49
-
irkab1rka #49 Ciki az SG-nek:
http://index.hu/tech/hardver/ps3bmt060508/
Pedig azt hittem ebben a témában az SG nagyra tartja magát...
ciki -
Yv@n #48 Kérdés, hogy ps3-on miként lesz a peccselés lehetősége. Mert amint PC-n kijön egy netkódot is érintő peccs, ha konzolon ugyanez nem valósítható meg, úgy bukik az egész közös játék téma.
Amúgy meg amíg konzol alapfelszereltség nem lesz a PC-vel megegyező beviteli eszköz, addig nagyvalószínűség szerint nem eresztik össze a két játékos társadalmat, nehogy nagy gyalázás legyen belőle. Különbenis a konzolgyártók érdeke sokkalinkább a saját zárt hálózat, mintsem a "szabadon bárkinek bármit". -
#47 Eleinte mpeg2 lesz, aztán később fognak átállni h.264-re. -
FecaA #46 A 360-as HD videózást el lehet felejteni ;P Mármint a HDDVD-set! NINCSEN RAJTA HDCP KOMPTAIBILIS optikai videókimenet, így nem is lehetséges... :P Vagy ha megcsinálják, akkor a HDDVD-ket 360-nal fogják másolni ^^ -
Caro #45 H.264 a Blu-Ray tömörítése. -
dez #44 Hivatalos release minőséghez 1080p-ben mpeg4-ben is kevés a ~8,5GB. -
#43 De fog lejátszani bármi hd-dvd és blu ray nélkül is, szóval ennyi. Tudod fejlett videotömörítés(mpeg4) rulz, már nem az mpeg2 korszakban élünk de sonyék még igen, merthogy egy jó ideig még mpeg2 tömörítéssel fognak megjelenni a blu ray-es filmek, lehet hogy hddvd-is, azt nemtom. Viszont lehet hogy ugyanakkora felbontásban de mpeg4-el ráfér egy film egy sima 2rétegű dvd-re is... Na meg ott a net is. És aztán csak egy lejátszóprogram kell. Nem a sony sz@rja a spanyolviaszt :) -
Zenty #42 Nem árt részleteseben olvasni nem nekem volt problémám... -
BiroAndras #41 "Gondolom a net felé ugyanazokkal az adatokkal kommunikál majd a PS3 mint a PC játék közben."
Egyáltalán nem biztos. Attól függ, hogy hogy van megírva. Nálunk pl. ha nem bitre azonos minden fájl a két gépen, akkor hibás a multi. Ez többek közt azért van, mert egy halom azonosító fordításkor kap értéket. -
roliika #40 Nem értem a problémát. Gondolom a net felé ugyanazokkal az adatokkal kommunikál majd a PS3 mint a PC játék közben. Vagyis simán játtszhat PS-es PC-ssel. Ja és a szerverek álltalában nem Win esek.:-)) -
Zenty #39 sry linux résznél elírtam nem pc hanem win :D -
Zenty #38 Pff nem értem igazán te valamit nagyon keversz!
Ahoz hogy egy servere csatlakozon pc-és és ps3- mas nem kell hogy mind a kettön win legyen.... pff!
Linuxon sincs directx mégis tudnak quakezni együtt a pc-sekel vagy bármi más online ami van közösen az os-en vagy emuznak ha nincs!
Szal itt nem a home kliens a lényeg hanem hogy hova csatlakozol....
Xbox360 -ra meg már rég kijött volna pl a wow ha nem lenne zárt szabványu és fizetös minden része! Evvel nagyon elbaltázták ezt is...
-
#37 Mi köze az OS-nek az online játékhoz??
Például az FFXI-et PS2-esek és PC-sek játszák online EGYMÁSSAL. (vagy egymás ellen) -
hetti #36 "A saját servereiket indithatják ps3 allat és akkor együtt jáchat pc-és meg kozolos!"
Mitöl jáchatna eggyütt pc és PS??
ez vicces te összetéveszted a ps3-at a 360-al a kompabilitás terén, gondolom észrevetted hogy a pc-den valszeg olyan oprendszer van amin nem sony embléma lobog!! itt a directX kövi generácioján van a hangsuly! kb 3 éve olvastam a kövi d3d szabvány és a ujgenerácios box közötti tervükröl (XNA) -
Zenty #35 Ps3 elönye valoban blue ray lesz!
Box 360 nem fog neked semmiféle hd-ét lejáccani amig sima dvd meghajtoja van ... KSéöb meg hivatalosan nem lesz csere( hd dvd) ha lesz ms eláshatja magát vagy elássák a vevői :D!
Másik nagy elönye ps3-nak ( bár ez még kétségees)
Az ingyen nyilt netje!Ha minden igaz mondjuk mmorpg vagy bármi más online game stb
A saját servereiket indithatják ps3 allat és akkor együtt jáchat pc-és meg kozolos! Azért az nem lenne rossz..
Jah meg ugye alap vinyo!( bár ebböl meglatjuk mih lesz ..) -
klastrom #34 Elindút a szájvórsz... -
IGAZIWILLIAMS #33 Ahhoz,hogy lesz hozzá HD-DVD,találsz linket,keress...én nem érek rá.
A másik: "És ha még azzal együtt is olcsóbb lesz,mint a ps3?" ez feltételes mód...
De ha nagyon nem érsz rá,keresek neked a HW-n ;) -
hetti #32 hehe !!!! :))))
ritkán nézek tv-t mert nincs semmi értelmes általában és film is csak ritkán akad ami érdekelne mert tucat-termék lett az is mint a wc papper :D
dvd-ek :D -
hetti #31 van pc-m amivel sokkal több értelme van felvenni mert azt csinálok vele amit akarok egy studio progival!! netezz te joy-al mert ha már net van akkor már valszeg pc-is van a közelben(xbox-on neteztem párszor de asszem maradok a pc-nél)! -
#30 Gondolom te még mindig a kopott VHS-en videózol.
Amúgy lol vagy, pont te vetetted fel, hogy mennyi mindent csinálhatsz a boxodon, most hogy megfordulni látszik a folyamat, rögtön átcsapsz gúnyolódásba. -
#29 Honnan tudod, hogy lesz kiegészítő HD-DVD? Honnan tudod, hogy együtt is olcsóbb lesz? Linket plz. -
IGAZIWILLIAMS #28 Ennyi erővel a 360-hoz adódó HD-DVD lesz a jövő...na? És ha még azzal együtt is olcsóbb lesz,mint a ps3? És ha a Blue-ray megbukik?
Várjunk még azzal,hogy mi lesz a jövő...szvsz -
hetti #27 dejóóóóóóóóó tudok filmet nézni HD-tv-n JUPPPPIIIII JEEE KIRÁÁÁÁLYYYY
már csak vennem kell egy 300e-ft értékü tv-t de jóóóóóóóóó -
#26 "ehez képest mit tud a ps2??"
Akkor is ilyen felháborodottan fogod kérdezni, ha a PS3-nál megfordul a tendencia és az fog sokkal többet tudni, mint a 360?
Hogy párat mondjak, HD mozizás, TV-ről filmek felvétele a HDD-re, PS1-PS2 játékok letöltése, teljes körü netezés, ezeket nem tudja a 360. -
IGAZIWILLIAMS #25 Ez most mondjuk rossz reklám,mert mondhatja azt az egyszeri ember,hogy inkább nem várok tovább a drága ps3-ra,ha itt az x360 200 dodóval olcsóbban... -
#24 Ha a 360-ra gondolsz, mint "HD-tv támogatásu konzol", akkor tévedsz, mert azon csak a játékok mennek HD-ben, a filmeket továbbra is hagyományos felbontásban nézheted csak.
Ennyivel lesz előrébb a PS3, hogy ott a Bluray miatt a filmeket is HD-ban lehet nézni, ez a jövő. -
hetti #23 a HD-tv támogatásra és a B-dvd-re hivatkoznak hogy ez fogja eladni a ps-t!! pedig már nem is két napja létezik HD-tv támogatásu konzol csak a megfelelö megjelenitö olyan árban van hogy.................. :((
A kék lézeres dvd-töl meg nem tudom mért de világmegváltást várnak sokan pedig csak egy szaros optikai lemez :) és azszem nem fog miatta a sima dvd támogatása eltünni még jopár évig! -
hetti #22 Ez az egész egy kibaszott reklám a sony-nak!!!
kit érdekel hogy most valaki azt mondja hogy 6000 dollár lessz vagy hogy 6? ez nem változtat azon hogy ténylegesen mennyibe fog kerülni a ps3!!
-
IGAZIWILLIAMS #21 Akkor már csapjuk hozzá a Duke Nukem Forevert is :)) -
#20 Szerintem egyszerre fog megjelenni a Blúrély a Viszta és a PS3.
Úgy 2638 táján. -
hetti #19 Ennyi erövel mondhatnánk azt is hogy a Clio-nál jobb a remus kipufogo! :D
Szerintem meg a boxot nem szabad szidni mert nem érdemli meg! :D
én meghalnék a faja ki media center-em nélkül amin zenét halgatok, szinte bármilyen videó formátumot nézek, olvasok, képeket nézek .........
És még manapság is játszok super nintendos gamákkal rajta :)
ehez képest mit tud a ps2?? -
roliika #9 Nya..szal...PS2 az 250 ezer Ft volt ha még emlékeztek rá! És bár tanuló vagyok, nincs keresetem, mégis gyűjtögetek rá, mert játtszani én is szeretek, és ez lesz a csúcs, másik+, hogy Blue-ray kapásból megér ennyit, mert most 4-5-600 dolcsiról beszélnek, ez 1 év alatt sem fog a felére esni, és ebben a kütyüben benne lesz! Szal én veszek az biztos! PS-ben még sosem csalódtam.:-) Xboxal már játszottam, hát 1 P4 veri, XBOX360 meg jó csak karcolja a lemezt+ néha játék közben csak úgy kikapcsol.:-DD Nintendó revolution...hát az szerintem harmat gyönge gép lesz. -
SonicBoom #8 Én azon csodálkozom, hogy a nyugati fórumokon siránkoznak az emberek, hogy milyen drága lesz. Többszörös a fizetésük, nomeg a gép amit vesznek technikailag csúcs, van HD meg BluRay benne. Ezt nem két-három hónap szórakozásért veszi az ember.
Korábbi konzolok sem voltak olcsóbbak megjelenéskor. -
Midas #7 Lehet hogy egyszerre jelenik meg a ps4 el -
#6 Szép is lenne... -
Szefmester #5 Annyit már csak nem késnek... még a végén beleroppanna a SONY... -
#4 Mért de debütálhatna?
-
#3 "a novemberben debütáló"
muhahaha -
MacrosTheBlack #2 A 99 fillérről megfeledkeztél. :P -
Zedas #1 "de a Blu-ray eszközök alatt (600-800 dollár) helyezkedik majd el"
Tehát 599...