Fegyvernepper - Nicolas Cage elhasal, csapó 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hadak ura verzió jobban tetszik <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjátok már meg nekem, hogy ki az a vadbarom aki ennyire nem tud angolul -vagy nem akar tudni? Talán még az Alien sorozat idejében kezdõdött el ez az ostoba magyar szokás, hogy Tóth Dezsõke a kiadó vezérének fia rácsap sörhasára és "aszondja' Nyócadik utas a halál"... "ebben bazmeg meg fegyerek vannak meg egy csóka aki seftel ezerrel... akó' apám legyen ez a Fegyvernepper."
Az ilyen tehetségtelen vadbarmokat lõném ki az ûrbe 200 éhes patkánnyal a fedélzeten.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
a magyar cím meg... no comment... amúgy verseny volt a címbõl, a nézõk küldhettek ötleteket és a Fegyvernepper c. nyert....
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Vajon miért nagy bukás Magyarországon? Mert már januárban egymás közt adtuk a haverokkal, hogy ezt nézd meg, mert óriási. (kétszeri megnézés után már nem ad ki az ember a mozira pénzt)
Nemrég olvastam a film készítésérõl egy interjút Nicolas Cage-el, ezután még csak jobban tudom értékelni õt: interjú
ha valaki nem csak f*káz/istenít agyatlanul, hanem megmagyarázza, hogy miért nem tetszett/tetszett a film neki, akkor máris korrekt kritikával van dolgunk, imho.
(viszont arról megítélni valakit, hogy más a véleménye, az elég fura dolog😊
az meg butaság, hogy ha valami taknyol, az már nem lehet jó. sõt😊
már az intro "a kérdés az, hogy fegyverezzük fel a maradék 11et?" megérte a rászánt idõt.
a kis gondolatébresztõ a végére: a biztonsági tanács 5 tagja = 5 legnagyobb fegyvergyártó szintén érdekes, eddig nem is gondoltam bele...
ja ööö igen, és a film se rossz 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ám a Fegyvernepper szerintem a mostani áradtaban igencsak kitûnik... én úgy ültem be a filmre, hogy nem is tudtam rólla semmit... akciófilmre számítottam. De aztán a film akkorát szólt számomra mint eddig semmi más. Nagyon jól el van találva a hangulata... Persze a megfelelõ színészek is odateszik magukat.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Fõleg az eleje az ütõs, amikor a golyó útját követik
a gyárból egészen a kis srác fejbelövéséig!
Erõsen kételkedem abban,hogy az elemzõ egyáltalán látta-e a filmet...<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Gyorsan megnézem, mert van BENNE Kalashnikov!! Imádom <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
(O_o)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
A lényeg: ez egy jó film (és talán még tanulságos is).
igazából nem nemtetszés esete forog fenn, hanem érdektelenség. (és ez nem minõsíti a filmet) valami miatt sehol sem voltak rá kíváncsiak, ez az érdekes. (hasonló volt a sziget nyáron. csomó reklám és nem ment el a nép rá (kint sem, itthon sem). és, ha nem megy el, akkor nem azért nem, mert nem tetszik nekik (hiszen még nem is látták), hanem azért, mert nem érdekli õket valamiért, pedig... (a nem tetszés fõleg abból mérhetõ le, hogy milyen hétrõl-hétre a film nézettségének alakulása. ha esik, mint az állat, akkor negatív a közönség véleménye, ha csak korrekt módon csökken, akkor aközönség szereti.)
spam. sry
Szerintem nagyon jó film volt,nekem legalább is nagyon be jött!
A téma nagyon jó,és érthetõ is,és pont ebbe a világba illik,hogy mért mert ebben a világban is a fegyver az fõ szerepet játszik a mafiában meg úgy az egészet tükrõzi szerintem!És érdekes hogy benne volt minden,pénz,narkó,és természetesen fegyver,hiszen erröl szól a film csak el kanyarodik néha ami jó!
Jaj és még valami az adatok azok el képesztõek hogy egy fegyver nagyon sok ember életet ki olt,és az eleje a filmnek briliánsan volt meg csinálva ahogy csinálták a töltényeket!
Egy érdekkeség hogy azt olvastam még hozzá ma hogy nagy bukás volt,nem tudom mért!Itt is és Amerikában is nagy bukás volt,pedig én szerintem sokan el mentek meg nézzni!Atól függetlenül hogy ezt olvastam mindenkinek ajánlom,de ezt majd útána majd úgy is ki derül,hogy tedszett-e valakinek vagy nem!
Ennyi.
Nikásze peeri menó
Végre egy film ami esetleg nem felvillan mint egy paràzs hanem hosszabban ég...
Nicolas Cage ebben a filmben is szépet alakit; mint sok masikban...
Az idõjós is jó volt.Bár amiben cage van,az már olyan rossz nem lehet 😛
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."