17056
A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
sündübündü #289 Én most pénteken megyek Godotba!KAP-Hadházi-Dombóvári, mindet láttam már, biztos tuti lesz!Majd beszámolok. -
#288 Szombaton voltam Godot Dumszínházban. Hát valami zseniális volt! Kiss Ádám,Benk Dénes és KAP léptek föl, 3 óráig megállás nélkül röhögtünk. Eredetileg úgy volt hogy Beliczai jön,de aztán cseréltek Kiss Ádámmal valami miatt. Hát talán így lett jó:) Mindenkinek csak ajánlani tudom. Elképesztő jók. -
sündübündü #287 Az Aranyosi csapat konferansziéja Ürmös Zsolt.Ő egy profi író,általában ő írja a műsor jeleneteit Dombóvári Istvánnal együtt.A srác nem dumaszínházas és inkább író mint előadó.Régóta jelen van a humoréletben,a rádiókabarén kívül a Mikroszkópba és a Szeszélyesbe is ír. -
#286 öö... igen, ez tegnap volt. -
#285 Csak mert előtted kb. 3 órával szedtem le aszfaltról, és ott azt írták, tegnap volt ez a válogatás, mármint a best of első rész.
Akkor ez nem az lenne? -
#284 nem. ez válogatás. legalábbis Litkai azt mondja az elején:) -
#283 Ez az első rész ugye? -
#282 Kabaréklub Best of. (egy hétig tölthető)
nekem amúgy volt benne új is:) -
MLG #281 Sziasztok!
Ki az a srác, aki az Aranyosi féle csapat műsorait konferálja? Hol lehet őt látni, hallani? Szintén Dumaszínházas? -
sündübündü #280 Ő se olyan rossz,asszem egyszer meg lehet nézni.Szintén Dumaszínházas a srác:
http://www.youtube.com/watch?v=vW22upj0R_Y -
#279 igen, nem rossz a srác, ez tény ;) -
#278 Hello, ebben van a star warsos:
http://www.feree.hu/request.php?266 -
jefferson83 #277 Én is kinézem belőle, amúgy jók voltak :( -
#276 uhh,tényleg -.-
akkor bassza meg :D
viszont nekem vhol megvan vcd-ben,úgyhogy feltöltöm majd rapidsharere,ha megtaláltam. -
#275 mondom, hogy nincs fenn a videomegosztókon, kerestem én is -
#274 az az első részben volt.sztem videa.hu-n youtube-on fent is van. -
#273 szvsz halott ügy, hacsak nincs meg valakinek privátban.
K.A.P. sztem leszedette az összes videomegosztóról saját magát, mert érdekes módon az összes többi fennvan (ki is nézem abból a csávóból, hogy ekkora pénzéhes patkány, hisz jogász/ügyvéd)... -
Kodo #272 Üdv !
Ha valaki valahogy be tudná linkelni vagy át tudná küldeni esetleg Kovács András Péter második Fábry Show-s fellépését nagyon megköszönném...Ha jól tudom abban mondja, hogy ő tudja a legtöbb nyelven elmondani a Star Wars részeit és akkor idéz, hogy : "Luke, Ich bin deine papa !" Ha valaki valamilyen módon meg tudná adni nagyon hálás lennék. -
#271 2 szösszenet, most kaptam, remélem nem volt még -
#270 már közbe megkaptam egy jóakarómtól:) -
micilacko #269 szia
msn v skype
[email protected] vagy micilacko s átküldöm este -
micilacko #268 sziazstok
Valakinek megvan a klubkabaré 1 része és 3 .rész??
Megköszönném..
Nekem sok megvan, a komplett humorfesztivál és az elmúlt 10 év rádiókabaréjának egy nagy része. de sajna a klubkabaré nem mind van meg, s kellene..
2. kérdés: A klubkabaré melyik adása volt
1. jan 27-én
2. márc 17-én
3. márc 31-én??
mert sajna csak a dátumok vannak meg :-)
Előre is köszi
-
#267 én meg elhánytam vhova a 12. klubkabarémat,vki feltöltené? -
#266 A kabaréklub is megszűnt már? -
#265 vmi új szabó kristófot nem tud vki linkelni?
kezd már elvonási tünetem lenni :) -
#264 13. kabaréklub
azért teljesen más jött le neked, mert ezeket csak egy hétig lehet letölteni a kossuth hangtárából.
tényleg elkéne már az a honlap, igyekszem majd aztán összefogunk páran, és töltögeteünk fel. -
sündübündü #263 Üdv!Gyerekek meglenne valakinek a 13,klubkabaré? Lejjebb van egy link 13.kabaré címmel, de valami más jött le miután letöltöttem.Ez az Aranyosi csapat időben utolsó műsora.Már csak ez az egy hiányzik.Kérem akinek megvan,tegye fel a linket.Köszönöm! -
#262 az jól hangzik -
#261 kössz. 11. amúgy.
tényleg kéne csinálni egy oldalt, ahova gyűjtögetnénk rendszeresen az összeset. ha lesz egy kis szabadidőm elkezdem megvágdosni és kitenni őket valahova. -
#260 tessék
ez hanyadik egyébként? -
#259 hű. én mindig azonnal átnevezem, miután letöltöm.:) amúgy a Het-K15 (legalábbis előző linkelésemből következtetve) -
#258 igen, a szo-k11 az a kossuth rádió szombati 11 órai adása... ha nem írtál hozzá dátumot, akkor nehezebb kitalálni melyikről is van szó :) -
#257 Én feltöltöm csak mond meg melyik az?
kabaré Szo-K11
kabaré Het-K15
Szo-K11 ---> ebből kettő is van -
#256 9. klubkabaré (vágatlan)
Nekem viszont a 11. nincs meg (tudom,, hogy én linkeltem be, de valahogy elkallódott). -
#255 Sziasztok! A korábbi klubkabarékat nem tudná valaki feltölteni egy tárhelyre?
-
#254 ha meg tudod mondani mikor került adásba, kikeresem -
sündübündü #253 Sziasztok!Meglenne esetleg valakinek a 9.Kabaréklub???Már csak az hiányzik.Nagyon megköszönném!!! -
jefferson83 #252 Köszönöm :) -
#251 köszi -
#250 14. Klubkabaré
Szerintem azért kevesebb a stand up, mert ugye a kabarécsütörtök megszűnt, és valamilyen szinten azt is akarja kompenzálni a dolog. Persze, lehet, hogy tévedek. Vagy nem is tudom, összefügg-e a kettő:)