81
ha lenne rá mód mit találnál fel?
-
#81 címeket pls.. -
#80 és ennek mi köze az én hsz-omhoz? :-\ -
Vlala #79 Erről volt egy-két film :) Jók voltak :) -
#78 Sajnos teljesen igazad van. -
Jhon Balu #77 az örök élet elikszirjét.... -
Csotiöcsi #76 Tán az emberséget, mert már úgy érzem kezd teljesen kiveszni, ja és az alázatot, a másik ember iránt, úgy fogadni el, ahogy a természet megalkotta. -
#75 ilyen volt az egyik régi idióta amcsi sorozatban -
#74 napelemes csirkebaszogató gépet szeretnák -
Goth #73 én egy olyan szerkezetet, ami megállítja az időt körülöttem, de én tudok mozogni.
Minden jónő élvezne aki elmegy mellettem ;DDDDD -
#72 meg lehet csinálni kösd be fordítva (vagy fordísd me a kapcsolót ) !
föl kapcsolod és sötét lesz (mert így kapcsoltad le ) :D
-
#71 Valamit, ami feltalál helyettem -
domewalker #70 lol -
#69 őszintén szólva olyan szörp, amiből ha megiszol 1 litert, szakképzett atomfizikus lehetsz
ja, őszibarack ízesítés :D -
#68 -
#67 Aztá megmondanám neki,hogy csessze meg mert félmunkát végzett!! -
#66 Én egy olyan szert amivel Hitlert föllehetne támasztani halotti sírjából
-
#65 az epres gumit már feltalálták, az kif. férfiak "szedik" -
#64 Miért? Szerintem igaza van Évinek, az én feleségem is folyamatosan panaszkodik, hogy miért csak neki kell szednie a gyógyszert. Talán ha lenne férfiaknak is, nem lenne annyi árva, és talán a nők is többet akarnák, mert egyesek szerint a fogamzásgátló rossz hatással van a nők kedvére. Aki kicsit is tiszteli a nőket, az biztosan nem szólna le senkit, aki ilyet használna, hacsak nem impotens.
Szóval szerintem nagyon jó ötlet. -
#63 húha.. most látom nő vagy :$ bocs, akkor úgy általánosságban értem a lerohad a... -t :D -
#62 mert lerohad a heréd tőle és soha többet nem kefélhecc :D azért. -
#61 Én a férfi fogamzásgátló tablettát. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem fejlesztették még ki ezek a béna kutatók. -
domewalker #60 szerintem pont azér venné meg sok ember, mert egyedi.amikor megnyílt a sok "dilibolt" marha nagy forgalmuk volt a sok ehhez hasonlo cucc miatt. -
szerk: de legalább egyedi ötlettel áltál elő:D -
#58 kivennémeg :D juj -
domewalker #57 szerintem egy speciális orrtúró gép lenne a legjobb...gondolj bele az ugye para ha turod az orrod, de végre lenne valami, ami ezt megtreszi helyetted, és nem kellene szégyenkezned.:D
-
#56 ilyeneket végtelenségig lehetne sorolni :) -
#55 az agy megértése utánmeg feltalálnám hogyan lehetne tudást átültetni valamilyen módszerrel az agyba -
#54 közlekedési járművekbe iktatott veszélyérzélelő és elhárító & biztonsági önellenörzést végző berendezést ami megvédné a közlekedést -
#53 Egy olyan op rendszert, meg szoftvereket, amik folytán ismeretlen lenne a hibaüzenet fogalma
meg a kábelvezeték- nevű többméteres összekuszálódott szörnyek eltüntetését :S -
#52 Senki nem venné meg. Az ember elkölti a pénzét arra, hogy berúgjon, minek fizessen azért utána, hogy kijózanodjon? -
#51 ?? -
#50 Szívesen feltalálnám az idióta topicnyitási kényszerrel küzdők elleni gyógyszert. Ezen kívül azt is, ami megszűnteti egyes embereknél a kényszeres "minden szót rövidítve írjunk egy fórumba" effektust, és a nem magyaros, 6x át kell olvasni, hogy megértsük típusú mondatok leírására való késztetést -
#49 Szerintem ezt gondold át mégegyszer... ;) -
#48 tüsfördő amiben olyan anyag van amitől a szúnyogok írtóznak így éjjel nem csípnek össze :c -
#47 kurva vicces :Ð
egyébként nekem nem az a hobbym, hogy topikot nyitok csak, láttam egy másik fórumon ezt a topikot és nagyon befutott volt ezért gondoltam itt is látogatott lesz. -
#46 feltalálnám az áramot, és átkeresztelném áramra! -
#45 egyúttal a ház fűtésrendszere is fel van újítva! -
Takezó #44 egy normális szóösszetételt, amiben szerepel az összes kritikus magyar betű:ð -
#43 nem mert közben pihentél :-) ennyi erővel attól is lehetnél fárad h álmodsz. -
#42 PlayStation 5-öt!!!
25Ghz-es asztali PC-t!!!