Hogyan fotózzunk - Városok megörökítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem PS ? 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Szerintem azok is tudnak olyan dolgot amit nem fogok kihasználni soha.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Egy jó minõségû Canon vagy Nikon lencse van olyan jó mint a Zeiss, de persze ez is típusfüggõ. A 717-es Sonyról akkoriban jókat mondtak, de már igencsak elszállt felette az idõ. És láttam már szar minõségû Zeiss objektívvel szerelt gépet is (Sony DSC828)
Persze nem is vagyok benne biztos hogy ennyit áldozok egy fényképezõre.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Parancsolj
A Sony gépeihez az igen nívós Carl Zeiss cég szállítja az objektíveket.
Ahány gép, annyi objektív, de ezen az oldalon megtelálsz minden infót a keresett géprõl.
Meg tudná nekem valaki mondani hogy mi az a CARL ZEIS OPTIKA?
Szeretnék egy fényképezõt és ez volt odaírva de nem tom mit jelent és a neten csak távcsövet találtam ami ilyen optikás.
De sajna ott se írnak arról hogy mit jelent csak dicsérik.
igazából az érdekel mért nincs feltüntetve ennél a gépnél ,hogy hányszoros optikai zoom-al rendelkezik mindenhol feltüntetik de itt csak ezt írták,hogy carl zeis optika.
Kössz elõre is ha valaki tudna felhomályositást vagy egy linket.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ize, csinaltam en is kepeket azok alapjan amiket ott tanultam, ha kesz lesz a fenykepes honlapom, akkor bekuldom a linket. <#nezze>#nezze>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Te is fiam, Bluetooth?
Halk megjegyzes, szinte csak suttogas: Mi lenne ha ezeket egy pofas kis tartalomjegyzek szednetek? Marmint a tutorialokat...
Udv!