53
  • DEx-
    Azért nincs nézőszám, mert nem volt orrba-szájba reklámozva a tvben.
    Ennyi.
  • SonicBoom
    A kommentekből kiderül, nem vagyok egyedül. Én igazából nem is kedvelem ezeket a realista filmeket, de ez kifejezetten jól meg volt csinálva. Miért kell már a bemutató előtt így lehúzni???
  • devred
    Nehezen értem meg a kritikusokat (konyv, film, stb...): miért kell a film megnézése, a konyv olvasa elott "minket" kondicionalni??? Miért "kell" extrémumokba esni, miért kell az embernek hatarozott, merev véleménye ahhoz hogy tajékozottnak latszék... Mindenkinek màs tetszik, vagy nem tetszik... Naiv azt gondolni, hogy par éves, évtizedes tapasztalattal el tudom donteni, hogy mi a jo - hogy NEKED mi a jo - és mi a rossz... "des gustibus non est disputandum"
    Végre egy film ami esetleg nem felvillan mint egy paràzs hanem hosszabban ég...
    Nicolas Cage ebben a filmben is szépet alakit; mint sok masikban...
  • winnie
    szerintem magasan verte az időjós:)
  • Higany
    Szerintem is jó ez a múvi! Mi értelme van itt mindig lehúzni minden filmet! Többet nem is olvasok értékelést, csak a film megnézése után, és poénból!
  • pauly
    Ja,egész jó kis film volt,pedig nem vártam sokat a trailer alapján.Tényleg nem egy közepes film szvsz.
    Az időjós is jó volt.Bár amiben cage van,az már olyan rossz nem lehet :P
  • Szefmester
    az utóbbi hetek hónapok egyik legjobb filmje volt ez, nem tudom miért kell lehúzni... szerintem a kritikus nő volt és éppen...
  • Valentino
    Nekem az elmúlt pár hónap egyik legnagyobb filmjének számít. Szerintem nagyon egyedi és egy nagyon kellemes szórakozás arra a röpke két órára.
  • winters123
    szerintem se bukás a film, abszolút remek szórakozás
  • SlyFory
    Szerencsére a kritikát már scak a film megnézése után olvastam. Még az is lehet, kellőképpen befolyásolt volna és végül nem megyel el rá. Szerencsére nem így történt. A film szerintem nem csak hogy közepes de kifejezetten jó. És egyáltalán nem "hömpölyög" ahogy írják, csak egyszerűen más a dramaturgiája. Mindenkinem ajánolom, aki egy kicsit szeretne egy más megközelítés alapján filmet végignézni.
  • PetruZ
    "egy hirtelen ötlettől vezérelve testvére segítségével elkezd fegyverekkel seftelni"

A popcorn/kóla/barátnő mellett talán figyelni kellett volna arra is, hogy az apja viszi be a bizniszbe... a tesó jóval később jön.
    Egyébként szerintem is jobb film, mint ahogy un-hype-olják ezzel az állandó "bukás" dumával. Nem Oscar, nem pörgős akció, de bőven-bőven a nézhetőségi szint felett van.
  • Cat #2
    csak pont a lényeg maradt ki belőle: hogyan jutott el az első géppuskáig, illetve onnan az első tankig? ezt akarnám csinálni, hova forduljak? :)
  • Blackman
    Hát szerintem nagyon jó film volt, nekem nagyon tetszett és nem nevezném átlagos filmnek, örülnék ha egy átlagos film ilyen lenne.. Nocolas Cage meg hozta a szokásos nagyszerű alakítását!