332
Autok, tapasztalatok stb
-
#332 Sziasztok tudnátok segiteni? Van egy jeep cherokee-m és kartervédőt szeretnék alá késziteni pontos méreteket esetleg tudnátok nekem adni. Elöre is köszönöm sziasztok. -
#331 ural akcióban:D -
-
iszakos #329 Nem rossz gépek az tény,de én nekem ez a járgány tetszik inkább.
-
ribot #328 Eladó gépek:
link
link
-
iszakos #327 Pl.Alaszkában azért nem árt biztosra menni,ha közlekedésről van szó!:D
-
Vlala #326 Mégis, mire lehet használni egy ilyet? -
iszakos #325 Ha jól goboztam ki a szálakat,akkor Le Tourneau gyár követte el!:P -
#324 Itt találtam.
-
iszakos #323 a második az milyen gyártmány? -
Vlala #322 Mi a manó ez? -
#321 -
-
iszakos #319 Ez aztán a vas!:P -
-
iszakos #317 Boldog Nyulat minden forumozó társamnak!:) -
iszakos #316 Tegyél be a somogybabod 2007 topicba párat!:) -
#315 De, otthon van pár, majd hétvégén, ha otthoni gépem meg lesz csinálva akkor lehet teszek fel valahová párat. -
iszakos #314 Nincsenek képeid a tavalyi fesztiválról?:) -
#313 Tavaly is 3 napig voltunk, valószínűleg idén is annyi lesz. Most is visszük a samurait, jó lesz nagyon szerintem most is:D -
iszakos #312 Kizárt,hogy benzines legyen!
Még uaz is kapható diesel erőforrással,az egy dolog,hogy a hazai piacra ezek nem jutnak el,de akkor is van,De ott van a gaz tiger!
És még orosz,teherautó gyárakat nem is említek.
Az is igaz,hogy nem mindegyik gyár használ orosz gyártású motort,használnak merci,cummins motorokat is.
-
#311 Megnéztem,egy L360 20 ("Cummins")intercooleres turbódízel motor van az egyik kisebbikben.
Modellek.
A nagyra nem ír motortipust de gondolom az is onnan van. -
#310 Ez egy fergeteges hülyeség!Sehol a világon nem gyártanak ekkora benzinmotort!
A dízel hadicélokra azért is jobb,mert könnyű mindenevőre gyártani,egy benzines csak benzinnel megy.A dízel T-34-es hatótávja majdnem duplája volt a német benzines tigriseknek,ami egy háborúban az egyik legfontosabb dolog.
/amúgy egy-két gázfröccsnél látszik picit a dízelkorom!/ -
szurop #309 A megoldás: benzines. Ne nézzetek hülyének, mert valószinűleg tényleg az. Az oroszok nagyon ritkán használna dieselt, csak a tankoknál, mert ott kívülről körbe volt rakva üzemanyaghordókkal, és egy tank így robbanásveszélyes, veszélyes a saját hadosztályára, ha eltalálják és berobban. Ezért használtak max a tankoknál dieselt. Egyébként meg benzint mindenbe, még az ilyen nagy szarokba is, mert az os olcsó náluk. Ez a magyarázat, hogy nem füstölnek ezek a hatalmas szarok. Gondoljatok bele, láttatok már gyárilag diesel orosz terepjárót? -
iszakos #308 Hány napra tervezed a túrát?
Én 3 napra tervezem!:D -
#307 Jaja, alap:D Csak pénz kell rá:D -
iszakos #306 tudom van hozzá topic is,nézz be ha gondolod!:)
Te jössz? -
#305 Idén is lesz Somogybabod -
iszakos #304 Nem tartom kizártnak,hogy esetleg nem orosz motor van benne,de ha igen,azért a honvédségi technika meg ez között azért van pár év különbség. -
#303 Az a furcsa,hogy nem füstöl,pedig küldik rendesen.Mikor katona voltam,a harckocsik minden gázfröccsnél koromfeketén füstöltek,ez meg szinte sosem. -
iszakos #302 még egy kis tanulmány:D -
iszakos #301 kell ennél több? -
#300 Vityaz /vitéz/
710 LE, 97 km/h, 500 km hatótáv, 30 t teherbírás. -
Vlala #299 Ez már a "jégtörő Mátyás" kategória. Ha nem talál magának utat, akkor csinál. :) -
szurop #298 A 4. képen a fülkétől mennyivel nagyobbak a kerekek. Jó nagy dög lehet. -
iszakos #297 Az oroszok tudnak vmit a nehéz tárgyak szállitásáról terepen!
Hát igen a hideg háboruban elég rendesen pumpálták a pénzt a hadiiparban,sok esetben a technikai megoldások megelőzték a korukat! -
iszakos #296 Ez a terepjáró!!!!!:D -
-
#294 Meggyőző orosz megoldások! -
#293 Felező van,diffizárt nemtudom.Műszakilag megegyezik a hilux-al én úgytudom.