53
  • Rapmotel
    #53
    ez az egyik kedvenc filmem, ez nem bukott meg :)
  • Enkil
    #52
    ez tényleg jó film
  • Szalámi
    #51
    Sztem jó film fegyvert kilóra asszittem belehalok
  • Riker87
    #50
    Csak egyetérteni tudok azokkal, akik azt mondják hogy jó film és nem átlagos. Nem tudom mitől lenne átlagos, lehet manapság minden filmben kiderül, hogy USA fejesei milyen korrupt emberekből állnak össze ?
  • CsőKujts
    #49
    Ja ez ki van bukva de nagyon.
  • CsőKujts
    #48
    Bázz ez miről beszél??????????????????????????????? Utóbbi idők legeslegkirályabb filmje!!! Kezdek ráébredni, hogy a filmkritikusoknak semmi értelme....
  • iko
    #47
    Amúgy ez a film többet érdemelt volna. Sajnálom hogy bukta lett.
  • iko
    #46
    Hadak ura sokkal hozzáíllőbb lett volna sztem is.
  • Tinman #45
    Azok a nézők akik 2 millióan leülnek hétvégén Csák Norcit nézni? Végünk van.

    Hadak ura verzió jobban tetszik
  • winnie
    #44
    a nézők döntöttek a cím mellett - a háború úra még szívtévésebb lett volna (amúgy meg "hadak ura" lenne a filmbeli kocepció alapján) és a nyolcadik utas a halál (sokak szerint szenzációs (jobb, mintha le gagyi módon "idegen"-ezták volna, az biztos), sokak szerint nagyon buta) címet meg nem itthon, hanem asszem a franciáknál találták ki és több európai országban is ez volt.
  • pero
    #43
    Hát azért ez nem teljesen van így!
  • Tinman #42
    Nagyon tetszett a film (picit volt csak ironikus, sok helyen meglepő, izgalmas, remek hangulattal)... de ilyen címmel eleve téka íze van.

    Mondjátok már meg nekem, hogy ki az a vadbarom aki ennyire nem tud angolul -vagy nem akar tudni? Talán még az Alien sorozat idejében kezdődött el ez az ostoba magyar szokás, hogy Tóth Dezsőke a kiadó vezérének fia rácsap sörhasára és "aszondja' Nyócadik utas a halál"... "ebben bazmeg meg fegyerek vannak meg egy csóka aki seftel ezerrel... akó' apám legyen ez a Fegyvernepper."

    Az ilyen tehetségtelen vadbarmokat lőném ki az űrbe 200 éhes patkánnyal a fedélzeten.
  • icewolf
    #41
    Ki a fenét érdekli az iMDb... Aki annak az értékelése alapján dönt arról hogy egy film rosz vagy jó, Az meg is érdemli, mert mások határozzák meg az értékrendszerét...
  • ZoRaL
    #40
    hi all!
    király a film szerintem...ennyi :)
  • TasManXT
    #39
    Kedves Szekeres Viktor!

    Ugyanazt a filmet néztük?

    imdb rate 7.5
  • Atomreaktor
    #38
    huh hát látom mindenkinek bejött a film hát nekem is:)
    a magyar cím meg... no comment... amúgy verseny volt a címből, a nézők küldhettek ötleteket és a Fegyvernepper c. nyert....
  • winnie
    #37
    nem csak magyarországon bukott, hanem a világon mindenhol, de lehet, hogy pedrónál az igazság. az előzetesből nem derül ki, hogy milyen film.
  • pedro870
    #36
    Az a baj, hogy a film marketingjéből nem derül ki, hogy milyen film. Én is alig vettem rá magam, hogy megnézzem, pedig kár lett volna kihagyni.
  • pedro870
    #35
    a film kifejezetten jó. az, hogy csak visszafogottan sikeres, semmit nem von le az értékéből. örülni kell neki, hogy mertek ilyen filmet készíteni, nem csak a minél nagyobb közönség volt talán a cél, hanem némi nem általános szimpátiát keltő tartalom is...
  • colget
    #34
    Szerintem a film nagyon jó, egy olyan, mely után még órákig gondolkodsz, hogy miért is van ez így.
    Vajon miért nagy bukás Magyarországon? Mert már januárban egymás közt adtuk a haverokkal, hogy ezt nézd meg, mert óriási. (kétszeri megnézés után már nem ad ki az ember a mozira pénzt)
    Nemrég olvastam a film készítéséről egy interjút Nicolas Cage-el, ezután még csak jobban tudom értékelni őt: interjú
  • winnie
    #33
    miért minősítene a kritika téged? egy film sokaknak tetszik és sokaknak nem. még a legjobbakat is sokan utálják - mint ahogy a legsz*rabbakat is sokan szeretik. nincs univerzális közízlés:P

    ha valaki nem csak f*káz/istenít agyatlanul, hanem megmagyarázza, hogy miért nem tetszett/tetszett a film neki, akkor máris korrekt kritikával van dolgunk, imho.

    (viszont arról megítélni valakit, hogy más a véleménye, az elég fura dolog:)

    az meg butaság, hogy ha valami taknyol, az már nem lehet jó. sőt:)
  • galocza
    #32
    én adnék neki egy 3/4et.
    már az intro "a kérdés az, hogy fegyverezzük fel a maradék 11et?" megérte a rászánt időt.
    a kis gondolatébresztő a végére: a biztonsági tanács 5 tagja = 5 legnagyobb fegyvergyártó szintén érdekes, eddig nem is gondoltam bele...

    ja ööö igen, és a film se rossz 8)
  • marcias
    #31
    hogy valami rosszat is írjak.. a cím magyarítása extragáz.. a háború ura nem értem miért nem lett volna jó..
  • marcias
    #30
    Valahogy úgy érzem, hogy engem minősít a kritika azzal, hogy nekem meg igenis tetszett a film.. a negatív főszereplő, a happy-end nélküli befejezés, néhol elvarratlan szálak, és kegyetlen felimerések inkább egyedivé teszik a filmet, mint sablonossá. Talán tény, hogy nem volt életbiztosítás így feldolgozni, ha a pénzbeli sikerességét nézzük, de szerintem szomorú, hogy egy kritika is avval kezdi, hogy nem lehet jó a film, mert kevesen mentek el rá.. így volt ez a kingdom of heaven-nel is, ami szintén pénzügyileg bukta volt, de a nagy sándor után mindenképpen felüdülés volt, és tán nem egy tökéletes film, de nem húznám le.. itt meg igen, egyszerűen azért mert eltaknyolt a pénztáraknál..
  • icewolf
    #29
    A kritika jó. Ritkán olvasni ennyire jól bemutató kritikát... róllam lehet tudni hogy ahol lehet beszólok a kritikusoknak. És főleg nem hallgatok rájuk.

    Ám a Fegyvernepper szerintem a mostani áradtaban igencsak kitűnik... én úgy ültem be a filmre, hogy nem is tudtam rólla semmit... akciófilmre számítottam. De aztán a film akkorát szólt számomra mint eddig semmi más. Nagyon jól el van találva a hangulata... Persze a megfelelő színészek is odateszik magukat.
  • Skynet85
    #28
    EZ film nagyon ott van, szeretem az sg kritikákat mert úgy húzza le a filmeket ahogy azt kell, de ezt most nem kelett volna!!!
  • Andrew01
    #27
    Csatlakozom az elöttem lévőkhöz, tényleg nagyon jó film!
    Főleg az eleje az ütős, amikor a golyó útját követik
    a gyárból egészen a kis srác fejbelövéséig!
    Erősen kételkedem abban,hogy az elemző egyáltalán látta-e a filmet...
  • gordonmail
    #26
    báze én most találtam meg a Mailkódomat és mitlátom benne?? a Fegyvernepperről szóló Cikket
    Gyorsan megnézem, mert van BENNE Kalashnikov!! Imádom
  • Teppik Amon
    #25
    Szerintem is jókis film volt! Leszámítva azt hogy a fő"hős" (inkább főszereplő) egy negatív figura. Ennek a filmnek legaláb van mondanivalója :)
  • winnie
    #24
    nyilván minden warezelő vágtatott volna a moziba:)
  • TeDDyRuSh
    #23
    Én is megnéztem már jó idelye, hisz amcsiban már szeptemberben lecsengett. Sz. Viktor csak hozta a kötelezőt. Amicsiban megbukott, ő sem akart nagyot tévedni ha itt meg beidúl a film:) Nemtom mi lesz a sorsa idehaza,de sztm egy estét megérdemel a film, még ha nem is egy könnyed szombat estés családi film. A lényege hogy minden különösebb részlet nélkül tálalja a "valóságot", kérdéseket, amire szánt szándékkal nincs válasz. Egy a tuti, mint a fináléban is a filmben, megállás nincs ebben a biznyicben.
  • SonicBoom
    #22
    Most nézem csak, hogy mi a Magyar címe. Ez helyből -10000 néző...
  • SonicBoom
    #21
    Volt bemutató Pesten valami plázában, de az Ország egyéb részein talán még nem...

    A lényeg: ez egy jó film (és talán még tanulságos is).
  • winnie
    #20
    csekk az imdb-t, ott az amerikaiak is 7.4-et adtak, az összosztályzat meg 7.5, szóval nem hiszem, hogy amerikacentrikus lenne a dolog.

    igazából nem nemtetszés esete forog fenn, hanem érdektelenség. (és ez nem minősíti a filmet) valami miatt sehol sem voltak rá kíváncsiak, ez az érdekes. (hasonló volt a sziget nyáron. csomó reklám és nem ment el a nép rá (kint sem, itthon sem). és, ha nem megy el, akkor nem azért nem, mert nem tetszik nekik (hiszen még nem is látták), hanem azért, mert nem érdekli őket valamiért, pedig... (a nem tetszés főleg abból mérhető le, hogy milyen hétről-hétre a film nézettségének alakulása. ha esik, mint az állat, akkor negatív a közönség véleménye, ha csak korrekt módon csökken, akkor aközönség szereti.)
  • iko
    #19
    Hékás nekem is tetszett... Mindenkinek ajánlom, bár ilyen a kritika után...hát nem is tudom
  • Kis-Bob
    #18
    Mint ahogy már írtam, szerintem meg nem kapott elég reklámot.
  • Kis-Bob
    #17
    Én kb 2 hónapja láttam először. Azóta még vagy 2szer megnéztem. Egyébként az is lehetséges, hogy azért nem tetszett az amcsiknak, mivel az ő kormányukról mond nem éppen jó véleményt. Valaki említette elöttem, hogy azért is lehet alacsony a nézettség, mivel szinte nem is reklámozták. Na ezzel teljesen egyet értek. Egyébként, szerintem az egyik legérdekesebb film, amit ebben az évben láttam.
  • winnie
    #16
    nem jól látod, lehet, hogy az embereknek nem feküdt a téma - nem a tévéreklámon múlik. kint kapott elég promóciót, itthon is kapott, mégis a világon mindehol bukta, pedig én azt hinném, hogy az embereket érdekli a téma.
  • winnie
    #15
    már megvolt a bemutató.
  • pero
    #14
    Hali mindenkinek!

    Szerintem nagyon jó film volt,nekem legalább is nagyon be jött!
    A téma nagyon jó,és érthető is,és pont ebbe a világba illik,hogy mért mert ebben a világban is a fegyver az fő szerepet játszik a mafiában meg úgy az egészet tükrőzi szerintem!És érdekes hogy benne volt minden,pénz,narkó,és természetesen fegyver,hiszen erröl szól a film csak el kanyarodik néha ami jó!
    Jaj és még valami az adatok azok el képesztőek hogy egy fegyver nagyon sok ember életet ki olt,és az eleje a filmnek briliánsan volt meg csinálva ahogy csinálták a töltényeket!

    Egy érdekkeség hogy azt olvastam még hozzá ma hogy nagy bukás volt,nem tudom mért!Itt is és Amerikában is nagy bukás volt,pedig én szerintem sokan el mentek meg nézzni!Atól függetlenül hogy ezt olvastam mindenkinek ajánlom,de ezt majd útána majd úgy is ki derül,hogy tedszett-e valakinek vagy nem!