81
ha lenne rá mód mit találnál fel?
-
[Walaki]D`Lair #41 Árvíztűrő tükörfúrógépet... -
#40 Villámgyors kijózanító és másnaposságűző tablettát. (A hazaútra és másnapra) -
#39 Hangtalan porszívó! -
#38 És mikor felkelsz hulla fáradt vagy a sok tanulástól. -
#37 kannásbor automata? -
#36 van kanyarfúró... -
#35 Vákumlufit... Szívod, nagyobb lesz (nem kérek pajzán megjegyzéseket!) :)
... vagy kanyarfúrót, amivel lehet L-alakú lyukat fúrni a falba... -
#34 pöpec -
#33 olyan készüléket, ami lehetővé teszi azt, hogy az ember alvás közben tanuljon. így ki lehetne használni azt a csomó ídőt, ami elmegy az alvással.
álmodban olvasnád a tankönyveket, és amikor felébredsz emlékszel rá h mit olvastál. -
#32 hangvezérléses spamküldő programot :o -
#31 Napelemes, bézbólsapkára épített mp3 player. -
Grusi #30 Hát persze, dzsordzsi :) -
#29 Fizikai munka rulez? :) -
YaniMan #28 Olyan szert, ami egy pillanat alatt elmulasztja a másnaposságot, visszanöveszti a kipusztított agy- és gyomorsejteket, és jó ócsó. -
#27 ilyen létezik.... -
#26 -
#25 feltalálnám az ehető mérgesgombát, persze (savanyú)cukorból, gyerekek kedvence lenne :D persze 1:1 méretarányban -
#24 A távközlés csúcsát találtam fel, najó, nem csak én, az érdem főleg a pihentagyú haveromé... Szóval ha láttok valahol kifejlett hímhörcsög által megrágott rózsaszín kábelvezetéken jövő, kifejlett hímhörcsög által megrágott rózsaszín kábeltévéadást, csak fekete fehérben, akkor szóljatok...
UI: Gördeszkázó bagolyköpet rulzz -
#23 Ja meg a kutya nélküli kutya pórázt.
ezt mar rohadtul feltalaltak de nampaj -
Dodo55 #22 De meg lehet: fekete lyuk -
#21 Régóta gondolkodom egy olyan lámpán, amit ha felkapcsolsz akkor nem világosabb, hanem sötétebb lesz. Habár ezt nem valoszinü hogy meg lehet csinálni. -
#20 huuh:)detto -
#19 De amúgy én a forróvíz visszatérítő vezetéket ami visszafut a fűtési ellenáramú vezetékhez. Vagy az elektromos konnnnektort, és a vezetékes mobil telefont. Ja meg a kutya nélküli kutya pórázt. -
#18 Én meg a space gomb leütő gombot hogy eltudjam olvasni mit írtál az alsó sorba. -
#17 feltalálnám szívesen a konnektorbadukhatómininapotamitbármikorbárhovámagammalvihetekéssüthetiazsebemet,mertazjólesikhahidegéstélvan. -
#16 Őt nem találhatod fel! Őt már feltalálta az alapítvány, még ennyit se tudsz, jajj. -
#15 én KITTet találnám föl!
az önműködő autót,ami komunikál meg minden -
#14 Én az idióta topikbannolót és ráadásul automata. Nem kéne azzal vesződni hogy bannoljuk. :) -
#13 én a vaginalapátot találtam fel :PP -
#12 -
#11 -
#10 Ja, nekem is !! -
#9 nekem valahogy hirtelen danióra ugrott be :] -
_Vegeta_ #8 Automatizalt ujtopik bezaro berenedezest. -
#7 nem pont ez, de volt már hasonló topik(om) -
#6 Én a politikusokat, ügyvédeket és haverjaikat dezitegráló gépezetet találnám fel legszívesebben.
:D -
#5 Zöldszar. -
#4 hát ez jó kérdés,annyi minden van manapság,hogy nehéz lenne újat kitalálni,aminek van értelme... -
#3 hu bazmeg...... nekem most beugrott az IP cím alapján becélozható atomrakéta... -
Garfield #2 Az ilyen unatkozós IQ-topikoknak nem a gumiban lenne a helyük?