375
-
[Walaki]D`Lair #175 Nagyon nagyon nagyon jó lesz ;)) -
Vlala #174 Kíváncsi vagyok a driftnapra, hogy hazai körökben mit alkotnak. -
[Walaki]D`Lair #173 Nincs inital d-s skinem :)) Hunakamo-s skinem van, az van felírva a kocsim oldalára hogy Hunakamo Race Car...szal nem tudom odaadni :)) -
#172 aham...
Figyu!
Láttam, van neked Initial D-s skined? Nem adod oda nekem? vagy vhol le lehet szedni? -
[Walaki]D`Lair #171 Csak és kizárólag az XF GT-vel ha komolyan megyek...ha csak úgy poénkodok, akkor 1x 2x mással is... -
#170 jaja, télleg mivel szoktál menni?
Én a trueno-szerű verdával, (nem jut a neve így eszembe hirtelen) abból is először a simával, utána meg a turbóssal, mindkettő ugyanúgy jó sztem... -
[Walaki]D`Lair #169 Instabillá teszed = a kanyar előtt egy pillanatra a rossz irányba kormányzol, majd hirtelen vissza és utána ellenkormányzással és gázzal kint tartod az autó fenekét...aztán ha már fejlődsz csinálhatsz négy kerekes driftet is, meg rágyúrhatsz, hogy minnél gyorsabb legyél...olyan pályán ahol nincs sok egyenes, tartani lehet a GT-vel az erősebb autókat pl. -
#168 pro vagy
^.^ -
#167 hila, ígymár tudod kivagyok :| -
[Walaki]D`Lair #166 Én már jelenleg ott tartok, hogy beülök bármelyikbe és driftelek vele :))) -
#165 De lelehet... :D
Instabillá teszed a kocsit, ellenkormányzol, de mégsem annyira, hogy átlendítse a másik oldalra, meg ne is túl kicsiket, hogy ne fordulj keresztbe...
Enyni röviden, de nagyon sokat kell gyakorolni... -
[Walaki]D`Lair #164 nem lehet leírni, menj be Blackwood Car Park-ba és próbálkozz... -.- -
#163 látom itt megy téma arról hogy hogy kell driftelni LFS-ben! hogy kell?
valaki leírná? ha van angol link az is jó! -
#162 Igen, a vid elején ki is van írva 4WD
RWD-vel én nem tudtam mit kezdeni az rfactor-ban.
Jó lenne egy drift mod hozzá.
-
[Walaki]D`Lair #161 khm... -
#160 mindenki hozzon még1 embert!!!!! nonprofííít, értetek csináljuk!!4 doriFUTÓ -
syscoHUN #159 Hali!
Ez ugye osszkerekes auto,mert eleg keves az ellenkormany,illetve szep a hajtas az elso futomunel is. -
#158 thx! -
#157 Király nagyon! -
#156 Hi! rFactor 4wd dr!ft vidim! :) -
syscoHUN #155 Fenebe is mindjart megyek nezek BM Drift Bible-t annyira +jott a kedvem,de lehet nyomok egy lazat az LFS-be.Jah egyebkent a recer-ben is lehet eleg jol dorifto-zni csak kell egy eleg jo kocsi hozza(Alfa75 3.0 V6) -
KoNi #154 áhh, nem:)
az öccse vagyok:) -
[Walaki]D`Lair #153 Te vagy dondrift? :)) -
[Walaki]D`Lair #152 betámadtam radírbá-t :DDDD
-
KoNi #151 na ittvannak a képek: Tököli drift
ittpedig:
Grabber képei -
KoNi #150 huuu, megnéztem 1 órányi driftet a mai napól, k. jóóó!!!
kár hogy mindenkinek elfogyott a gumi és a végén márcsak radír nyomta...
képek hamarosan! -
#149 Az soha nem baj :D
De kellenek a videók!! -
[Walaki]D`Lair #148 ez így leírva überfaszán hangzik, de a pofám televan gumiporral :DDDD -
[Walaki]D`Lair #147 Az lesz, 4 kamerával vettünk fel 6-7 órányi anyagot :DDDD
Volt olyan, hogy előttünk ment az E30, én a mögötte jövőnek a tetőablakában álltam és vettem fel ahogy rakja el neki :))))) -
KoNi #146 dejó neked :D
már alig várom a videókat!
-
[Walaki]D`Lair #145 Gyáááá egész nap tökölön drifteltünk...istenkirály volt...és ti majd csak nézhetitek :PPPP
[geci :DDDDDDDD] -
#144 ööö.. Nem pontosan értelek.. Invertel műköni fog??
-
#143 Nem tom ,hogy van, de nekem át kellett invertre állítani az axisokat, és csak úgy ment
Elkezdtem én is driftelni, hát jóval jobb, bár szokni kell, meg nem tom pontosan hogy miket is állítsak...
-
#142 Én is benyomok már egy képet(billel nyomja):
-
#141 Na már kezdek belejönni, de még mindig kurva szar hogy nem működnek a pedálok.. Ha még kicsit keményedek, meg sikerül beüzemelni a pedálokat akkor asszem veszek egy s2 licenset... :D -
#140 Nekem wingman formula gp, és a game azt is észleli hogy van pedál, mert ha megnézem az axisoknál, és nyomogatom, akkor mozog a csík, de versenyen meg baszik működni... Hiába állítgatom a combinedet meg ezeket... -
[Walaki]D`Lair #139 Nekem MOMO Force van...na annak télleg sosincs baja, pedig már 6 éves...sőt idén les 7... -
[Walaki]D`Lair #138 Pedig az NFSU sokkal jobb bill-ről :)) -
#137 Hmm...
Nekem már nem is tudom mióta megvan a kormány, meg nyúzom is rendesen, de semmi baja nem volt még eddíg...
Nekem egy Logitech Formula Force GP-m van, bár egy MOMO Force jobb lett volna, de ez is megteszi... -
#136 Faszom... A pedálok most se mennek... :(