17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
#49 A dumaszínházban élőben kb 167 ezerszer jobb volt az ürge :) Bödőcs viszont Fábryban is tarolt. -
#48 De. Meg Jim Carrey is. -
#47 illetve nem ilyesmit (vagy hasonlót) nyomatott annó 1-2 amcsi szinesbőrű komikus mielött "híres" színész lett ?
(ha jól tom pl Richard Pryor, Chris Rock, Eddie Murphy, Chris Tucker...de ez nem bizti..) -
#46 ilyesmi műsor annó a "Mennyi ? 30" volt a HBO-n...jó régen..vagy 10 éve tán..
-
#45 köszköszkösz -
#44 Végül is felraktam a Kőhalmi a videót a rapidshare-re.
Innen lehet szipkázni
Alul a free letöltési módra kell nyomni.Utána meg kell várni míg letelik az x másodperc, meg a karaktereket beírni etc. -
#43 rapishare szélsőséges esetben :) -
#42 vagy msn?:D -
#41 http://www.sendspace.com ? -
#40 helyet nem tudok. viszont a topiknyitó biztos van akkora fan, hogy keres neki helyet. megvárom -
#39 Nekem megvan az a video, 61 mega.Ha tudsz helyet felrakom.
Meg van néhány Kőhalmi mp3 is. -
#38 kőhalmiról nincsnen? ami a fábryban volt. azon szakadtam:D főleg amikor mesélte, hogy a strandon kérdezték, hogy mi van annak a gatyának a zsebében amiről azt állítja, hogy az övé:D az nagyon nagy rész:D -
#37 ilyen idősen azért nem könnyű minden réteg számára humorosnak lenni. pl Fábry szinte végig szakadt rajta, én pedig 2x röhögtem nagyon.. -
#36 nemtom , valahogy énis így voltam vele , néha mosolyogtam egy picit de úgy általában nem annyira vicces ...
Blasta : értettem a vicceket , csak azt nem hogy ezen valaki hogy tud röhögni. -
#35 Nemtom melyiket láttad, de mind az első, mind a második fábry fellépése jó volt (bár az első jobb).
Tán nem azért hívták meg újra a Fábry show-ba, mert általánosságban nem tetszett az embereknek.
Nem értetted a poénokat, ennyi. -
#34 Tessek? Neked az teccet? Puhh.... nem tudom komolyan en nem hogy rohogni de egyenesen sajnaltam a gyereket annyira gyenge volt. -
#33 Torrenten találtam rengeteg avit Pabloval! -
#32 Jó bizony, bár ennél a csávónál az én volt osztálytársam sokkal hülyébb volt és szinte minden nap egy előadás volt amit leművelt,.. amikor sztorizott, hülye dalokat énekelt, stb.. -
#31 Így igaz ahogy mondod: azokat preferálom, emellett tisztában vagyok vele hogy miben merül ki a stand-up-comedy.
Egy másik hatalmas tag: HollowMan
se szöveg ,se hangutánzás szóval már járjuk a 'suc' /stand-up comedy/ perifériáit.. -
#30 Megnéztem
jó nagyon:) -
#29 kiállnak -
#28 Mellesleg a Stand-Up Comedy nem konkrétan a hangutánzó embereket jeleneti(mert látom inkább azokat preferálod), hanem azokat akik kiálnak egyszemélyes előadást tartani.Ahogy tette mondjuk Hofi,Fábry,Hajós stb. -
#27 off
Pablóról :D
on
Valahol van, de kábé 50-60 mega... -
mod #26 Ez baromijó, elég teheccséges. -.- -
#25 hmm hmm
Pablo - Bit and Pieces
48 perc, én még nem néztem végig.. -
#24 Mármint ez egy kérdés volt :-D -
#23 Hálás köszönet!
Pablo-ról találni még videókat, szakadok a faszin :-D -
#22 Bödőcs a Fábry Showban -
#21 Vazze, ez überkirály arc :-DDDD -
#20 Mármint Bödőcs, csak az első kép még nem jött le mikor válaszoltam :-D -
#19 Őaz!!! :-))))) -
#18 Kőhalmi nem hangutánzásban utazik, neki "csak" oltári a dumája:D -
#17 videolinket akarunk -
#16 Na majd jövőre ha megyek Pestre, akkor meghallgatom mit tudnak.. gondolom ők hangutánzásban nem nyomják olyan jól mint P. Francesco
én azon is rengeteget röhögök -
szvsz ok a legjobbak:D
whose line is it anyway? -
#14 Kőhalmi Zoltán
Bödőcs Tibor
-
#13 Bödőcs Tibor. -
#12 Biztos Kőhalmit láttad, ő az über arc, én meg elfogult vagyok:DDD
Amúgy tényleg volt a Fábryban, szal lehet, hogy tényleg egyről beszélünk -
#11 én se tudom a nevét de tényleg jól nyomta a srác ! -
#10 a fábry show-ban volt egyszer stand up comedy rész, volt benne egy über arc, nemtom a nevét, de videót láttam már róla a neten