8333
Simtractor V3.66
-
isuka #3764 boccs egy ujjabb hülye kérdés miatt me rien sorrend-beli problémáim akadtakk:mikor kell trágyát szorni,mikor a lajtoskocsival,mikor a pótkocsi félével?.szántás után tárcsa v. kombinátor?és mikor vegyszerezzek?bocs a szégyen kérdésemért:D előre is kösssz -
Ha mindent feltelepítettél, akkor annak bent kell lenni a játékban is. Valószínű nem vetted meg a gépeket a menüben.Business..., Sell/Buy..., Buy/Sell machine. Valami ilyet keress:D
Szerintem nem lehet multizni. Vazul nem tudom mit csinált, de kétlem, hogy multizott volna:S -
isuka #3762 ja és még azt tisztázzuk már le hogy most lehet multizni, vagy sem me ritt vazul engem naon össze zavart.de mind1 -
isuka #3761 hello én csak azt akarom kérdezni, hogy havernak letöltöttük a játékot az megy is jól, a www.simtractor.com-ról és a machinery addons-t is és nem akarja a gépeket berakni és nem értem h. miért.(olvastam előre de nem találtam választ)
előre is köszönöm!!!
-
Azért nem baj, hogy már 2 órája válaszolta ugye?! #3752
-
ú hosszan -
kishadabas #3758 hogy kell beszállni a kombányba???előre is köszi annak aki segít -
laca13 #3757 kössz szépen fendt, már sikerült:D
-
Mit hova kell másolni?!:@
Ez van a zip-ben amit letöltöttél:
"Machines" nevű mappa, ennek a tartalmát másold ide:C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines
Meg van még benn ez: 330.tga,plow.png ezeket másold ide:C:\Program Files\SimTractor 3.5
ENNYI!!! -
laca13 #3755 jo, de akkor hova kell máoni?
-
Amit letöltöttél abban volt egy machines mappa is szerintem. Na annak a tartalmát másold a C:\Program Files\SimTractor 3.5\Machines mappába. Akkor annak működni kell. -
laca13 #3753 egyépként bemásoltam mindent a letöltött mappából a C:\Program Files\SimTractor 3.5.-ba, és sehol semmi, kéne még valamit csinálnom hogy jó legyen, pl.: újratelepíteni? -
Beszállni előre vagy hátra nyíl és Ú kiszállni Esc
Mod és skin install #3288 -
Akkor valamit nem jó helyre másoltál az ekénél. (#3288)
Csak ilyen van. Szerezz 3.66e-t abba nem kell beírogatni:D -
laca13 #3750 akk. nem jol fogalmaztam, mert én az ekét töltöttem le
de lenne egy másik kérdésem, hogy van-e kód 3.6- hoz?, mert én ha beírom a kódot(amit itt a fórumban találtam), és késöbb megint belépek, akkor ujra kéri a kódot -
kishadabas #3749 hogy lehet ki/be száni
valaki meg mondj
lécci -
kishadabas #3748 hogy kell a játékba ekét be másolni
-
JD4650 #3747 csak tga fájl volt abban a mappában amit letöltöttél? vagy volt más is? mert akkor meg azt is bekéne másolni... -
Igaza van JD-nek! Először töltsd le a mod-ot amiben az eke van a Simtractor.netről, ahol ezt keresd: NHTG+Plough, Paul C & Rusty. Másold be ahova kell aztán kész.
Amúgy hol találtál az ekére skint? Én még nem találkoztam vele. -
JD4650 #3745 mert először talán az ekét kellene letölteni nem a skint... -
laca13 #3744 hello
én letöltöttem a 11 fejes eke tga fájl-t, és bemásoltam a C:\Program Files\SimTractor 3.5. -ba, és felül is írom, de mégsincs a játékban akkor mit kell tennem?
ha valaki tud segítsen kérem. -
kishadabas #3743 hello dave én mindennütt próbáltam letolteni a teljes játékot de sehol sem sikerült nagyon megköszönném he segítesz de ha nem írod le akkor küld el a linket a [email protected] -
1. http://www.simtractor.com/download.php
2. STEP 1 : Download SimTractor
Click here t download last relase
3. bejövő ablakon a Site 1-ről tölts le mindent (3 fájl, a játék és 2 addons)
4. feltelepíted a játékot és az addonsokat, elindítod és regisztrálsz
login:www.mttu.com key:DC456FF -
kishadabas #3741 helló mindenkinek hogy kell letölteni a simtractor tejes játékot elöre is köcci anak akki meg mondja??!! -
JD4650 #3740 í meg bal SHIFT vagy meik -
markszabi2001 #3739 Kinek van meg a 11-es forgos ekeje mert nem tudom letölteni akinek meg van meg kértem szépen küldje el [email protected] ere ay e-mail cimre.k0sy el0reis
-
markszabi2001 #3738 hello mejik bilentyüvel lehet a trágyaszorot meg tölteni ?
-
Azért nagyon odavág, h nem próbál ki senki, semmit, hanem inkább ide irogat, de addíg lazán kipróbálhatnátok. -
A 11 fejes ekét csak a NH viszi:S
A bálázóra meg nézzél skint itt: simtractor.net, vagy skintractor.fr -
farmergyuluss #3735 hello
a narancsszínű kuhn 10 vagy 11 fejes vontatott ekét nem lehet a nagy 9400as JD után akasztani? azt csak az a traktor viszi amivel a mod-ban van? még egy kérdés :-) tudnátok ajánlani valami jó bálázó skint a nagykockabálázóra ? ami a játékban van JD az nem tetszik :-) Köszi,hello -
Egyálltalán nincs a játékban traktor?! Akkor miért skint töltesz le?!
A machinery addonst feltelepítetted?Ha igen akkor az nem elég, mert meg is kell venni a játékban a gépeket, hogy megjelenjenek a "gépkereskedésnél" és cak utána tudsz velük menni.
Töltsél le olyan modot, ami traktort tartalmaz, másold be ahova kell és rakjál rá olyan skint amit akarsz.
ENNEK VISZONT ÍGY SEMMI ÉRTELME!!! AMÍG NEKEM KELL TALÁLGATNOM, HOGY MI A PROBLÉMÁD, NEM FOGUNK LŐRÉBB JUTNI!!! -
farkasjos #3733 de nekem nincs nagy tractor!!
-
Mi az hogy hol lesz? Annak a gépnek cseréli le a "festését", amelyik helyett letöltötted. Szinte mind Simtractoros oldalon úgy vannak kategorizálva a skinek, hgy melyik gépet cseréli ki.Már nem értem mi nem érthető:D -
farkasjos #3731 amit letöltök
-
farkasjos #3730 NA FENDT DE HOL LESSZ A TRAktor -
Letöltesz egy skint, ami ugye álltalában egy "tga" kiterjesztésű képfájl.Ha tömörírtve van, akkor kitömöríted valahova.Megfogod és bemásolod ide: C:\Program Files\SimTractor 3.5. Felül kell íratni vele ami már ott van. -
farkasjos #3728 tudom de nekem nem ír felül semmit csak a kombányt az nekem ih -
JD4650 #3727 a lexion természetesen nem traktor:P -
JD4650 #3726 hova másolod amúgy a skint? felül kell írni valamit? OTT VAN AHOL AZ ERDETI TRAKTOR, HA A LEXION HELYÉRE LETÖLTESZ EGY FENDT KOMBÁJNT AKKOR ATTÓL MÉG A JÁTÉKBAN A LEXIONRA KELL MENJÉL, CSAK A FESTÉSE LESZ FENDT. na -
farkasjos #3725 de ércsétek meg letöltök egy skint ás be másolom de a akkor nem lesz benne a játék ba letöltöttem egy nagy jd-ét de nem megy mért nem fendt légyszives válaszojj hogy mit kéne tennem de bevagyok regrisztrálva a játékba lehet hogy benne van már a tractor a játékba de nem tudom hogy hol!!!