Vírusirtás helyett újratelepítést ajánl a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
roliika: Dehogynem... biztos a NOD is átenged valamit és ez sem 100%-os védelem. Nekem mellette egy Spy Emergency van -állandóan frissíti magát- és se trójai, se vírus.
Az meg ugye alapszabály, hogy ismeretlen címrõl gyanús melléklettel érkezõ levelekre azonnal delete.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én például rendszeresen végzek adatmentést, és formatálást, akkor is, ha gépemet
Itthon énis újratelepítek, de mindig az ahavi frissítésekig egybeintegrálva. Bár kártevõk miatt még nem kellett, inkább amolyan szokásos winkarbantartó reinstallok voltak.
NOD32 nálam is a favorit, és ha azokat a gépeket lefogja, akkor ott valami bibi van, esetleg valami más progit nem szeret, de 1,8 celeronon processzorhasználat 0, memóriahasználat 10 MB alatt. Ezzel szemben Norton mellett megebédeltem, mire felállt a rendszer normálisan...nomeg az az 5 trójai is vígan éldegélt.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Kishiba újraindítás.
Nagyhiba újrainstallálás.
Még azért +pötty a Nod-nak mert ha van diákod kedvezményesen megveheted és a NAV-hoz képest szinte egyáltalán nem lassítja a masinát. Nálam Nod32-vel u.a. FPS-t produkál pl Oblivion, mint anélkül... (amúgy NOD pajzsa csak össz-vissz 20 MB körül eszik)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nod32 nálam is <#eljen>#eljen>
az egyetlen virusírtó ami nálam hiba nélkül müködött az a nod 32 ez zsigerbõl azonnal lebokolta az összes virust ami valahonnan jönni akart volna
ujratenni egy rakás progit amivel dogozok
3d max 8 +sp1+sp2, dreamweaver, photoshop, kódekek , lejátszók, egy pár segéd program, internet cimek, kinézet beállítása, plusz egy rakás plugin amelyek ezekhez a programokhoz használok
na elég fárasztó lenne mindezt ujra szépen feltenni meg beállítgatni
de szerencsére a nod32 eddíg minden virust és kémprogramot megfogot és nem tudod eljutni a gépre akár netrõl akár dvd-rõl jött volna.
1 : Tudják hogy támadások érik a gépeket, de nincs ellene jól mûködõ frissítés...miért?
2 : Az EULA-ban található infó szerint újra meg kell vásárolni a wint ha OEM-et vettem csak akkor telepíthetem újra. Ezt ugye nem gondolják komolyan?
3 : Nem lehet, hogy a MS érdekében is áll a támadások és vírusok meg nem fékezése?
4 : Õk a "szakemberek" kéne írni 1 progit ami az izomorf kódokat is kíszûri lehetõleg még a hálozatból, de erre nincsenek erõfeszítések.
5 : Használom a SpyBot Search & Destroyt progit, jó is szép is, frissíteni is lehet, de annyit ér mint a halottnak a csók. Vahyis 3* nézettem át vele a gépet, mind a 3* ugyanazokat,megtalálta,leszedte , aztán újra megtalálta és ment ez a végtelenségig. Na most ha a vírust TÖRLÖM a géprõl, akkor hogy is rakja újra magát a semmibõl? Vagy telán nem is olyan alaposak a vírusölõk? Most akkor mi a helyzet?
Na de az 5 perces visszaállítás itt is megvan ám... max egy Ghost kell hozzá. Aki kicsit is járatosabb a témában, már régen iso-ban tárolja a szûz XP telepítését, csak a <#lama>#lama>k reinstallálnak egy vírus után ;-)
A tûzfal a direktbe menõ IP alapú támadások ellen véd tudtommal... tudod, gonosz hackerek.
Nekem 3Com routerem van + a szutyok wines firewall mégis találtam már vírust.