9
  • szombi
    Nem vagyok rasszista, megtűröm és megbecsülöm magam mellett őket, de amikor ezt csinálják, akkor kiborul a bili!
    Ilyenkor mit lehet csinálni? Osszumk szét kotont a 9 éves cigányok között?

Sokfelől hangoztatják, hogy a cigányok kultúrált népség, és a házasság előtti szex szégyent jelent.
    akkor most hogy van?
  • szombi
    A cigányoknak köszönhető, hogy az ország lakossága nem fogy olyan gyorsan, mert ők szaporodnak mint a nyulak.
    Fontos nekik, hogy már az általános iskolából kikreülve legyen gyerekük, mert csak így tartja el őket az állam.
    Még ha a roma férfiak el-eljárnak dolgozni-dolgozgatni feketemunkára vagy éppen közmunkába állnak be eltartani a népes családot,
    addig a cigány anyák otthon maradnak és b*sszák a rezet.
    Ha már az apuka nem bírja eltartani őket, akkor odábbáll, és helyébe lép majd valaki más.
    Akitől újabb gyerekei lehetnek, több GYES, GYED, segélyek, szociális étkeztetés, lakás, satöbbi...
    Mire megöregednek, addig a népes gyereksereg már felnőtt(vagy éppen szülő-nagyszülő) lesz, és majd eltartja...
    Ha sok cigány lány van, akkor szaporodnak senkire és semmire való tekintet nélkül.
    Ha pedig sok fiú van, akkor tőlünk, törzsgyökeresektől halásszák el a jobbnál jobb lányokat, és továbbviszik a ,,kultúrát''.
  • gz8
    Ez az 5. lett. Egyszer már szóltam neki.
  • Komolytalan
    Cigányokra nem vonatkoznak a törvények, mert kimondják hogy ez a kisebbségek elleni elnyomás, meg mindenki bántják őket, és még a bírót/nyomozót rúgják ki amiért csesztetni merte őket.
  • Komolytalan
    Cím alapján azt hittem újabb szadeszosról van szó. Ja, az csak országgyűlési képviselőjelölt volt. Kunczéról még nem bizonyított.
  • fawcet
    Cigányoknál szokás 11 évesen is teherbe ejteni a lányaikat. Akkor most azok nem pedofilek?
  • manzanarosa
    Kisfiurol van szo.
  • Cobra.
    Ahogy látom ez már a 4. lesz
    Azt a cikk megemlíthette volna, hogy milyen nemű az áldozat.