A mobilok növelik az agydaganat kockázatát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi egészséges ebben a világban, és mi nem káros az emberi szervezetre???
Ha (nagy) városban laksz, akkor meg levegõt ne vegyél, mert attól meg tüdõrákot kapsz! Napra se menj, attól meg bõrrákot, és ne is egyél, vagy igyál, mert mindennek rákkeltõ hatása van......
Felsõ zsebben hordott mobil : a mell izomban izom és hámszöveti elhalást eredményezet kisebb és nagyobb csomokban, amelybõl egyet sebészeti úton eltávoltitottak. Az elhalás okozta elváltozás a mai napig látszik.
Nadrág zsebben hordott mobil : a comb izomban olyan heves fájdalommal járó, folyamatos bõr ideg gyulladást okozott, hogy ilyenkor alig bírtam menni.
A nadrágszijon tokban hordott mobil : a méretének megfelelõ mértékü kemény csomot eredményezett a hasfal jobb oldalán sötét vörös foltokkal amely még most is látszik. Egész egyszerüen ki dudorodik.
A fejemen olyan vörös foltok jelentek meg ami csak a mobil elhagyása után csökkent látható mértékben, az arcomon még most is kivehetõ a készülék körvönalának az egyik része.
Június elején lesz 1 éve, hogy hósszú szenvedés után leraktam a mobilt, azóta csodálatos az életem.
Hat évet töltöttem a homályban, és most jó újra friss levegõt szívni.
Kérdés: Bluetoothos fejhallgató mennyire sugároz ?
VAn, akinek egész nap a fején van, azok mennyi idõ alatt kap agydaganatot ?
3 év alatt már biztos eredmény ?

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Ha ez így lenne már minden 2. vagy 3. ember daganattal járkálna a fejében.
Hosszabb mobilozáshoz érdemes beszerezni headsetet. Szerintem

Mire alapozzák ezt a feltevést? Bár amúgy se élhet már egy civilizált ember 80 évig. Ebben teljesen biztos vagyok. Szóval nem mindegy mitõl kapunk rákot? Tökmindegy.
😄

Igen, elzsibbad mert hosszú ideig a füledhez szorítasz egy tárgyat és ez nem tesz jót a füled vérkeringésének. A zsibbadásnak a sugárzáshoz semmi köze.

A mobiltelefon, a kaja, a levegõ de még úgy általában maga az élet is veszélyes, kár ezen tökölni.

a cikkbõl csak az maradt ki, hogy mégis mire építik ezt a megfigyelésüket..

\"The voices are back... Excellent.\"

ha sokat mobilozok lezsibbad az a terület,tehát tuti nem egészséges,de nincs még más job ennél.
20-80 éves korosztályt, aki több mint egy évtizede mobilozik... miért svédországban a 8 éves gyerekek (10 éve) rendszeresen mobiloztak??

A kockázat lehet megnõ, de ezt soha sem fogják bebizonyítani.
valoszinuleg nem egeszseges, hogy mikrosutovel melengetjuk az agyunkat ( legalabbis egy reszet ) , de ezt nehez kimutatni.

kezd unalmas lenni...