Te mit találnál fel?

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
címeket pls..
bens
és ennek mi köze az én hsz-omhoz? :-\

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Errõl volt egy-két film 😊 Jók voltak 😊

atlagember
Sajnos teljesen igazad van.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

az örök élet elikszirjét....

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Tán az emberséget, mert már úgy érzem kezd teljesen kiveszni, ja és az alázatot, a másik ember iránt, úgy fogadni el, ahogy a természet megalkotta.
Saddalim
ilyen volt az egyik régi idióta amcsi sorozatban

12346
napelemes csirkebaszogató gépet szeretnák

én egy olyan szerkezetet, ami megállítja az idõt körülöttem, de én tudok mozogni.

Minden jónõ élvezne aki elmegy mellettem ;DDDDD

LouiS Kmét
meg lehet csinálni kösd be fordítva (vagy fordísd me a kapcsolót ) !
föl kapcsolod és sötét lesz (mert így kapcsoltad le ) 😄

ERykk
Valamit, ami feltalál helyettem

lol
Saddalim
õszintén szólva olyan szörp, amibõl ha megiszol 1 litert, szakképzett atomfizikus lehetsz
ja, õszibarack ízesítés 😄

Frosty01
<#eplus2><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

practitioner of the forbidden arts of death

sniper01
Aztá megmondanám neki,hogy csessze meg mert félmunkát végzett!!<#mf3>

Egy Canon 5D az álmom!

sniper01
Én egy olyan szert amivel Hitlert föllehetne támasztani halotti sírjából

Egy Canon 5D az álmom!

tigeroo
az epres gumit már feltalálták, az kif. férfiak "szedik"
BártfaiB
Miért? Szerintem igaza van Évinek, az én feleségem is folyamatosan panaszkodik, hogy miért csak neki kell szednie a gyógyszert. Talán ha lenne férfiaknak is, nem lenne annyi árva, és talán a nõk is többet akarnák, mert egyesek szerint a fogamzásgátló rossz hatással van a nõk kedvére. Aki kicsit is tiszteli a nõket, az biztosan nem szólna le senkit, aki ilyet használna, hacsak nem impotens.
Szóval szerintem nagyon jó ötlet.

www.bbs.hu

Frosty01
húha.. most látom nõ vagy :$ bocs, akkor úgy általánosságban értem a lerohad a... -t 😄

Frosty01
mert lerohad a heréd tõle és soha többet nem kefélhecc 😄 azért.

Kisévi
Én a férfi fogamzásgátló tablettát. Egyszerûen nem értem, hogy miért nem fejlesztették még ki ezek a béna kutatók.

Nem vagyok szőke!!!

szerintem pont azér venné meg sok ember, mert egyedi.amikor megnyílt a sok "dilibolt" marha nagy forgalmuk volt a sok ehhez hasonlo cucc miatt.
mila69en
<#wilting><#vigyor1><#idiota>

szerk: de legalább egyedi ötlettel áltál elõ😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Aquir
kivennémeg 😄 juj

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szerintem egy speciális orrtúró gép lenne a legjobb...gondolj bele az ugye para ha turod az orrod, de végre lenne valami, ami ezt megtreszi helyetted, és nem kellene szégyenkezned.😄
Aquir
ilyeneket végtelenségig lehetne sorolni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
az agy megértése utánmeg feltalálnám hogyan lehetne tudást átültetni valamilyen módszerrel az agyba

Aquir
közlekedési jármûvekbe iktatott veszélyérzélelõ és elhárító & biztonsági önellenörzést végzõ berendezést ami megvédné a közlekedést

Aquir
Egy olyan op rendszert, meg szoftvereket, amik folytán ismeretlen lenne a hibaüzenet fogalma
meg a kábelvezeték- nevû többméteres összekuszálódott szörnyek eltüntetését :S

Sadist
Senki nem venné meg. Az ember elkölti a pénzét arra, hogy berúgjon, minek fizessen azért utána, hogy kijózanodjon?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gladiator
??

alert
Szívesen feltalálnám az idióta topicnyitási kényszerrel küzdõk elleni gyógyszert. Ezen kívül azt is, ami megszûnteti egyes embereknél a kényszeres "minden szót rövidítve írjunk egy fórumba" effektust, és a nem magyaros, 6x át kell olvasni, hogy megértsük típusú mondatok leírására való késztetést <#mf2>

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Anubys
Szerintem ezt gondold át mégegyszer... 😉

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

gnar killer
tüsfördõ amiben olyan anyag van amitõl a szúnyogok írtóznak így éjjel nem csípnek össze :c

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

RaZoK
kurva vicces :Ð
egyébként nekem nem az a hobbym, hogy topikot nyitok csak, láttam egy másik fórumon ezt a topikot és nagyon befutott volt ezért gondoltam itt is látogatott lesz.

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ChevyG work
feltalálnám az áramot, és átkeresztelném áramra!

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Schwarz
egyúttal a ház fûtésrendszere is fel van újítva! <#hehe>

Mi az a windows?

egy normális szóösszetételt, amiben szerepel az összes kritikus magyar betû:ð
bens
nem mert közben pihentél :-) ennyi erõvel attól is lehetnél fárad h álmodsz.

ffxi
PlayStation 5-öt!!!

25Ghz-es asztali PC-t!!!

Fákjúal!

[Walaki]D`Lair
Árvíztûrõ tükörfúrógépet...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Voltan
Villámgyors kijózanító és másnaposságûzõ tablettát. (A hazaútra és másnapra)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Csuhai G
Hangtalan porszívó!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Pharaoh
És mikor felkelsz hulla fáradt vagy a sok tanulástól.

desigo
kannásbor automata?
desigo
van kanyarfúró...
Anubys
Vákumlufit... Szívod, nagyobb lesz (nem kérek pajzán megjegyzéseket!) 😊
... vagy kanyarfúrót, amivel lehet L-alakú lyukat fúrni a falba...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

desigo
pöpec
bens
olyan készüléket, ami lehetõvé teszi azt, hogy az ember alvás közben tanuljon. így ki lehetne használni azt a csomó ídõt, ami elmegy az alvással.
álmodban olvasnád a tankönyveket, és amikor felébredsz emlékszel rá h mit olvastál.

Mr Csé
hangvezérléses spamküldõ programot :o

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Oldal 1 / 2Következő →