World in Conflict

Oldal 1 / 31Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Hogyan viszonyul ez a játék Wargame-hez? Miben hasonló, miben más?
Az MW mod 5 az miről is szól? Inkább MP vagy single player?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ha ezeket letölti az ember: http://www.massgate.org/downloads.php lehet jönni online, és itt lehet ingyen cd kulcsot igényelni: http://www.massgate.org/cdkeys/
gera995
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_12_29_cygpudw0i4.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Alaplap:Gigabyte B75M-D3V Processzor:Intel Corei i3 2120 3,3GHZ Videókártya:Nvidia GTS 450 1GB DDR5 Ram:Kingmax 4GB DDR3 1333MHZ

mijki
http://www.youtube.com/v/jdqAApLWD_A&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

sziasztok ha van itt valaki, meg tudjátok mondani, hogy hogyan tudok baráttal játszani, úgy hogy ne randomba rakjon be minket, hanem ugyanazon az oldalon legyünk tutira?

I never asked for this.

Hi!
Nekem a képernyõ tetején a magyar szöveg szinte olvashatatlan a nagyon apró betûméret miatt. Mindenkinek ilyen? Hogyan lehetne olvashatóbbá tenni?
17-es monitoron 1024x768-on használom. Hiába állítottam a játékon vagy a gépen felbontást nem változik semmi.
Sziasztok én letöltöttem a world in conflict-hoz a modern warfare modot de ha rákattintok arra hogy Multiplayer,Skirkmish akkor belépek oda hogy local network rámegyek a create game-re és nem hoz ki semmit.De ha mód nélkül lépek be oda akkor megy.Mit csináljak pls. segítsetek.Köszönöm.
Random work
Szia!

Nekem is volt ilyen, azt javaslom tölcsd le hagyományos úton a frissítést a netrõl és úgy futtasd ha tudod.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem: feltelepítem a játékot minden gond nélkül, de amikor a többjátékos módhoz való frissítéseket elkezdem letölteni, egyszerûen lefagy a játék... Mi lehet a baj? Köszi elõre is!
Nekem lenne, jó rég nem voltam fent:D
hát igen nekem lenne kedvem:) de ugye egy halom ... mivel a régi email cimemet nem tudom és be se enged(ráadásul a régi már kiisvan törölve)
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van e kedve valakinek játszani? Persze csak ha eredeti a játéka. Mert elég unalmas egyedül nyomni :(
helosztok. nem tudja valaki esetleg hogyan lehet vissza nézni a cd kulcsomhoz rendelt email címemet? mert kb egy éve nem játszottam és kitöröltem azt a mailt amivel regeltem és most nem tok vele játszani:S
sziasztok valaki nem tudná feltölteni a magyar felíratott mert nekem csak az angol változat van meg

Papa01
Sziasztok!

Hátha valakinek fontos lehet.

world_in_conflict_1000_to_1010_hu.zip

world_in_conflict_1010_to_1011_hu.zip

Én most raktam fel mindkét javítást magyar nyelvû dobozos verzióra és futott.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem sokára én is megveszem, Sajnos külföldröl kell megrendelnem, mert magyarországon nem találtam egy webshopon se. Végre egy olyan rts ahol van normális tüzérség. :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Valaki nemtudja hogy a no hope mod mér nem megy föl? vagyis fölmegy csak a játékban nem írja ki hogy föntvan. lehet rossz helyre van telepítve? pls help! ja és xp-ém van. elõre is köszi!
sniperelite
hy lenne 1 problémám! a játék angol és leszedtem hozzá a wic_update_hu_1000_1007 -t de mikor telepíteném akkor eltérõ nyelvet ír <#szomoru1> van esetleg valami módja rá hogy feltudjam tenni?

avengir
A gyári videovágó és replay készítõ progival tudsz csak ilyet csinálni.

https://hotshu.wordpress.com/

help me!Sok videóban láttam, hogy a taktikai támogatásoknál a kamera az éppen támadó A-10-est, vagy a könnyû tankot szállító CH-53-as helikoptert követi(mit ne mondjak, a látvány önmagáért beszél!!!). Nekem nem sikerült rájönni hogy müxik:(. Ez a kamera nézet alapból benne van a játékban, vagy vmi programot kellene beszereznem hozzá?
Én két éve játszok a WIC-el és a letöltött módokat mindig simán bemásoltam a Dokumentumok\World in Conflict\Downloaded\maps-ba (xp), és már az aktuális móddal indult a játék. Ugyan ebbe a downloaded mappába hiába csináltam mod mappát és raktam bele a modot nem indult el a játékkal (mint a maps mappa esetében) és nem volt a felismert modok sorában se. Aztán neten találtam meg a megoldást; a megosztott dokumentumokba kell létrehozni, nem a "sima" dokumentumokba. Documents & Settings\All Users\Megosztott Documentumok\World in Conflict\Mods\modname (ha nincs neked kell létrehoznod). Egy fontos dolog; a modot tartalmazó mappának meg kell egyeznie a mod nevével, pl; ha teszmod.SDF a mod neve akkor a mappáé tesztmodnak kell lennie. Na így már látni fogja...
A fõmenüben kell kiválasztni, nem?
Honnan szedted le õket?
sziasztok.le szedtem pár módot a WIC hez.de hiába teszem bele a mod mappába nem megy.kell hozzá valamilyen program?vagy beállítás?
a választ elõre is köszönöm:)
m1garand
az mondja a Mici, hogy volt róla szó olvass vissza

makett.tk

m1garand
single-t vagy multit játszol?

makett.tk

Sziasztok!

Megvettem a Complete Edition-t, amiben nincs magyar nyelv (felirat), ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a nyelvi fájlok valahol rálelhetõek a neten? Vagy feltudja valaki rakni?
Köszi a válaszokat elõre is.

Purga

Battlelog: Purga5

m1garand
a hivatalos úgy jön a patchekkel egybe

makett.tk

Hello! Lehet valahonnan pályákat letölteni multihoz?

Maak
Legujabb ati driver van fent, monitorom meg 60herzen megy, jatekon belul is allitgattam a felbontast de semmi valtozas :(

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

szerintem a monitoronon a herz át állítani kéne. vagy driver.

Maak
sziasztok, az mitol lehet, hogy amint elinditom a jatekot az fogja magat es kikapcsolja a monitorom es se elore se hatra? Viragbolti verzio, vista alatt, de ugyanez volt xp alatt is...addig nem vennem meg amig ilyeneket produkal :S

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hecker007
most már nem laggos, nem tudom mennyire játszhatnak vele sokan kb már 2 hónapja nem játszottunk

XenHai
Anno gameltem még a bétájával akkor nagyon laggos volt a game most is hasonló a helyzet?Sokan tolják?
m1garand
hello ha elindítod megtudod

makett.tk

Hecker007
hmm??

Hello, nem van ujabb patch.
Papa01
Sziasztok!

A magyar verzióhoz a legújabb patch a wic_update_hu_1000_1007?

Köszönöm a válaszokat!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

m1garand
játszhatod az össze sp-t, mert közzé vannak berakva az újak, ha jól tudom

makett.tk

asysoft
Tudom, hogy csak egyjátékos küldetések vannak, épp ezért érdekel (nem szoktam vele multizni; amiatt szándékozom megvenni, mert az alapjátéknak is zseniális hangulata volt, s sajnos egyre kevesebb ilyen játékkal futok össze...)

/*WTF?!*/

Hecker007
nem tudom, én nem vettem meg mert én csak a multival játszok ahhoz meg nem kell a kieg, a kiegben csak egyjátékos küldetések vannak, elég letölteni valami torrent oldalról, szerintem fölösleges megvenni

asysoft
S az mûködik a magyar WiC-el? (Akár angolul telepítve)

/*WTF?!*/

Hecker007
Steam-en le lehet tölteni

asysoft
Kiegészítõt hol -s milyen formában- lehet beszerezni Magyarországon? (Ahogy látom, DVD-n ide nem hozták be)

/*WTF?!*/

Ha vlkinek lenne kedve játszani vegyen fel friendsbe. :)
Roteiro a nickem
megoldódott egymás után vagy 20* le ok oztam és jó lettXD

Csõ, megvettem a játékot még anno és akarnék megint játszani és online ra kattintva kéri a cd kulcsomat megint amit beírok és nem fogad el nem tudok belépni valahogy a régi accountommal mert nem értem mivan?:S Massgate.net oldala beenged neten de a játékba nem tudok belépni :@

Hecker007
keress majd meg a játékban: <.dl>bazooka_hun

Sziasztok szivesen játszanék online csak még kezdõ vok meg nem beszélem az angolt szóval magyar csapattagok kellenének, ha valakinek van kedve játszani az szóljon.
m1garand
akkor jó ha bírod napi 4-5 órát tolni mert csak úgy lehet fejlõdni, ott a leaderboard nézd meg hányan vannak

makett.tk

sziasztok!tudnátok nekem mondani a multiról?(hányan vannak átlagba,jó-e,ilyesmire gondoltam).Mert ha jó akkor megvenném eredetibe és jönnék multiba játszani.
Oldal 1 / 31Következő →