Te mit találnál fel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Minden jónõ élvezne aki elmegy mellettem ;DDDDD
föl kapcsolod és sötét lesz (mert így kapcsoltad le ) 😄
ja, õszibarack ízesítés 😄
practitioner of the forbidden arts of death
Szóval szerintem nagyon jó ötlet.
www.bbs.hu
Nem vagyok szőke!!!
szerk: de legalább egyedi ötlettel áltál elõ😄
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
meg a kábelvezeték- nevû többméteres összekuszálódott szörnyek eltüntetését :S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
egyébként nekem nem az a hobbym, hogy topikot nyitok csak, láttam egy másik fórumon ezt a topikot és nagyon befutott volt ezért gondoltam itt is látogatott lesz.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
... vagy kanyarfúrót, amivel lehet L-alakú lyukat fúrni a falba...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
álmodban olvasnád a tankönyveket, és amikor felébredsz emlékszel rá h mit olvastál.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!