4
  • viizo
    #4
    Irkab1rka: elég sokat elmond ez a hozzászólásod a hiányos politikai és közgazdasági ismereteidről, inkább olvasd továbbra is az elfogulatlan médiát, ahonnan az infóidad halászod, pl. a Blikket vagy a Metro-t. Grat, így tovább!
  • irkab1rka
    #3
    A fidesz meg sem jelent...

    Az emberek kb felét képviselő párt egyetlen képviselője sem ment el... Az emberek kb felét képviselő párt annyira kézi irányítású, hogy Viktóriának csak annyit kellett mondania: XY az én haverom és ez az ő biznisze, aki elmegy az egyeztetésre, kizárom a pártból...

    Ezek szerint meg Kovács meg ráadásul jól dolgozik, mert ha nem ment egyenesben, megpróbálta kerülővel elhozni a versenyt, hogy végre elmondhassam a svéd haveromak: igen, nálunk is 16 szolgáltató kötné be az interetet akár holnap is a lakásba.
    btw, svédben kb. annyiba kerül az internet, mint itt. Na az igaz, hogy a svédek jobban keresnek :)

    Nem baj, egyre jobban ál az ország, évről évre csökken az infláció, és csak Viktóriára és a holdudvarára igaz, hogy rosszabbul él, mint négy éve...
  • #2
    Azért kevés olyan "kisebb" vidéki város van, ahol mindkét szolgáltató ott lenne. Pedig ha versenyezni akarnának, megtehetnék most is.
  • drizzt1666
    #1
    Eléggé bosszantó dolog, h például itt szhelyen az egyik utcában lehet pl upc-re előfizetni a másikban nem, és ott másik szolgáltató által nyújtott szolgáltatás sokszor nem megfelelő, vagy másfélszer drágább. Ezzel tényleg kezdhetnének vmit.