131
-
#91 nemondd már, apám haverja most vett egyet újonnan (ural wolf, oldalkocsis 2M) -
#90 Jahh :D
AMúgy nem azokrol beszéltem akik eszetlenek! Az tényleg maradjon meg egy alap robogónál aki csak a gázt tudja huzni gondolkodni meg nem.....
-
#89 atya világ ember...az ural az őskövület! ne ahoz mérd a zsírúj robogányokat. -
#88 de ne beszéljünk többet erről a robogó 120-al dologról..:( mikor a 650ccm-es Ural kilóméterórájába van 160km/h vésve -
#87 háth kb. -
#86 nehogy azt hidd. a rendőrök tudnak meglepetést okozni :-) -
#85 hülyeség 50-es papír nagyobb motorra...a rendőr ránéz és tudja hogy az nem smkp..hallani a hangjából, és jóval többet megy mint 40km/h
vagy túl balfasz hozzá hogy észrevegye -
#84 haltak már meg 50-es motoron is, nyugi...:l a 14 éves pöcsök a legfigyelmetlenebbek, csak húzzák a gázt mint a birkák.. -
#83 bocsi : ez a jó link -
#82 Itt az oldalam még csak ma reggel kezdtem el csinálni.... ha valakit érdekel:
http://apriliasr50.uw.hu
-
#81 ki mondja rajtad kívül h baj?? -
#80 nem tudni h gyári-e vagy sem, de hangról ítélve nem sokkal több 50-esnél. -
#79 És amúgy miért baj ha a 14 éves kisgyerek szeretne durvább motort de még jogilag nem lehet? Pl szülei nem engedik meg a 125 öst 50 es papírral....
megveszi az 50-est, kiharcolja a kipufot onnét kezdve a szülei holt hülyék lesznek ha kicseréli a hengert meg ezeket.....észre se veszik.....(már akinek nem értenek hozzá a szülei) és máris van egy élvezhetőbb motorja mint egy xaros 50 es....
ez miért baj?
-
#78 LOL!
Itt már nem csak azokról volt szó..... -
#77 És szerinted ez egy gyári 50es robogó, ugye? -
#76 http://video.google.com/videoplay?docid=-464922488254496354&pl=true
tess itt egy video ! a felétől kicist viszább van egy rész ahol autóval mennek mögötte és 130 fölött mennek!
-
#75 hát nyilván hülye lesz 50es papírokkal 50es motort venni, ha lehet 125öset is. nekem első motorom 16 évesen egy 125ös yamaha dt volt. azzal nehezen kapnak el a zsaruk ;-) -
#74 50es robogót nem... -
#73 haver megoldotta 125-os vespa robogo hasznaltan 50 kobcentis papirral,aztan mikor le akarjak szivatni libakergetovel,rohogve kihuzatja 140-ig:) -
#72 a sok 14éves kisfiúnak, akiknek még nem lehet rendes motorja. -
#71 lehet.de minek? -
#70 amit sokan nem vesznek figyelembe hogy nem elég egy sima 70 es henger ahoz hogy óriási különbség legyen! Ha már 70 es henger akkor már röktön minimum 17 es karbi erősebb tengely , sport kipuf (a gyári kipuf amiből csak ki van véve a folytás még az is visszafogja)és még sok minden más.... . És amúgy lehet hogy sokan vetítenek hogy íígy meg ugy megy 100-140 et.....de mikor látod a videót hogy autóval mennek a robogó mögött ránéz a km/h ra és 130 nál vannak ......persze tudom az meg már a Mátrix mi ?? beképzelem? :D ne nevettesek máár....szerintem aki olyat mond hogy a robogókat nem lehet 100-140 fölé vinni az szerintem nem látott még robogót..... -
#69 -
#68 ja azt nem írtam hogy 70-es henger van alálökve:D -
#67 könnyen..haver szimója az óra szerint ment 85-öt..kocsival bemérték és 70km/h volt az a 85..:l
kis túró robogóból ne akarjál ki hozni 200-at, énis láttam olyan malagutit ami a gazdája szerint megy 140-et...ne nevettessen már..akkora kerék, 50 ccm-el? akkor egy 125ccm-es superbike megy 300km/h-val az autópályán??
1ébként felesleges a km óra, ugyis annyival megyek amennyivel akarok.. de azért jó számolni az eddig megtett utat vele ^^ -
#66 lol hidj : | -
#65 6 év és tizenakárhány motor után, valószinüleg nem csak kitalálom azt amit.
Hidj amit akarsz, te dolgod... -
#64 persze. és rögtön rájössz, h amit eddig 80nak hittél, az valójában csak 60.
menny már a hülyeségekkel...hogy csalna már egy gyári motornak az órája? -
#63 Hát lol :D:D:D Mérd úgy hogy nem raksz rá vastagabb kereket :D:D -
#62 elmondom neked hogy az autóra rádobsz egy vastagabb kereket és ugyan úgy csal az órája ...... ennyit az autó pontosságárol...
-
#61 mérd le úgy hogy egy autóval mennek melletted... -
#60 miről beszélsz ember?? milyen tévedést? Te tévedsz B.szki :-D normális motornak nem csal az órája. -
#59 mivan? most ezt mire mondod? mert én 50-es robogányokról beszéltem. amúgy próbáltam már mindkettőt. runnerom volt 180-asban is. de amúgy a világ leggyorsabb 50ccm-es motorja egy olasz gyártmányú versenymotor volt és 240-el ment. legalábbis ezt hallottam. -
#58 Húú de kihaltunk :))
-
#57 Nemtom olyan zavaró mikor 1 kerekezek azért szettem le :) -
#56 nincs vele bajom de én a fejidomot azért visszatenném :P -
#55 Hidd el nekem is voltak ilyen 50es 300al korszakom, de majd ha kipróbálod hogy egy autó mellett mész és annak az órája szerint méred a sebbeséget, rájösz hogy közel sem igaz az amit mondasz.. -
#54 inkább mondj nekem véleményt a mocimrol:) (topic legalja) -
#53 Nahh jó nem vitázok....ugy gondolod ahogy akarod láttam amiket láttam és tapasztaltam amit tapasztaltam ennyi.... -
#52 50es nem ;)