8333
Simtractor V3.66
-
Értem:D -
JD4650 #3723 rossz HSZre nyomtam a válasz erre gonbot:D -
Itt nézdmeg:
http://nhpage.nh.funpic.de/include.php?path=content/overview.php&letter=&catid=&themeid=&type=4&order=&entries=15
Bocs az ilyen linkért, de nem engedte beszúrni.(regisztrációtól számítva 30 napig nem lehet, biztonsági okokból). Még mielőtt valaki azt hinné, hogy balfax vagyok egy linket beszúrni:D -
kitt2000 #3721 Szia.Tudtok olyan letöltést ahol a bálákat át festi? -
helló kinek jó a hummera??? mert az enyém nem jó.
-
Én azt értem:DCsak azt nem, hgy a #3713-ban gépről van szó, a #3716-ban meg már skin-ről.Azért kérdeztem, hogy miről van szó voltaképpen.Mi az hogy nem megy a skin????? Hova menne????:D
Az a baj sokan nincsenek tisztában a MOD és SKIN fogalmával!!!
SKIN = A játékban lévő gép kinézetét változtatja meg. Magyarul átfesti!
MOD = Egy teljesen új gép kerül a játékba! (feltéve ha jó helyre van másolva:D) -
JD4650 #3718 ha skint töltesz le akkor nem külön gép lesz hanem az adott traktorra egy festés:D -
Most akkor nem értem mi a baj! A MOD nem jó vagy a SKIN??? -
farkasjos #3716 nem az a baj fendt ahem az hogy a letöltött skint bemásolom a simtractor mappájába és nem megy a játékba pedig bevagyokregrisztrálva a full game-be!
-
Milyen letöltött gép? Mod vagy a machynery addons? Ha a mod nincs benn, akkor rossz helyre másolod!Az addons-t meg el sem lehet baxni, mert telepítős:D -
farkasjos #3714 bocs i helyett o -
farkasjos #3713 Valaki mondja meg nekem hogy mér van az higy be regrisztálok a játékba de a letöltött gép nem lesz benn a játékban de ménem? -
bandykaraki #3712 Még nem jött ki a v4?és nem tudja valaki hogy mire várható hogy megjeleni? -
kitt2000 #3711 Szia.Q,A lehet csavarni az idöt -
Eagle01 #3710 Hali engem az érdekelne hogy lehet az időt gyorsitani?Mert vaklami szörnyű lassan telik -
p910211 #3709 hello
a multival nekem az a gondom hogy beirtam mindent amit wazul irt de amikor rámegyek az online vagy LAN farmra akkor valami regisztrációt ir ki valahol még regisztrálni kell??? -
MTZ80 #3708 CSÁ WAZUL!!!!!!!!!!!!!!
AMIT IRTÁL A MULTIROL AZ NEKED EL INDULT.
HA IGEN AKKOR GYEREFEL NETEN NYOMJUK EGYÜTT
MSN CIMEM:[email protected]
-
marosvölgyi #3707 hogy kell új gépeket kapni
-
JD4650 #3706 wazul, te tudsz multizni? vagy csak a hülyeséget nyomod itt ezerrel?
hát ja, azok voltak a szép idők amikor 2-vel elötte volt leírva hogy mit kell csinálni, de nem, ő megkérdezi hogy mit is kéne csinálni:D (most is ez van csak közte van 1 kibaszott nagy hülyeség utána pedig arra a válasz hogy húzz visza anyádba b+:D) -
Hát milán már megint megaszontad a frankót. :D De komolyan nem
tom, h mivan még a mi időnkben(tavaly nyáron) is pont ugyanez ment. Jött vki új tag aztán elkezdte ugyanazokat kérdezgeti mint előtte 20-an. Kicsit unalmas meg idegesítő. -
Emberek!!!!! A fórumnak van egy olyan jó tulajdonsága,hogy bármikor vissza lehet olvasni az első hsz-ig! Márpedig aki ezt megteszi, oldalanként szerintem legalbb kétszer találja meg, hogy kell regisztrálni ezt a kibaxott játékot. Én először olvasok és utána kérdezek! Furcsa, nekem nem volt ilyen problémáim, hogy ez nem jó meg az nem jó.Visszaolvastam és megtaláltam mindenre a választ. Szinte midről volt szó a játékkal kpcsolatban, csak egyesek lusták olvasni.
További jó játékot! -
jd6320 #3703 A demo megvan de nem tudok menni az összes géppel csak az STS kombájnnal meg az autóval léci valaki mondja meg,hogy hogyan lehet a többi géppel menni? -
jd6320 #3702 Léci valaki mondja meg,hogy honnan tölthetem le a teljes verziót? -
farkasjos #3701 nem tudok a letöltött gépekkel játszani pedig meg van a login meg a key is a regisztráláshoz de nem megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
gibic #3700 Én benn vagyok a waiting roomba.És csak várok.:) -
farkasjos #3699 nem az a baj hogy amit letöltök nem megy csak amik már meg voltak -
farkasjos #3698 mi az ip cím?
-
ha ez a baj akkor azis igen de tudsz majd multizni is -
mér ag épekkel mi baj nem tudsz beszállni?? -
farkasjos #3695 ??? -
farkasjos #3694 de akkor megy minden gép
-
multizni ugy kell hogy load game alatti részbe be írod login:www.mttu.com
key:DC456FF utánna ok bele mész a new game ba vagy a load gameba ha bele mentél options multyplayer options arra rámész és kérdezi az ip cimed meg a farmaz igy van leirva Farm Passvord:és ird be hogy YourFarm.
utánna back aztán machinery kattins rá a szingle farmra a jobb klikkel vagy a normális egér gombal only/Lan Server ez lessz a mondat végen és ha át átálítottad akkor kiválasztod agépet és go -
farkasjos #3692 na valaki -
farkasjos #3691 multizni hogy a francba kell -
farkasjos #3690 nekem nem megy pedig full
-
igen -
farkasjos #3688 hogy kell multizni?
-
farkasjos #3687 wazul neked mennek a letöltött tractorok?
-
na gyertek multizni vagy netezni -
farm neve YourFarm_4 amit elöbb irtam az rossz