1536
-
#1536 Hogyan viszonyul ez a játék Wargame-hez? Miben hasonló, miben más?
Az MW mod 5 az miről is szól? Inkább MP vagy single player? -
TLOTR #1535 Ha ezeket letölti az ember: http://www.massgate.org/downloads.php lehet jönni online, és itt lehet ingyen cd kulcsot igényelni: http://www.massgate.org/cdkeys/ -
#1534 -
#1533 -
Gathavor #1532 sziasztok ha van itt valaki, meg tudjátok mondani, hogy hogyan tudok baráttal játszani, úgy hogy ne randomba rakjon be minket, hanem ugyanazon az oldalon legyünk tutira? -
RR #1531 Hi!
Nekem a képernyő tetején a magyar szöveg szinte olvashatatlan a nagyon apró betűméret miatt. Mindenkinek ilyen? Hogyan lehetne olvashatóbbá tenni?
17-es monitoron 1024x768-on használom. Hiába állítottam a játékon vagy a gépen felbontást nem változik semmi. -
hunter0413 #1530 Sziasztok én letöltöttem a world in conflict-hoz a modern warfare modot de ha rákattintok arra hogy Multiplayer,Skirkmish akkor belépek oda hogy local network rámegyek a create game-re és nem hoz ki semmit.De ha mód nélkül lépek be oda akkor megy.Mit csináljak pls. segítsetek.Köszönöm. -
#1529 Szia!
Nekem is volt ilyen, azt javaslom tölcsd le hagyományos úton a frissítést a netről és úgy futtasd ha tudod. -
picnic #1528 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: feltelepítem a játékot minden gond nélkül, de amikor a többjátékos módhoz való frissítéseket elkezdem letölteni, egyszerűen lefagy a játék... Mi lehet a baj? Köszi előre is! -
Vardar #1527 Nekem lenne, jó rég nem voltam fent:D -
falloutfan #1526 hát igen nekem lenne kedvem:) de ugye egy halom ... mivel a régi email cimemet nem tudom és be se enged(ráadásul a régi már kiisvan törölve) -
bbccc #1525 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van e kedve valakinek játszani? Persze csak ha eredeti a játéka. Mert elég unalmas egyedül nyomni :( -
falloutfan #1524 helosztok. nem tudja valaki esetleg hogyan lehet vissza nézni a cd kulcsomhoz rendelt email címemet? mert kb egy éve nem játszottam és kitöröltem azt a mailt amivel regeltem és most nem tok vele játszani:S -
kobra223 #1523 sziasztok valaki nem tudná feltölteni a magyar felíratott mert nekem csak az angol változat van meg
-
#1522 Sziasztok!
Hátha valakinek fontos lehet.
world_in_conflict_1000_to_1010_hu.zip
world_in_conflict_1010_to_1011_hu.zip
Én most raktam fel mindkét javítást magyar nyelvű dobozos verzióra és futott. -
EnxTheOne #1521 Nem sokára én is megveszem, Sajnos külföldröl kell megrendelnem, mert magyarországon nem találtam egy webshopon se. Végre egy olyan rts ahol van normális tüzérség. :D -
landor00 #1520 Valaki nemtudja hogy a no hope mod mér nem megy föl? vagyis fölmegy csak a játékban nem írja ki hogy föntvan. lehet rossz helyre van telepítve? pls help! ja és xp-ém van. előre is köszi! -
#1519 hy lenne 1 problémám! a játék angol és leszedtem hozzá a wic_update_hu_1000_1007 -t de mikor telepíteném akkor eltérő nyelvet ír van esetleg valami módja rá hogy feltudjam tenni? -
#1518 A gyári videovágó és replay készítő progival tudsz csak ilyet csinálni. -
dwbman #1517 help me!Sok videóban láttam, hogy a taktikai támogatásoknál a kamera az éppen támadó A-10-est, vagy a könnyű tankot szállító CH-53-as helikoptert követi(mit ne mondjak, a látvány önmagáért beszél!!!). Nekem nem sikerült rájönni hogy müxik:(. Ez a kamera nézet alapból benne van a játékban, vagy vmi programot kellene beszereznem hozzá? -
dwbman #1516 Én két éve játszok a WIC-el és a letöltött módokat mindig simán bemásoltam a Dokumentumok\World in Conflict\Downloaded\maps-ba (xp), és már az aktuális móddal indult a játék. Ugyan ebbe a downloaded mappába hiába csináltam mod mappát és raktam bele a modot nem indult el a játékkal (mint a maps mappa esetében) és nem volt a felismert modok sorában se. Aztán neten találtam meg a megoldást; a megosztott dokumentumokba kell létrehozni, nem a "sima" dokumentumokba. Documents & Settings\All Users\Megosztott Documentumok\World in Conflict\Mods\modname (ha nincs neked kell létrehoznod). Egy fontos dolog; a modot tartalmazó mappának meg kell egyeznie a mod nevével, pl; ha teszmod.SDF a mod neve akkor a mappáé tesztmodnak kell lennie. Na így már látni fogja...
-
Vardar #1515 A főmenüben kell kiválasztni, nem?
Honnan szedted le őket? -
PredatorJoci #1514 sziasztok.le szedtem pár módot a WIC hez.de hiába teszem bele a mod mappába nem megy.kell hozzá valamilyen program?vagy beállítás?
a választ előre is köszönöm:) -
#1513 az mondja a Mici, hogy volt róla szó olvass vissza -
#1512 single-t vagy multit játszol? -
Purga #1511 Sziasztok!
Megvettem a Complete Edition-t, amiben nincs magyar nyelv (felirat), ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy a nyelvi fájlok valahol rálelhetőek a neten? Vagy feltudja valaki rakni?
Köszi a válaszokat előre is.
Purga -
#1510 a hivatalos úgy jön a patchekkel egybe -
fulcrum falcon #1509 Hello! Lehet valahonnan pályákat letölteni multihoz? -
#1508 Legujabb ati driver van fent, monitorom meg 60herzen megy, jatekon belul is allitgattam a felbontast de semmi valtozas :( -
donatus13 #1507 szerintem a monitoronon a herz át állítani kéne. vagy driver. -
#1506 sziasztok, az mitol lehet, hogy amint elinditom a jatekot az fogja magat es kikapcsolja a monitorom es se elore se hatra? Viragbolti verzio, vista alatt, de ugyanez volt xp alatt is...addig nem vennem meg amig ilyeneket produkal :S -
#1505 most már nem laggos, nem tudom mennyire játszhatnak vele sokan kb már 2 hónapja nem játszottunk -
#1504 Anno gameltem még a bétájával akkor nagyon laggos volt a game most is hasonló a helyzet?Sokan tolják? -
#1503 hello ha elindítod megtudod -
#1502 hmm?? -
TLOTR #1501 Hello, nem van ujabb patch. -
#1500 Sziasztok!
A magyar verzióhoz a legújabb patch a wic_update_hu_1000_1007?
Köszönöm a válaszokat! -
#1499 játszhatod az össze sp-t, mert közzé vannak berakva az újak, ha jól tudom -
#1498 Tudom, hogy csak egyjátékos küldetések vannak, épp ezért érdekel (nem szoktam vele multizni; amiatt szándékozom megvenni, mert az alapjátéknak is zseniális hangulata volt, s sajnos egyre kevesebb ilyen játékkal futok össze...) -
#1497 nem tudom, én nem vettem meg mert én csak a multival játszok ahhoz meg nem kell a kieg, a kiegben csak egyjátékos küldetések vannak, elég letölteni valami torrent oldalról, szerintem fölösleges megvenni