BitTorrent kliens a legnépszerűbb nyílt szoftver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ezt nehezen hiszem. Persze a C++-ban szarul írod meg, javaban meg jól, akkor leeht. De ugyanúgy optimalizálva kizárt, hogy a java gyorsabb legyen.
amugy linux-on en jelenleg rtorrent-et hasznalok
illetve szervergepen torrentflux-ot, az is mokas 😊
A komolyabb oldalakon Azureus, Bitcomet, uTorrent és Bittorrent/tornado a preferált kliens. Elsõ 3 kényelmes, ill Azureus linuxon nem olyan vészes mint win alatt, azaz a java...😊
[merlinw.org]
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem kell a mese a mindenképp zabáló Azureusról. Tény hogy össze tud akadni pár tûzfallal/vírusdetektorral és olyankor hajlamos lefogni az egész gépet, de be kell configolni rendesen és kész. Az is tény hogy pl. az Utorrent erõforrásigénye kevesebb, de ettõl még teljesen használható az Azureus is. Plusz azért ne hagyjuk ki az igazán nagy elõnyét, mégpedig hogy egy porton kommunikál, sokkal biztonságosabb mint bármelyik másik kliens. Ez (nálam legalábbis) megérne jelentõsen nagyobb erõforrásigényt is a többi klienssel szemben.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Multimedia
Multimedia - Winner
Xbox Media Center
First Runner-Up
GTK+ and The GIMP installers for Windows
Second Runner-Up
guliverkli
ON
tényleg kíváncsi vagyok, alig torrentezem, de az apró utorrentben mindent megtaláltam ami kellett...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
egyébként meg akik azt mondják, hogy nem eszik sok erõforrást az azureus, próbáljanak meg 15-20 torrentet futtatni egyidejûleg, aztán akkor nézzék meg, hogy 6%-e a cpu...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Magyarországon 10-bõl 7-en BitComet-et hasznának az biztos... azureusnál sokkal jobb!!
5.9% CPU, 25.8% RAM
A gép: 600 P3, 256 RAM.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
És nem feltétlen kell megelégedni interface-nek a stdio.h-val, ott van pl a wxWidgets, ami egy csomó platformon létezik.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Azu: 40% proci és 70Mb memória. (1 töltés 1 seedelés)
utorrent: 0% proci, 4 Mb memória.(8 seedelés)
Aki az azut használja hát úgykell neki. 😊
en is bitcometet hasznalok, de nekem nem volt gondom vele, egyebkent sztem be lehet allitani hogy mennyi chachet stb hasznaljon.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A gyõztes ugyan akkor ezen az oldalon csak a 3. helyen végzett.
A utorrtent a nyerõ. Java alalpú programokat meg nem tudom miért kedvelik annyira. Sok memóriát eszik és processzor idõt.
A Bitcomet is jó volt egy darabig, de csak amíg nem kezdett el sok memóriát zabálni. Fõleg induláskor, mikor végig ellenõrizte a torrenteket, és 10-15-nél már elég sokáig tartott az indulás, ilyenkor kicsit meg akasztotta a gépet. Érdekes módon mind a két program c++-ban íródott, de még is ég és föld. uTorrentnél olyat nem éreztem, hogy megakasztja a gépet. Akár milyen sok torrent van betöltve, akármennyi szál van használatban, akár mióta is van elindítva (Kb 3 napja megy most egyfolytában, de amikor 2 hónapig ment), akkor sem evett többet 10 MB-nál!
Biztosan java-ban is van olyan program ami nem eszik sok memóriát és processzor idõt, de én ebben nem hiszek. Egy platform független fejlesztõrendszer soha nem lesz képes olyan "gyors" és kevésbé erõforrást igénylõ kód generálására, mint egy c++, vagy egy delphi kódja. Valamit-valamiért.
Érdekes módon a felhasználók többsége még is az Arezus-t kedveli. Nem tudom miért, talán a funkciókért, de olyanfajta funkciót nem ismerek, amiért át kellene térni az Azerusra.
BitComet jobb ebbõl a szempontból, de az én gyenge gépemre az uTorrent a legmegfelelõbb, szinte semmit sem eszik 😊
/*WTF?!*/
TOR és I2P hálózat, meg ilyeneket is tud?
Egyébként nálam azért nem eszi annyira a gépet.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!