14
-
BettinaTB #14 mi egészséges ebben a világban, és mi nem káros az emberi szervezetre??? -
torjoz #13 Ha (nagy) városban laksz, akkor meg levegőt ne vegyél, mert attól meg tüdőrákot kapsz! Napra se menj, attól meg bőrrákot, és ne is egyél, vagy igyál, mert mindennek rákkeltő hatása van...... -
Elrond #12 Felső zsebben hordott mobil : a mell izomban izom és hámszöveti elhalást eredményezet kisebb és nagyobb csomokban, amelyből egyet sebészeti úton eltávoltitottak. Az elhalás okozta elváltozás a mai napig látszik.
Nadrág zsebben hordott mobil : a comb izomban olyan heves fájdalommal járó, folyamatos bőr ideg gyulladást okozott, hogy ilyenkor alig bírtam menni.
A nadrágszijon tokban hordott mobil : a méretének megfelelő mértékü kemény csomot eredményezett a hasfal jobb oldalán sötét vörös foltokkal amely még most is látszik. Egész egyszerüen ki dudorodik.
A fejemen olyan vörös foltok jelentek meg ami csak a mobil elhagyása után csökkent látható mértékben, az arcomon még most is kivehető a készülék körvönalának az egyik része.
Június elején lesz 1 éve, hogy hósszú szenvedés után leraktam a mobilt, azóta csodálatos az életem.
Hat évet töltöttem a homályban, és most jó újra friss levegőt szívni. -
chuck #11 Kérdés: Bluetoothos fejhallgató mennyire sugároz ?
VAn, akinek egész nap a fején van, azok mennyi idő alatt kap agydaganatot ?
3 év alatt már biztos eredmény ? -
zidder #10 Ha ez így lenne már minden 2. vagy 3. ember daganattal járkálna a fejében. -
pepe003 #9 Hosszabb mobilozáshoz érdemes beszerezni headsetet. Szerintem -
Zoliz #8 Mire alapozzák ezt a feltevést? Bár amúgy se élhet már egy civilizált ember 80 évig. Ebben teljesen biztos vagyok. Szóval nem mindegy mitől kapunk rákot? Tökmindegy. -
pauly #7 :D -
haxoror #6 Igen, elzsibbad mert hosszú ideig a füledhez szorítasz egy tárgyat és ez nem tesz jót a füled vérkeringésének. A zsibbadásnak a sugárzáshoz semmi köze.
A mobiltelefon, a kaja, a levegő de még úgy általában maga az élet is veszélyes, kár ezen tökölni. -
waterman #5 a cikkből csak az maradt ki, hogy mégis mire építik ezt a megfigyelésüket.. -
Riddick #4 ha sokat mobilozok lezsibbad az a terület,tehát tuti nem egészséges,de nincs még más job ennél. -
Vieri85 #3 20-80 éves korosztályt, aki több mint egy évtizede mobilozik... miért svédországban a 8 éves gyerekek (10 éve) rendszeresen mobiloztak??
A kockázat lehet megnő, de ezt soha sem fogják bebizonyítani. -
tomo #2 valoszinuleg nem egeszseges, hogy mikrosutovel melengetjuk az agyunkat ( legalabbis egy reszet ) , de ezt nehez kimutatni. -
ZoliJ #1 kezd unalmas lenni...