ne szóljak be neked??😄 tudtommal 3évvel idõsebb vok nálad te faszkalap<#violent><#eplus2><#gun><#mf2>

khm...khm...

Nekem ne szolj be tekis geci huzz a kuva anyádba.<#boxer><#mf1><#mf2><#nevetes1><#action><#nyes>

Dave531
Mire gondolsz? XD

Császtok.Látom történtek események,amíg nem voltam.<#smile>

Dave531
Nah akkor én már nem is írnák semmit. Jól elküldted. De most komolyan minek vagy itt? Idegesíteni a másikat?

caseih9400
Te húzzámá el innen ki a fasz hívott nem kiváncsi senki se rád úgyhogy húzzál el innen most azonnal !!

khm...khm...

Te se ugyassssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!<#mf1><#mf2><#eplus2><#nevetes1><#levele>

Dave531
Na a permizés(100-ad szorra)Van a farmon a féltetõ mellett 1 fehér tartály odaállsz mellé nyomsz neki aszem egy ö betût v ó-t aztán pedig egy 7-es, ha jól emlékeszem és tölti is a permit. Aztán kinyitod a keretet, ha permizni akarsz megnyomod az ö-t aztán 1-est, 2-est és permetezni is fog.

Dave531
Te meg ne kérdezz ekkora atom hülyeségeket. hozzád már Értelmezõ Kéziszótár kell.XD És a szövegemet meg ne nyuld le!!! Levan védve!! "kompjuter" XD akkor a windows media player h írod le? vindóz médiapléjer?? XD

Temeg ne ugass!!!!! TE meg tanulj meg normálisan TÁRSALOGNI!!!!!!!<#mf1><#mf2><#nevetes1><#eplus2>

caseih9400
jóhogy*<#violent><#gun><#falbav><#email>

khm...khm...

caseih9400
Itt a jó gép!
Rajmi te meg elmész anyád picsájába jóvogy lehet "kumpjutert" programozni te faszkalap ja és tanulj meg írni!

khm...khm...

feherkiraly
ja volna még egy kérdésem:Hogyan kell permetezni?
minél hamarabb,kössz

mesteruur
Igen Rajmi, a computereket lehet programozni <#guluszem1>

Mezőgép - BN

Császtok.Lehet programozni a kompjutert?<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

örülök neki

kis krisztian

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

Dave531
Csak foggyanak a ha-ok az a lényeg. Akkor majdnem eltaláltam.

Dave531
Háháhá na akkor te vagy a jani utánam persze.xD

mesteruur
És az MF egyenlõre jó, bár van egy furcsa érzés bennem, olyasmi, amit akkor éreztem, amikor beállt a henger a motoromon....szval nem tom...remélem egy darabig nem lesz vele semmi baj

Mezőgép - BN

mesteruur
Õszintén, nem tom pontosan, de úgy 15000 körül

Mezőgép - BN

mesteruur
Azért ezzel a Janizással óvatosan....mert a Jani én vagyok ( a második nevem János ) LOL<#nevetes2><#nevetes1><#wink>

Mezőgép - BN

te mindenhez hülye vagy bazmeg

De most tényleg.Te most hogy beszéltél velem? meg elösször is te kezted a fikázást mert hogy ilyen meg olyan hülye vagyok hozzá.

van egy ismerõsünk 5000ha-n nyomja de csak jd traktora meg kombájnja van, de még semmi gond nem volt egyik gépével sem, szal lehet hogy ehez szerencse kell?😄

a többség nem😄 mesteruur, amúgy most már jó a MF hogy ráköltöttetek 70E-t?

nah ezaz..😄 bár végülis tipusfüggõ ez egész, aki ahogy huzza ki a gépeit meg ilyenek na mind1,,,valaki jol jár, valaki meg nem...😄

Dave531
Jó a KITE is. Fõleg a JD kombájnok, de ahogy JD mondja a trakik nem túl jók. Azért írtam ilyen finoman, h nehogy valakit megbántsak.😄

Hogy akITE mellet is szóljak, jó a vetõmag<#vigyor3><#idiota>

Dave531
Ez van😄 Beszól még jó h én is beszólok neki.

Mesteruur mennyi volt a kiszállás 20 e?

caseih9400
😄 xD kemény vagy Dave

khm...khm...

Dave531
Na akkor jólvan azért csak jó az mtz! Nem kell millákat fizetni 1 kis szarért.
Rajminak már nem is nagyon írok semmit mert arra se érdemes, h miatta írjak 1 szót is. De azé csak beszólok neki.XD
Na te kis szaros. A fórum nem csak azoknak van akik játszanak vele. Ha te úgy gondolod, h csak azok legyenek itt akik játszanak akkor takarodj mert te se játszasz vele csak kinlódsz mint hangya a faszával!!!! Valaki azért segít is néha. Na a verésrõl beszélhetnénk te kis nyomi. Nem tom ki ugrált itt a 20 traktorral meg a 930-as Fendtekkel hát nem én hanem te!!! És kurvára nem vok gazdag! Lippet meg nem tehet róla h normális dolgos ember meg a családja és megteheti, h vegyen 1 kurva traktor meg pótkocsit!!! Hát nem is te vagy itt a Jani max a szarjankó!!! Ennyi... Aztán kussolj, ha nem tudsz normális ember módján társalogni.