Számítógépes játékká vált a perui elnökválasztás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez benne a jó =)

Nézd már eltünt egy kommentem <#hehe>

Max Damage
Adtatok egy ihletet... 4 év múlva a választásokra készítek majd egy játékot, ahol az egyik párt vezetõjét kell majd kínozni és kinyírni, és minél jobb, látványosabb, és fájdalmassabb annál több pontot fog adni, és ez alapján majd rangsorolni is lehet a kínzókat 😄DDDDD

joebacsi
nem, mert ott a jó, hazafias, hõsies szövetséges katonákkal kell lõni a csúnya, sok, gonosz nácit 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uniu
Vszinu a sok komment egy-egy olvasasi talalatot jelent a cikknel. Az, hogy most a cikkre vagy a cikkiro hulyesegere ir-e vki, az mar nem erdekes😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

noss
ja!

a játék az játék, a politika az politika!

a 2. világháborús témájú véres harcos lövöldözõs játék akkor már szintúgy NEM játék!?

KKOR MI?

________ `_~_\" noss

király lehet<#vigyor1>
atlagember
Tiszta reality show, csak sajnos a valóság még ennél is rosszabb. (És nálunk is.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

joebacsi
magyarban nincs ilyen? 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem értem a cikkíró véleménnyilvánítását a végén - és nem is szeretem, hogy ezt megteszi. Miért ne lehetne számítógépes játéknak nevezni, attól függetlenül, hogy mi a témája?!? Mi köze a kettõnek egymáshoz? Akinek nem tetszik vagy felháborítónak találja, az nem indítja el, ez a jó benne... Ez szerintem nem kellett volna:

"Az egészben az a legborzasztóbb, hogy a fejlesztõk nem szégyellték "alkotásukat" számítógépes játéknak nevezni.

Remélhetõleg a politika és a játékok világa nem fog ennyire összekeveredni, ugyanis így felhasználók millióinak szórakozását rontanák el. S még mondják, hogy a mai programok erõszakosak és ártanak a gyerekek fejlõdésének..."
A link már nem is él

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"