9
-
szombi #9 Nem vagyok rasszista, megtűröm és megbecsülöm magam mellett őket, de amikor ezt csinálják, akkor kiborul a bili!
Ilyenkor mit lehet csinálni? Osszumk szét kotont a 9 éves cigányok között?
Sokfelől hangoztatják, hogy a cigányok kultúrált népség, és a házasság előtti szex szégyent jelent.
akkor most hogy van? -
szombi #8 A cigányoknak köszönhető, hogy az ország lakossága nem fogy olyan gyorsan, mert ők szaporodnak mint a nyulak.
Fontos nekik, hogy már az általános iskolából kikreülve legyen gyerekük, mert csak így tartja el őket az állam.
Még ha a roma férfiak el-eljárnak dolgozni-dolgozgatni feketemunkára vagy éppen közmunkába állnak be eltartani a népes családot,
addig a cigány anyák otthon maradnak és b*sszák a rezet.
Ha már az apuka nem bírja eltartani őket, akkor odábbáll, és helyébe lép majd valaki más.
Akitől újabb gyerekei lehetnek, több GYES, GYED, segélyek, szociális étkeztetés, lakás, satöbbi...
Mire megöregednek, addig a népes gyereksereg már felnőtt(vagy éppen szülő-nagyszülő) lesz, és majd eltartja...
Ha sok cigány lány van, akkor szaporodnak senkire és semmire való tekintet nélkül.
Ha pedig sok fiú van, akkor tőlünk, törzsgyökeresektől halásszák el a jobbnál jobb lányokat, és továbbviszik a ,,kultúrát''. -
#7 Ez az 5. lett. Egyszer már szóltam neki. -
Komolytalan #6 Cigányokra nem vonatkoznak a törvények, mert kimondják hogy ez a kisebbségek elleni elnyomás, meg mindenki bántják őket, és még a bírót/nyomozót rúgják ki amiért csesztetni merte őket. -
Komolytalan #5 Cím alapján azt hittem újabb szadeszosról van szó. Ja, az csak országgyűlési képviselőjelölt volt. Kunczéról még nem bizonyított. -
fawcet #4 Cigányoknál szokás 11 évesen is teherbe ejteni a lányaikat. Akkor most azok nem pedofilek? -
manzanarosa #3 Kisfiurol van szo. -
#2 Ahogy látom ez már a 4. lesz
Azt a cikk megemlíthette volna, hogy milyen nemű az áldozat.