131
-
limitr2000 #131 Tisztelt SG Fórumozó!
Érdekelne INGYEN egy Buzetti oldalsztender 2005 utáni SR50-hez?
Van egy komplett megoldásom, és odaadnék egy 8800 ft-os hibátlan sztendert, plusz a hozzá kialakított 100% karcmentes (agip logós) alsó idomot.
Cserébe csak egy 100% karcmentes eredeti állapotú (agip logós) alsó idom kellene.
Így az alsó idomjainkat elcserélnénk, és ingyen kapnál egy gyári oldalsztendert...
A sztenderről és az alsó idomról a képeket itt lehet megnézni:
http://img837.imageshack.us/img837/9206/oldalsztender.jpg
Ha érdekelne, küldj emailt és megbeszéljük a részleteket!
Email címem: limitr2000 (kukac) gmail (pont) com
Üdvözlettel: limitr
-
erikocsi #130 Hello. én 14éves vagyok nemrég vizsgáztam mopedből.mégvárok a jogsimra hétfőn votléam okmányban...van egy aprilia di-techem én nagyon szeretm ahol lakok egy vas megyei kis település (város...)van egy elhagyatott út..ot 90volt a vége:D gyárilag csak folytás volt belőle kiszabva nem nagyon tervezek tuningot.szerintem feelsleges 90nel járatni nyélen...besül oszt annyi volt...60-70es tempó sztem az pont..fasza..:D -
#129 Ditech-et ne vegyél mert beszarik akkor mélyre kell nyúlnod!
Nekem egy 2005-ös kereklámpás karbis Sr-em van
Teljesen gyári 90-et viszi!
-
#128 köszi! A Motowell-ről mi a véleményetek? -
mate317 #127 A "robogók!!!" topicban szarrá oltották a ditechet, szerintem inkább aerox! Vagy bármilyen de japán! -
#126 Jah és DiTech vagy sima?
Thx! -
#125 Hello! Mi a véleményetek erről a motorról? Vannak hibái? Megéri az árát? stb... Én nyáron szeretnék venni egyet újonan.
Thx! -
kjoni #124 hello mindenkinek
kellene nekem egy kis segitség sr50 ditech ügyben. van vele egy kis problémám ha valaki tudna tanácsot adni megköszöném.
msn : [email protected]
e-mail [email protected] -
#123 THX -
#122 A Polini az egy tuning cég! Elég jó cuccokat gyárt főleg az evo-k nagyon jók!
-
#121 Hellosztok!! Olyan kérdésem lenne, hogy mit jelent az, hogy polini tuning...Aki tudja mondja el nekem! Elöre is THX!! -
#120 jaja!
és nem elég hogy a motorodnak sanyi....még a biztosító se fizet....
mondjuk má 70 es henger nél se de azt annyira nem büntetik :D
remélem minnél hamarabb meglesz a motorod :)) -
csoola #119 jah, és biztosan beirjátok h "miért nem 125-ös ötvenes papirokkal?":mert ha karambolozok, vagy vmi más gubanc van, és a zsernyákok átnézik a motort, kissé érdekes lesz a segédmotoros papirok mellett a 125-ös blokk. -
csoola #118 sztem amiket irtál jol mennek, de az RX50-es amit nézel nem yo.mert azt már én kinéztem magamnak:D.1ébként én azért szeretnék ilyen motort mert most tettem le a jogsit (14 vok), és mindenki azt mondta h ez a motor kiváló kezdöknek, nem nehéz, és erös motorja van.(na yo, 50-esek közül erös, kb. 10 HP)nekem naon bejönnek, és ha minden jol megy, lehet h a ballagásra kapok 1 ilyet:D. -
#117 győrbe nézik sajna eléggé :S
de a kipuf miatt megnyugodtam :D -
#116 dehogy :)
igaz abba is szoktak fojtást tenni, de gondolom a tiedből ki van véve :p
a smkp-ral csak max. 40-45km/h-val lehet menni, de a rendőr aztsem nézi -
#115 skacok abba beleköthet a rendőr hogy nem a gyári kipufogom van rajta? -
#114 az én salakmotoromat biztos nem gyorsulja le senki, és jogsi se kell rá :-) -
#113 én olyan 11(!!!) éves gyereket ismerek, akinek 125-ös quadja van..:l a legkisebb bukósisak harangozik a fejében, nagyon beképzelt
a rendőrök megállítják, megmondja h ki az apja és mehetnek kajálni mert meghívta őket a számlájukra -
#112 persze nem is egyet és nekik nem aprillia sr50 ük van hanem peugeot speedfight 2 meg ilyenek :D és nekik van a legnagyobb arcuk.....nem is annyira szeressem őket... -
#111 ezt tiszteljük is ,de gondolom te is ismersz olyan "vagányokat" -
#110 .... én nem apáméktol könyörögtem ki a pénzt hanem 1 évet gyüjtöttem!! a motorra is és a jogosítványomra is!!! Mindent én fizettem......
ez nekem a hobbym ami nem holmi összekéregetett pénzből van....
-
#109 hagyd. a #35-hsz óta ezen vitatkozunk...
csak apuci legyen , jogosítvány és gázkar
-
#108 Ahoz hogy a robogó valóban olyan gyorsan tudjon gyorsulni mint ahogy azt te képzeled, nem elég egy egyszerű motor tuning. SŐT, még egy komolyabbal sem...
Ekkora erőnél még az Italjet Formula is elemelkedne... -
#107 talán a hétköznapi robogókról..:l
ha így vesszük talicskával is mehetek 140-el..csak fel kell "tuningolni" -
#106 jaaaj ilyeneket meg se nézek..biztos agyontuningolta meg mittomén :l
szeritned eddig miről beszéltünk???? LOL -
#105 Azért szép lenne ha egy robogó tudná tartani a kb 2mpes 60-70re gyorsulást... -
#104 jaaaj ilyeneket meg se nézek..biztos agyontuningolta meg mittomén :l -
#103 http://video.google.com/videoplay?docid=-464922488254496354&pl=true
nézd végig a közepétől kicsit visszább van egy mérés! (autóbol) -
#102 k vágom :) peace...
csakhát elég hihetetlen hogy 50ccm, 12"-os kerékkel hogy mehet annyival az a kis motoros roller.. ezt mindig nem hiszem el (videót tessék adni!) -
#101 én nem ezt mondtam hogy legyorsulom! Mert férre értés ne essék nem nagyképű akarok lenni.....de a robogók is simán birják a kb 800 ccm es motorokkal a gyorsulást olyan 60-70 ig onnét megeszik a robogókat...
Unoka bátjámnak Kawasaki Gpz je van ő meséli a dolgokat hogy miket szokott hülyülni a robogósokkal :D -
#100 igazad van, a te 50-es robogód simán legyorsul egy 650(..bocs 745,4 ccm)-es choppert -
#99 Lehet rosszat mondok de ha jól tom a retro meg az ilyen copperek nem is mennek gyorsan meg kicsi fordulat számon pörögnek! Inkább nyomatékosak nem pörgősek
Javitsatok ki ha nem jól tom :) -
#98 Nehogy már az egész sg n csak nekem van sr50 em :D
vagy csak nem akarnak ide írni :D -
#97 hihi :) thxke:) -
#96 oké felvilágosodtam..akkor jó robogózást, és balesetmentes száguldozást az autópályákon -
#95 retro -
#94 akkor se olyan motorhoz mérd, amiből a 750-es 155-öt megy. ez retero motor, semmi köze a teljesítményhez. -
#93 akkor 100-al hosszabb ^^,
-
#92 Hengerűrtartalom (cm3) 745,4
ez hol 650 es? :D