8333
Simtractor V3.66
  • 6milan6
    Értem:D
  • JD4650
    rossz HSZre nyomtam a válasz erre gonbot:D
  • 6milan6
    Itt nézdmeg:

http://nhpage.nh.funpic.de/include.php?path=content/overview.php&letter=&catid=&themeid=&type=4&order=&entries=15

Bocs az ilyen linkért, de nem engedte beszúrni.(regisztrációtól számítva 30 napig nem lehet, biztonsági okokból). Még mielőtt valaki azt hinné, hogy balfax vagyok egy linket beszúrni:D
  • kitt2000
    Szia.Tudtok olyan letöltést ahol a bálákat át festi?
  • Gergő1991
    helló kinek jó a hummera??? mert az enyém nem jó.
  • 6milan6
    Én azt értem:DCsak azt nem, hgy a #3713-ban gépről van szó, a #3716-ban meg már skin-ről.Azért kérdeztem, hogy miről van szó voltaképpen.Mi az hogy nem megy a skin????? Hova menne????:D

Az a baj sokan nincsenek tisztában a MOD és SKIN fogalmával!!!

SKIN = A játékban lévő gép kinézetét változtatja meg. Magyarul átfesti!
    MOD = Egy teljesen új gép kerül a játékba! (feltéve ha jó helyre van másolva:D)
  • JD4650
    ha skint töltesz le akkor nem külön gép lesz hanem az adott traktorra egy festés:D
  • 6milan6
    Most akkor nem értem mi a baj! A MOD nem jó vagy a SKIN???
  • farkasjos
    nem az a baj fendt ahem az hogy a letöltött skint bemásolom a simtractor mappájába és nem megy a játékba pedig bevagyokregrisztrálva a full game-be!
  • 6milan6
    Milyen letöltött gép? Mod vagy a machynery addons? Ha a mod nincs benn, akkor rossz helyre másolod!Az addons-t meg el sem lehet baxni, mert telepítős:D
  • farkasjos
    bocs i helyett o
  • farkasjos
    Valaki mondja meg nekem hogy mér van az higy be regrisztálok a játékba de a letöltött gép nem lesz benn a játékban de ménem?
  • bandykaraki
    Még nem jött ki a v4?és nem tudja valaki hogy mire várható hogy megjeleni?
  • kitt2000
    Szia.Q,A lehet csavarni az idöt
  • Eagle01
    Hali engem az érdekelne hogy lehet az időt gyorsitani?Mert vaklami szörnyű lassan telik
  • p910211
    hello
    a multival nekem az a gondom hogy beirtam mindent amit wazul irt de amikor rámegyek az online vagy LAN farmra akkor valami regisztrációt ir ki valahol még regisztrálni kell???
  • MTZ80
    CSÁ WAZUL!!!!!!!!!!!!!!
    AMIT IRTÁL A MULTIROL AZ NEKED EL INDULT.
    HA IGEN AKKOR GYEREFEL NETEN NYOMJUK EGYÜTT
    MSN CIMEM:[email protected]

• marosvölgyi
    hogy kell új gépeket kapni
  • JD4650
    wazul, te tudsz multizni? vagy csak a hülyeséget nyomod itt ezerrel?

hát ja, azok voltak a szép idők amikor 2-vel elötte volt leírva hogy mit kell csinálni, de nem, ő megkérdezi hogy mit is kéne csinálni:D (most is ez van csak közte van 1 kibaszott nagy hülyeség utána pedig arra a válasz hogy húzz visza anyádba b+:D)
  • Dave531
    Hát milán már megint megaszontad a frankót. :D De komolyan nem
    tom, h mivan még a mi időnkben(tavaly nyáron) is pont ugyanez ment. Jött vki új tag aztán elkezdte ugyanazokat kérdezgeti mint előtte 20-an. Kicsit unalmas meg idegesítő.
  • 6milan6
    Emberek!!!!! A fórumnak van egy olyan jó tulajdonsága,hogy bármikor vissza lehet olvasni az első hsz-ig! Márpedig aki ezt megteszi, oldalanként szerintem legalbb kétszer találja meg, hogy kell regisztrálni ezt a kibaxott játékot. Én először olvasok és utána kérdezek! Furcsa, nekem nem volt ilyen problémáim, hogy ez nem jó meg az nem jó.Visszaolvastam és megtaláltam mindenre a választ. Szinte midről volt szó a játékkal kpcsolatban, csak egyesek lusták olvasni.

További jó játékot!
  • jd6320
    A demo megvan de nem tudok menni az összes géppel csak az STS kombájnnal meg az autóval léci valaki mondja meg,hogy hogyan lehet a többi géppel menni?
  • jd6320
    Léci valaki mondja meg,hogy honnan tölthetem le a teljes verziót?
  • farkasjos
    nem tudok a letöltött gépekkel játszani pedig meg van a login meg a key is a regisztráláshoz de nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gibic
    Én benn vagyok a waiting roomba.És csak várok.:)
  • farkasjos
    nem az a baj hogy amit letöltök nem megy csak amik már meg voltak
  • farkasjos
    mi az ip cím?
  • wazul
    ha ez a baj akkor azis igen de tudsz majd multizni is
  • wazul
    mér ag épekkel mi baj nem tudsz beszállni??
  • farkasjos
    ???
  • farkasjos
    de akkor megy minden gép
  • wazul
    multizni ugy kell hogy load game alatti részbe be írod login:www.mttu.com
    key:DC456FF utánna ok bele mész a new game ba vagy a load gameba ha bele mentél options multyplayer options arra rámész és kérdezi az ip cimed meg a farmaz igy van leirva Farm Passvord:és ird be hogy YourFarm.
    utánna back aztán machinery kattins rá a szingle farmra a jobb klikkel vagy a normális egér gombal only/Lan Server ez lessz a mondat végen és ha át átálítottad akkor kiválasztod agépet és go
  • farkasjos
    na valaki
  • farkasjos
    multizni hogy a francba kell
  • farkasjos
    nekem nem megy pedig full
  • wazul
    igen
  • farkasjos
    hogy kell multizni?
  • farkasjos
    wazul neked mennek a letöltött tractorok?
  • wazul
    na gyertek multizni vagy netezni
  • wazul
    farm neve YourFarm_4 amit elöbb irtam az rossz