522
 • Jeff Gordon
  #522
  Kasey Kahne csatlakozik a Hendrick Motorsport-hoz

  CONCORD, NC (14 április 2010) – 2012-es szezontól, Kasey Kahne egy hosszú távú szerződést kötött a Hendrick Motorsport-tal, a #5 Chevrolet vezetésére.

  A jelenlegi 5-ös autót vezető Mark Martin, már 51 éves, de a teljes 2010-es és a 2011-es szezont még végig viszi. 2012-ben, azonban Kahne csatlakozik Jeff Gordon,Jimmie Johnson és Dale Earnhard Jr által fémjelzett csapathoz, így a Hendrick négy autója a következő években stabil marad.

  "A Kaseyvel lehetőséget láttunk egy hosszú távú jövőre nézve, Ő hihetetlen tehetséggel és hatalmas odaadással rendelkezik, hogy a csapatunkat még sikeresebbé tegye.” - Mondta Rick Hendrick a Hendrick Motorsports tulajdonosa.  "Kasey kiérdemelte jövőbeli csapattársai tiszteletét is, mind a versenypályán, mind azon kívül. Egy ilyen kaliberű pilóta csatlakozása hihetetlen lehetőség számunkra.”

  Kahne, április 10-én múlt el 30 éves és már 11 alkalommal nyert Sprint Cup futamon. A Nascar elitjében a 7.szezonját tölti és ez idő alatt 16-szor indulhatott az élről, 43-szor végzett az első ötben és 79-szer az első tízben.

  "Jól érzem magam Mr.Hendrickkel és a jövőbeli csapattársaimmal, az egész csapattal," mondta Kasey, akinek a szerződése a Hendrick Motorsport-al a 2015-ös szezon végéig szól. "Számomra ez egy remek lehetőség, és azt hiszem, ez egy nagy esély, hogy versenyeket nyerjek és harcban legyek a bajnoki címért.”  "Ez karrierem következő lépcsője, ami miatt izgatott vagyok, de megkönnyebbültem, amikor bejelentettük. Most már én felelősségem, hogy az összes energiámat arra fordítsam, hogy minél több futamokat nyerjek, és sikeres legyek 2010-ben a csapat és a szponzorok miatt is. "

  Bár 2012-től Kasey karrierje megszilárdult, korábban nem tervezte a csatlakozást a csapathoz, a Nascar 4-autós limit miatt. Kasey a jövő évben is a teljes szezont jelenlegi munkaadójánál kívánja eltölteni.

  "Tudtuk, hogy a szerződésben a Hendrick Motorsports kötelezettséget vállalt Mark versenyzése iránt, és ez fontos jövőbeli csapatom számra.”

  Forrás: kaseykahne.com
 • Jeff Gordon
  #521
  Nemrég olvastam nascar.com-on,hogy Johnsonéknak babájuk lesz. Chandra júliusra van kiirva.
  Sok boldogságot Nekik!

  A fórummal kapcsolatban: februártól szeretném kicsit feldobni(igaz,a tavalyi év szinte egy az egyben kimaradt),és mivel az angollal akarok foglalkozni,így majd cikk fordításokat is hozok,célpontban a Hendrick Teammel:)
 • Jeff Gordon
  #520
  erről van szó,egy 2.hely.Így tovább Jeff,Go!
 • Jeff Gordon
  #519
  Kyle Busch:)
 • antijuve
  #518
  Értem, köszi.Csak ez a Sprint kicsit becsapós volt, mert a jelentése eléggé nyilvánvaló :)
 • antijuve
  #517
  Ja, ki nyert?Hátha ismerem így névről:D
 • antijuve
  #516
  Jah, onboard rulez.Amúgy azt mondják, hogy azért vannak ezek h ki tudjanak menni WC-re meg ilyenek.Pl. amcsi "focinál" is...Ha ez így van, akkor elég nagy baromság, mert miközben reklám van, aközben is megy a futam, csak az ipse nem látja :).Ha meg nem lenne reklám mindenki akkor menne amikor akarna...és nem kéne ennyi "commercional pause"-t nézni...szóval értitek?:D. Na mindegy, nyilván kurva sok pénz van ebben, ha az 1%-át megkapnám, a jövőm meg lenne alapozva :)).

  Gordonnak gratula a top10-hez :D.Mikor én abbahagytam a nézést, még második volt, viszont volt hátra cirka 200 kör
 • Jeff Gordon
  #515
  Amúgy ez csak náluk van így.Valahogy akkora a piac,hogy megéri megszakítani az élő adást ilyen gyakran.Emlékszem,amikor nálunk adták (élőben) még 2005-ben,darab reklám nem volt benne.A kommentárok mindig mondták,hogy most Amerikában reklám van,és olyankor egy belső kamerás képet sugároztak általában az európaiaknak,remekül lehetett hallgatni a motor hangját.Jó kis közvetítések voltak... De jó lenne,ha most is adná a Sport1... És valójában bele is férne a műsoridőbe,mert olyankor,23-03ig nem sok minden szokott lenni:)
 • Jeff Gordon
  #514
  huhuu.Ez nagy verseny lehetett. Úgy látom Johnson a végén hibázott,Gordon nice running.Ezzel a sérült kocsival 6.? Csak így tovább,mintha kicserélték volna a fickót,remélem egészen Miami utánig megmarad ebben a pozícióban összetettben:)

  Mark Martin egyenlőre csalódás nekem kicsit,de még van hátra bőven.Amilyen optimistán nyilatkozott a szezon előtt,sajnálom azért a "nagy öreget".
 • gordon 24
  #513
  A Sprint cup... Az a sponzor miatt van!
  Eddig Nextel cup volt elötte Winston Cup

  A Nextel és a Sprint egy telefontársaság.. De 2008 ban megvette a Sprint a Nextelt ezért lett Sprint.

  A Winston pedig cigarette..

  Szóval mindig egy sponzor neve és a cup... Ez a "király kategória"
 • antijuve
  #512
  Ez a Sprint Cup ez micsoda?:)
 • antijuve
  #511
  Huu Gordon most második ha jól látom :D
 • gordon 24
  #510
  Hát jahh, az sajna elég szar.. De mind1 legalébb látjuk:D
 • antijuve
  #509
  ezek az amcsik durván nyomják.5 percenként reklám.borrrzalom
 • antijuve
  #508
  belekukkantok, már rég láttam NASCAR versenyt :DD
 • gordon 24
  #507
  Itt lehet kuksizni ha akarja valaki:

  Vegas
 • gordon 24
  #506
  Daytona 13 dik..

  California 2 dik hely

  Összetett 2 dik hely.

  Szóval jol remélem igy marad:D
 • antijuve
  #505
  Miért hogy áll a 24-es rabszámú versenyző?Daytona-n hányadik lett?
 • Jeff Gordon
  #504
  Pontosan,remélem én is,hogy kitart a lendület a Ford 400-ig.Egy 2007-hez hasonló szezon jó lenne,az jó kis csata volt:)
  Persze idén,fordított végeredménnyel
 • gordon 24
  #503
  :D Persze! Sőt már california is!! Gordon jól kezdett idén.. Maradjon is igy:D
 • antijuve
  #502
  Szasztok Péterek!Mi újság errefelé?Daytona megvolt?:D
 • gordon 24
  #501
  Hát..

  A Gordon gépe jobban tetszett eddig.. Valahogy ez a sárga csik alul nem jön be:D

  Newman autoja vad állat:D Edwardse mókás azzal a nagy Kacsával..

  Az uj fordok ormánya hát nem tudom.. Kicsit olyan elölről mint egy Fábia:D

  Nem tudom igazából mind szép.. Nekem nagyon tetszenek az amerikaiak design stilusa.. Tetszik ez a csicsa micsa agyon matricázott dolog:D
  Ettől versenyautó egy versenyautó.

  Ugyanakkor a Top most Newman Matt fekete Us army-s gépe.. Jahh és Robby Gordoné ha éppen Monster Enegrgys:D
 • Jeff Gordon
  #500
  Kíváncsi leszek az idei 500-asra.Most végignéztem az autókat,hát van néhány furcsaság.pl Burton-é,Mears-é,Bowyer-é.
  Három kocsi nagyon tetszik idén is:
  #24
  #11
  #48

  Petya,neked az idei kocsik között van úgymond "kedvenc autósfestésed" ami jobban tetszik a többitől?
 • gordon 24
  #499
  Nagyon jo volt a hétvégi verseny! Gordon is jol ment igaz szenvedett kicsit:D
 • Jeff Gordon
  #498
  ez jó kép lett:

 • Jeff Gordon
  #497
  Gordon saját pénzét adná a csapatért

  Jeff Gordon a NASCAR Hajsza a Sprint-kupáért elnevezésű sorozat négyszeres bajnoka szerint költségcsökkentéssel lehetne segíteni csapatán, a Hendrick Motorsporton, ahelyett, hogy létszámot csökkentene az istálló. A klasszis pilóta hajlandó saját fizetése egy részéről lemondani, azért hogy ne az alkalmazottak igyák meg a jelenlegi gazdasági válság levét.

  Néhány NASCAR-ban szereplő együttes arra kényszerült, hogy jelenlegi pénzügyi helyzete miatt megváljon számos alkalmazottjától, ám a négyszeres bajnok Jeff Gordon nemes gesztust tett jelenlegi csapata a Hendrick Motorsport felé.

  A klasszis pilóta önként jelentkezett, mondván hajlandó lenne lemondani a fizetése egy részéről azért, hogy ne az elbocsájtásoktól legyen hangos az elkövetkezendő időszak az istálló háza tája.
  „Nehéz idők ezek, ezért nagyon komolyan kell vennünk az elkövetkezendő hónapokat – mondta Gordon az újságírók kérdésére felelve. – Sok mindenre hajlandó vagyok azért, hogy a továbbiakban is olyan jó csapatunk legyen, amilyen jó csak lehetséges. Ha a fizetésemről kell lemondanom, hogy a megfelelő embereket megtartsuk, és alkalmazzuk, akkor megteszem.”

  „Ha Rick Hendrick csapatfőnökkel leülünk és megbeszéljük azt, hogyan is áll most a csapat, akkor nyitott vagyok az effajta megoldásokra. Természetesen nemcsak én lennék az egyetlen, aki ezt megtenné a Hendrick Motorsportért. Nekem személy szerint sosem az volt a célom, hogy dollármilliókat keressek.”

  Gordon ezután elmondta, hogy nevetséges, egyes pilóták mekkora összegeket markoltak fel az elmúlt években, valamint reméli, hogy ezek a versenyzők lesznek az elsők, akik lemondanak bizonyos összegekről.

  „Sosem álmodtam arról, hogy több milliót keresek, és emellett viccesnek tartom azt is, amennyi pénzt egyes dolgokra költünk. Szükségünk van egyáltalán erre? Nincs!”

  „Minden rendben van, még annak ellenére is, hogy ezeket a megszorításokat bizony véghez kell vinnünk. A csapatnak le kell faragnia a kiadásokból, nekem pedig le kell mondanom a fizetésem egy részéről!” – zárta a mondandóját Gordon.
 • Jeff Gordon
  #496
  Just like home...

  Jeff Gordon and Jimmie Johnson have dominated the race at Martinsville over the last 10 years.

  ismét egy pole a csapat és Gordon neve mellett,kérdés,hogy lesz-e győzelem?


  Igaz ez Gordon és Johnson pályája,már lehetne így is mondani,de a Toyoták és a Roush autók is elég erősnek tünnek,jó verseny lesz..
 • Jeff Gordon
  #495
  Jr eddig ellenálhatatlan,Gordon meg folyamatosan csúszik vissza,lehet benne van még az egy héttel ezelőtti chrash és visszafogottab,de az igaz,hogy még majd 300 kör hátravan,és az nagyon sok:)
 • Jeff Gordon
  #494
  idén megvan Gordon első poleja,ami azt jelenti hogy folytatódik remek sorozata:


  Mellőle,idén másodszor Hendrick elsősorrá kiegészülve,Dale Earnhart Jr fog indulni.  Ha az elmúlt időmérőket nézzük,akkor eddig volt 4,ebből 3x Hendrick pilótáé volt a pole,viszont még egyszer sem nyertek,talán most?:)
 • Jeff Gordon
  #493
  csak azt hittem te is neten nézed,sajnos én UPC-s vagyok,de elvileg ott van egy UPC Direct,ahol van egy csatorna,ami eredetibe adja,angolul:)
  majd megnézem a nevét
 • Jeff Gordon
  #492
  rendben,azt megköszönném,privátban eltudod küldeni?:)
 • gordon 24
  #491
  De egyébként van egy link ahol egész évben lehet közvetítést nézni, legalábbis eddig ment! Ha gondolod megadom.
 • gordon 24
  #490
  Nekem van előfizetve az Abmoteurs. Ez egy francia adó. Ha a környéketeken van t-kábel. Akkor a digitális csomagban van egy champion dijcsomag abban van benne az Abmoteurs. motors tv, Sport 1, Sport2, Eurosport 2.stb

  Asszem 2600ft havonta, nem tom pontosan mert én HBO-val eggyütt fizetek 5000ft érte.
 • Jeff Gordon
  #489
  Petya,te mivel nézed a közvetítéseket?:)
 • Jeff Gordon
  #488
  bent van az új bennerünk,köszönjük szépen:)
 • gordon 24
  #487
  Mák, hogy beért vele:D Daytonába is beszart a gép! Nem jó előjel.
 • Jeff Gordon
  #486
  de,hogy visszatérjünk a témához,ime a két célbaért Hendrick pilóta rövid nyilatkozata:

  Johnson,finished: 2nd
  - Az autóm nem volt a legstabilabb a kanyarokból kifelé jövet - vélte Johnson. - Így pedig nem lehetett esélyem Carl-lal szemben. Sajnos a beállításokat nagy mértékben a korábbi év tapasztalataira alapoztuk, hiszen az időjárás miatt a szabadedzéssek nagy része is elmaradt.

  Gordon, finished: 3rd
  - Carl Edwards más dimenzióban autózott, mint mi - nyilatkozta Gordon, aki peig több körön át vezett, mint a későbbi győztes. - Az autóm motorja megsült éppen abban a pillantban, mikor leintették a versenyt. Lesz min dologoznunk, ha fel akarunk érni arra a szintre, amit az élmezőny képvisel.
 • Jeff Gordon
  #485
  láttam intézkedtél a bannerügyben,köszönöm:)
 • gordon 24
  #484
  THX!! Most csináltattam a Logo mühelyben. Nagyon ügyesek a srácok és hihetetlen gyorsak.
  Be kellett ujitani mert COT van.. Nem lehet rajta a régi:DDD

  Tied sem rossz!!
 • Jeff Gordon
  #483
  huh Petya,grat,látom te is beújítottál az avatvar kérdésben,nagyon jó lett