11
-
Goth #11 ez benne a jó =) -
haxoror #10 Nézd már eltünt egy kommentem -
#9 Adtatok egy ihletet... 4 év múlva a választásokra készítek majd egy játékot, ahol az egyik párt vezetőjét kell majd kínozni és kinyírni, és minél jobb, látványosabb, és fájdalmassabb annál több pontot fog adni, és ez alapján majd rangsorolni is lehet a kínzókat :DDDDDD -
#8 nem, mert ott a jó, hazafias, hősies szövetséges katonákkal kell lőni a csúnya, sok, gonosz nácit :) -
#7 Vszinu a sok komment egy-egy olvasasi talalatot jelent a cikknel. Az, hogy most a cikkre vagy a cikkiro hulyesegere ir-e vki, az mar nem erdekes:) -
#6 ja!
a játék az játék, a politika az politika!
a 2. világháborús témájú véres harcos lövöldözős játék akkor már szintúgy NEM játék!?
KKOR MI? -
zachi #5 király lehet -
#4 Tiszta reality show, csak sajnos a valóság még ennél is rosszabb. (És nálunk is.) -
#3 magyarban nincs ilyen? :D -
snorbi #2 Nem értem a cikkíró véleménnyilvánítását a végén - és nem is szeretem, hogy ezt megteszi. Miért ne lehetne számítógépes játéknak nevezni, attól függetlenül, hogy mi a témája?!? Mi köze a kettőnek egymáshoz? Akinek nem tetszik vagy felháborítónak találja, az nem indítja el, ez a jó benne... Ez szerintem nem kellett volna:
"Az egészben az a legborzasztóbb, hogy a fejlesztők nem szégyellték "alkotásukat" számítógépes játéknak nevezni.
Remélhetőleg a politika és a játékok világa nem fog ennyire összekeveredni, ugyanis így felhasználók millióinak szórakozását rontanák el. S még mondják, hogy a mai programok erőszakosak és ártanak a gyerekek fejlődésének..." -
Drawain #1 A link már nem is él