Böngészõ­há­bo­rú: las­san erõ­söd­nek az alter­natív szoft­ve­rek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
Talán azok az oldalak annyit is érnek. Az olyan oldalak nem szokták betartnai a szabványokat (IE-re optimalizálják õket).
Na meg az se rossz, hogy akárhogy összevissza lehet állítani, minden oldalt jól jelenít meg.
De nembaj hogy kevés %-ot kapott(bár szerintem sokkal többen használják :\), mert legalább nem foglalkoznak vele a spyware írók. A firefoxal meg már kezdenek foglalkozni :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Kinek a pap, kinek a paplan.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
quentit: érdemes lenne áttanulmányoznod jobban az Operát. Ha beírsz egy pontot (.), majd írod a keresõszót, akkor már keres is az oldalon.
A vesszõvel meg linkekre tudsz keresni.
Ezen kívül szinte bármilyen keresési funkciót tudsz készíteni vele. Én jelenleg kb 30-at csináltam, pl. beírva, hogy "a house" megkeresi a sztaki angol szótárában a house szót (vagy "n fenster" - német szótárban keres). Menetrendtõl kezdve torrentoldalakig nagyon sokmindent így keresek, feliratokat, imdb-t, idõjárást, stb. Google-ben nem kell macskakörmök közé tenni a keresendõ több szavas kifejezést, csak beírom, hogy "ge xxxx" (azaz exact words), és már jön is az eredmény). A 9-esben pedig már ki is emeli szépen az eredményeket.
Sokat fordítok, az Opera igencsak megkönnyíti a dolgomat.
A google-el rákeresek valamire, megnyitom a találatokat tab-okban majd a kereséssel rögtön odaugrok ami érdekel. Ha sok a találat akkor meg jól jön az "összes kiemelése" funkció. Meg persze ahogy írom a szöveget úgy keres. Az IE-ben (és operában) meg vakon csapkodom az Enter-t és vagy talál, vagy nem. Ha nem írhatom be elõrõl, míg a firefox már írás közben azonnal szól ha olyan szó amit írni akarok biztos, hogy nem lesz, így nem kell fölöslegesen végig írnom a szót. Ha IE-ben meg nem írom végig hanem megnyomom a keresést jó eséllyel valami egészen mást hoz be így írhatom még tovább... A firefox-al pontosan addig kell beírni a keresõszót amíg muszály, mert azonnal észreveszi az ember ha a találat az amire gondol.
Stb. <#worship>#worship>
the world is mine
Blackmail the Universe
Nomeg a Potrable Browser sem egy rossz ötlet, meg mivel egyre inkább ugyanannyit ülök különbözõ Linuxok elõtt mint Windows elõtt, így inkább olyan progikat választok amilyet minél több rendszer alatt megtalálok.
Amúgy fölösleges más böngészõket ócsárolni, mindenki azt használ amit akar, engem egyáltalán nem tud érdekelni hogy más mit és hogyan. Az mondjuk tényleg nem túl vidám hogy a felületes gépismerõk között az IE egyenlõ az internettel, de mint látjuk ez is szép lassan de változik.
Persze, a nagy oldalak általában a legtöbb böngészõ alatt mennek, én a azokra az oldalakra gondolok, amik alján látható: 'ajánlott böngészõ IE...'
Menõbb szörfözni egy nem olyan könnyen beszerezhetõ szörffel, mint egy olyanal, amit a sarki boltban is meg tudsz venni. <#vigyor2>#vigyor2>
haver is akart vmi neten én meg menyitom a foxot erreõ "mé nem a neted indítod ?" "mit ?" "tudod azt a kék E betût" na mondom vazze :D
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Annyira azért nem vagyok hülye, hogy összetéveszem a szoftver és a webfejlesztõt. Egyébként én webfejlesztõ vagyok.
Sajnos az IE-t a Windows-ba való beépítésével, visszaélt monopol helyzetével MS.
Nem hinném ,hogy gyorsabb ,mint az IE de a tudása felülmúlhatatlan.Már rosszul vagyok ha IE elõtt kell ülnöm:fölöslegesen nyomkodom a ctrl+balklikket :)
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Pártatlanság rulez :)
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
alt+o...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Aliug várom a teljes elterjedést, hogy a legtöbb szaar mostantól erre jelenjen meg, és így azok lesznek már a kukák :)
ÉN KOMOLYAN DRUKKOLOK! Ezért...
valszeg abba is belesz már épitve ez azutomata update, azaz most már könnyedén fogják az MS-nél is ontani az updateket, hisz csak 1 gombnyomás és már fel is van rakva az uj. kiváncsi leszek mi lesz a statisztika ezután...
Az FF azért van elönybe most, mert jelenleg az IE a vista megjelenéséig áll. Azaz semmi ujitást nem kapunk bele. FF-t pedig szinte havonta ujitják.
Én már egy joideje FF-t használok, de azaz érzésem jo sokan vissza fogunk állni IE-re... integrált böngészö mindig 10x gyorsabb, sokkal jobban kompatibilis a rendszerrel is, valszeg hazavágja egy jo idöre a többi konkurenst. Bár ez majd csak 2007ben derül ki ugye.
meg nemsokára itt az ie 7 is
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...