17357
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • totya24
    Szombaton a szilveszeri adás ismétlése volt.:S
  • katozo
    épp akartam hallgatni a 21. részt de nem találtam a lapon.
    Totya, mit tudsz róla? :D
  • jefferson83
    Én is köszönöm, mint az összes többit is.
  • desigo
    thx a linket!
  • totya24
    [URL=http://real1.radio.hu/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K13.mp3]Klubkabaré #20[/URL]
    Ez egész jól sikerült, szerintem..:)
  • totya24
    Szerintem is a "titkos életek" a legjobbak.:) na meg a stand up-ok...
    Szóval senki nem tudná feltenni valahova a 7. részt?
  • ColdFire
    rohatt nehéz kitenni a szaggatott vonalat téglával! :D
  • Dzsini
    köszi, megvan!
  • totya24
    [URL=http://real1.radio.hu/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K13.mp3]Kabaréklub #19[/URL]

hamaosan a "gyűjtőoldalon" is (aki nem tudja, mi az, magára vessen vagy olvasson vissza.:))
  • berlinboy6329
    Erről a Somogyi András gyerekről nincs még vmi videó vagy hanganyag?Kiváncsi vagyok a többi előadására is.
  • sündübündü
    Ma voltam Kabaréklub felvételen, nagyon jól szórakozott mindenki.Szokásos Aranyosi és Litkai csapat,jól összerakták a műsort.Most és az utána következő szombaton lesz az MR1 Kossuthon!
  • totya24
    Novemberi Rádiókabaré 2.rész
  • berlinboy6329
    Esz paszmek kurva nagy xDDDD
  • KraZ
    Somogyi András
  • berlinboy6329
    ÁÁÁ azt kerestem.THX..Közben megtalálta a Stahlosat is,az KAP volt.
  • herczeg
    kőhalmi például beszélt vladekről első rész és második
  • berlinboy6329
    Hi all!

Keresnék 1 fábrys fellépést,csak fogalmam sincs ki volt az,mikor adták le csak néhány részre emléxem,mikor a Stahl Juditot utánozta és mikor vmi Chocapicos játékfigutától beszélt.Vkienk nem rémlik vmi?
  • crash
    Amúgy a tegnapi fábry-s nekem se jott be nagyon...
  • crash
    Nincs meg valakinek az összes egybe?
  • RatBaG #369
    nem volt vmi nagy szám. viszonylag jó poénokat mondott, de az előadásmód gyengus volt...
  • desigo
    Tegnap volt valaki Stand-uppos a Fábryban de sajna lemaradtam róla

nincs esetleg videó róla?
  • katozo
    ja, én ilyeneket nem nézek, akkor azért nem értettem...
  • totya24
    A Pókerarc című műsorban játszott Szabó Kristóf kedden.
  • katozo
    én lemaradtam, mi volt ez?
  • sündübündü
    Az még hagyján,de összesen 10 millát vitt haza.Ott voltam,fizetős tapsolóként.A 43 tervezett adásból 42-t már felvettek,a döntőt majd csak karácsony előtt,hogy ne szivárogjon úgy ki mint most ez is...
  • desigo
    Elég jól játszott :)
    Az egy dolog,hogy milyen fejeket vágott de messze ő tudta a legtöbb helyes választ

Respect!
  • totya24
    vajon Szabó Kristóf megemlíti következő stand up-jában újabb találkozását Vágóval?:D
  • jefferson83
    Király az oldal Köszi.
  • totya24
    Novemberi Rádiókabaré 1. rész
  • totya24
    Pedig emlékszem, hogy anno még én is belinkeltem, csak valahogy elkecélődöt... Na mindegy.. hátha valakinek megvan és akkor teljes lesz a lista. Na meg majd megcsinálom az oldalt is, csak semmi időm...
  • Dzsini
    opsz bocsi, az én számozásom alapján a 8. rész a 7., viszont nincs közte nekem lementett rész... storno :(
  • pajti
    Köszi szépen, Isten vagy!
  • Dzsini
    nagyon köszi!

nekem megvan a 7. rész, de csak m4a(mpeg4)-ba tömörítve az 1 órás adás(gyakorlatilag ugyanaz a minőség, mint a rádióról lementett mp3)... ha így is kell, privátban megbeszélhetjük, és átküldöm - 14 mega.
  • totya24
    Be kell valljam, kicsit sok a levelekből, amikben mindenki csak kéri, hogy ezt és azt küldjem el, főleg azt is figyelembe véve, hogy max 25k a feltöltési sebességem. Szóval:

http://kabareklub.extra.hu/

Itt vannak felvágdosva, megcímezve (megjegyzem, nem az én munkám, én csak feltöttem őket). A 18. is hamarosan felkerül. Viszont én meg kérném, hoyg valaki linkelje be nekem a 7. részt. Köszi.
  • katozo
    köszi totya, hogy mindig belinkeled az adást!!!
  • totya24
    [URL=http://real1.radio.hu/kossuth/MP3/6-Szo/Szo-K13.mp3]Klubkabaré #18[/URL]
  • MLG
    Guilty 01,én elhiszem,hogy lopik, de nekem spec tetszett. Tudod, az újszülöttnek minden poén új... Egyébként ezt a lopás dolgot már olvastam itt egy-két stand up-osról. Úgy látszik nem újkeletű a jelenség. :)
    Viszont a Kőhalmit én is kedvelem. (Ez már közös bennünk)

ps: Dzsini, thanks az infót.
  • Guilty01
    Szabó kristófról csak annyit hogy előszeretettel és pofátlanul lopja a poénokat más,régi standupokból, ráadásul még annyira gyenge, hogy szigeten nem tudta végig standupolni a 15 percét és helyette kőhalmi fejezte be. hatalmas sikerrel.
  • Dzsini
    csak 1 hétre visszamenőleg van az MR-en mp3 formátumú archívum (itt), realmedia-ban 3 hét, így egyszerűbb, ha valakitől elkéred, aki lementette és fel tudja valahova tölteni.
  • MLG
    Hali! Nekem tatszett a Szabó Kristóf száma. A Beliczainak elég szarok voltak a hangjai, de a poénok ültek. Hol lehet ezeket letölteni?Mert jó pár adásról lemaradtam...