A német fiatalok 70%-a használ másolt szoftvert
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bírom az ilyen kutatásokat... ez a legjobb benne: "Fõként zenét és filmeket másolnak" az a szép benne h azt itt (magyar o) még legálisan meg is teheti, vagy fogalmazzunk inkább úgy h ha megtalálják is nálad otthon, akko se büntetnek szal nem értem mi a fenéért jó nekik h ijesztegessék a jónépet ?😄
Elképzelem, hogy börtönben beszélget 2 rab: Te mit tettél? Áááá, én fõbe lõttem az anyósomat... És te? Letöltöttem pár filmet a netrõl és eladtam! 😄
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
kis hazugság -> nagy hazugság -> statisztika
Egyébként éppen azon gondolkozom, hogy csinálok egy exkluzív felmérést, amiben bebizonyítom, hogy a zeneletöltések okozzák a globális felmelegedést és a rákot. Szerintetek megvenné a BSA?
kis hazugság -> nagy hazugság -> statisztika
Egyébként éppen azon gondolkozom, hogy csinálok egy exkluzív felmérést, amiben bebizonyítom, hogy a zeneletöltések okozzák a globális felmelegedést és a rákot. Szerintetek megvenné a BSA?
- Katonák - kezdte Cargill ezredes Yossarian századában gondosan mérlegelt szünetekkel. - Önök amerikai tisztek. Nincs a világon még egy hadsereg, amelynek tisztjei ezt elmondhatnák magukról.
"A tinédzser fiúk 10 százaléka ismerte el, hogy már legalább egy esetben fogadott el pénzt egy illegális zenei, film-, játék- vagy szoftverkópiáért." <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Bazzeg tisztára mintha a warez drog vagy prostitúció kaliberû ténykedés lenne <#csodalk>#csodalk>
Ez a felmérés kb olyan komolytalan mint maga a BSA, SZÁNALOMTENGER! <#mf3>#mf3>
Bazzeg tisztára mintha a warez drog vagy prostitúció kaliberû ténykedés lenne <#csodalk>#csodalk>
Ez a felmérés kb olyan komolytalan mint maga a BSA, SZÁNALOMTENGER! <#mf3>#mf3>
És az az érdekes az egészben, hogy õk még meg is tudnák fizetni...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Igen, másolt szoftvert használok és másolt zenét és büszke vagyok rá <#eplus2>#eplus2><#taps>#taps>
Najó a trasz lurkókat nem vettem figyelembe, de ez akkor is matematikai hiba!
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Megjegyezném az elsõ grafikon láttán, hogy ha fiúk 67, a lányok 65 százaléka használ illegális zenét, akkor a teljes fiatalságra vetített illegális használat SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEM LEHET 68% !
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
A gyerkõcök csak nagyzolni akartak, hogy õk bizony milyen nagy banditák... arra nem gondoltak hogy ezután majd figyelik a netszolgáltatókon keresztül az adatforgalat (mert ugye 9-11 után bármit lehet) és hogy egy szép napon majd jön a bírósági idézés a logokkal és a számlával mellékelve.
Hát ez az, minek ezt még be is vallani? Pont a BSA-nak vagy akármilyen közvéleménykutató ügynökségnek. Még ha anonim is. Gyagyások.<#falbav>#falbav> Bár lehet csak koholmány az egész, nem is volt valójában semmilyen felmérés <#shakehead>#shakehead>
Nem kell õket Lengyelbe vinni,van ott is elég kalóz fiatal. Ha jól sejtem majd a szülõk fogják kifizetni a számlát, mint ahogy az USA-ban is történt. Az arány valszeg valamivel magasabb mint azt kimutatták, mert nem minden kölyök idióta hogy bevallja az illegalitást. én sem tenném meg (annak idején sem tettem meg, amikor a tanáraim kérdezõsködtek).
"Auswitzban szappan gyár" -- Na az egy másik aggályt vetne fel, miszerint, hogy vigyék a szoftverkalózokat Lengyelországba,))
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ennek a felmérésnek egy célja van keresztes hadjárat megindítása.
Jah, érdekes a megfogalmazás... 😄
"A német fiúk 67, a lányok 65 százaléka kedveli az illegális zenei kópiákat."
Kedveli 😊 Jobban szól, vagy mifene...
Kedveli 😊 Jobban szól, vagy mifene...
Ezt már veres pál is megmondta, a fiatalok 99%-a ..., a többi meg úgy hülye ahogy van 😛
Ha így folytatódik a keresztes hadjárat a németeknél a letöltõk ellen, lesz még Auswitzban szappan gyár. Természetesen nem az izraelitákat, hanem a fiatal lányokat és fiúkat kezeli majd Ciklon B-vel a RIAA, MPA és társai, hogy leszokjanak egyszerre és mindörökre a fájletöltögetésrõl. Lassan a németek elérik, hogy náluk lesz a legtöbb regisztrált köztörvényes bûnözõ! Gratulálok! Szép teljesítmény......<#duhos2>#duhos2>
A magyar fiatalok esetéban valószinûleg :-) jobban nézne ki az 1. diagram.