Te mit találnál fel?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Napelemes, bézbólsapkára épített mp3 player.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Hát persze, dzsordzsi 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Taranov
Fizikai munka rulez? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Olyan szert, ami egy pillanat alatt elmulasztja a másnaposságot, visszanöveszti a kipusztított agy- és gyomorsejteket, és jó ócsó.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Gladiator
ilyen létezik....

DJ Skyline
<#wilting><#szomoru2>

tigeroo
feltalálnám az ehetõ mérgesgombát, persze (savanyú)cukorból, gyerekek kedvence lenne 😄 persze 1:1 méretarányban
mousee
A távközlés csúcsát találtam fel, najó, nem csak én, az érdem fõleg a pihentagyú haveromé... Szóval ha láttok valahol kifejlett hímhörcsög által megrágott rózsaszín kábelvezetéken jövõ, kifejlett hímhörcsög által megrágott rózsaszín kábeltévéadást, csak fekete fehérben, akkor szóljatok...

UI: Gördeszkázó bagolyköpet rulzz

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

CSOCSO
Ja meg a kutya nélküli kutya pórázt.

ezt mar rohadtul feltalaltak de nampaj
De meg lehet: fekete lyuk
Jaffa 2843
Régóta gondolkodom egy olyan lámpán, amit ha felkapcsolsz akkor nem világosabb, hanem sötétebb lesz. Habár ezt nem valoszinü hogy meg lehet csinálni.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

leveskocka
huuh😊detto <#eljen><#eplus2>
Fülüke
De amúgy én a forróvíz visszatérítõ vezetéket ami visszafut a fûtési ellenáramú vezetékhez. Vagy az elektromos konnnnektort, és a vezetékes mobil telefont. Ja meg a kutya nélküli kutya pórázt.

De k*rvajó géped van istenem....

Fülüke
Én meg a space gomb leütõ gombot hogy eltudjam olvasni mit írtál az alsó sorba.

Frosty01
feltalálnám szívesen a konnektorbadukhatómininapotamitbármikorbárhovámagammalvihetekéssüthetiazsebemet,mertazjólesikhahidegéstélvan.

practitioner of the forbidden arts of death

Fülüke
Õt nem találhatod fel! Õt már feltalálta az alapítvány, még ennyit se tudsz, jajj.

DJ Skyline
én KITTet találnám föl!<#idiota>
az önmûködõ autót,ami komunikál meg minden

Fülüke
Én az idióta topikbannolót és ráadásul automata. Nem kéne azzal veszõdni hogy bannoljuk. 😊

csabawarchief
én a vaginalapátot találtam fel 😛P

Orsolyka
<#awink>

\"És újra van a világ,És van benne hova lennem\"

Gladiator
<#nevetes1>

Fido4life
Ja, nekem is !!

Frosty01
nekem valahogy hirtelen danióra ugrott be :]

practitioner of the forbidden arts of death

Automatizalt ujtopik bezaro berenedezest.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Gladiator
nem pont ez, de volt már hasonló topik(om)

NeoMaN
Én a politikusokat, ügyvédeket és haverjaikat dezitegráló gépezetet találnám fel legszívesebben.
😄

Barney Tech
Zöldszar.

DJ Skyline
hát ez jó kérdés,annyi minden van manapság,hogy nehéz lenne újat kitalálni,aminek van értelme...

Yeltzin
hu bazmeg...... nekem most beugrott az IP cím alapján becélozható atomrakéta...

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Az ilyen unatkozós IQ-topikoknak nem a gumiban lenne a helyük?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

RaZoK
nekem most nem jut semmi érdekes az eszembe, de kíváncsi vagyok ti mit találátok fel! 😊))

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

← ElőzőOldal 2 / 2