11
  • PLaci #11
    A kakaobiztos.hu egy iszonyat elfogult oldal, szerintem csak egy ellenzéki kampányfogás....
  • rolika
    #10
    most mit szabad ide hózzászólni, ha nem lehet politizálni a sg.hu-n? :-)
  • CAD
    #9
    Jo latni, hogy a sotetseg minden formaja megjelenik nalad :D
  • mixam
    #8
    Az SZDSZ maga a hivatalos korrupció. Az ihm története egy folyamatos botrány volt.
    http://www.kakaobiztos.hu/
  • Komolytalan
    #7
    Hát törvényileg betiltani a matávot azt nemigen lehet. Viszont Fidesz alatt 2x próbálta meg a matáv megszűntetni az éjszakai általánydíjas netet, és fidesz mindkét alkalommal belóbált neki. Ezért fizetett a matáv egy zsák pénzt a szocik kampányába, hogy ők ne álljanak ellent, és ez meg is történt (szdsz is eléggé pénzszagú párt). Szóval fidesz se kisangyal, de legalább nem hódol be a multiknak.
  • BlackVoid
    #6
    En a T birodalom pofanvagasat varnam egy ilyen miniszteriumtol, a monopoliumukat le kell epiteni. Ez nem tortent sajnos meg. De a Fidesz alatt sem tortent es ha nyernek akkor sem tortenne meg, ugyhogy vegeredmenyben szar az egesz.
  • Komolytalan
    #5
    Azért ez a Kovács "Matávkutya" Kálmán nem semmi. Csak első bekezdése, mert különben flood lenne, ha minden hazugságát commentálnám:
    "A legfontosabbnak azt érzem, hogy gyakorlatilag nulláról indulva leraktuk az információs társadalom alapjait." - Aha, ők találták fel az internetet is, biztosan. Előttük nem volt semmi se. Jól van.
    "Ezt ugye azzal kezdtük, hogy feltörtük a monopóliumokat, elindítottuk a szabad versenyt." - Hát igen, matáv adja a csomagokat, és más cégek továbbértékesíthetik. Ez aztán szabad verseny 1000-el. Arról nem is beszélek, hogy összekapcsolási szerződések éveken keresztül jogellenesek voltak, matávot felszólították hogy dolgozzon ki mást, ő meg csak annyit válaszolt, hogy Kálmánkám pofa súlyba, nélkülünk ti nem kormányoznátok.
    "Belekezdtünk az intelligens közháló , avagy az informatikai közháló programba és azon keresztül hozzáférést biztosítottunk az eMagyarország pontoknak." - Igen, de a versenyszférában akkor lehet számlázni, ha valamit _befejezünk_, nem akkor ha _belekezdünk_. Belekezdés az semmi, én is belekezdtem ma a Microsoft felvásárlási programjába, más kérdés hogy valszínűleg sose lesz semmi a programból, ahogy az övékből sincs semmi se.
    "Ez európai léptékkel nézve is nagy siker volt, hiszen minden iskolában, tehát a települések 80%-ban van internet (2580 település), illetve 330 eMagyar pontot hoztunk létre a határainkon túl." - Internet eddig is volt ahol vezetékes telefon volt, szóval ez kb semmi. Viszont sikerült megszüntetni a késődélutántól reggelig tartó általánydíjat (ez volt a díja a milliárdoknak, amit a matáv az szdsz/mszp kampányra költött 2002-ben), így évekig ellehetetlenítették a vidéki netezőket. Itt nem csak faluról van szó, mert megyeszékhelyek kivételével nem volt legalább bizonyos napszakban általánydíjas net városokban sem. Most lett helyette ADSL, amihez 3500 Ft-os telefonelőfizetést kötelező venni, ami szintén törvénysértő (árukapcsolás), de ezt sem szüntetik meg (gondolom a 2006-os vállasztásokra is ad a matáv pár milliárdot).
  • winnie
    #4
    ez mindenesetre pártállástól függtelenül sok mindent elmond a hazai politikáról.

    nem vagyok naiv, tudom, hogy a bizottsági elnöki posztok csak azért vannak, hogy mindenki plusz pénzt zsebelhessen be (a bizottsági tagok kevesebb felárat kapnak a posztért, persze), de..., ehh.
  • greg Doom
    #3
    Akkor annyit foglalkozott vele amennyi az oldalán is található?
  • Max Damage
    #2
    :))) Hát az ;)
  • winnie
    #1
    "ő mondta az Antalnak, hogy ez informatika, hogy ez fontos"

    :) nokomment.